Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Gråsten - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Gråsten, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Hold ferie med familien i et sommerhus i Gråsten i den sydlige del af Danmark. Ferieområdet Gråsten byder på smukke skove, Gråsten Slot ved Slotssøen, fjord og en aktiv handelsby. Gråstens sommerhuse ligger i det hyggelige og børnevenlige område Fiskenæs - lige ned til vandet.

 

Gæstevurderinger fra Gråsten

 
 

142 gæster har givet Gråsten en gennemsnitlig vurdering på 4,50 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Lissi, Mariager besøgte området fra
 
05-09-2019 08-09-2019

Parken Gråsten slot👍👍


Ole, Nørresundby besøgte området fra
 
20-07-2019 27-07-2019

Den Gamle kro i Gråsten er absolut et besøg værd. God mad


Karin Møller, Brøndby besøgte området fra
 
29-06-2019 06-07-2019

Gråsten skovene er blandt Danmarks smukkeste. Mange historiske detaljer. Vi havde ikke mulighed for at besøge slotsparken, da kronprinsfamilien boede på slottet på det tidspunkt.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
29-05-2019 02-06-2019

Kan bl.a. anbefale Dybbøl Banke og Sønderborg Slot


Anja, Greve besøgte området fra
 
18-02-2019 23-02-2019

En tur på Gendarmstien eller shoppetur i Flensburg


Dennis, Nørre Alslev besøgte området fra
 
08-02-2019 13-02-2019

Skomagerhus grænseovergang. meget sjovt sted fra før Schengen.


Erik, Randers SØ besøgte området fra
 
01-09-2018 08-09-2018

Hvis man er til udeliv og natur oplevelser, er gendarmstien absolut en helt unik oplevelse, som man med fordel kan opleve på mountainbike.


René, Aalborg besøgte området fra
 
05-07-2018 08-07-2018

Oplev Dybbøl mølle, Danfoss universe, Gråsten eller tag et smut over grænsen som vi gjorde. Der er mange muligheder i området og et godt sted for flere familier at tage afsted til.


Kirstine Fugl, Hillerød besøgte området fra
 
09-05-2018 13-05-2018

For os der ikke tidligere har været ved Dybbøl Banker har det været både spændende og lærerigt at opleve stedet. Vi har været glade for indkøb hos “Unghanen” i Kværs, som både solgte varmrøget kylling og dejlig dejlig vadehavslam. Vi har spist go mad på CaFeodora, som lå i gåafstand til lejligheden. Vi har været i Møgeltønder og spist på en super hyggelig cafe, “Mormors lille Cafe”. De har en virkelig go’ rugbrødslagkage. Gråsten ligger i rimelig køreafstand til Noldemuseet og det var en smuk tur dertil.


Bodil Ruus, Greve besøgte området fra
 
10-02-2018 17-02-2018

besøg på Dybbøl Banke kan anbefales


 

Gråsten er beliggende 15 km vest for Sønderborg, og 16 km fra den dansk-tyske grænse. Her finder I det smukke, hvide Gråsten Slot, hvor I kan opleve Livgardens vagtskifte og som indimellem bebos af dronningen, den dejlige, tilhørende slotshave, som kan besøges når slottet er ubeboet, et hyggeligt bymiljø, en charmerende lystbådehavn, mange spor fra fortiden samt de idylliske Gråsten Skove. Området omkring Gråsten er rigt på såvel historiske seværdigheder som forlystelser for hele familien. Oplev fx også den traditionelle ringridning, som netop dette område er så kendt for.

 
Gråsten Slot fra år 1603 er omgivet af en smuk slotshave og Gråsten Slotssø Lystbådehavn og ferielejligheder ved vandet i Gråsten Farverige sommerhuse på tangen Fiskenæs ved Gråsten Skulptur ved Gråsten Slotssø, midt i Gråsten by
 

På begge sider af Gråsten finder I flere rolige, læfyldte og børnevenlige badestrande. Fiskenæs Strand på halvøen Fiskenæs ligger under 1 km fra centrum af byen. Den dejlige sandstrand indbyder til solbadning, badning samt strand- og vandaktiviteter. Besøg f.eks. også Alnor Strandpark, som ligger 2 km syd for Gråsten. Den dejlige sandstrand er meget børnevenlig på grund af sit lave vand, og der er bl.a. en legeplads til rådighed her. Stranden ved Rendbjerg (4 km) er en lille sandstrand med en badebro og en bådehavn. Ved Rendbjerg Strand er der gode muligheder for windsurfing. Derudover er strandene Marina Minde, Adsbøl Strand, Brændstoft Strand, Dalsgårde Strand, Rinkenæs Strand og Sandager Strand et besøg værd.

Gråsten Slotssø er en beliggende i Gråsten by og er tilholdssted for mange dyr og fugle. I de smukke Gråsten Skove kan I opleve et usædvanligt afvekslende plante- og dyreliv samt skønne udsigtspunkter, som f.eks. Humlebjerg, langs de mange vandre- og cykelstier. Nyd naturskoven med de 500 år gamle egetræer, kæmpehøje, vildt, rugende rovfugle, Danmarks største koloni af hejrer, søer med aborrer, fiskerige åer samt smukke søer, der er opkaldt efter danske prinsesser. Besøg evt. også de nærliggende skove Over- og Nederstjernen, Rinkenæs Skovene og Roden Skov, der alle byder på smuk og idyllisk natur.

De dejlige naturomgivelser og de smukke skove indbyder til såvel vandre- som cykel- og rideture i landskabet. Lystfiskere kan fiske direkte fra kysten, i områdets Put & Take fiskesøer eller fra fiskekuttere. Benniksgaard Golf Center, få km syd for Gråsten, tilbyder en af Danmarks smukkeste golfbaner. Den 18-hullers bane er beliggende i et fredet område, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt over Flensborg Fjord. I sommerperioden arrangeres der mange aktiviteter i Sønderjylland, og I kan bl.a. opleve byfester, ringridning, dyrskuer og markeder.

Gråsten Slot og Slotshave fra 1759 er omgivet af smuk, sønderjysk natur med skov og sø. Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotshave, som er udformet af Dronning Ingrid, er tilgængelig for publikum. Rinkenæs Gl. Kirke, som blev bygget i år 1158 i romansk stil, er en af de ældste kirker i Danmark. Kirkemurerne og kirkegården med de mange mindesten vidner om de mange krige, der har udspillet sig her (4 km). Cathrinesminde Teglværksmuseum på Broager er et velbevaret industrianlæg fra slutningen af 1800-tallet. Teglværket er i dag indrettet som museum (7 km). Dybbøl Mølle fra 1744 lå tidligere midt i et militærområde og er i dag indrettet med billeder og minder fra slagmarken. Besøg i samme forbindelse Historiecenter Dybbøl Banke med udstillinger om slaget i 1864 (11 km). Besøg Sønderborg med de hyggelige caféer og restauranter, det livlige natteliv, de mange kulturtilbud og aktivitetsmuligheder, den smukke lystbådehavn samt det imponerende barokslot (15 km).

Tag evt. på en dagstur til den tyske grænse, som ligger kun 16 km fra Gråsten. Universe i Nordborg er et enestående oplevelsescenter, der giver udfordrer naturens kræfter og giver jer indsigt i videnskabens forunderlige verden (40 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

22 Sommerhuse i Gråsten

Søg sommerhus