Sommerhusudlejning i Karrebæksminde - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Karrebæksminde, Sjælland, Danmark udlejes her!

Karrebæksminde er et hyggeligt ferieområde på den sydvestlige del af Sjælland. Karrebæksminde byder på butikker, spisesteder, charmerende havne, skøn strand og dejlige sommerhuse. Når I holder ferie i et sommerhus i Karrebæksminde, er I omgivet af skøn natur, som indbyder til aktiviteter til lands og til vands.

 

Gæstevurderinger fra Karrebæksminde

 
 

gæster har givet Karrebæksminde en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Det stemningsfulde fiskerleje Karrebæksminde ligger i Karrebæksminde Bugt i Smålandsfarvandet og er forbundet med den grønne og naturskønne Enø via den korte klapbro Græshoppebroen. I finder badestrand, lystbådehavne samt butikker, spisesteder og ishuse lige omkring broen på både Karrebæksminde- og Enøsiden. Ferieområdet er populært for sommerhusudlejning på grund af den gode strand og den afslappede og charmerende stemning. Her kan I nyde friskrøget fisk med udsigt over vandet, slentre rundt i 3 hyggelige havne med fisker-, fritids- og lystbåde, besøge et fiskeri- og bymuseum, beundre den smukke mølle, Karrebæksmindes vartegn, og måske deltage i nogle af byens mange arrangementer. I kan handle og spise lokalt, eller I kan besøge Næstved, som ligger 10 km væk og byder på butikker, spisesteder og flere seværdigheder.

 

Strand

Når I går eller kører over broen til Enø, breder sandstranden sig ud foran jer. Den skønne, brede sandstrand ved Karrebæksminde/Enø er en af Sydsjællands bedste badestrande. Stranden har blåt flag, fin sandbund og lavt, børnevenligt vand og indbyder til afslapning og diverse strandaktiviteter. I højsæsonen holder livreddere øje med badegæsterne her.

Natur

Naturen omkring Karrebæksminde er præget af kyst, marker, små skove og grønne områder. Lige bag Karrebæksminde ligger den dejlige plantage Karrebækstorp Skov, hvor I kan gå ture langs vandet og evt. besøge Vesterhavegaards æble- og vinmarker. På Enø er naturen meget enestående og uspoleret. På den nordlige del af Enø finder I marker, små skovarealer og kyststrækninger. Den sydlige del af øen, Enø Overdrev, er et fredet fugleområde. Fugleområdet består af strandenge, som bliver afgræsset af køer og heste, og vådområder med et utal af fugle. Fra dette område kan I også opleve sæler, hvis I er heldige. Fjorden og havet omkring Enø er udpeget som både Ramsar- og EF-fuglebeskyttelsesområde.

Aktivitet

I Karrebæksminde/Enø kan I bade og dyrke strandaktiviteter ved den brede sandstrand, spille minigolf med havudsigt, vandre og observere fugle på Enø Overdrev, eller fiske efter krabber, fjordrejer og fladfisk langs kysten. Et par kilometer fra Karrebæksminde kan I sejle i kano på Susåen. Golfspillere kan prøve de nærliggende baner hos fx Næstved Ny Golfklub (6 km) og Sydsjællands Golfklub ved Mogenstrup (12 km). Flere gange om året kan I deltage i aktiviteter som høstmarked på Præstegården, Broløb mellem Karrebæksminde og Enø eller sommerens Karrebæksminde Havnefestival med mad, musik og mange aktiviteter.

Attraktion

Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum holder åbent om sommeren og viser hvert år en ny udstilling. Museets vartegn, et gammelt vinkelfyr fra 1. verdenskrig, står i haven. Karrebæksmindes vartegn er den hollandske vindmølle Karrebæk Mølle fra 1858. Møllen fungerer også som sømærke for sejlere på fjorden. Lige ved broen ligger en stor, rød kludekoger fra Papirfabrikken i Næstved. Den bemærkelsesværdige kugle ligner til forveksling en stor mine. Lige bag Karrebæksminde ligger vingården Vesterhavegaarden. Her kan I, fra maj til oktober, få en rundvisning på vin- og æblemarkerne, se produktionen af økologisk vin og æblemost og besøge den hyggelige gårdbutik. I finder også et lysstøberi, en antikvitetsforretning og et galleri i området. Besøg ZOOPARK Sydsjælland ved Næstved, hvor I kan opleve en lang række spændende dyr, bl.a. hvide, Bengalske tigre, lamaer, kænguruer og slanger (7 km).

Udflugt

Handelsbyen Næstved byder på butikker, spisesteder, flere museer og en række historiske seværdigheder (10 km). Oplev øen Gavnø med det smukke eventyrslot Gavnø Slot, som har en af Danmarks smukkeste og mest farverige blomsterparker. På slottets område finder I også trætopbanen Gavnø Go Fly, Sommerfugleland med eksotiske sommerfugle, den udfordrende naturlegeplads Sørøverland og Slotsbryggeriet, hvor I kan smage på den håndbryggede øl (13 km). Tag familien med til den sjove forlystelsespark Bonbonland, som byder på mere end 70 aktiviteter for hele familien, bl.a. et vandland, den vilde Svend Svingarm, rutsjebanen Vildsvinet, en raftingbane og meget mere (18 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Karrebæksminde

Søg sommerhus