Sommerhusudlejning i Hejlsminde - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Hejlsminde, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Det populære ferieområde Hejlsminde ligger ud til Lillebælt og byder på en bred sandstrand, byliv, en lystbådehavn og mange pæne sommerhuse, heraf flere højtbeliggende og med havudsigt. Et sommerhus i Hejlsminde er et godt udgangspunkt for en aktiv familieferie.

 

Gæstevurderinger fra Hejlsminde

 
 

82 gæster har givet Hejlsminde en gennemsnitlig vurdering på 4,44 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Ulla, Haderslev besøgte området fra
 
25-04-2020 til 02-05-2020

Fodboldgolf i Hejls var sjovt for børn og voksne


Connie, Høng besøgte området fra
 
17-01-2020 til 25-01-2020

Tag til byen Christiansfeld det er en rigtig hyggelig lille by med smukke huse, og enkelte hyggelige butikker med cafeer.


Flemming Frost, Vordingborg besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Koldinghus meget stor oplevelse ( dog ikke for de mindste) Skammelsbanken restaurant (helt sindsyg fantastisk udsigt. Lego selvfølgelig Og ej at glemme den smukke natur


Kirsten, Hillerød besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Skamlingsbakken et besøg værd. Gå ture langs stranden. I Hejlsminde havn en bod med salg af årstidens grønsager. Restaurant Både Og serverer veltillavet mad men store portioner. Christiansfeld har en cafe/butik med hjemmelavet chokolade og berømte honningkager, et besøg værd.


Helle og Niels, Augustenborg besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Hvis man er til gåture og historie, er Skamlingsbanken og Fredericia Vold absolut et besøg værd. Christiansfeld er en hyggelig, mindre by.


Helle, Jægerspris besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Restaurant både og, fint mad til prisen. Restaurant grænse kroen, så hyggeligt og go mad. Kolding Storcenter er helt fantastisk


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Kan anbefale en tur til Flensborg havn, Christiansfeld, Gram Slot og Legoland.


Margit, Ølgod besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Pga af vejret, besøgte vi "gamle" kun Christiansfeld, en smuk gammel by, Brødremenighedens kirke, var der, da det var ved at blive restaureret, smukt og fredfyldt rum 😊 Søn og børnebørn var på Skamlingsbanken, men mest v diverse strande. Vi kender området rimeligt godt, har været der en del.


Karen, Sorø besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Den geografiske have ved Kolding er et besøg værd. Der er planter fra hele verden,fugle og nogle lamaer samt Kolding miniby, som er et meget imponerende projekt.


Frede, Ikast besøgte området fra
 
23-06-2018 til 28-06-2018

Tur til Skamlingsbanken og Haderslev Domkirke er et besøg værd


erling friis, vejle besøgte området fra
 
19-05-2018 til 26-05-2018

Den nærliggende by Christiansfeld er et besøg værd.


 
youtube
 

Generel

Hejlsminde ligger i et naturskønt område nær skov, strand, seværdigheder og naturattraktioner. Byen har en hyggelig bådehavn. I finder nemt et dejligt sommerhus her og i mange af vores huse må I medbringe jeres hund. Lige bag byen og slusen ligger fuglereservatet Hejlsminde Nor og endnu længere inde i landet finder I det smukke naturområde Skamlingsbanken. Hejlsminde sommerhusområde ligger i rolige omgivelser. I Hejlsminde findes badeland, minigolf, tennisbane, indkøbsmuligheder og spisesteder.

 
Udsigt over Hejlsminde, badestranden og lystbådehavnen fra bakkerne bag byen Hejlsmindes dejlige sandstrand mellem havet og strandpromenaden Små badestrande ud for sommerhusene i den nordlige del af Hejlsminde Lille, hyggelig havn med fritidsbåde ved Hejls Nor
 

Strand

Stranden ved Hejlsminde er en børnevenlig badestrand. Her findes beach-volley-baner, som frit kan benyttes af alle.

Natur

Sommerhusudlejning er en god mulighed for at opleve naturen helt tæt på. Naturen omkring Hejlsminde er præget af bakker, dale, grønne arealer og smukke bøgeskove, som vokser helt ned til vandet. Fuglereservatet Hejlsminde Nor er et lavvandet nor med en vandflade på ca. 350 ha, som grænser op til rørskov, marker og enge. Fra Skamlingsbanken i nord falder landskabet jævnt nedover mod Hejlsminde Nor. Skamlingsbanken er et smukt naturområde, der med sine 113 m.o.h. er Sønderjyllands højeste punkt. Herfra er der pragtfuld udsigt over Lillebælt til Fyn og landet mellem Kolding og Christainsfeld. Området er præget af store højder og dybe slugter. Landskabet fremtræder frodigt med småbakkede marker, bøgeskove, levende hegn langs veje og markskel.

Aktivitet

Hyg jer med sjove og nye aktiviteter, når I er på ferie i sommerhus. Der er minigolfbane i Hejlsminde og golfbaner i Kolding, Haderslev og Jels. Bunker Golf er for alle - med eller uden kendskab til golf - og det kan afprøves lige uden for Hejlsminde. Lillebælt giver mulighed for såvel sejlads som windsurfing og badning. Området er ideelt for vandreture langs vandet eller i den smukke natur. Ligeledes findes der mange afmærkede cykelruter i området. Lystfiskere har ideelle betingelser her, da der kan fiskes direkte fra kysten samt fra båd på havet. Desuden er der flere fiskerige åer og vandløb samt Put&Take fiskeparker i området. Så der er rig mulighed for at fiske på jeres ferie i sommerhus i Hejlsminde.

Attraktion

Fuglereservatet Heilsminde Nor ligger lige bag byen og slusen. De bedste udsigter findes på sydsiden, da vejen her er hævet over vandfladen, samt fra havnen i Hejlsminde. Christiansfeld ligger ca. 9 km fra Hejlsminde og er berømt for sine originale honningkager.

Udflugt

Besøg Kolding med de hyggelige gamle gader, grønne områder, gode shoppingmuligheder, museer, kunstgallerier, teater, atmosfærefyldte torve med restauranter og caféer, et rigt musik- og natteliv, Slotssøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus. Kolding ligger ca. 18 km fra Hejlsminde. LEGOLAND, ca. 65 km fra Hejlsminde, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både flodheste og løver. Tag evt. på en dagstur til den tyske grænse, som ligger kun 75 km fra Hejlsminde.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

25 Sommerhuse i Hejlsminde

Søg sommerhus