Sommerhusudlejning i Rørvig - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Rørvig, Sjælland, Danmark udlejes her!

Det charmerende ferieområde Rørvig på Nordsjælland byder på et hyggeligt havnemiljø med røgeri og spisesteder, færgehavn til Hundested, dejlige strande, smuk natur og sommerhuse for enhver smag. På jeres ferie i Rørvig er I omgivet af seværdigheder og aktivitetsmuligheder.

 

Gæstevurderinger fra Rørvig

 
 

33 gæster har givet Rørvig en gennemsnitlig vurdering på 4,61 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Vi besøgte fugle reservatet, som er interessant og vi vil varmt anbefale Rørvig Kro. Fantastisk mad, og plads til børn. Køb fiskenet og krabbestænger og fisk på stranden og på havnen. Vi morgenbadede hver morgen.


Karen, Ballerup besøgte området fra
 
13-06-2020 til 27-06-2020

Rørvig har den mest perfekte røgvareforretning, med tilhørende restaurant, den blev af os benyttet flittigt. Den lokale "min købmand" har alt hvad man i øvrigt har brug for.


Michael, Vanløse besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Sidinge gårdbutik og naturen omkring Egebjerg halvøen er et besøg værd. Vi kan stærkt anbefale hedvinene fra Rørmosegård ved Nakke. De smager bare fantastisk. Er man til lystfiskeri er Skansebugten et Mekka med makreller og hornfisk sommeren over.


Thomas, Roskilde besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Nygården er et besøg værd med børn


Jelva, Hørsholm besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Skønt område, både Rørvig og Odsherred. Kan anbefale Rørvig kro, samt en tur ud til Vejrhøj, hvor vi gik igennem skoven op til den fantastiske udsigt. Ligeledes området ved Havnsø er skønt. Og sidst men ikke mindst et besøg på Dragsholmslot, hvor der kan købes streetfood på terrassen.


Birgit, Middelfart besøgte området fra
 
25-05-2019 til 01-06-2019

Esterhøj og Malergårde👍


Martín, Brønshøj besøgte området fra
 
23-04-2019 til 26-04-2019

Besøgte Birkehøj. Særligt sted at opleve.


Ida, Jægerspris besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Madkunsten i Nykøbing lækker mad😋 Glasspiren i Nykøbing hyggeligt og kunne lave sit eget glas. Perfekt strand🌞


Karin, Hillerød besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Masser af små forretninger med lækre brugsting, bl.a. en forretning med Japanske kimonoer og 50’er radioer, moderniseret med bluetooth teknokologi, indehaveren en engelsktalende japaner. Man spiser godt - først of fremmest alt godt fra havet - i Rørvig. Men også Højby Kro kan anbefales - ikke mindst deres skaldyrsaftner, hvor man mæsker sig i hummer, krabber, krebs, rejer og alle mulige fisketyper.


Michael, Vanløse besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Køb frokost på røgeriet i Rørvig havn eller gå ned og spis deres fiske- og skaldyrsbuffet, den er fin og til at betale. Frokost på Anneberg i weekenden er også et klart hit med deres buffet!


 
youtube
 

Generel

Ved indsejlingen til Isefjord ligger det idylliske fiskerleje Rørvig. Her finder I en hyggelig bymidte med gamle fiskerhuse, en stemningsfuld færge-, lystbåde- og fiskerihavn med bl.a. flere spisesteder og et røgeri. Færgen sejler herfra til Hundested. Der er gode indkøbsmuligheder i byen. Såvel i byen som i området bor der mange kunstnere, og overalt ses deres gallerier, atelier, samlinger, udstillinger, keramikerværksteder osv.

 
Lang badebro, som fører ud i det klare badevand, ved stranden i Rørvig Den lange strand i bugten ud for sommerhusene i Rørvig Små både på vandet ud for badebroen ved stranden i Rørvig Rørvigs hyggelige røgeri ved den aktive havn
 

Strand

Rørvig har en dejlig og børnevenlig strand med fint, hvidt sand, små klitter og marehalm. Vandet bliver kun langsomt dybt og der er sandbund. Der er Blåt Flag hele vejen langs stranden mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig.

Natur

Der er fyr- og granplantager i og omkring sommerhusområdet ved Rørvig. Landskabet er derudover præget at dejlig strand, bakker, lynghede og klinter. Rørvig Sandflugtsplantage består af skov og hundrede år gamle indlandsklitter. Her findes et rigt dyre- og fugleliv. Vådområdet Hovvig Fuglereservat ligger et par km syd for Rørvig. Den 27 km lange Isefjordssti fører lige gennem området. I kan observere fuglene fra et fugletårn. Ved Korshage, nord for Rørvig, holder trækfuglene til forår og efterår. Skansehage er en lav landtange, 4 km øst for Rørvig, og her findes ligeledes et rigt fugleliv.

Aktivitet

Der er et utal af fiskemuligheder her i området, f.eks. langs hele kysten, i områdets åer, søer og kanaler samt i en af de 4 Put & Take ørredfiskeparker. Cykler kan lejes i området og afprøves langs den 27 km lange Isefjordssti, hvorfra I udover skøn natur også kan opleve gravhøje og tingsteder. For golfspillere er her også gode muligheder. Ved Odsherred Golfklub ved Højby finder I en 18-hullers-bane og Mensalgårds Golfklub har en Pay & Play-bane. Desuden findes der baner ved Kalundborg og Holbæk. I Nykøbing Sjælland kan I bowle i byens bowlingcenter (8 km).

Attraktion

I Rørvig finder I bl.a. et atelier og et keramikerværksted. I området findes et utal af gallerier og værksteder, hvor de lokale kunsthåndværkere viser deres kunst frem. Hver uge sommeren igennem kan I opleve et kræmmermarked på Rørvig Havn. Besøg den hyggelige købstad Nykøbing Sjælland, som ud over sit bagerimuseum, en museumshave og Sherlock Holmes Museet også byder på en gågade med caféer og butikker.

Udflugt

Sommerland Sjælland byder på mere end 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur i kano, en vild tur i rutschebanen eller en tur i Sjællands største vandland (9 km) Sjællands Odde har en hyggelig fiskerihavn med et røgeri, som er tegnet af den berømte designer Arne Jacobsen (28 km). I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan I opleve 560 dyr fordelt over 85 arter, et nyt abe- og terrariehus, klappegeder, legeplads osv. (26 km). Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks ældste slot. Den oprindelige fæstning fra den tidlige middelalder har både fangekælder og spøgelseshistorier. Til slottet hører en smuk slotspark (35 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Rørvig

Søg sommerhus