Sommerhusudlejning i Dyngby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Dyngby, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Dyngby ligger på en skråning bag stranden, og flere sommerhuse byder på god udsigt over Kattegat. I Dyngby finder I fred, ro, børnevenlig strand og dejlig natur, og herfra kan I tage på udflugt til Jyllands hovedstad Århus med de mange seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Dyngby

 
 

7 gæster har givet Dyngby en gennemsnitlig vurdering på 4,57 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Morten, Dyssegård besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Besøg Fru Møllers Mølleri. På gården er der både restaurant, slagter og bageri baseret på lokale råvarer


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Is huset på Saxild strand kan varmt anbefales - og Bondehuset - der får man altså lækker dansk kromad. Fru Møllers Mølleri var total overrendt, det var ikke til at komme frem eller tilbage for mennesker, så det var egentlig ikke så meget vi fik set af det.


Christian, Birkerød besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Restaurant Fiskehuset Norsminde serverer rigtig god mad i god stemning/service og til fin pris. Kan varmt anbefales. Tur til Aarhus, shopping, frokost ved Åen og besøg i Den Gl. By er en anbefalelsesværdig tur.


Gerner, Smørum besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Vi besøgte Mosgård museum, fantastisk sted hvor der fra taget er en fantastisk udsigt. Vi tog færgen fra Hou til Samsø, det er en dejlig ø og især Ballen er rigtig hyggeligt med masser af liv og gode spisesteder. Odder er en hyggelig by med en spændende gågade og et stort torv. Bondehuset ved Dyngby hage er et godt spisested og et rigtig hyggeligt område, man kan gå hjem langs med stranden dejlig aftentur. Dette er eksempler, der er mange andre ting der kan udforskes.


 

Generel

Sommerhusområdet ved Dyngby Strand er centralt beliggende i forhold til seværdigheder, større byer samt dejlige skove og naturområder. I Kattegat, ud for Dyngby, ligger øerne Tunø og Samsø, som det er muligt at besøge på endagsture. Der er gode aktivitetsmuligheder langs kysten, og fine indkøbsmuligheder i Saksild by, 4 km fra Dyngby Strand.

 
Sommerhusene i Dyngby ligger bag stranden og et grønt naturområde Udsigt over stranden og havet fra sommerhusområdet i Dyngby Fin sandstrand med små marehalmsklitter og lavt badevand ved Dyngby Sommerhusene i Dyngby er højt beliggende bag stranden
 

Strand

Den dejlige, rolige og børnevenlige Dyngby Strand er en af de bedste strande i Østjylland. Her er masser af plads til diverse strandaktiviteter og vandreture. Bl.a. sørger Kattegats bølger også for, at der er gode betingelser for windsurfere her.

Natur

Dyngby er omgivet af skov, grønne områder, marker og kyst. Fra de højtbeliggende naturområder bag kysten er det muligt at se til Mols, Samsø og Tunø. Lige i den sydlige udkant af Århus ligger Marselisborgskovene, som er et virkelig naturskønt område med mange cykel- og vandrestier. Her har I også mulighed for at komme helt tæt på bl.a. rådyr og vildsvin indenfor et lukket område.

Aktivitet

Der findes flere gode golfbaner i Østjylland. Den nærmeste er Odder Golfklubs baner, men også banerne i Århus og Skanderborg ligger indenfor rækkevidde. Der er gode fiskemuligheder langs kysten - helt fra Norsminde til Hov. Der findes cykelstier langs kysten mod nord. De mange vandrestier i naturområderne og skovene ved Dyngby giver mulighed for mange, dejlige naturoplevelser.

Attraktion

Egnen byder på mange historiske seværdigheder, bl.a. kirker og ruiner af kirker, monumenter, mindesten og ruiner fra vikingetiden. Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøgshave. Hent inspiration i den store have med temahaver, dyr, korn og blomstermarker. (7 km) Egnens historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor I bl.a. kan opleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spændende udstillinger. (8 km) Den gamle Gylling Mølle er i dag gennemrenoveret og fuldt funktionsdygtig. Her males nu igen mel. (12 km) Moesgård Museum på herregården Moesgård rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet er idyllisk beliggende og omgivet af dejlig skov, som fører helt ned til Århus Bugt. (24 km)

Udflugt

Fra Hov, som ligger 7 km syd for Dyngby Strand, sejler færgen dagligt til både Tunø og Samsø. Tunø har en smuk og afvekslende natur, et mildt klima og en hyggelig, stemningsfyldt landsby. Samsø byder på en enestående natur, fred, ro, idyl og mange aktivitetsmuligheder. Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (32 km) Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både flodheste og løver. (93 km) LEGOLAND, ca. 100 km fra Dyngby, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Dyngby

Søg sommerhus
 
  •  

   Dyngby Sommerhus, Dyngby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2900,-
    
  •  

   Dyngby Sommerhus, Dyngby

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3551,-
    
  •  

   Dyngby Sommerhus, Dyngby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6155,-