Sommerhusudlejning i Sønderby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Sønderby, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Sønderby ligger på halvøen Bjerreherred, mellem Horsens og Juelsminde, og ud for øen Endelave.

 

Gæstevurderinger fra Sønderby

 
 

12 gæster har givet Sønderby en gennemsnitlig vurdering på 4,58 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Anita, Odense n besøgte området fra
 
25-09-2019 til 29-09-2019

Besøg de små strande hele vejen rundt om Juelsminde..fantastiske gåture...


 

Generel

Sommerhusområdet ved Sønderby ligger i et ugenert og hyggeligt område i As Vig ved Kattegat. Naturen omkring Sønderby er præget af skov, bakker, hede, enge, kornmarker og strand. Sønderby er et roligt område og tiltaler de, der ønsker fred og dejlig natur omkring sig i sin ferie. Skal der ske lidt mere, så er der mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder i nærheden af Sønderby.

 

Strand

Sønderby Strand er en 5 km lang, god og børnevenlig sandbadestrand. Vandet bliver kun langsomt dybt. Fra stranden, som ligger ud til Kattegat, kan I nyde solopgangen.

Natur

Der venter mange gode naturoplevelser langs cykel- og vandrestierne i den dejlige, varierede natur omkring Sønderby. I Palsgård Skov, et par km syd for Sønderby, finder I en stor træ- og blomsterpark samt Palgsård Gods og Slotspark. Rundt om den naturskønne sø Teglværkssøen ved Juelsminde er der grønne områder med bænke og borde. Et ideelt sted for en picnic. Stouby-Grund skov, som ligger ca. 20 km fra Sønderby, er en skov i bakket terræn med gode vandrestier.

Aktivitet

For lystfiskere er der gode muligheder direkte fra kysten i As Vig og på næsset As Hoved eller i områdets mange søer, bl.a. i Teglværkssøen ved Juelsminde. Juelsminde Golfklub ligger kun få km fra Sønderby. Der er gode betingelser for windsurfing omkring Juelsminde.

Attraktion

Ved Palsgård Gods, som ligger i Palsgård skov, finder I Palsgård Slotspark med træer, blomster, guldfiskebassin og slotssø. Glud Museum, ca. 4 km fra Sønderby, er et frilandsmuseum med bl.a. en 4-længet bondegård, arbejdende værksteder osv. Besøg evt. nogle af de mange gallerier, keramikværksteder og kunsthåndværkere, som findes på Juelsminde-halvøen.

Udflugt

7 km nord for Sønderby kan I tage med færgen fra det lille, idylliske fisker- og færgeleje Snaptun ved Horsens Fjord til øerne Endelave og Hjarnø. På den fredelige ø Hjarnø, som ligger meget tæt ved fastlandet, finder I bl.a. et fuglereservat. Øen Endelave, som ligger ca. 10 km ude i Kattegat, er præget af dejlig natur, som indbyder til cykel- og vandreture på alle årstider. Desuden er badevandskvaliteten høj her. En lidt større havn i området er Juelsminde Havn og Marina, som ligger ca. 8 km syd for Sønderby. Besøg Horsens, som blev char(39)Årets Bychar(39) i 2002. Horsens er med sin naturskønne placering, sine mange kulturelle tilbud, Nordeuropas bredeste gågade, fjorden, Danmarks Industrimuseum, Horsens Museum og den hyggelige stemning altid et besøg værd. Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både flodheste og løver.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Sønderby

Søg sommerhus
 
  •  

   Sønderby Sommerhus, Sønderby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2734,-
    
  •  

   Sønderby Sommerhus, Sønderby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3523,-
    
  •  

   Sønderby Sommerhus, Sønderby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2229,-
    
  •  

   Sønderby Sommerhus, Sønderby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2763,-