Sommerhusudlejning i Smidstrup Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Smidstrup Strand, Sjælland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Smidstrup Strand ligger på Sjællands nordkyst, og når I holder ferie i et sommerhus her, bor I tæt på badestrande, skøn natur, hyggelige feriebyer og interessante seværdigheder for hele familien. På grund af de mange aktivitetsmuligheder er sommerhusudlejning populært i Smidstrup Strand.

 

Gæstevurderinger fra Smidstrup Strand

 
 

14 gæster har givet Smidstrup Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,07 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Astrid, København S besøgte området fra
 
09-05-2020 til 16-05-2020

Heather Hill, Rågeleje


Ejgil, Hammel besøgte området fra
 
15-06-2019 til 22-06-2019

Frederiks slot er et besøg hver, husk at tage cyklen med der til, en mega stor park, hvor der må cykles rundt. Dejlig byer lige i gå afstand fra sommerhuset En smut tur til Helsingborg


Evelyn, Hillerød besøgte området fra
 
02-05-2019 til 30-05-2019

Dejlig strand i nærheden (900m) og stort hundeområde, hvor hunden kan løbe frit (ca. 3km). Hyggelig fiskerihavn i Gilleleje!


Mie, Gentofte besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Ca 15 min gågang ned til vandet hvor der er badebroer. Og ca 5 min kørsels ind til Gilleleje som er en lille hyggelig by med masser af butikker og spise steder, og et hyggeligt havne miljø.


 
youtube
 

Generel

Sommerhusområdet Smidstrup Strand ligger midt mellem Rågeleje og Gilleleje. Her finder I en dejlig strand, skønne naturområder, fred, ro, gode aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien. Smidstrup by ligger lidt inde bag kysten, og her findes indkøbsmuligheder og spisesteder.

 
Udsigt over Smidstrup Strand fra de høje bakker bag kysten Udsigt langs den brede strand i sommerhusområdet Smidstrup Strand Livredderpost på den hvide sandstrand i Smidstrup Badebro ved badestranden i ferieområdet Smidstrup Strand
 

Strand

Den dejlige, brede sandstrand med sten har sandbund, Blåt Flag samt badebro med rækværk og trappe. I sommerperioden er der livreddere på stranden. Ved siden af livredderposten finder I et bålsted. Smidstrup Strand er et af de få steder i Danmark, hvor I må tænde bål på stranden. Der er store grønne områder lige bage stranden. Nyd den enestående solnedgang fra stranden eller badebroen.

Natur

Gilbjerghoved ved Gilleleje ligger ca. 35 moh. Herfra er der flot udsigt over området og Kattegat, og i klart vejr kan I se til Hesselø. Gilbjerg er et yndet træksted for fugle. Heatherhill ved Rågeleje er et stort, fredet, bakket og meget naturskønt område, som går helt ned til Kattegat. Hovedparten af Heatherhill er dækket af hede og lyngplanter og fårene går frit rundt på de lyngklædte bakker (6 km). Tibirke Bakker er et dejligt, fredet naturområde med lyngklædte bakker. Fra et udsigtspunkt i området kan I se Arresø, Grib Skov og lidt af Roskilde Fjord (12 km). Grib Skov er en af Danmarks største skove. Her finder I afmærkede vandre- og cykelruter, smukke og historiske steder samt Esrum Sø, som ligger smukt omgivet af uberørt landskab med skove og enge. Her kan I bade, sejle og studere fugle i fuglereservatet (17 km). Arresø er Danmarks største sø. Her kan I vandre og cykle langs søen eller tage på en sejltur (20 km).

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder langs kysten og især ved revet ud for Smidstrup Strand. Der findes desuden også Put&Take-fiskesøer i området. Der findes et utal af golfbaner i Nordsjælland. Heraf er banerne ved Gilleleje Golfklub, Helsinge Golfklub, Asserbo Golf Klub og Passebækgård, de nærmeste. De høje skrænter og de gunstige vindforhold ved naturområdet Heatherhill gør området til at attraktivt sted for paragliders. Der er tennisbaner til rådighed i Gilleleje. Dejlige naturoplevelser venter langs de mange vandreruter i området.

Attraktion

Tag på rundtur på Smidstrup-Farmen, hvor I kan opleve alle de danske bondegårdsdyr, køre på traktor og ride på ponyer (2 km). Besøg Gilleleje med den gamle bydel, de idylliske stræder og små fiskerhuse. På byens stemningsfulde havn er der livlig aktivitet og ofte kan der købes fisk direkte fra fiskerbådene (6 km). På Gilleleje Museum kan I opleve udstillinger omkring fiskeri og bl.a. se et gammelt fiskerhus. På Rudolf Tegners Museum ved Villingebæk er billedhuggeren Tegner''s skulpturer af gips og marmor udstillet (13 km). Ved det naturskønne, fredede område ''Rusland'' ved Dronningmølle finder I bl.a. et kunstmuseum og en stor samling af broncestatuer i det fri (14 km). Esrum Kloster er et gammelt cistercienserkloster med en smuk klosterhave og et lille klosterapotek. Klostret ligger meget naturskønt ved Esrum Sø (17 km).

Udflugt

I Nordsjælland findes flere interessante slotte. Bl.a. Kronborg Slot ved ''porten'' til Øresund (35 km), Frederiksborg Slot, der med sine tårne og spir har et næsten eventyragtigt udseende (28 km), og Fredensborg Slot, som er Dronning Magrethes sommerresidens (32 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den smukke gamle park danner en spændende ramme om kunsten (36 km). Karen Blixen Museet på Rungstedlund er indrettet med galleri, udstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbilledafdeling, biblioteksrum og café (44 km). Besøg hovedstaden København med det levende kulturliv, museer, musik, teatre, gallerier, forlystelser og Europas længste gågade ''Strøget''. Her findes attraktioner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelerne, København Zoo og meget mere (75 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Smidstrup Strand

Søg sommerhus
 
  •  

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6908,-
    
  •  

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5718,-
    
  •  

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4719,-
    
  •  

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6915,-
    
  •  

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5009,-