Sommerhusudlejning i Hornbæk - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Hornbæk, Sjælland, Danmark udlejes her!

Lej et sommerhus i Hornbæk på Nordsjælland og nyd ferieområdet mange fordele. Her kan I bade ved en skøn strand, som ligger ved siden af den charmerende havn, eller gå på opdagelse i den hyggelige og aktive by. Hornbæk er omgivet af skøn natur og mange seværdigheder og er et ideelt feriemål for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Hornbæk

 
 

72 gæster har givet Hornbæk en gennemsnitlig vurdering på 4,49 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Inge Marie, Esbjerg Ø besøgte området fra
 
29-08-2020 til 01-09-2020

Tæt på vandet og indkøbs mulighed Ligger i en skon have.


John, Ballerup besøgte området fra
 
01-08-2020 til 15-08-2020

Hele kyststrækningen fra Humlebæk til Tisvildeleje er super skøn. Dejlige cykelruter, hyggelige butikker og skønne strande.


Phillip, Frederiksberg C besøgte området fra
 
18-07-2020 til 01-08-2020

Fællesspisning på Hornbækhus, sådan et dejligt sted samt Villastrand. Oliva var en hyggelig restaurant med god betjening og lækker mad. Det Fedtede hjørne. Dejlig brunch på cafe hammermølle. https://cafehammermollen.dk/


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Dette hus er alt andet end det der fremgår af billederne. Det består af et lille bitte thekøkken, hvor der er placeret en gammel seng, det er defineret som opholdsstue i beskrivelsen. Der ud over er der et soveværelse, der er fuldt til randen med gamle møbler, hynder, puder og tæpper, madrester, kæmpe fjernsyn, som man skal kante sig rundt om. Der er ingen steder hvor tre mennesker kan sidde og hygge sig, med mindre man sidder på de hårde køkkenstole eller lægger i en seng. Og når man går sol og stand opmærksom på dette, undlader de tilbagemelding. Jeg holdt ud i tre dage, hvorefter vi forlod “det hyggelige anneks”. Der er ligeledes dobbelt så langt til vandet som angivet. Kan kun råde alle til at holder sig langt fra dette hus og sol og strand.


Hans-Otto, København besøgte området fra
 
04-07-2020 til 18-07-2020

Stranden og græssletten på vej dertil er absolut den største attraktion. Cykelture i området kan anbefales. Ewalds gård i Hornbæk er et skønt sted at spise i fred og ro.


Carsten, Sønderborg besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Hornbæk er et skønt område med gode strande , fine spisesteder og et fornuftigt handelsliv i øvrigt . Ligger imellem Helsingør og Gilleleje - 15 min i hver retning , hvor der er gode alternative muligheder for både kultur , spisesteder og shopping . Beliggenheden er absolut et plus om sommeren - men også fin en efterårsdag hvor der er tid til fordybelse :-) Kan varmt anbefales.....


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

super bageri, og skøn betjening også ved Ilse Jacobsen og rigtig gode isvafler ved stranden:) SKØN STRAND og fantastisk område omkring søen og sommerhuset, hvor vi gik omkring hver morgen.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
09-05-2020 til 16-05-2020

PGA coronatider og udsathed var vi ikke omkring


Jesper Lau, Frederiksberg besøgte området fra
 
08-11-2019 til 10-11-2019

Som sagt så var vi der i november måned, så byen var lidt død. Men en ting skal man gøre, nøgen badning på Hornbæk strand er et must. ;)


Stig, København NV besøgte området fra
 
07-09-2019 til 14-09-2019

En cykeltur fra Hornbæk til Gilleleje og Nakkehoved fyr


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Fiskeforretningen på havnen er et besøg værd


Bent, Nørresundby besøgte området fra
 
06-06-2019 til 11-06-2019

Søfartsmuseet Helsingør. Fyrkroen.


Irene, Præstø besøgte området fra
 
29-05-2019 til 01-06-2019

Frederiksborg Slot, Fredensborg Slot, Gurre slotsruin, Esrum sø og Arresø Desuden Plantorama i Hillerød og alle de slotte kystbyer langs nordkysten.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Dejlig sti til Rusland (Tegners museum) med mange brombær.


Michelle, Ringe besøgte området fra
 
08-06-2018 til 10-06-2018

Vi valgte den ene aften at tage ned på strandpromenaden og spise aftensmad og der var super hyggeligt, der var fyldt med mennesker. Der ligger forskellige spisesteder og ishuse. Når man kører ned mod p-pladsen kommer man lige ned til stranden - det er den skønneste strand jeg har været på, sandstrand så langt øjet rækker. Når man så er på stranden skal man prøve at besøge ishuset/grillen der ligger på stranden. Ham der ejer den butik er en rigtig frisk fætter, han får sine gæster til at grine og han giver en god service. Dog er der lige nogen som skal lære ham at man ikke putter flødeskum på gammeldavs isvafler.


