Sommerhusudlejning i Skovmose - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skovmose, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Skovmose er skønt beliggende på Als'' østkyst. Sommerhusene er beliggende i rolige skovomgivelser, lige bag den lange, hvide sandstrand. Her kan I nyde naturen, bade og dyrke diverse vandsportsaktiviteter. Skovmose et populært ferieområde for alle i familien.

 

Gæstevurderinger fra Skovmose

 
 

117 gæster har givet Skovmose en gennemsnitlig vurdering på 4,33 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Skovby kro er et besøg værd.


Alicia, Sorø besøgte området fra
 
07-05-2020 til 10-05-2020

Nej.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-03-2020 til 28-03-2020

Området er både godt til lange gåture og en badeferie.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Universe er klart et besøg værd


Karin, Taars besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Anbefale hotel bella italia Sønderborg Frøslevlejren Dybbøl Gå en tur i sønderborg Det dejlige Als


Rebekka, Kbh Ø besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Universe på Nordals var super godt. Sønderborg og Flensburg var begge meget fine og charmerende byer.


Jette, Allingåbro besøgte området fra
 
17-04-2019 til 24-04-2019

Kegnæs Fyr. Området omkring Kegnæs Fyr. Halvøen Kegnæs. Der er mange muligheder for gå ture i Skovmose, dejligt område. Bitten Clausen færge, mellem Hardeshøj og Ballebro, vi sejlede med tur / retur. Softice i Nordborg, ved Vaffelhuset. Rigtig hyggeligt her, med udsigt til Nordborg Slot og vand her, hvor der kom ænder. Schäferweg 1, 24955 Harrislee Naturområdet her nede er smukt. Tæt ved Otto Duborg og Poetzsch. Her kan kronhjorten Sven ses, sammen med kvæg. Vi så ham desværre ikke - men smukt er her og vi så masser af kvæg.


Inger, Randers NØ besøgte området fra
 
17-04-2019 til 22-04-2019

Der er masser at se på Als og i Sønder Jylland. Dybbøl mølle, der er meget smukt. Gråsten slot, smuk have hvor man kan gå en tur og sidde på en af de mange bænke og nyde blomsterne. En tur over grænsen og til den charmerende by Flensborg kan anbefales. Frøslev lejeren. Her er der mulighed for at se og hører om 2. Verdens krig og de fanger der blev sendt til Frøslev og videre til andre KZ lejre. Der er også et UN museum i en af barakkerne.


Lena, Humble besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Bondegårdens is kan anbefales ..Den smager himmelsk..


 
youtube
 

Generel

Skovmose er med sin smukke, uberørte natur, de børnevenlige badestrande og de mange seværdigheder og aktivitetsmuligheder et meget attraktivt ferieområde. Sydals er forbundet med halvøen Kegnæs via dæmningen ''Drejet'', og her i området er der kun få beboere, så her er stille og roligt, bortset fra havets brusen og vindes susen. Skovmose er et ideelt feriested for jer, der søger naturoplevelser, afslapning og kultur på jeres ferie i et privat sommerhus. På den 34 km lange ø Als finder I bl.a. mange møller, slotte, stendysser og gravhøje. Sommerhusene ligger her mellem kornmarker og dejlig strand i fredfyldte omgivelser. Der er indkøbsmuligheder i Skovby, tæt ved Skovmose. Hvis I vil have jeres hund med på ferie i et privat sommerhus, finder I også sommerhuse i Skovmose, hvor dette er tilladt.

 
Dejlig sandbadestrand med klart badevand i sommerhusområdet Skovmose Udsigt over den lange sandstrand med lavt og børnevenligt badevand i Skovmose Små både på stranden i ferieområdet Skovmose på Als Klart og indbydende badevand ved stranden i sommerhusområdet Skovmose
 

Strand

Sommerhusudlejning i Skovmose giver jer mulighed for at nyde, det der siges at være den dejligste badestrand på Als. En skøn 5 km lang strand. Den brede sandstrand indbyder til badning, solbadning og diverse strandaktiviteter. Der er volleyballnet på stranden. Det er ligeledes populært at flyve med drage her. Vandet er roligt da stranden ligger i læ af Fyn, Ærø og den tyske kyststrækning. Der er ingen fjorde eller vige i nærheden af Skovmose, hvilket gør stranden ideel til vandreture.

Natur

Als har nogle af Danmarks skønneste skovområder, som byder på dejlige oplevelser på jeres ferie i sommerhus. Nørreskoven er den største skov på øen, og dette 700 ha store område er ideelt for cykel- og gåture. Det er også muligt at køre i bil gennem skoven. I skovene Blommeskobbel og Oleskobbel findes Nordeuropas største samling af stendysser. Dybbøl Banke med sine 10 skanser er i dag udlagt som nationalpark. Langs den 165 km lange kyst er naturen meget alsidig. Fjorde og vige afløses af klinter og badestrande.

Aktivitet

Havet omkring Skovmose er velegnet til windsurfing, lystfiskeri og svømning. Lystfiskere finder ideelle betingelse her. Det er muligt at fiske fra kysten, i Put&Take fiskesøer samt på havet. Både kan lejes i området eller medbringes, da det her er tilladt at efterlade din egen båd på Skovmose strand efter brug. Der findes flere cykelruter i området, som fører gennem det naturskønne landskab. Det er ideelt at vandre langs stranden, gennem engene, i skovene, på halvøen Kegnæs eller på Gendarmstien, som løber langs med kysten. Der findes også en golfbane på Als.

Attraktion

De mange karakteristiske møller og slotte på øen er bestemt også et besøg værd. Oplev f.eks. den historiske Dybbøl Mølle fra 1744, vandmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bæk Vibæk, Sønderborg Slot og det tilhørende museum, Nordborg Slot fra 1150 eller Augustenborg Slot, hvor der er mulighed for at få en rundvisning. Besøg Sønderborg med den smukke havnefront, de historiske bygninger, de gode indkøbsmuligheder og Sønderborg Slot. Sønderborg ligger ca. 20 km fra Skovmose.

Udflugt

Fra Mommark Havn, lidt nord for Skovmose, kan I sejle en tur til den hyggelige og stemningsfyldte ø Ærø. Tag evt. på en dagstur til den tyske grænse, som ligger kun 54 km fra Skovmose.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skovmose

Søg sommerhus