Sommerhusudlejning i Skarrev - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skarrev, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Skarrev er et hyggeligt og smukt beliggende ferieområde på nordsiden af Aabenraa Fjord.

 

Gæstevurderinger fra Skarrev

 
 

27 gæster har givet Skarrev en gennemsnitlig vurdering på 4,41 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Juttaa, Ddannemare besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Et besøg på restaurant knapp kan anbefales. Ligger 5 km fra huset


Lis Theilgaard, Tarm besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Natur, natur og dejlige Aabenraa. Blåhøj er virkelig et besøg værd et fantastisk vy. Gendarmstien og Als. En enestående vandretur fra Ottesgaard til Knudshoved.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-12-2019 til 28-12-2019

Området er rigt på natur og lægger i den grad op til mange skønne gå/løbe/cykelture. Der er langt til indkøb, så det er en fordel at have planlagt inden ankomst, så man ikke akut står og mangler noget. Nærmeste indkøb er Netto eller Superbrugsen i Løjt Kirkeby, ellers skal man til Aabenraa.


Regnar, Vanløse besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

På vej til eller fra hovedvejen kan man køre en meget smuk 'omvej' over Dyrhave.


Anne-Marie, Frederikshavn besøgte området fra
 
16-06-2018 til 30-06-2018

Vi fandt mange smukke steder, spesielt Kalø var vi et par gange ,det er en meget skøn halvø. På vej til Kalø ligger der en fiskeforretning ,som også selv røger, det er lækre fisk man kan købe der. Ribe er en flot og dejlig by. Møgeltønder er også et besøg værd, med de gamle og charmerende huse.


 

Generel

Skarrev ligger på sydkysten af halvøen Løjt Land i Sønderjylland, nogle få km fra den gamle købstad Aabenraa. Det familievenlige sommerhusområde er omgivet af skøn og rolig natur, fjord, kuperet landskab, marker, skov, idylliske hulveje, smukke gamle huse med stråtag og flere fortidsminder. Skarrev er et ideelt feriested for de, de ønsker at nyde naturen eller benytte sig af de talrige aktivitetsmuligheder og seværdigheder, som dette område byder på. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området. I Aabenraa finder I et hyggeligt bymiljø samt gode indkøbsmuligheder og spisesteder.

 
Små både på vandet ud for sommerhusene i ferieområdet Skarrev Sommerhusene i Skarrev ligger på en skråning bag stranden Bådebro ved stranden i sommerhusområdet Skarrev Badestranden i ferieområdet Skarrev er omgivet af grøn natur
 

Strand

Der er god, ca. 10 m bred sandstrand med flere badebroer ved Aabenraa Fjord ud for Skarrev. Her er der gode betingelser for windsurfing. Desuden er det muligt at sætte små både i vandet fra stranden, hvis I ønsker at dyrke sejlsport eller fiske på fjorden fra en båd.

Natur

Skarrev ligger lige ud til den brede Aabenraa Fjord, og ud for Skarrev findes der et rev, som det er muligt at gå på eller fiske fra. Sommerhusområdet er omgivet af grønne løvskove, fredelig og uspoleret natur, fjord og kuperet terræn. Løjt Lands natur adskiller sig fra resten af Sønderjylland, idet naturen her er mere dramatisk og kuperet. Det naturskønne område indbyder til vandreture med sine mange stier og småveje.

Aktivitet

Der er ideelle fiskemuligheder på revet ud for Skarrild og langs Aabenraa Fjord. Der arrangeres havfiskeri med kutter fra Aabenraa. Området har desuden flere Put&Take fiskesøer. Betingelserne er gode for windsurfere ud for Skarrev. For golfspillere er der gode muligheder på af Sønderjyllands 9 golfbaner. Dejlige naturoplevelser venter langs de afmærkede vandre- og cykelstier i området. Ringridningsarrangementer finder sted hver weekend sommeren igennem rundt omkring i Sønderjylland.

Attraktion

Der findes et stort antal af fortidsminder i området. En af Danmarks bedst bevarede stendysser, Myrpold, er smukt beliggende overfor Skarrev og herfra er der en storslået udsigt over fjorden mod Als og Fyn. Da gravkammeret blev opdaget, fandt man gravgaver og 10 skeletter deri. Et par km mod nordøst ligger langdyssen Tvekløft. Løjtland er præget af smukke, restaurerede huse med stråtag, som er en seværdighed i sig selv. Der findes flere interessante slotte i området, bl.a. Aabenraa Slot, Gram Slot og Gottorp Schloss (sidstnævnte i Tyskland).

Udflugt

Besøg Aabenraa, som ligger helt ned til fjorden. Her kan I opleve havnen, stranden, den dejlige gågade med torve, den gamle bydel samt Aabenraa slot, som er omkranset af vand og træer (10 km). Den 100 hektar store park, Dyrehaven, med skov, græsarealer, enge, hjorte og kronvildt ligger tæt ved Haderslev (28 km). Tag evt. på en dagstur til den tyske grænse, som ligger kun 40 km fra Skarrev. LEGOLAND, ca. 100 km fra Skarrev, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skarrev

Søg sommerhus