Sommerhusudlejning i Sandersvig - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Sandersvig, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Sandersvig er beliggende ved Jyllands østkyst, mellem Haderslev og Kolding, og direkte ud til Lillebælt.

 

Gæstevurderinger fra Sandersvig

 
 

12 gæster har givet Sandersvig en gennemsnitlig vurdering på 4,17 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
kirsten, vejen besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

en tur til Årø. vi legede cykler på Brummers Gaard og spiste frokost der


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi havde cykler med og cyklede Haderslev caminoen. Det fungerede rigtigt godt: motion og en masse dejlig, afvekslende natur, og indlevelse i grænselandets særlige historie.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 21-07-2018

Ikke meget at opleve i området.


 

Generel

Sommerhusene ved Sandersvig ligger i et roligt og hyggeligt område, omgivet af dejlige strande, marker og skov. Da området er let kuperet, er der udsigt over Lillebælt fra flere af husene. Sandersvig er en ideel feriedestination for bl.a. lystfiskere og naturelskere. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og 17 km herfra byder Haderslev på gode indkøbsmuligheder, restauranter, aktivitetsmuligheder og seværdigheder.

 

Strand

Sandersvig Strand er en dejlig og meget børnevenlig sandstrand med lavt vand, sandbund og badebro. Stranden har Blåt Flag og indbyder til strandaktiviteter. Der er desuden gode forhold for windsurfere.

Natur

Området omkring Sandervig er præget af afvekslende, frodig og let kuperet natur med skov, strand og marker. Fuglereservatet Hejlsminde Nor er et lavvandet nor med en vandflade på ca. 350 ha, som grænser op til rørskov, marker og enge (7 km mod nord). Nord for Hejlsminde ligger Skamlingsbanken - et smukt naturområde med bl.a. Sønderjyllands højeste punkt, som ligger 113 m.o.h. Herfra er der pragtfuld udsigt over Lillebælt til Fyn og landet mellem Kolding og Christiansfeld (14 km).

Aktivitet

Der er gode muligheder for kystfiskeri i området, men det er ligeledes muligt at tage på fisketur på Lillebælt og at fiske i områdets fiskeparker. Golfspillere kan afprøve banerne hos Haderslev Golf Klub (17 km) og Royal Oak Golf Club ved Jels (40 km). Den dejlige og varierede nature, som omkranser Sandersvig, indbyder til cykel- og vandreture evt. i skoven eller langs stranden. Lillebælts rolige og rene vand egner sig til mange former for vandsport, som f.eks. sejlads og windsurfing. Ved Hejlsminde Badehotel kan I benytte et dejligt subtropisk badeland (7 km). Haderslev byder på diverse aktivitetsmuligheder, som f.eks. bowling.

Attraktion

Christiansfeld ligger ca. 12 km fra Sandersvig og er berømt for sine originale honningkager. Besøg den 350 år gamle købstad og fæstningsby Haderslev med den hyggelige gågade, mange grønne områder, bl.a. Damparken, en gamle bydel med nænsomt renoverede huse, flere interessante museer og samlinger samt den smukke domkirke (17 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Sandersvig

Søg sommerhus