Sommerhusudlejning i Andkær Vig - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Andkær Vig, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Når I lejer et sommerhus i det charmerende ferieområde Andkær Vig, er I omgivet af skov, grønne områder og Vejle Fjord. Sommerhusene er højt beliggende og fra flere kan I nyde udsigten over Vejle Fjord. Med et sommerhus i Andkær Vig kan I kombinere dejlige naturoplevelser med byliv i Vejle og udflugter til seværdigheder i området.

 

Gæstevurderinger fra Andkær Vig

 
 

13 gæster har givet Andkær Vig en gennemsnitlig vurdering på 4,31 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 25-07-2020

Gåturen langs stranden til Brejning Lystbådehavn var smuk og alletiders til “slå smut konkurrence”. Belønningen med lidt at drikke på havnens terrasse var dejlig. Shopping i Vejle og en tur omkring Fjordenhus og lystbådehavnen i Vejle kan også varmt anbefales. En tur i kajak rundt i Andkær Vig og efterfølgende kig til den skønneste solnedgang bag Vejle by slår alt!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Wow park i Billund var et kæmpe hit hos både børn og voksne Man kan fange mange krabber fra badebroen.


Rikke, Vordingborg besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Læs evt om familien Keller og Torn Trine, en af de første dage. Det er sjovt med “baggrundsviden” om området.


KASPER, Nyborg besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Området er ideelt til cykelture - enten på landevej eller i skov. Havnen i Brejning og området omkring er bestemt en udflugt værd. Har man lyst er der også flere shelters i området. Nogle med adgang til toilet og rindende vand. Disse kan bookes online via Vejle Kommunes hjemmeside eller visitvejle.dk. Der er heller ikke langt til en gratis tur tilbage i historien, hvis man tager til Jelling og får interaktive fortællinger om bl.a. Gorm Den Gamle og Harald Blåtand.


 

Generel

Strækningen langs Vejle Fjord veksler mellem kuperede områder med skov til fredede engarealer. Klynger af hyggelige sommerhusområder ligger langs kysten, hvoraf området ved Andkær Vig er et af de smukkeste og mest hyggelige. Andkær vig er afskærmet mod øst af landtangen Holser Hage og omgivet af dejlig natur med skov. Langs kysten findes flere gode badestrande. Beliggenheden nær Vejle (12 km) og Fredericia (20 km) giver gode muligheder for indkøb.

 
Udsigt over Vejle Fjord fra sommerhusområdet Andkær Vig Sommerhusene i Andkær Vig ligger på en skråning med træer, lige ved Vejle Fjord Den lange badebro i sommerhusområdet Andkær Vig ved Vejle Fjord Fin, lille sandstrand neden for sommerhusene i Andkær Vig
 

Strand

Ved Andkær Vig findes en dejlig badestrand, men gå heller ikke glip af Hvidbjerg Strand, ca. 10 km mod øst, hvor I finder Midt- og Sydøstjyllands eneste klitforekomst. Den 27 m høje klit består af hvidt glimmersand og er i dag fredet. Stranden er desuden utrolig børnevenlig og vandet helt rent.

Natur

Sellerup Skov omgiver Andkær Vig, og mellem byen Andkær og Andkær Vig ligger Munkebjerg Strandskov. Det kuperede og frodige landskab langs fjorden kan opleves på mange måder. I kan vandre eller cykle langs en af de afmærkede ruter og nyde de betagende udsigter, eller opleve naturen til søs ombord på kutteren Tenna II. I har også mulighed for at tage med et gammelt veterantog gennem de smukke landskab. Toget kører gennem den idylliske Grejsdal og ender i Vejle Ådal. Ca. 10 km syd for området ligger den fredede Rands Fjord, som er interessant på grund af sit rige plante- og fugleliv.

Aktivitet

For lystfiskeren er der mulighed for fangst i Vejle Fjord, og især omkring Holtser Hage, den landtange, som afskærmer Andkær Vig mod øst, findes der gode fiskepladser. Ved Trelde ligger også en god Put & Take fiskesø. Den korte afstand til Vejle og Fredericia betyder masser af aktivitetsmuligheder. Ved begge byer findes dejlige golfbaner, der kan udfordre rutinerede spillere såvel som begyndere. I Fredericia findes et utal af sportslige aktiviteter, så som bowlingbane, klatrevægge, go-kart bane samt et tropiske badeland.

Attraktion

Den fredede Børkop Vandmølle ligger idyllisk i naturskønne omgivelser, og er bl.a. landskendt for den gourmetrestaurant, der er indrettet på stedet. Vandmøllen er stadig i drift nogle timer om ugen, og der sælges friskmalet mel og gryn på stedet. Her findes også et lokalhistorisk museum, som omfatter landbrugsredskaber og håndværksredskaber fra gammel tid (7 km). Nebbegård ved Rands Fjord er en af egnens gamle herregårde med eget voldsted fra Valdemar Atterdags tid omkring 1348 (10 km). Vejle er en smuk og hyggelig handelsby med mange spændende butikker, gode spisesteder og kulturelle tilbud. Vejles vartegn er en hvid vindmølle fra 1846. Besøg evt. den Smidtske Gård (1799) som i dag fungerer som bymuseum, butik og pub (12 km).

Udflugt

Den gamle fæstningsby Fredericia er 350 år gammel. Byen er smukt beliggende ud til Lillebælt og er omgivet af Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg. Her findes også Danmarks største gratis legeplads 'Madsby Legepark' (20 km). Vest for Vejle finder I den lille by Jelling, hvis kirkegård indeholder Nordeuropas mest fascinerende mindesmærker fra vikingetiden. Ved kirken står to store runesten fra vikingetiden og inskriptionerne på disse betragtes i dag som Danmarks 'dåbsattest' (23 km). Egtvedpigen blev fundet i 1921 og er en af Danmarks bedst bevarede bronzealderfund. Et museum på stedet informerer om det sjældne fund og viser kopier af hendes kiste og beklædningsgenstande (29 km). Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både flodheste og løver. Dyreparken ligger ca. 31 km fra Andkær Vig. LEGOLAND, ca. 38 km fra Andkær Vig, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Andkær Vig

Søg sommerhus
 
  •  

   Andkær Vig Sommerhus, Andkær Vig

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3759,-
    
  •  

   Andkær Vig Sommerhus, Andkær Vig

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2737,-
    
  •  

   Andkær Vig Sommerhus, Andkær Vig

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7338,-
    
  •  

   Andkær Vig Sommerhus, Andkær Vig

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3065,-