Sommerhusudlejning i Ålsgårde - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Ålsgårde, Sjælland, Danmark udlejes her!

Ålsgårde er en lille indbydende fiskerby ved Øresund, kun 6 km fra Helsingør.

 

Gæstevurderinger fra Ålsgårde

 
 

6 gæster har givet Ålsgårde en gennemsnitlig vurdering på 4,50 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Morgenbrød købes supergodt i Tikøb. Et besøg på Karen Blixen Museum kan anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
31-05-2020 til 07-06-2020

Frederiksborg slot samt sejltur på søen kan anbefales. ( Hillerød). Gammel bydel i Helsingør og Kronborg er også et besøg værd.


Pia, Odense SV besøgte området fra
 
03-05-2019 til 05-05-2019

Se Frederiksborg Slot i Hillerød, hvis I har tid. Det er bestemt et flot slot. Giv Jer tid til at gå rundt om Kronborg Slot, inden I går ind på Kronborg.


 

Generel

Fiskerbyen ligger kun få meter fra Øresund, der er et af de bedste steder for havfiskeri i Danmark. Nyd dette feriested, der er en herlig blanding af skøn natur med skov og strand og talrige kulturoplevelser i de omkringliggende byer, såsom f.eks. havnebyen Helsingør (ca. 6 km), der også bliver kaldt 'Porten til Øresund' og Danmarks hovedstad København (ca. 52 km). Indenfor 2 km er der mulighed for indkøb af dagligvarer. Byen Helsingør er med dens talrige forretninger, restauranter og aktivitetsmuligheder et besøg værd. Her finder I desuden også Kronborg Slot.

 
Den lange badebro, Langebro, i ferieområdet Ålsgårde Lang badebro, der fungerer som et havbad, i Ålsgårde Badegæster for enden af den lange badebro i Ålsgårde Udsigt over havet og husene langs vandet i Ålsgårde
 

Strand

Stranden ved Ålsgårde er en lille, hvid sandstrand med badebro. En cykeltur gennem Hornbæk Plantage fører jer efter ca. 4 km til Hornbæk Strand. Her er stranden meget børnevenlig på grund af dens finkornede sand og lave vanddybder. Desuden har stranden her høje klitter, Blåt Flag og livreddere i højsæsonen. Strandaktiviteter som vandcykling, beachvolley og windsurfing er her meget populære. Hornbæk havn ligger bag stranden, og molerne sørger for, at der udelukkende er fint sand på stranden.

Natur

Landskabet omkring Ålsgårde er præget af søer, marker, skove og hav. Det kuperede terræn giver flere gode udsigtspunkter. Mellem Ålsgårde og Hornbæk ligger Hornbæk Plantage, der har et rigt dyre- og planteliv samt mange afmærkede vandre- og cykelruter. Hornbæk Sø er omgivet af bebyggelse og park, og det er muligt at cykle eller gå rundt om søen. I Nordsjælland finder I desuden Danmarks største søer, Arresø og Esrum Sø, samt den smukke Gribskov, som er Danmarks største løvfældende skov.

Aktivitet

I nærheden af Ålsgårde er det muligt at spille minigolf og tennis, at ride, windsurfe, køre i hestevogn eller veterantog og spille beachvolley. 6 af Danmarks bedste golfbaner ligger i Nordsjælland. Kun 12 km fra Ålsgårde ligger Hornbæk Golfklub (18-huller) i et bakket landskab med søer, vandløb og skov. Denne golfbane er en af Danmarks længste. Asserbo Golfklub (ca. 44 km) er en af de ældste og bedste i Danmark og ligger i et vidunderligt naturområde ved Arrenakke Bakke. Her er der udfordringer for både nybegyndere og øvede. Der er gode fiskemuligheder fra kysten, i områdets Put & Take fiskesøer, fra lejet jolle eller på havet fra en kutter.

Attraktion

Nyd de mange gamle huse i Ålsgårde, f.eks. bindingsværkshuset Anes Hus i Hammermølle Skov eller Købmandsgården, hvor I i dag kan besøge restauranten ''Jan Hurtigkarl og Co''. Hellebæk Kirke, som blev bygget i barokstil i 1920, er også et besøg værd. Fra kirken er der en herlig udsigt helt til Sverige. ''Hammermøllen og Turbinehuset'' (ca. 1 km) er en restaureret mølle, der i dag fungerer som museum. Indtil 1870 blev der her fremstillet gevær- og pistolløb. På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er billedhuggeren Tegners skulpturer af gips og marmor udstillet (ca. 15 km). I Dronningmølle finder I også Munkeruphus, et udstillingssted med kunst, kunsthåndværk, design og arkitektur.

Udflugt

Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den smukke gamle park danner en spændende ramme om kunsten (ca. 15 km). Nord for Esrum Sø (ca. 16 km) ligger det gamle cistercienserkloster Esrum Kloster fra 1151 midt i et uberørt skov- og marklandskab. I klosterbygningerne er der forskellige udstillinger, og i den skønne klosterhave findes der et stort antal urter. Karen Blixen Museet på Rungstedlund (ca. 30 km) er indrettet med galleri, udstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbilledafdeling, biblioteksrum og café. Også hovedstaden København (ca. 52 km) har meget at byde på: et levende kulturliv, museer, musik, teatre, gallerier, forlystelser, seværdigheder og Europas længste gågade 'Strøget'. Tag en afstikker til Sverige. Færgen fra Helsingør til Helsingborg bringer jer på en 20 minutters sejltur over til Sveriges kyst.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Ålsgårde

Søg sommerhus
 
  •  

   Ålsgårde Sommerhus, Ålsgårde

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4510,-