Sommerhusudlejning i Flovt - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Flovt, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Flovt ligger i grønne omgivelser, lige ud til Lillebælt. Ferieområdet Flovt byder på en lang strand, et vildtreservat og mange skønne sommerhuse for enhver smag. I Flovt kan I gå på opdagelse i naturen eller tage på udflugt til nogle af områdets seværdigheder, fx by Christiansfeld, der er optaget på UNESCOS verdensarvsliste.

 

Gæstevurderinger fra Flovt

 
 

33 gæster har givet Flovt en gennemsnitlig vurdering på 4,45 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

VI besøgte Årø, hvor vi gik øen rundt. Helt speciel oplevelse at opleve økulturen. Haderslev er også et besøg værd, med domkirken, havnen og en fin gågade med shoppingmuligheder.


Preben Thoft, Aars besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Der var en dejlig badestrand tæt på sommerhuset. Vi sejlede en tur til Aarø, hvor vi besøgte både bryggeri og vingård. Vi var også forbi Gram slot og havde gode shoppingmuligheder i Haderslev og Sønderborg. Vi spillede minigolf og spiste pandekager ved Genner Hoel - et hyggeligt sted.


Lone, Slagelse besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi kørte til Aabenraa og gik en dejlig vandretur på Varnæs Hoved.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Haderslev er en rigtig charmerende by, og kun 16 km væk


Tina Meyer, Vig besøgte området fra
 
01-02-2020 til 08-02-2020

Vi har kørt hele Sønderjylland rundt og set rigtig meget. Der er rigtig mange ting at se i hele området.


Bente, Glostrup besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Restaurant Damende i Haderslev kan varmt anbefales til lidt frokost. Udendørs servering med en fantatisk udsigt og hunden må være med.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Vi tog med rundfarten på Haderslev sø, som var skønt her i hedebølgen. Tog mad med hjem fra Aarøsund grill flere gange. Nød ellers badelivet i Flovt Strand her i hedebølgen.


 

Generel

Sommerhusområdet Flovt er beliggende nær en børnevenlig badestrand på Jyllands østkyst, ca. 15 km fra Haderslev. Når I holder ferie i nærheden af den gamle handelsby Haderslev, har I rige muligheder for at shoppe og gå på sightseeing. Nord for Haderslev kan I besøge den historiske by Christiansfeld, der bl.a. er berømt for sine honningkager, og som i 2015 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Ferieområdet Flovt ligger kun få hundrede meter fra den skønne Flovt Strand, og dagligvarer kan købes inden for en radius af 5 km. Der er gode muligheder for at opleve nogle dejlige feriedage ved Lillebælt, hvor I for eksempel kan spille golf, vandre, fiske eller besøge et inspirerende museum.

 
Udsigt over stranden og bugten i sommerhusområdet Flovt Sommerhuse i grønne omgivelser bag stranden i ferieområdet Flovt Udsigtsbænk ved den dejlige badestrand i sommerhusområdet Flovt Udsigt over stranden og vildtreservatet foran sommerhusene i Flovt
 

Strand

Stranden ved Flovt er på grund af det lave vand og den herlige sandbund meget børnevenlig. Sandstranden har desuden klitter og Blåt Flag. Lillebælt egner sig godt til windsurfing og andre former for aktiviteter på vandet.

Natur

Naturen bag ved kysten er meget varieret. Stier og ruter i området indbyder til vandre-, cykel- og rideture. Kelstrup Plantage byder på en herlig skov, stejle skråninger, dybe slugter og mange brede plateauer. Her kan I ydermere opleve gravhøje fra Bronzealderen, Stenalderen og Jernalderen (13 km). Haderslev Tunneldal strækker sig over 25 km fra det sted, hvor Haderslev Fjord munder i Lillebælt til Vojens (15 km). I Haderslev Tunneldal finder I bl.a. den smukke Pamhule Skov og Dyrehaven med skov, enge og krondyr. Her kan I nyde naturen langs 4 afmærkede vandreruter samt et utal af stier.

Aktivitet

Golfentusiaster kan afprøve en af de talrige golfbaner i Sønderjylland, og banen ved Haderslev Golfklub er meget anbefalelsesværdig (18 km). I kan fiske fra kysten eller i områdets Put & Take fiskeparkerne. Derudover kan I fiske i havet ved tage på havfiskeri med en kutter, som sejler fra enten Aabenraa (15 km) eller Haderslev (15 km). En sejltur gennem den 12 km lange Haderslev Fjord med båden char(39)Helenechar(39) er en skøn naturoplevelse. Der arrangeres ture fra Haderslev i sommerperioden. Den afvekslende vegetation på havbunden samt en gammel, tysk ubådshavn gør området omkring Diernæs, ca. 22 km syd for Flovt, til et spændende sted for dykkere. Derudover kan I mange steder i Sønderjylland i sommerperioden deltage i byfester, hvor den gamle sport ringridning udøves.

Attraktion

En 7-minutters færgetur bringer jer fra Årøsund (7 km) til den lille ø Årø, der har et rigt dyreliv samt et idyllisk landsbymiljø med stråtækte huse og små krogede stræder. Besøg den gamle handelsby Haderslev. Her finder I en hyggelig gågade, mange grønne områder, en gammel bydel med nænsomt renoverede huse, flere interessante museer og samlinger samt en smuk domkirke (15 km). Der findes et utal af fortidsminder her i området. En af Danmarks bedst bevarede gravhøje, Myrpold, er smukt beliggende overfor Skarrev på Løjt Land (31 km), hvorfra der er en storslået udsigt over fjorden mod Als og Fyn. Da gravkammeret blev opdaget, fandt man gravgaver og 10 skeletter deri. Et par kilometer øst herfor ligger langdyssen Tvekløft. De stråtækte huse på halvøen Løjt Land er ligeledes et besøg værd.

Udflugt

Besøg den charmerende by Christiansfeld fra 1773, oplev den specielle byggestil og smag de berømte honningkager, som byen er kendt for. Christiansfeld blev i 2015 optaget på UNESCOS verdensarvsliste (30 km). I byen Aabenraa kan I opleve havnen, stranden, den skønne gågade med markeder, den gamle bydel samt Aabenraa Slot, der er omgivet af vand og træer (35 km). Gå på opdagelse i Planetarium Orion i Rødding og lær mere om, hvordan vikingerne anvendte himmellegemerne (43 km). Besøg den historiske Dybbøl Mølle fra 1744, der i dag er indrettet med billeder og minder fra slagmarken (64 km). Sønderborg og slottet, som bl.a. rummer et museum med Sønderjyllands historie, er også et besøg værd (66 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Flovt

Søg sommerhus