Sommerhusudlejning i Skibby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skibby, Sjælland, Danmark udlejes her!

Skibby er en lille handelsby mellem Roskilde Fjord og Isefjord.

 

Gæstevurderinger fra Skibby

 
 

25 gæster har givet Skibby en gennemsnitlig vurdering på 3,92 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Lone, Køge besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Det er fint at gå tur til fjorden. Vi havde glæde af at besøge Svanholm gods og gårdbutik flere gange


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Holbæk by er rigtig hyggelig at besøge


Preben Å., Horsens besøgte området fra
 
07-03-2020 til 21-03-2020

P.g.a. Coronasituationen har vi ikke besøgt nogle forlystelser eller andet. Men området er dejlig roligt og fint til spadsereture.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Andelslandsbyen Nyvang Jægerspris slot Kulhuse, havnemolen med styrhussimulator og kikkert


Hanne, Hvidovre besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Vi så vikingespil i Frederikssund og spiste frokost ved havnen. Det var gode oplevelser.


 

Generel

Sommerhusområdet ligger ikke langt fra den lille by Skibby (ca. 13 km) på halvøen Hornsherred, mere præcist i den nederste del, som bliver kaldt Bramsnæs. Dette område er præget af landbrug, små landsbyer og nogle små fiskerbyer. Der venter jer såvel natur- og badeoplevelser som også kultur og seværdigheder ¿ og ikke kun i de næste større byer, Holbæk (ca. 22 km) og Roskilde (ca. 32 km), hvor I finder mange restauranter, gode indkøbsmuligheder og kulturelle tilbud. Inden for en radius af 4 km kan I købe dagligvarer.

 
Udsigt over det lave badevand til sommerhusene og lystbådehavnen i Skibby Badebro ved sommerhusområdet Skibby Udsigt til lystbådehavnen fra badebroen i sommerhusområdet Skibby Den charmerende lystbådehavn i ferieområdet Skibby
 

Strand

Der er kun få meter til den nærmeste badestrand. Ejby Strand er en stenet strand med badebro, og ligger kun 10 km væk. Også Herslev Strand (ca. 23 km), en børnevenlig strand med lavt vand og grovkornet sand, kan anbefales.

Natur

Kysten ved Isefjord er meget stejl, mens kysten ved Roskilde Fjord går jævn over i strandenge og marker. Den fredede ådal 'Ejby Ådal' (ca. 10 km) er en dyb slugt, beliggende lige nord for Ejby Havn. Slugtens bred er terrasseformet, og ved åens udmunding i Isefjord er der enge og moser. Ejby Ådal har en interessant flora med mere end 600 forskellige, registrerede planter. Roskilde Fjord er udlagt vildtreservat. Næsten overalt i fjorden er vandet meget lavt med vanddybder, der er lavere end 6 m. Ved Roskilde Fjord findes der et stort antal vandfugle, som yngler på de ca. 30 små øer og tanger.

Aktivitet

Holbæk Golfklub ligger kun ca. 18 km fra ferieområdet, og er pga. sin enestående beliggenhed, direkte på halvøen Kirsebærholmen, en ganske særlig oplevelse. Nyd udsigten over Holbæk Fjord herfra. Til Roskilde Golf Klub er der ca. 24 km, og i Roskilde finder I også et bowlingcenter (ca. 31 km). Lystfiskere har gode muligheder for fangst langs kysten - f.eks. i Bramsnæs Bugt, hvor der kan fanges havørreder og hornfisk. Lad jer forkæle i det tyrkiske bad i Holbæk (ca. 22 km), som byder på bl.a. dampbad, sauna og massage.

Attraktion

På Bramsnæs Museum i Kirke Hyllinge (ca. 5 km) bliver fortiden til en oplevelse. Her kan I studere objekter, der har at gøre med menneskets liv i Bramsnæs - fra oldtiden og op til i dag. Hvis I rigtig vil forkæle jeres smagsløg, kan I spise på restauranten Langtved Færgekro, som er kendt for sin herlige beliggenhed, det gamle bindingsværkshus og ikke mindst for sit gode køkken (ca. 11 km). I landsbyen Skibby (ca. 13 km) ligger Selsø Slot, som også indeholder et museum. I dette slot finder I en af Danmarks fornemste riddersale. Nyd bl.a. det pragtfulde stukloft og de 2 store Versailles-spejle. I Bramsnæs findes mange jættestuer, som fortæller om Danmarks bebyggelse i oldtiden. På nordsiden af ådalen, Ejby Ådal, finder I også en bautasten (mindesten fra Vikingetiden), som kaldes Troldbykællingen.

Udflugt

I Holbæk (ca. 22 km) kan I shoppe, besøge marinaen eller museet, som består af 13 historiske bygninger og som byder på musik og teater i gården. Besøg også landsbyen Nyvang, hvor fortiden bliver levende. Oplev den gamle smedje fra 1869 eller prøv specialiteterne fra Husmandsstedets køkken. I Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan I se skibe fra Vikingetiden samt andre nordiske skibe (ca. 32 km). Dragsholm Slot ved Hørve (ca. 44 km) er Danmarks ældste slot. Den oprindelige fæstning fra den tidlige middelalder har et fangehul og kan byde på mange spøgelseshistorier. Forlystelsesparken Sommerland Sjælland ved Nykøbing byder på mere end 60 aktiviteter for hele familien (ca. 57 km). Besøg også hovedstaden København med dens royale flair (ca. 62 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skibby

Søg sommerhus
 
  •  

   Skibby Sommerhus, Skibby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3386,-
    
  •  

   Skibby Sommerhus, Skibby

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4538,-
    
  •  

   Skibby Sommerhus, Skibby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3764,-
    
  •  

   Skibby Sommerhus, Skibby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4123,-
    
  •  

   Skibby Sommerhus, Skibby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4739,-