Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Skibby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skibby, Sjælland, Danmark udlejes her!

Skibby er en lille handelsby mellem Roskilde Fjord og Isefjord.

 

Gæstevurderinger fra Skibby

 
 

24 gæster har givet Skibby en gennemsnitlig vurdering på 3,63 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 21-07-2018

Andelslandsbyen Nyvang Jægerspris slot Kulhuse, havnemolen med styrhussimulator og kikkert


Hanne, Hvidovre besøgte området fra
 
07-07-2018 14-07-2018

Vi så vikingespil i Frederikssund og spiste frokost ved havnen. Det var gode oplevelser.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
16-09-2017 23-09-2017

Huset ligger i en smuk landsdel, hvor der er let adgang til mange spændende attraktioner, hvis man har bil med. Der er også mulighed for spændende cykelture i et smukt landskab.


 

Generel

Sommerhusområdet ligger ikke langt fra den lille by Skibby (ca. 13 km) på halvøen Hornsherred, mere præcist i den nederste del, som bliver kaldt Bramsnæs. Dette område er præget af landbrug, små landsbyer og nogle små fiskerbyer. Der venter jer såvel natur- og badeoplevelser som også kultur og seværdigheder ¿ og ikke kun i de næste større byer, Holbæk (ca. 22 km) og Roskilde (ca. 32 km), hvor I finder mange restauranter, gode indkøbsmuligheder og kulturelle tilbud. Inden for en radius af 4 km kan I købe dagligvarer.

 
Udsigt over det lave badevand til sommerhusene og lystbådehavnen i Skibby Badebro ved sommerhusområdet Skibby Udsigt til lystbådehavnen fra badebroen i sommerhusområdet Skibby Den charmerende lystbådehavn i ferieområdet Skibby
 

Strand

Der er kun få meter til den nærmeste badestrand. Ejby Strand er en stenet strand med badebro, og ligger kun 10 km væk. Også Herslev Strand (ca. 23 km), en børnevenlig strand med lavt vand og grovkornet sand, kan anbefales.

Natur

Kysten ved Isefjord er meget stejl, mens kysten ved Roskilde Fjord går jævn over i strandenge og marker. Den fredede ådal 'Ejby Ådal' (ca. 10 km) er en dyb slugt, beliggende lige nord for Ejby Havn. Slugtens bred er terrasseformet, og ved åens udmunding i Isefjord er der enge og moser. Ejby Ådal har en interessant flora med mere end 600 forskellige, registrerede planter. Roskilde Fjord er udlagt vildtreservat. Næsten overalt i fjorden er vandet meget lavt med vanddybder, der er lavere end 6 m. Ved Roskilde Fjord findes der et stort antal vandfugle, som yngler på de ca. 30 små øer og tanger.

Aktivitet

Holbæk Golfklub ligger kun ca. 18 km fra ferieområdet, og er pga. sin enestående beliggenhed, direkte på halvøen Kirsebærholmen, en ganske særlig oplevelse. Nyd udsigten over Holbæk Fjord herfra. Til Roskilde Golf Klub er der ca. 24 km, og i Roskilde finder I også et bowlingcenter (ca. 31 km). Lystfiskere har gode muligheder for fangst langs kysten - f.eks. i Bramsnæs Bugt, hvor der kan fanges havørreder og hornfisk. Lad jer forkæle i det tyrkiske bad i Holbæk (ca. 22 km), som byder på bl.a. dampbad, sauna og massage.

Attraktion

På Bramsnæs Museum i Kirke Hyllinge (ca. 5 km) bliver fortiden til en oplevelse. Her kan I studere objekter, der har at gøre med menneskets liv i Bramsnæs - fra oldtiden og op til i dag. Hvis I rigtig vil forkæle jeres smagsløg, kan I spise på restauranten Langtved Færgekro, som er kendt for sin herlige beliggenhed, det gamle bindingsværkshus og ikke mindst for sit gode køkken (ca. 11 km). I landsbyen Skibby (ca. 13 km) ligger Selsø Slot, som også indeholder et museum. I dette slot finder I en af Danmarks fornemste riddersale. Nyd bl.a. det pragtfulde stukloft og de 2 store Versailles-spejle. I Bramsnæs findes mange jættestuer, som fortæller om Danmarks bebyggelse i oldtiden. På nordsiden af ådalen, Ejby Ådal, finder I også en bautasten (mindesten fra Vikingetiden), som kaldes Troldbykællingen.

Udflugt

I Holbæk (ca. 22 km) kan I shoppe, besøge marinaen eller museet, som består af 13 historiske bygninger og som byder på musik og teater i gården. Besøg også landsbyen Nyvang, hvor fortiden bliver levende. Oplev den gamle smedje fra 1869 eller prøv specialiteterne fra Husmandsstedets køkken. I Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan I se skibe fra Vikingetiden samt andre nordiske skibe (ca. 32 km). Dragsholm Slot ved Hørve (ca. 44 km) er Danmarks ældste slot. Den oprindelige fæstning fra den tidlige middelalder har et fangehul og kan byde på mange spøgelseshistorier. Forlystelsesparken Sommerland Sjælland ved Nykøbing byder på mere end 60 aktiviteter for hele familien (ca. 57 km). Besøg også hovedstaden København med dens royale flair (ca. 62 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Sommerhuse i Skibby

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Skibby Sommerhus, Skibby

   Reg.nr.: 94-0025

   250 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skibby Sommerhus, Skibby

   Reg.nr.: 94-0026

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skibby Sommerhus, Skibby

   Reg.nr.: 94-0018

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skibby Sommerhus, Skibby

   Reg.nr.: 94-0024

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2