Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Skaverup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skaverup, Sjælland, Danmark udlejes her!

I Skaverup finder I fred, ro og dejlig, uspoleret natur med skov og fjord.

 

Gæstevurderinger fra Skaverup

 
 

33 gæster har givet Skaverup en gennemsnitlig vurdering på 3,67 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Helle, Værløse besøgte området fra
 
27-07-2019 03-08-2019

Fiskerestauranten i Karrebæksminde lige ud til kanalen. Dejlige fiskeretter og pittoresk udsigt udover livet ved kanalen. God og bred sandstrand, men på grund af dette også mange mennesker. Knudshoved Odde.Svinø. Gåbense på den anden side af Storstrømsbroen på Falster (også badested med badebro). Vejlø kirke. Næstveds hyggelige centrum med cafeer og butikker.


Finn, Esbjerg V besøgte området fra
 
13-07-2019 20-07-2019

Koldkrigsmuseet i Stevns, Præstø, Vordingborg borgcenter og Gåsetårn, Middelaldercentret i Nykøbing, Stege, Møns Klint, Masnedøfortet og naturen ved Knudshoved odde og Næs/Skaverup med mange spændende fugle, røde egern, rådyr, fisk, bunker af harer, samt masser af dejlige planter og blomster langs grøftekanten kan stærkt anbefales, skønne slotte, herregårde og huse i Vordingborg og omegn. Svend Gønges dejlige frodige egn.


Bo, Vadum besøgte området fra
 
07-07-2018 14-07-2018

Stevns Klint, Stevnsfortet, Middelaldercentret i Nykøbing Falster og Gavnø Slot var nogle af de spændende ting vi besøgte.


 

Generel

Den hyggelige landsby Skaverup ligger på Sydsjælland, ud til Avnø Fjord og Smålandsfarvandet, i et stille og roligt område, lige nord for den 15 km lange, delvis fredede tange Knudshoved og Knudshoved Odde. Der er indkøbsmuligheder i byen. Den nærmeste større by er Vordingborg, som ligger 10 km fra Skaverup.

 
Sti langs kysten i det hyggelige sommerhusområde Skaverup Udsigt over Avnø Fjord fra sommerhusområdet Skaverup Udsigtsbænk ud for sommerhusene i ferieområdet Skaverup Badestranden ud for sommerhusene i Skaverup
 

Strand

Stranden ved Avnø Fjord ud for Skaverup er en sand- og stenstrand, som egner sig godt til kystfiskeri.

Natur

Oreby Skov ligger et par km syd for Skaverup. Fra flere punkter i skoven er der udsigt over Storstrømmen. Den 15 km lange Knudshoved Odde rækker ud i Smålandsfarvandet og adskiller Avnø Fjord fra resten af farvandet. Der er kun adgang til odden på cykel eller til fods. På tangen ligger bl.a. Knudsskov med vand mod nord og syd.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder hele vejen langs kysten samt i områdets Put&Take fiskeparker. De nærmeste golfbaner finder I hos Sydsjællands Golfklub ved Næstved samt Næstved Ny Golfklub (begge ca. 23 km), Møn Golfklub ved Stege (37 km) og Falster Golf Klub ved Eskildstrup (38 km).

Attraktion

Besøg den smukt beliggende købstad Vordingborg med de mange seværdigheder og tilbud. Byens vartegn er Gåsetårnet; Nordens bedst bevarede middelaldertårn, bygget af Valdemar Atterdag i år 1365. Sydsjællandsk Museum omfatter rige samlinger fra oldtid til nutid. Historisk Botanisk Have er spændende opdelt i bl.a. en renæssancehave og en urtehave. Vordingborg Kirke har en meget smuk barok-altertavle og et overdådigt korgitter.

Udflugt

Bonbonland i Holme Olstrup har mere end 70 aktiviteter for hele familien; bl.a. Danmarks vildeste rutschebane char(39)Vild-svinetchar(39), raftingbane, karuseller, cirkus, børneteater, sørøversø og meget mere (31 km). Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster er Europas største samling af forskellige krokodillearter. Derudover kan I opleve skildpadder, varaner og en anakonda her (38 km) Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby på Falster, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine (49 km). Møns Klint er et spektakulært hjørne af Danmark. De imponerende hvide kridtklinter rejser sig af havet og er et svimlende syn både fra stranden og fra klinten (57 km). I Knuthenborg Safaripark ved Bandholm på Lolland færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus (69 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

6 Sommerhuse i Skaverup

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   Reg.nr.: 91-6500

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   Reg.nr.: 92-6512

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   Reg.nr.: 91-6507

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   Reg.nr.: 91-6509

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   Reg.nr.: 92-6518

   550 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   Reg.nr.: 92-6519

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2