Sommerhusudlejning i Asserbo - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Asserbo, Sjælland, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Asserbo ligger langs med den stranden ved den nordsjællandske kyst, mellem Vejby Strand og Tisvildeleje. Når I holder ferie i et sommerhus i Asserbo, er I omgivet af skøn natur, der indbyder til aktiviteter på land og til vands, Asserbo Golfklub samt flere badebyer og seværdigheder inden for kort afstand.

 

Gæstevurderinger fra Asserbo

 
 

8 gæster har givet Asserbo en gennemsnitlig vurdering på 4,13 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Lise, Frederiksberg besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Kan varmt anbefale gåture i plantagen og på den nærtliggende hede Melby Overdrev. Stranden er super skøn. Liseleje by er en perle. I spiser godt på restaurant H.C. Andersen Huset, der ligger meget tæt ved sommerhuset.


Karina Øgendahl, Bjerringbro besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi spiste godt hos Asserbo pizza og grill, hvor alt kød var flammestegt. God børnevenlig strand ved Liseleje hvor man også kunne købe gode softice.


 

Generel

Asserbo ligger mellem Kattegats fristende kyst og Arresø, der er Danmarks største sø. Asserbo ligger kun få km fra stranden og også dagligvarebutikker finder I inden for en radius af få km. Ønsker I en bytur, kan i besøge Frederiksværk (ca. 6 km), der har et aktivt forretningsliv med gode specialforretninger, talrige restauranter og mange andre gode tilbud for turister.

 

Strand

Der er kun 3 km til den skønne, børnevenlige sandstrand i Liseleje. Også badebyen Tisvildeleje (ca. 10 km) bør besøges. Her finder I en kilometerlang, hvid og børnevenlig sandstrand, der også har det Blå Flag. Stranden i Rågeleje (ca. 20 km) er en lang, herlig badestrand med fint sand og få sten. Den læfyldte stranden har Blåt Flag, ligesom der er i skoleferien er en livredder, som holder øje med de badende gæster. Stranden ligger langs strandpromenaden og Strandvejen, og da den vender mod nordvest, ligger den relativt ubeskyttet ud til Kattegat, hvorfor der her hersker gode forhold for wind- og kitesurfere.

Natur

Arresø (ca. 5 km) er med sine 40 km2 Danmarks største sø. Her er der gode muligheder for vandre- og cykelture langs søen. En cykeltur søen rundt er 50 km lang. Det er også muligt at tage en hyggelig sejltur på søen. Tibirke Bakker (ca. 12 km) er et herligt, fredet naturområde med lyngklædte bakker. Fra et udsigtspunkt i området er der en herlig udsigt over Arresø, Gribskov og en bid af Roskilde fjord. Gribskov (ca. 19 km) er med sine ca. 5000 ha en af Danmarks største skove. Her findes et utal af afmærkede vandre- og cykelruter samt flere smukke og historiske steder. Ved Gribskov ligger også Esrum Sø, smukt omgivet af et uberørt landskab med skove og enge. Her kan I bade, sejle og studere fugle i fuglereservatet.

Aktivitet

For lystfiskere er der gode muligheder for kystfiskeri langs hele Nordsjællands kyst. I Nordsjælland findes der et utal af golfbaner - også i Asserbo. Asserbo Golfklub er den ældste og bedste i Danmark og ligger i et herligt naturområde ved Arrenakke Bakke. Her finder I udfordringer for såvel nybegyndere som øvede. Ved Rågeleje (ca. 20 km) ligger Heatherhill, hvis høje skrænter og gunstige vindforhold gør dette naturområde til et attraktivt sted for paragliders. Vindforholdene gør ligeledes området velegnet for windsurfere.

Attraktion

Besøg Asserbo Slotsruin (ca. 5 km). Slottet blev bygget af munke i det 12. århundrede. Slottet sandede til og blev først igen gravet fri af Frederik VII i 1849. Helsinge (ca. 15 km) er en aktiv og hyggelig handelsby med seværdigheder, museer, gågade, springvand, butikker og spisesteder. Besøg den gamle fiskerby Gilleleje med dens gamle bydel, de små fiskerhuse og den hyggelige, stemningsfyldte havn (ca. 28 km). På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er billedhuggeren Tegners skulpturer af gips og marmor udstillet (ca. 33 km).

Udflugt

I Nordsjælland findes flere interessante slotte, bl.a. Kronborg Slot i Helsingør ved ''Porten'' til Øresund (ca. 42 km), Frederiksborg Slot, der med sine tårne og spir har et næsten eventyragtigt udseende (ca. 25 km), og Fredensborg Slot, som er Dronning Margrethes sommerresidens (ca. 32 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den smukke gamle park danner en spændende ramme om kunsten (ca. 41 km). Karen Blixen Museet på Rungstedlund er indrettet med galleri, udstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbilledafdeling, bibliotek og café (ca. 43 km). Besøg også hovedstaden København med attraktioner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelerne, København Zoo og meget mere (ca. 59 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Asserbo

Søg sommerhus
 
  •  

   Asserbo Sommerhus, Asserbo

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   5000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3834,-
    
  •  

   Asserbo Sommerhus, Asserbo

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3277,-
    
  •  

   Asserbo Sommerhus, Asserbo

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   2000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3489,-
    
  •  

   Asserbo Sommerhus, Asserbo

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5768,-