Sommerhusudlejning i Alken - en dejlig ferie i sommerhus

 
Udsigt over Mossø fra sommerhusområdet Alken

Sommerhus i Alken, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Alken er beliggende direkte ned til den fiskerige Moss Sø, hvor det også er muligt at bade, og kun 6 km fra den smukt beliggende købstad Skanderborg med gode aktivitetstilbud, forretninger og spisesteder.

 

Gæstevurderinger fra Alken:

 
 

16 gæster har givet Alken en gennemsnitlig vurdering på 4,13 ud af 5 stjerner.


Lille sandstrand ved Mossø i sommerhusområdet Alken Sommerhuse langs vejen ved søbredden i Alken Udsigt over Mossø fra sommerhusene i ferieområdet Alken
 

Generel

Alken er beliggende direkte ned til den fiskerige Moss Sø, hvor det også er muligt at bade, og kun 6 km fra den smukt beliggende købstad Skanderborg med gode aktivitetstilbud, forretninger og spisesteder.

Strand

Det er muligt at bade i Moss Sø, men ønsker I at bade i havet, kan I køre de 30 km ud til f.eks. Saksild. Her finder I en af den jyske østkysts bedste badestrande. Den brede, børnevenlige sandstrand med badebro indbyder til diverse strandaktiviteter og vandreture. Der er desuden gode muligheder for windsurfing her.

Natur

Den smukke natur omkring Alken, det midtjyske Søhøjland, er præget af marker, søer, bakker og skove. Lige i den sydlige udkant af Århus ligger Marselisborgskovene, som er et virkelig naturskønt område med mange cykel- og vandrestier. Her har I også mulighed for at komme helt tæt på bl.a. rådyr og vildsvin indenfor et lukket område.

Aktivitet

Der er ideelle fiskemuligheder i Moss Sø, som også egner sig fint som badesø. Der venter mange dejlige naturoplevelser langs vandre- og cykelstierne i området. Bl.a. kan I cykle rundt om Moss Sø eller Skanderborg Sø. For golfspillere er der gode muligheder i området, som er meget rig på golfbaner. Bl.a. kan I besøge en af de 3 nærmeste baner; Skanderborg Golf Klub, Horsens Golfklub og Aarhus Aadal Golf Club. I Skanderborg findes bowlingcenter, svømmehal samt tennisbaner.

Attraktion

Den lille charmerende landsby Boes er med sine gamle, stråtægte huse bestemt et besøg værd. Boes ligger kun ca. 3 km vest for Alken. Besøg handelsbyen Skanderborg, som er en af Danmarks smukkest beliggende byer. Her finder I bl.a. en dejlig bymidte med mange forretninger og spisesteder samt et flot kulturhus med mange forskellige kultur- og aktivitetstilbud. Øm Kloster Museum ved Ry er et klosterhistorisk museum med ruinpark, medicinhistorisk samling, urtegård og skeletsamling. (10 km)

Udflugt

Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet osv. (29 km) Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både flodheste og løver. (70 km) LEGOLAND, 80 km fra Alken, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2017 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


2 Sommerhuse i Alken

Søg sommerhus
  • Alken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 60-0403

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

    

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   99999 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2206

   Flere detaljer

  • Alken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 60-0404

   Sovepladser: 4

   Soverum: 0

    

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   7000 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2196

   Flere detaljer