Sommerhusudlejning i Reersø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Reersø, Sjælland, Danmark udlejes her!

Reersø er et hyggeligt og roligt feriested, omgivet af dejlig natur, på Sjællands vestkyst.

 

Gæstevurderinger fra Reersø

 
 

14 gæster har givet Reersø en gennemsnitlig vurdering på 4,43 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-07-2020 til 17-07-2020

Vi savnede indkøbsmuligheder. Købmandsbutikken i Reersø er meget lille og med et særdeles begrænset udvalg. Det samme gælder butikken ved campingpladsen. Der er en ok SuperBrugs og en Rema 1000 i Gørlev. Vi fandt dog ud af, at det var muligt at få legeret varer med Nemlig.com. Der en god lille kaffevogn ved havnen i Reersø. Her kunne også købes is af god kvalitet.


Kristine Guldstrand, København Ø besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Vi kan anbefale at spise på den nærliggende Café Vilhelm, som ligger i gåafstand og laver rigtig god mad.


Leif, Herlev besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Reersø Kro - stegt flæsk ad libitum om tirsdagen! Bordbestilling nødvendigt!


michael, Rønnede besøgte området fra
 
18-10-2018 til 21-10-2018

der er masse af vandrestier og en rigtig god velkommstmappe med massa af info om lokalområdet - lækkert.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-08-2018 til 01-09-2018

Vi mødte slet ingen skilte hos private med "brænde til salg", men vi kunne til gengæld købe billig brænde i XL-byg i Gørlev, hvor der også er flere dagligevarebutikker.


Jens Ove, Terndrup besøgte området fra
 
21-04-2018 til 28-04-2018

Reersø. Tissø og Kløveshøj- 100 meter over havet. Herfra kan man se det meste af Vestsjælland.


 

Generel

Landsbyen Reersø på halvøen af samme navn har et idyllisk landsbymiljø med gamle stråtækte gårde, som ligger tæt op ad hinanden og ikke har ændret sig siden det 18. århundrede. Nyd stemningen i den lille havn og marina samt den skønne natur, som indbyder til lange vandreture. Sommerhusområdet ligger 9 km fra den lille by Gørlev og 26 km fra den noget større by Kalundborg. I begge byer finder I talrige indkøbsmuligheder, men dagligvarer kan I også købe inden for en radius af 4 km fra jeres sommerhus.

 
Schönes Badewasser am Strand des Ferienhausgebietes auf Westseeland Volleynetz am Sandstrand bei den Ferienhäusern in Reersø Idyllisches und gut erhaltenes Gasthaus im Dorf Reersø In Reersø finden Sie einen großen und gemütlichen Jachthafen
 

Strand

Mullerup Strand på Reersø er en dejlig sandstrand med Blåt Flag.

På nordsiden af halvøen finder I en lille bugt, Reersø Nordstrand, som er en særdeles god badestrand med fint, hvidt sand. Her kan I også benytte en beachvolleybane.

Stranden ved Bjerge er delt i Bjerge Sydstrand og Bjerge Nordstrand. Begge har en skøn sandstrand med klart vand og Blåt Flag. Især Bjerge Sydstrand er meget børnevenlig, da der her ikke er så meget strøm og vandet kun langsomt bliver dybt. Ved ebbe opstår der små sandbanker, som næsten når stranden. I den sydlige del, ved Bjerge Sydstrand, finder I en beachvolleybane og en legeplads. Ud over at bade, spille beachvolley, vandre eller udøve andre strandaktiviteter, kan I også surfe, sejle og fiske her.

Natur

Sommerhusområdet Reersø er omgivet af skove og fredede arealer, og kysten er præget af klitter, strand og strandenge. Halvøen har en ganske særlig natur. Det bedste indtryk får I ved at følge Kløverstierne rundt på øen. Dronningerunden på 2,4 km fører jer gennem den gamle bydel og ned til havnen, Det åbne Landskab på 5,4 km er en perfekt motionsrute, Flasken på 7,5 km fører jer fra bymidten til vandkanten og øen rundt på 10 km viser jer Reersøs smukke natur. I den østlige del finder I 3 vådområder, Flasken, Skiften og Vejlen, med et rigt fugleliv og en spændende flora. Benyt udsigtstårnet til at betragte fuglene. Den vestlige del er præget af høje klitter og en stenet strand. Herfra kan I nyde den pragtfulde udsigt over Storebælt. Halvøen Reersø er også kendt for sine haleløse katte, som ellers er sjældne i Europa.Den smukke Tissø er Danmarks 4. største sø, som I kan opleve 23 km fra Reersø.

Aktivitet

Musholm Bugt og den vestlige del af halvøen Reersø egner sig særlig godt til fiskeri, men også i åen Halleby å og i kanalen Sukkerkanalen, som begge løber fra Tissø til stranden ved Bjerge, har I gode muligheder for fiskeri. Derudover finder I mange gode fiskespots langs kysten, bl.a. er skrænten Bjerge Klint et yndet sted, især ved lavvande. I Tissø kan I fange ferskvandsfisk. I nærheden af Bjerge ligger flere golfbaner. De nærmeste er golfklubberne i Korsør (ca. 30 km), Kalundborg (ca. 33 km), og Sorø (ca. 42 km). Området med den lange, gode strand indbyder til forskellige former for aktiviteter på stranden og på/i vandet.

Attraktion

Det alsidige landbrugsmuseum Fløjgården rummer bl.a. en stor, privat samling af landbrugsmaskiner fra tiden 1850-1950, i alt ca. 2000 effekter. Gårdens tunge, belgiske trækhesterace tjener ved særlige lejligheder som arbejdsheste - spændt for gamle vogne og redskaber (ca. 2 km). På Reersø kan I desuden opleve det interessante, lille Reersø Museum - en aftægtsbolig fra det 18. århundrede, Reersø Amerikanerbil Museum med ca. skønne 70 biler fra årene 1947-1995, det idylliske, gamle hus Fårehuset og Mindestenene i Mullerup Mose, som indikerer stederne, hvor fund fra stenalderens jægere og fiskere ændrede Danmarks historie. Omkring landsbyen Bjerge finder I flere jættestuer, bl.a. Regnarshøj ved Bjerge by og Rævehøj, hvorfra I har en pragtfuld udsigt over Storebælt. På østsiden af Tissø finder I hele 7 herregårde med smukke alléer, omgivet af marker og skove, bl.a. de 3 middelaldergårde Søbygård, Kattrup og Selchaudal (21 km).

Udflugt

Besøg den levende handelsby Kalundborg med dens interessante havnemiljø, den enestående gamle middelalderbydel med snævre gader og velbevarede bindingsværkshuse, den eneste kirke i Danmark med fem spir, mange udstillinger, den fascinerende bymidte samt Kalundborgs Museum (26 km). Birkegårdens Haver ved Tågerup er en fryd for øjet. Oplev en engelsk, japansk og dansk have samt en dyrefold med tamme dyr (28 km). Tag en tur med færgen fra Havnså (43 km) til øen Sejerø med Danmarks mildeste klima, et bakket landskab, mange små badestrande samt flere jættestuer og en bautasten. I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan I opleve 600 dyr af 100 forskellige arter (55 km), og Sommerland Sjælland kan byde på mere end 60 aktiviteter for hele familien, ligesom I også her finder Sjællands største vandland (71 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Reersø

Søg sommerhus