Bente og Peter, Ebberup/Helgnæs besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Vi var glere gange i Gilleleje .. så på butikker ..spiste på havnen .. havnekroen samt restaurant Far til 4... meget hyggeligt. Kan anbefales. Gik dejlige ture i Tibirke bakker .. mm Har haft fantastidk vejr alle dage 😎👌


Annette, Ringsted besøgte området fra
 
30-09-2017 til 08-10-2017

Området er god til længere gåture til f.eks. Hornbæk sø, stranden eller havnen.


 
youtube
 

Generel

Hornbæk er en moderne ferieby med dejlig badestrand, lystbådehavn, spisesteder og forretninger. Hornbæk er en tidligere fiskerby, hvilket de gamle huse og havnen vidner om. Den dejlige og hyggelige havn er i dag en moderne lystbådehavn, hvor lystbåde og små fiskerbåde ligger side om side. Lystbådehavnen er velbesøgt og ligger lige efter stranden. I Hornbæk og omegn er der et utal af aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien indenfor rækkevidde - Et dejligt sted at tage på ferie i sommerhus. Lige ved byen ligger Hornbæk Sø samt den smukke skov Hornbæk Plantage med sti til stranden. I Hornbæk by finder I mange butikker med dagligvarer, modetøj osv. samt flere gode restauranter og caféer. Tag jeres hund med på ferie i sommerhus. I Hornbæk kan vi også tilbyde sommerhuse, hvor I må medbringe hund.

 
En sommerdag på den populære badestrand i ferieområdet Hornbæk Udsigt over den brede sandstrand mod lystbådehavnen i Hornbæk Lystbåde i den store og stemningsfulde marina i ferieområdet Hornbæk Charmerende spisested i en af Hornbæks hyggelige gader
 

Strand

Stranden ved Hornbæk er en pragtfuld badestrand med finkornet sand, børnevenlige vanddybder, høje klitter, Blåt Flag og livreddere i højsæsonen. Strandaktiviteter som vandcykling, beachvolley og windsurfing er populære her. Hornbæk Havn ligger bag ved stranden, og molerne sørger for, at der er udelukkende fint sand på stranden.

Natur

Naturen i Hornbæk er dejligt varieret og på jeres ferie i sommerhus her, kan I få mange skønne oplevelser. Landskabet omkring Hornbæk er præget af hav, søer, marker og skove. Det kuperede terræn sørger for flere gode udsigtspunkter. Den smukke skov Hornbæk Plantage har et rigt dyre- og planteliv samt mange afmærkede vandre- og cykelruter. Hornbæk Sø er omgivet af bebyggelse og park, og det er muligt at cykle eller gå rundt om søen. Det naturskønne landskab Rusland indbyder ligeledes til gåture. I Nordsjælland finder I desuden Danmarks største søer, Arresø og Esrum sø, samt den smukke Gribskov, som er Danmarks største løvfældende skov.

Aktivitet

I de mange naturområder, der omgiver Hornbæk, findes et net af afmærkede vandre- og cykelruter. I eller i nærheden af Hornbæk er det muligt at spille minigolf, tennis og golf, leje rideheste og både, windsurfe, køre i hestevogn eller veterantog, spille håndbold eller beachvolley på stranden samt at fiske. 6 af Danmarks absolut bedste golfbaner ligger i Nordsjælland. Der er gode fiskemuligheder fra kysten, i Put&Take fiskesø, fra lejet jolle eller på havet fra en kutter.

Attraktion

Hornbæk Kunstmuseum er et kulturelt mødested med skiftende kunstudstillinger. På Rudolf Tegners Museum er billedhuggeren Tegner''s skulpturer af gips og marmor udstillet. Munkeruphus er et udstillingssted med kunst, kunsthåndværk, design, arkitektur og temaudstillinger. I Hammermøllen blev der indtil 1870 fremstillet gevær- og pistolløb. I dag fungerer den restaurerede vandmølle som museum. Det gamle cistercienserkloster Esrum Kloster fra 1151 ligger nord for Esrum Sø i et smukt, uberørt landskab med skove og enge. Der er udstilling i klosterbygningen og i den smukke klosterhave findes et stort udvalg af lægeurter. I Nordsjælland findes flere interessante slotte. Bl.a. Kronborg Slot ved ''porten'' til Øresund, Frederiksborg Slot, der med sine tårne og spir har et næsten eventyragtigt udseende, og Fredensborg Slot, som er Dronning Magrethes sommerresidens.

Udflugt

Sommerhusudlejning i Hornbæk er lig med mange gode udflugtsmuligheder. Købstaden Helsingør med bl.a. det flotte Kronborg Slot, som er et af Nordeuropas betydeligste renæssanceslotte, ligger kun 12 km fra Hornbæk. Hovedstaden København med det levende kulturliv, museer, musik, teatre, gallerier, forlystelser og Europas længste gågade ''Strøget'' ligger kun 45 km fra Hornbæk. Her findes attraktioner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelerne, København Zoo og meget mere. På den anden side af Hornbæk kan I skimte Skånes kyst. En 20 minutters sejltur kan bringe jer over til Sveriges kyst. Karen Blixen Museet på Rungstedlund er indrettet med galleri, udstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbilledafdeling, biblioteksrum og café. Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den smukke gamle park danner en spændende ramme om kunsten.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Hornbæk

Søg sommerhus
 
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4769,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8746,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4100,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2419,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7533,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3983,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 16565,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4146,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: no   •   550 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 12358,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4116,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6244,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   550 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4687,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   850 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4290,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3856,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   625 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6245,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6180,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3701,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3004,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4957,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Hornbæk Sommerhus på landet, Hornbæk

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   7000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8017,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4158,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4078,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   850 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 9769,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus på landet, Hornbæk

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5814,-
    
  •  

   Hornbæk Sommerhus, Hornbæk

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4437,-
    
  •  

   Hornbæk Ferielejlighed, Hornbæk

    

   Sovepladser: 3   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3807,-