Sommerhusudlejning i Skaverup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skaverup, Sjælland, Danmark udlejes her!

I Skaverup finder I fred, ro og dejlig, uspoleret natur med skov og fjord.

 

Gæstevurderinger fra Skaverup

 
 

22 gæster har givet Skaverup en gennemsnitlig vurdering på 4,18 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Preben, Hjørring besøgte området fra
 
21-08-2020 til 28-08-2020

Vordingborg er en dejlig by, med GÅSETÅRNET, og den flotte Nordhavn, med restauranten, hvor vi nød en dejlig middag i aftensolen.


Anja, Svendborg besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Det er fint sted at køre ud fra til diverse. Gavnø slot, Karrebæksminde strand, Stevns fortet, møns klint og knuthenborg safari park, krokodille zoo, Danmarks Traktormuseum mv.


Karen, Højer besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Skovtårnet var en stor oplevelse. Præstø er en meget hyggelig by.. Møns Klint er også et besøg værd. Men kør udenom Stege, vi sad længe i kø der.


Majbrith, Køge besøgte området fra
 
30-01-2020 til 06-02-2020

Dårlig med dårligt på - jeg nåede ikke at bruge huset


Helle, Værløse besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Fiskerestauranten i Karrebæksminde lige ud til kanalen. Dejlige fiskeretter og pittoresk udsigt udover livet ved kanalen. God og bred sandstrand, men på grund af dette også mange mennesker. Knudshoved Odde.Svinø. Gåbense på den anden side af Storstrømsbroen på Falster (også badested med badebro). Vejlø kirke. Næstveds hyggelige centrum med cafeer og butikker.


Finn, Esbjerg V besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Koldkrigsmuseet i Stevns, Præstø, Vordingborg borgcenter og Gåsetårn, Middelaldercentret i Nykøbing, Stege, Møns Klint, Masnedøfortet og naturen ved Knudshoved odde og Næs/Skaverup med mange spændende fugle, røde egern, rådyr, fisk, bunker af harer, samt masser af dejlige planter og blomster langs grøftekanten kan stærkt anbefales, skønne slotte, herregårde og huse i Vordingborg og omegn. Svend Gønges dejlige frodige egn.


Bo, Vadum besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Stevns Klint, Stevnsfortet, Middelaldercentret i Nykøbing Falster og Gavnø Slot var nogle af de spændende ting vi besøgte.


 

Generel

Den hyggelige landsby Skaverup ligger på Sydsjælland, ud til Avnø Fjord og Smålandsfarvandet, i et stille og roligt område, lige nord for den 15 km lange, delvis fredede tange Knudshoved og Knudshoved Odde. Der er indkøbsmuligheder i byen. Den nærmeste større by er Vordingborg, som ligger 10 km fra Skaverup.

 
Sti langs kysten i det hyggelige sommerhusområde Skaverup Udsigt over Avnø Fjord fra sommerhusområdet Skaverup Udsigtsbænk ud for sommerhusene i ferieområdet Skaverup Badestranden ud for sommerhusene i Skaverup
 

Strand

Stranden ved Avnø Fjord ud for Skaverup er en sand- og stenstrand, som egner sig godt til kystfiskeri.

Natur

Oreby Skov ligger et par km syd for Skaverup. Fra flere punkter i skoven er der udsigt over Storstrømmen. Den 15 km lange Knudshoved Odde rækker ud i Smålandsfarvandet og adskiller Avnø Fjord fra resten af farvandet. Der er kun adgang til odden på cykel eller til fods. På tangen ligger bl.a. Knudsskov med vand mod nord og syd.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder hele vejen langs kysten samt i områdets Put&Take fiskeparker. De nærmeste golfbaner finder I hos Sydsjællands Golfklub ved Næstved samt Næstved Ny Golfklub (begge ca. 23 km), Møn Golfklub ved Stege (37 km) og Falster Golf Klub ved Eskildstrup (38 km).

Attraktion

Besøg den smukt beliggende købstad Vordingborg med de mange seværdigheder og tilbud. Byens vartegn er Gåsetårnet; Nordens bedst bevarede middelaldertårn, bygget af Valdemar Atterdag i år 1365. Sydsjællandsk Museum omfatter rige samlinger fra oldtid til nutid. Historisk Botanisk Have er spændende opdelt i bl.a. en renæssancehave og en urtehave. Vordingborg Kirke har en meget smuk barok-altertavle og et overdådigt korgitter.

Udflugt

Bonbonland i Holme Olstrup har mere end 70 aktiviteter for hele familien; bl.a. Danmarks vildeste rutschebane char(39)Vild-svinetchar(39), raftingbane, karuseller, cirkus, børneteater, sørøversø og meget mere (31 km). Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster er Europas største samling af forskellige krokodillearter. Derudover kan I opleve skildpadder, varaner og en anakonda her (38 km) Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby på Falster, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine (49 km). Møns Klint er et spektakulært hjørne af Danmark. De imponerende hvide kridtklinter rejser sig af havet og er et svimlende syn både fra stranden og fra klinten (57 km). I Knuthenborg Safaripark ved Bandholm på Lolland færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus (69 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skaverup

Søg sommerhus
 
  •  

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3116,-
    
  •  

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3017,-
    
  •  

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1833,-
    
  •  

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   550 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2113,-
    
  •  

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4687,-