Sommerhusudlejning i Lavensby Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lavensby Strand, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Lavensby Strand ligger på den nordlige del af Als og byder på strand og dejlige sommerhuse i grønne omgivelser. Når I holder ferie i et sommerhus i Lavensby Strand, bor I tæt på både Nordborg og underholdende eller kulturelle seværdigheder for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Lavensby Strand

 
 

13 gæster har givet Lavensby Strand en gennemsnitlig vurdering på 3,77 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Danfoss Universe var en super god oplevelse.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Nordborg har fine små butikker, med meget imødekommende medarbejdere/indehavere. Iskiosken i Storegade overfor slottet er superfin og en hel del billigere end alverdens iskiosker i Sønderborg, der er møgdyre! Ca 12 km fra Nordborg kan man spille fodboldgolf, det var ret dyrt, 100,- pr mand. Danfoss Universe anbefaler at planlægge besøg hos dem fredag-mandag, da der er mest travlt midt i ugen. Med Ballebro-Hardeshøj-færgen sparer man lidt tid, når man som vi kom nordfra. 57 kr denne sommer for en overfart.


Rene, Søllested besøgte området fra
 
23-06-2018 til 30-06-2018

Besøgte Sønderborg slot og Dybbøl oplevelsescenter (1864) Stranden på Sydals, Kegnæs, er utrolig lækker


 
youtube
 

Generel

Lavensby Strand er et dejligt sommerhusområde i rolige og naturskønne omgivelser. Beliggenheden ud til Lillebælt gør stedet attraktivt for alle, der gerne vil bade, fiske og nyde naturen ved vandet. Området ligger kun nogle få km fra Nordborg, hvor I finder butikker, aktivitetstilbud og spisesteder, og inden for kort afstand finder I mange interessante og kulturelle seværdigheder.

 

Strand

Den 20 km lange, børnevenlige strand ved Lavensby er velegnet til både badning og windsurfing. Sandet er groft, vandet er lavt og bunden varierer mellem sten- og sandbund.

Natur

Lidt nord for Købingsmark ligger Dyvig og Mjels Vig, som er rene naturperler. Begge steder har hver sin naturhavn og ligger i et bakket og smukt landskab. En sti fører jer hele vejen rundt om Nordborg Sø, men det er også muligt at gå op i landskabet og nyde udsigten over søen. Tæt ved Nordborg ligger den gendannede indsø Oldenor. Her finder I en stille natur og et meget rigt fugleliv. Landskabet på Als er generelt præget af skov, bakker, dale og marker. Langs den 165 km lange kyst er naturen meget alsidig. Fjorde og vige afløses af klinter og badestrande. Als har nogle af Danmarks skønneste skovområder. Nørreskoven er med sine 12 km Danmarks længste bøgeskov. Dette 700 ha store område er ideelt for cykel- og gåture. Det er også muligt at køre i bil gennem skoven, som ligger på den østlige del af øen. I skovene Blommeskobbel og Oleskobbel findes Nordeuropas største samling af stendysser. Dybbøl Banke med sine 10 skanser er i dag udlagt som nationalpark.

Aktivitet

Der er særdeles gode fiskemuligheder på Als. Her kan I fiske fra kysten, på havet fra en jolle eller i ferskvandssøen Nordborg Sø. Der findes også en Put&Take fiskesø og nogle fiskerige vandløb på øen. Derudover arrangeres der fisketure med en ægte træfiskekutter fra Mommark Havn (29 km). Ved Nordborg finder I Nord-Als Idrætscenter, som tilbyder et utal af aktiviteter, så som f.eks. tennis, work-out og svømning. Ved Nordborg finder I Nordborg Golfklubs smukke bane, hvor der er udfordringer for nybegyndere såvel som øvede golfspillere. Næsten hver weekend sommeren igennem arrangeres der traditionel sønderjysk ringridning - en oplevelse, I ikke må gå glip af. Der findes flere cykelruter i området, som fører gennem det naturskønne landskab. Det er ideelt at vandre langs stranden, gennem engene og i skovene.

Attraktion

Als er utrolig rig på gamle og smukke bygningsværker, oplev bl.a. de eventyrlige slotte Sønderborg Slot, Augustenborg Slot samt Nordborg Slot fra 1150, som ligger på en holm i Nordborg Sø. Nordborg Slot er åbent for alle, og omgivet af en dejlig park. Fra fyrtårnet ved Agustenhof kan I opleve en storslået udsigt over mod det det sønderjyske fastland, mod Barsø, over Lillebælt og helt til Helnæs på Fyn (13 km). Rundt omkring på øen finder I bl.a. mange møller, kirker, slotte, stenalderbopladser, stendysser, gravhøje og andre historiske mindesmærker. Oplev f.eks. den legendariske Dybbøl Mølle fra 1744, vandmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bæk Vibæk, Sønderborg Slot eller Augustenborg Slot. På Als findes der en lang række spændende udendørs kunstværker samt flere interessante kunstudstillinger og gallerier.

Udflugt

Besøg Sønderborg med den smukke havnefront, de historiske bygninger, slottet, de gode indkøbsmuligheder, de hyggelige spisesteder og det livlige natteliv (22 km). Sønderborg Slot er renoveret i barokstil og indeholder bl.a. et museum for den sønderjyske historie. Dybbøl Mølle (oprindelig fra 1744) ved Sønderborg lå tidligere midt i et militært område og er i dag indrettet med billeder og minder fra slagmarken (26 km). Gråsten Slot og Slotshave er omgivet af smuk, sønderjysk natur med skov og sø. Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotshave er tilgængelig for publikum (36 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Lavensby Strand

Søg sommerhus
 
  •  

   Lavensby Strand Sommerhus, Lavensby Strand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4245,-
    
  •  

   Lavensby Strand Sommerhus, Lavensby Strand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   425 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3064,-
    
  •  

   Lavensby Strand Sommerhus, Lavensby Strand

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2526,-
    
  •  

   Lavensby Strand Sommerhus, Lavensby Strand

    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 7
   Husdyr tilladt: 1   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2877,-