Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Sønderby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Sønderby, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Sønderby ligger på halvøen Bjerreherred, mellem Horsens og Juelsminde, og ud for øen Endelave.

 

Gæstevurderinger fra Sønderby

 
 

20 gæster har givet Sønderby en gennemsnitlig vurdering på 4,45 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Sommerhusområdet ved Sønderby ligger i et ugenert og hyggeligt område i As Vig ved Kattegat. Naturen omkring Sønderby er præget af skov, bakker, hede, enge, kornmarker og strand. Sønderby er et roligt område og tiltaler de, der ønsker fred og dejlig natur omkring sig i sin ferie. Skal der ske lidt mere, så er der mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder i nærheden af Sønderby.

 

Strand

Sønderby Strand er en 5 km lang, god og børnevenlig sandbadestrand. Vandet bliver kun langsomt dybt. Fra stranden, som ligger ud til Kattegat, kan I nyde solopgangen.

Natur

Der venter mange gode naturoplevelser langs cykel- og vandrestierne i den dejlige, varierede natur omkring Sønderby. I Palsgård Skov, et par km syd for Sønderby, finder I en stor træ- og blomsterpark samt Palgsård Gods og Slotspark. Rundt om den naturskønne sø Teglværkssøen ved Juelsminde er der grønne områder med bænke og borde. Et ideelt sted for en picnic. Stouby-Grund skov, som ligger ca. 20 km fra Sønderby, er en skov i bakket terræn med gode vandrestier.

Aktivitet

For lystfiskere er der gode muligheder direkte fra kysten i As Vig og på næsset As Hoved eller i områdets mange søer, bl.a. i Teglværkssøen ved Juelsminde. Juelsminde Golfklub ligger kun få km fra Sønderby. Der er gode betingelser for windsurfing omkring Juelsminde.

Attraktion

Ved Palsgård Gods, som ligger i Palsgård skov, finder I Palsgård Slotspark med træer, blomster, guldfiskebassin og slotssø. Glud Museum, ca. 4 km fra Sønderby, er et frilandsmuseum med bl.a. en 4-længet bondegård, arbejdende værksteder osv. Besøg evt. nogle af de mange gallerier, keramikværksteder og kunsthåndværkere, som findes på Juelsminde-halvøen.

Udflugt

7 km nord for Sønderby kan I tage med færgen fra det lille, idylliske fisker- og færgeleje Snaptun ved Horsens Fjord til øerne Endelave og Hjarnø. På den fredelige ø Hjarnø, som ligger meget tæt ved fastlandet, finder I bl.a. et fuglereservat. Øen Endelave, som ligger ca. 10 km ude i Kattegat, er præget af dejlig natur, som indbyder til cykel- og vandreture på alle årstider. Desuden er badevandskvaliteten høj her. En lidt større havn i området er Juelsminde Havn og Marina, som ligger ca. 8 km syd for Sønderby. Besøg Horsens, som blev char(39)Årets Bychar(39) i 2002. Horsens er med sin naturskønne placering, sine mange kulturelle tilbud, Nordeuropas bredeste gågade, fjorden, Danmarks Industrimuseum, Horsens Museum og den hyggelige stemning altid et besøg værd. Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både flodheste og løver.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Sommerhuse i Sønderby

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2555,-

    

   Sønderby Sommerhus, Sønderby

   Reg.nr.: 60-5575

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2528,-

    

   Sønderby Sommerhus, Sønderby

   Reg.nr.: 60-5572

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Sønderby Sommerhus, Sønderby

   Reg.nr.: 60-5586

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4