Sommerhusudlejning i Købingsmark - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Købingsmark, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus i det rolige og naturskønne ferieområde Købingsmark på Als'' nordkyst. Købingsmark ligger ud til Storebælt og byder på hyggelige sommerhuse og skøn badestrand. I Købingsmark kan I bade, nyde naturen og surfe langs kysten - et dejligt ferieområde for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Købingsmark

 
 

60 gæster har givet Købingsmark en gennemsnitlig vurdering på 4,37 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Anne, Humble besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Slagter Nielsen syd for Nordborg er nok den bedste slagter der findes. De har alt.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Tag ned til badebroen med noget mad.


Jan, Vanløse besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Dyvig Badehotel kan varmt anbefales til et et måltid mad.


Flemming, Aalborg besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Besøg Danfoss Universe Et besøg i Sønderborg .hyggelig by


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Vi nød det vidunderlig fugleliv og fuglesangen i området og gik lange ture langs vandet og kornmarkerne 😃


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-05-2020 til 24-05-2020

Der er en fantastisk sti rundt langs bugten og om til Stevning Nor - men man skal være godt gående for at tage hele kystruten da den er stenet og der skal kravles lidt hvis ikke man skal få våde tæer.


Britta Reichhardt, Ølgod besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Restaurant Friends I Nordborg er et besøg værd ligesom området med springvand og iskiosken er dejligt. Augustenborg var også en dejlig by med forgangne tiders ånd intakt og skønne gamle bygninger omkring slottet. Sønderborg er jo nok det største turist mekka på Als. Shopping og spisning ok, men parkering tæt på gågaden savnes, da vi have en person med, der er gangbesværet. Men ellers er det efterhånden trist at bevæge sig rundt i Danmarks byer, da mange butikker lukker og samfundet er bag skærmen.


Jette, Greve besøgte området fra
 
09-06-2018 til 23-06-2018

Der ligger en restaurant nede i byen der hedder Frends den er god og servere skønt mad


ove, Rødovre besøgte området fra
 
07-04-2018 til 14-04-2018

en tur over den tyske grænse og man spiser godt på cafe french i nordborg


 
youtube
 

Generel

Feriehusområdet Købingsmark er beliggende allernordligst på Als, lige ud til Lillebælt, og ca. 2,5 km fra Nordborg. Området er beliggende i fredelige omgivelser, lige ved den bedste strand på Nordals, og omgivet af skov- og naturområder. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området i sommerhalvåret, og i Nordborg finder I flere forretninger og spisesteder.

 
Sommerhuse bag den dejlige badestrand med badebro i ferieområdet Købingsmark Den skønne badestrand i sommerhusområdet Købingsmark er omgivet af skov og grønne områder Badegæster på den dejlige sandstrand i ferieområdet Købingsmark Sommerhuse i grønne omgivelser bag stranden i Købingsmark
 

Strand

Den rolige strand ved Købingsmark er den længste og bedste badestrand på Nordals. Stranden er en blanding af sandstrand og strand med små sten. Vandet er lavt og derfor er stranden meget børnevenlig. Her findes også en dejlig flydebro for de, der gerne vil bade i lidt dybere vand. Der er gode forhold for windsurfere langs kysten.

Natur

Ca. 5 km syd for Købingsmark ligger Dyvig og Mjels Vig, som er rene naturperler. Begge steder har hver sin naturhavn og ligger i et bakket og smukt landskab. En sti fører jer hele vejen rundt om Nordborg Sø, men det er også muligt at gå op i landskabet og nyde udsigten over søen. Tæt ved Nordborg ligger den gendannede indsø Oldenor. Her finder I en stille natur og et meget rigt fugleliv. Landskabet på Als er generelt præget af skov, bakker, dale og marker. Langs den 165 km lange kyst er naturen meget alsidig. Fjorde og vige afløses af klinter og badestrande. Als har nogle af Danmarks skønneste skovområder. Nørreskoven er med sine 12 km Danmarks længste bøgeskov. Dette 700 ha store område er ideelt for cykel- og gåture. Det er også muligt at køre i bil gennem skoven som ligger på den østlige del af øen. I skovene Blommeskobbel og Oleskobbel findes Nordeuropas største samling af stendysser. Dybbøl Banke med sine 10 skanser er i dag udlagt som nationalpark.

Aktivitet

Der er særdeles gode fiskemuligheder på Als. Her kan I fiske fra kysten, på havet fra en jolle eller i ferskvandssøen Nordborg Sø. Der findes også en Put&Take fiskesø og nogle fiskerige vandløb på øen. Derudover arrangeres der fisketure med en ægte træfiskekutter fra Mommark Havn. (36 km) Tæt ved Købingsmark har golfspillere mulighed for at afprøve Nordborg Golfklubs baner. I kan også besøge Nordals Idrætscenter, som byder på en moderne svømmehal (5 km). Næsten hver weekend sommeren igennem arrangeres der traditionel sønderjysk ringridning - en oplevelse, I ikke må gå glip af. Der findes flere cykelruter i området, som fører gennem det naturskønne landskab. Det er ideelt at vandre langs stranden, gennem engene og i skovene.

Attraktion

Nordborg Slot fra 1150 ligger på en holm i Nordborg Sø. Slottet, som er åbent for alle, er omgivet af en dejlig park. Nordborgs gamle bydel byder på mange spændende, små og skæve bygninger. Fra fyrtårnet ved Augustenhof kan I opleve en storslået udsigt over mod det det sønderjyske fastland, mod Barsø, over Lillebælt og helt til Helnæs på Fyn. I skovene Blommeskobbel og Oleskobbel, på Alschar(39) østkyst, findes Nordeuropas største samling af stendysser. Rundt omkring på øen finder I bl.a. mange møller, kirker, slotte, stenalderbopladser, stendysser, gravhøje og andre historiske mindesmærker. Oplev f.eks. den legendariske Dybbøl Mølle fra 1744, vandmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bæk Vibæk, Sønderborg Slot eller Augustenborg Slot. På Als findes der en lang række spændende udendørs kunstværker samt flere interessante kunstudstillinger og gallerier.

Udflugt

Besøg Sønderborg med den smukke havnefront, de historiske bygninger, slottet, de gode indkøbsmuligheder, de hyggelige spisesteder og det livlige natteliv (30 km). Sønderborg Slot er renoveret i barokstil og indeholder bl.a. et museum for den sønderjyske historie. Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark, hvor I leger jer til viden om naturvidenskaben. I er selv en del af oplevelsen når I udforsker de sjove aktiviteter og spændende naturfænomener. Bliv klogere på naturens kræfter, videnskabens forunderlige verden og den teknik, der gør vores hverdag lettere (8 km). Dybbøl Mølle (oprindelig fra 1744) lå tidligere midt i et militært område og er i dag indrettet med billeder og minder fra slagmarken (35 km). Gråsten Slot og Slotshave er omgivet af smuk, sønderjysk natur. Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotshave er tilgængelig for publikum (44 km). Flensborg byder på gode indkøbsmuligheder, et spændende bycentrum og talrige aktiviteter (50 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Købingsmark

Søg sommerhus