Sommerhusudlejning i Hundested - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Hundested, Sjælland, Danmark udlejes her!

Med en ferie i sommerhus i Hundested får I alt, hvad I kan ønske jer af en ferie. Hundested byder på en skøn badestrand, et charmerende havnemiljø hyggelige med spisesteder og butikker, dejlige sommerhuse og et kuperet, naturskønt område med Spodsbjerg Fyr og polarforskeren Knud Rasmussens hus.

 

Gæstevurderinger fra Hundested

 
 

23 gæster har givet Hundested en gennemsnitlig vurdering på 4,52 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Gry Louise, Rødovre besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Det kan anbefales at besøge Hundested Havn samt Asserbo Plantage, hvor der også er en stor naturlegeplads. Økosamfundet Dyssekilde og den lokale helsekostforretning er også et besøg værd.


Jytte, Køge besøgte området fra
 
30-04-2020 til 05-05-2020

Fodtur til Hundested og til Liseleje er virkelig anbefalelsesværdigt smukt. Følg cykelruten.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-12-2019 til 28-12-2019

Tothaven ligger lige i nærheden, hvor man kan købe gårdens egne gedeoste, -is m.m. Fra påske er den en fantastisk besøgsgård.


Vibeke, Virum besøgte området fra
 
27-07-2019 til 10-08-2019

Beliggenheden af dette hus er helt i top. Ned ad vejen til venstre går Spodsbjergstien til Spodsbjerg Fyr og Knud Rasmussens Hus, en meget smuk strækning med en betagende udsigt. Efter 2 km nås Hundested. Hundested er en udflugt værd med et spændende havnemiljø, der både byder på små butikker, restauranter og kunstgallerier. Selvfølgelig er her også et fint udvalg af supermarkeder, så det er nemt at købe ind. Går man til højre er man efter 10 min gang langs havet henne ved Stranden på Gråstenvej, en dejlig sandstrand, der i skolernes sommerferie er livredderbetjent. 300 m fra huset er der offentlig adgang til stranden. Så rige muligheder for et rigt friluftsliv i skøn natur.


Arne, Stenstrup besøgte området fra
 
31-05-2018 til 03-06-2018

Vi var på bakken. Det var rigtig hyggeligt


 

Generel

Er I tilhængere af sol, hav og et afvekslende landskab, så er ferieområdet ved Hundested måske det helt rigtige. Især lystfiskere og sejlere vil få meget ud af ferien på tangen Halsnæs, der er omgivet af vand på 3 sider. Også gæstfriheden og den ganske særlige stemning gør Hundested til et dejligt feriested. Hundested er kendt for at få fleste soltimer og den mindste mængde regn på Sjælland. Sommerhusområdet ligger kun få hundrede meter fra havet. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og Hundested (6 km) og Frederiksværk (10 km) er de nærmeste større byer.

 
Top Skøn sandstrand ved siden af lystbådehavnen i Hundested Bred sandstrand med dejligt badevand i ferieområdet Hundested Hundested har en stor og stemningsfuld lystbådehavnen med spisesteder og butikker Spodsbjerg Fyr og Knud Rasmussens Hus i bakkerne ved Hundested
 

Strand

Stranden ved Gråstenvej ligger ca. 2 km fra sommerhusområdet og har Blåt Flag. I Lynæs (7 km) finder I et af Danmarks bedste surfområder. Liselejes skønne, børnevenlige sandstrand ligger kun 9 km fra Hundested. Også her finder I det Blå Flag, indbydende klitter og i skoleferien en livredder. Ved denne strand er der også gode betingelser for surfere.

Natur

Følg evt. den afmærkede vandresti Halsnæsstien - til fods eller på cykel. Halsnæsstien forbinder de forskellige fjord- og havområder med hinanden og fører jer gennem et afvekslende landskab med små landsbyer. Den samlede rute er ca. 12 km lang. Arresø (10 km) er med sine 40 km2 Danmarks største sø. Her er der gode muligheder for vandre- og cykelture langs søen. En cykeltur søen rundt er 50 km lang. Det er også muligt at tage en hyggelig sejltur på søen. Tibirke Bakker (18 km) er et dejligt, fredet naturområde med lyngklædte bakker. Fra et udsigtspunkt i området er der en herlig udsigt over Arresø, Gribskov og en bid af Roskilde fjord. Gribskov (31 km) er en af Danmarks største skove. Her findes et utal af afmærkede vandre- og cykelruter samt flere seværdigheder.

Aktivitet

Hundested og omegn tilbyder talrige aktiviteter. Glæd jer til bl.a. koncerter, loppemarkeder og havnefest. Spørg efter den aktuelle aktivitetsplan i Hundested turistinformation. Også i badebyen Liseleje (9 km) er der hele sommeren talrige arrangementer. Glæd jer til at opleve dragefestivalen, markedsdage og midsommerfesten med fakkeltog og stort Sankt Hans bål på stranden. Asserbo Golfklub (9 km) er den ældste og bedste i Danmark og ligger i et herligt naturområde ved Arrenakke Bakke. Her finder I udfordringer for såvel nybegyndere som øvede. Ved Rågeleje (26 km) ligger Heatherhill, hvis høje skrænter og gunstige vindforhold gør dette naturområde til et attraktivt sted for paragliders. Vindforholdene gør ligeledes området velegnet for windsurfere. Lystfiskere finder gode muligheder for kystfiskeri langs hele den nordsjællandske kyst.

Attraktion

Besøg Kikhavn (5 km), den ældste fiskerihavn på Halsnæs fra det 13. århundrede. I det skønne fæstningsområde i Hundested fra 1807 finder I polarforskeren Knud Rasmussens hus (5 km). Huset er i dag en mindestue og ser nøjagtigr ud som dengang, det blev forladt. Nyd det aktive liv i Hundesteds fiskeri- og bådehavn samt den hyggelige stemning i butikkerne, restauranterne og røgeriet. Hundested er ikke en typisk turistby, selvom den med sine hvide sandstrande og de duftende fyrreskove er særdeles attraktiv. I Grønnesse Skov (8 km) finder I Karlssten, som er en af de smukkeste og største stendysser i Danmark. Denne sten kan I kun besøge til fods ved at følge de blå skilte fra Grønnesse Gods. Besøg også Asserbo Slotsruin (11 km). Slottet blev bygget af munke i det 12. århundrede.

Udflugt

I Nordsjælland findes flere interessante slotte. Bl.a. Frederiksborg Slot, med et næsten eventyragtigt udseende (31 km), Fredensborg Slot, som er Dronning Margrethes sommerresidens (39 km) og Kronborg Slot i Helsingør (48 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den smukke gamle park danner en spændende ramme om kunsten (48 km). Karen Blixen Museet på Rungstedlund er indrettet med galleri, udstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbilledafdeling, bibliotek og café (50 km). Besøg også hovedstaden København med attraktioner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelerne, København Zoo og meget mere (65 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Hundested

Søg sommerhus