Sommerhusudlejning i Mommark - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Mommark, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Mommark på Als'' østkyst er omgivet af strand, havn, skov og kulturskatte.

 

Gæstevurderinger fra Mommark

 
 

58 gæster har givet Mommark en gennemsnitlig vurdering på 4,26 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Mommark strand ligger i både gåafstand og små cykleture fra huset. Det er primært stenstrand men et hyggeligt område. Øen Kegnæs og fyret er et besøg værd. Augustenborg slotspark er også et besøg værd, specielt hvis man henter deres app, som også giver info om byens gamle bygninger. Og ellers er en tur til Sønderborg bestemt også et eller flere besøg værd!


lis, Hørning besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Jeg tror vi besøgte de fleste steder som vae interessant for mig,da jeg søgte bestemte ting da det var min Bedstemors hjemegn,hun var fra Skovby.


Tina, Mårslet besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Sønderborg ringridning en gammel flot tradition. Gråsten slot og by, kongeskibet lå ved kaj ved sønderborg slot. God mad i torvehallen. Strøg tur i Flensburg by. Cykel ture til alle de små byer med sjove navne på Als ☀️😊..


Finn E, Skanderborg besøgte området fra
 
23-04-2019 til 30-04-2019

Kør op i Nørreskoven, der er meget at se på. Dyvig Badehotel er lækkert at gæste.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-02-2019 til 17-02-2019

God sted til løbetur.


Ulla, Vejle besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Vi var en tur i Universe Nordborg, ikke langt fra sommerhuset. Fra sommerhuset igennem en lille skov kom man ned til stranden, godt nok med sten, men dejlig tæt på. I Skovby har de en gammel mølle hvor de sælger ting lavet af ler og tøj, lidt speciel, et besøg værd.


Rene, Jyllinge besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Tag endelig på Oxen Steakhouse i Sønderborg. Super god oplevelse. Besøg også Vemminge Bund for at bade. Super strand, der er meget børnevenlig


Ellen, Ringkøbing besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Prøv Mommark Marina.


 
youtube
 

Generel

Mommark på Als'' østkyst er omgivet af strand, havn, skov og kulturskatte. Mommarks naturlige midtpunkt er den idylliske og rolige havn, som både fungerer som en fiskeri- og lystbådehavn. Atmosfæren er helt speciel her. Lige ved siden havnen ligger Mommarks dejlige, læfyldte badestrand. De dejlige skovområder omkring Mommark, stranden, havnen samt de mange seværdigheder og aktivitetsmuligheder i området gør Mommark til et attraktivt feriested for hele familien. Sommerhusudlejning i Mommark er et godt udgangspunkt for en dejlig ferie med familien og her finder I nemt et sommerhus, hvor I må medbringe jeres hund.

 
Små palmer på den hvide sandstrand i sommerhusområdet Mommark Skøn badestrand med blåt flag i ferieområdet Mommark Afslapning ved palmerne på stranden i sommerhusområdet Mommark Hyggelig marina ved siden af badestranden i Mommark
 

Strand

Stranden i Mommark er beliggende ved siden af havnen. Den brede sandstrand med mindre sten indbyder til badning, solbadning og leg i sandet. Vandet er roligt og stranden er delvist afskærmet af hegn og bevoksning mod baglandet. Ca. 7 km syd for Mommark ligger den 5 km lange sandstrand ved Skovmose, som siges at være den dejligste badestrand på Als. Vandet her er ligeledes meget roligt, da stranden ligger i læ af Fyn, Ærø og den tyske kyststrækning.

Natur

Hvis I på jeres ferie i sommerhus har lyst til naturoplevelser, er der meget at opleve i Mommark. Landskabet er præget af skov, bakker, dale og marker. Langs den 165 km lange kyst er naturen meget alsidig. Fjorde og vige afløses af klinter og badestrande. Als har nogle af Danmarks skønneste skovområder. Nørreskoven er den største skov på øen, og dette 700 ha store område er ideelt for cykel- og gåture. Det er også muligt at køre i bil gennem skoven. I skovene Blommeskobbel og Oleskobbel findes Nordeuropas største samling af stendysser. Dybbøl Banke med sine 10 skanser er i dag udlagt som nationalpark.

Aktivitet

Lystfiskere finder ideelle betingelse her. Det er muligt at fiske fra kysten, i Put&Take fiskesøer, i vandløb samt på havet. Derudover arrangeres der fisketure med en ægte træfiskekutter fra Mommark Havn. Als har desuden en golfbane. Der findes flere cykelruter i området, som fører gennem det naturskønne landskab. Det er ideelt at vandre langs stranden, gennem engene og i skovene.

Attraktion

I et sommerhus i Mommark kan I opleve mange smukke og historiske seværdigheder. På den 34 km lange ø finder I bl.a. mange møller, slotte, stendysser og gravhøje. Oplev f.eks. den historiske Dybbøl Mølle fra 1744, vandmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bæk Vibæk, Sønderborg Slot og det tilhørende museum, Nordborg Slot fra 1150 eller Augustenborg Slot, hvor der er mulighed for at få en rundvisning. Besøg Sønderborg med den smukke havnefront, de historiske bygninger, de gode indkøbsmuligheder og slottet. Sønderborg ligger ca. 17 km fra Mommark.

Udflugt

Fra Fynshav, 9 km nord for Mommark, kan I sejle en tur til den hyggelige og stemningsfyldte ø Ærø. Overfarten fra Fynshav til Søby på Ærø tager ca. 1 time. Besøg Universe ved Nordborg. I det naturvidenskabelige oplevelsescenter kan I køre på segways, lege jer til viden ved brug af både krop og intelligens, og deltage i spændende aktiviteter (30 km). Tag evt. på en dagstur til den tyske grænse, som ligger kun 55 km fra Mommark.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Mommark

Søg sommerhus