Sommerhusudlejning i Loddenhøj - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Loddenhøj, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Loddenhøj ligger på Løjtland og byder på dejlige sommerhuse i grønne omgivelser. Her kan I benytte en fin strand med fællesfaciliteter samt udsigten til øen Barsø. En ferie i et sommerhus i Loddenhøj indbyder til en skøn og aktiv familieferie.

 

Gæstevurderinger fra Loddenhøj

 
 

11 gæster har givet Loddenhøj en gennemsnitlig vurdering på 3,73 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
29-08-2020 til 05-09-2020

Kender området fra tidligere , skøn natur og go mulighed for indkøb


Søren, Struer besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Vi kan anbefale at tage til Kalvø og Barsø. Aabenraa er en smuk og hyggelig by - det samme gælder for Sønderborg. Vi kørte også forbi Bondegårdsis ved Sønderborg. Det var super gode is. Vi var også i Frøslevlejren. Det var en givende og spændende oplevelse.


Lise Smed, Aalborg besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Grundet skaden så vi ikke så meget resten af ferien.


per, Hvidovre besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Super base som golfspiller.


Marianne, Skærbæk besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Turen til Barsø


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Kalvø i Genner bugt lidt nord for Løjt Land er rigtig hyggelig. Man kører over en dæmning dertil. Barsø, som man kan sejle til med en lille færge, er et spændende og fredfyldt sted med flotte bakker og udsigter.


 

Generel

På den nordlige del af halvøen Løjt Land, 10 km nord for Aabenraa, ligger det familievenlige sommerhusområde Loddenhøj. Området ligger meget naturskønt, omgivet af skov, kyst, idylliske hulveje og smukke gamle huse med stråtag. I Lillebælt, ud for Loddenhøj, ligger øen Barsø. Den hyggelige ø er præget af bakkede landskaber og smukke gamle slægtsgårde. Der er indkøbsmuligheder i Løjt Kirkeby, 4 km fra Loddenhøj, samt i Aabenraa. Ved Loddenhøj har I god strand, dejlig natur, rige aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien inden for rækkevidde.

 
Skøn badestrand med badebro i sommerhusområdet Loddenhøj Bred sandstrand med flere badebroer i ferieområdet Loddenhøj Blåt flag og legeplads bag badestranden i sommerhusområdet Loddenhøj Udsigt til Barsø, som ligger ud for ferieområdet Loddenhøj
 

Strand

Den gode badestrand ved Loddenhøj har Blåt Flag. Stranden er meget børnevenlig, da vandet kun langsomt bliver dybt. Her kan I bade, solbade, surfe, fiske osv.

Natur

Området omkring Loddenhøj er præget af en frodig og kuperet natur med mange skove, marker og søer. Skoven, som ligger lige op til sommerhusområdet, indbyder til vandreture langs de markerede ruter. Lige nord for Loddenhøj ligger Genner Bugt med den lille, naturskønne ø Kalvø. Både Kalvø og det inderste af Genner Bugt er udlagt som naturreservat med et rigt dyreliv.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder langs kysten, i områdets Put&Take fiskesøer samt på havet. Der arrangeres havfiskeri med kutter fra både Aabenraa og Haderslev. Betingelserne ved Loddenhøj Strand er gode for windsurfere. For golfspillere er der gode muligheder på af Sønderjyllands 9 golfbaner. Cykler udlejes i Løjt Kirkeby. Gode naturoplevelser venter langs de afmærkede vandre- og cykelstier i området.

Attraktion

Løjtland er præget af smukke, restaurerede huse med stråtag, som er en seværdighed i sig selv. Den 100 hektar store park Dyrehaven med skov, græsarealer, enge, hjorte og kronvildt ligger tæt ved Haderslev. Der findes flere interessante slotte i området, bl.a. Aabenraa Slot, Gram Slot og Gottorp Schloss (sidstnævnte i Tyskland).

Udflugt

Den gamle købstad Aabenraa ligger ned til fjorden, og her kan I opleve havnen, stranden, den dejlige gågade med torve, den gamle bydel samt Aabenraa Slot, som er omkranset af vand og træer (10 km). Haderslev har en hyggelig gågade, mange grønne områder, bl.a. Damparken, en gamle bydel med nænsomt renoverede huse samt den smukke domkirke (25 km). Tag evt. på en dagstur til den tyske grænse, som ligger 45 km fra Loddenhøj.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Loddenhøj

Søg sommerhus