Sommerhusudlejning i Udby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Udby, Sjælland, Danmark udlejes her!

Udby er et lille, hyggeligt sommerhusområde på det naturskønne Tuse Næs i Odsherred

 

Gæstevurderinger fra Udby

 
 

12 gæster har givet Udby en gennemsnitlig vurdering på 4,33 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Mette, Vanløse besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Snyd ikke dig selv for en frokost på Dragsholm Slots Bistro. Virkelig lækkert!


 
youtube
 

Generel

Det rolige og hyggelige sommerhusområde Udby er et flot og kuperet naturområde på nordsiden af halvøen Tuse Næs i Odsherred. Fra området har I udsigt over Holbæk Fjord, Lammefjorden og Orø. Udby er et ideelt ferieområde, hvis I ønsker at bade, fiske, spille golf, nyde naturen og tage på udflugter til nogle af Odsherreds mange seværdigheder. Oplev fx den smukke Kisserup Mølle, Odsherred Zoo og Sommerland Sjælland. I kan købe ind i dagligvarebutikker i området, og 15 min. kørsel herfra ligger Holbæk, som blandt andet byder på havnemiljø, butikker, restauranter, gallerier, wellness og sejlture på fjorden.

 
Udsigt over Isefjord og sommerhusene i skovkanten i Udby Sommerhuse i grønne omgivelser i ferieområdet Udby Velbeliggende sommerhus med udsigt over Isefjord Udsigt til lystbådehavnen Hørby Havn fra stien langs kysten i Udby
 

Strand

Halvøen Tuse Næs byder på flere badestrande, og de bedste findes ved Løserup og Kisserup. I Sejrø-bugten, mod vest, ligger nogle af Odsherreds bedste strande. I kan fx bade ved Hønsinge Lyng, hvor I finder en dejlig, børnevenlig sandbadestrand med af lave klitter. For at kommen til denne strand skal I hen over en bro, der forbinder kysten med revlerne (26 km). Ved Høve Strand skaber vinden gode betingelser for windsurfere (30 km).

Natur

Udby og Tuse Næs er kendetegnet af sin smukke natur med bøgeskove, enge og marker samt hav til næsten alle sider. Nær Udby ligger den skønne Hønsehals Skov og på halvøens sydøstlige del finder I den store Bognæs Skov. I Grevinge Skov ved Herrestrup kan I opleve flere stendysser, og midt i skoven ligger en stendysse med et stort gravkammer (14 km). Ved Ordrup, på østkysten, finder I landtangen Ordrup Næs, som er et delvist fredet naturområde med løv- og nåletræer. Her græsser ofte både får og kreaturer. Fra spidsen af odden kan I opleve både marsvin og spættede sæler, hvis I er heldige (30 km).

Aktivitet

Tuse Næs er et ideelt ferieområde for naturelskere, lystfiskere og golfspillere. I kan vandre og cykle i områdets skove, fiske langs kysten eller fra en fiskekutter på havet samt spille golf i Holbæk Golfklub. Golfklubben har en enestående beliggende, direkte ud til halvøen Kirksbærholmen. I Holbæk kan I udfordre hinanden i Gokart-land, som byde på et stort, flot udendørsanlæg. Og i Holbæk Klatrepark kan I prøve en svævebane og at klatre i trætoppene - en spændende og udfordrende oplevelse for hele familien. Besøg evt. også Søbadet Venedig ved Isefjorden i Holbæk, som arrangerer sjove sommeraktiviteter for hele familien ved. I Hamam Tyrkisk Bad i Holbæk kan I få wellness og velvære for krop og sjæl.

Attraktion

I finder mange kunsthåndværkere på Tuse Næs og ofte kan I besøge dem i deres gallerier, atelier, værksteder og udstillinger. I Tuse Kirke kan I opleve enestående kalkmalerier fra tiden 1460-1480. Det smukke, hvide Dragsholm Slot er Danmarks ældste slot, og stammer fra den tidlige middelalder. Her kan I desuden opleve en skøn slotspark og en gourmetrestaurant (11 km). På Museum Odsherred i Asnæs kan I se malerier og billedkunst af Odsherredsmalere og Malergården i Plejerup udstiller malerier af områdets natur (18 km). Odsherred Zoo er Danmarks eneste Zoo og Rescuecenter. Her lever dyrene i naturlige omgivelser, og I kommer I helt tæt på dem. Se også de spændende dyr fra Sydamerika i Tropehuset. Og rundt omkring i parken går påfugle, kaniner og høns frit omkring (18 km).

Udflugt

I Holbæk kan I shoppe, spise på restaurant, nyde stemningen den hyggelige marina og besøge gallerier og museer (23 km). Besøg Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk. Her bliver fortiden levendegjort. Følg livet og hverdagen i den lille landsby, som det også foregik i begyndelsen af 1900-tallet. Andelslandsbyen er et anderledes frilandsmuseum, hvor I kan røre ved dyrene, se de gamle håndværk blive udført, dufte de nylavede madvarer og købe dem med hjem. Et besøg her en oplevelse for hele familien (24 km). Den herlige familiepark Sommerland Sjælland byder på mere end 60 sjove aktiviteter for hele familien. I kan sejle i kano, køre i rutsjebanen, klatre i et kæmpe klatrestativ eller svømme i Sjællands største vandland her (24 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Udby

Søg sommerhus
 
  •  

   Udby Sommerhus, Udby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7753,-
    
  •  

   Udby Sommerhus, Udby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2828,-
    
  •  

   Udby Sommerhus, Udby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3721,-