Sommerhusudlejning i Vrensted - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vrensted, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Vrensted ligger i hyggelige og landlige omgivelser, 7 km inde i landet bag Vesterhavet, Grønhøj og badebyen Løkken.

 

Gæstevurderinger fra Vrensted

 
 

6 gæster har givet Vrensted en gennemsnitlig vurdering på 3,83 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Den charmerende landsby Vrensted ligger blot få kilometer bag Vesterhavet og nogle af Nordeuropas bedste badestrande. Her bor I i fredelige og uspolerede omgivelser mellem marker og grønne områder. Fra Vrensted er der kun kort afstand til hav, seværdigheder, forlystelser og større byer. I den nærliggende ferieby Løkken finder I skøn strand, kunst, kultur, aktiviteter, butikker, restauranter og værtshuse - alt, hvad familien kan ønske sig af en sommerhusferie ved Vesterhavet (7 km). Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og de nærliggende byer Brønderslev (15 km) og Hjørring (23 km) byder på gode indkøbsmuligheder.

 
Børglum Kloster og Børglumkloster Mølle ligger lige bag Vrensted Løgumkloster Mølle ligger bag kysten, nær Vrensted Nær Vrensted kan I spille golf hos Løkken Golfklub Den brede Vesterhavsstrand i Løkken, kun 5 km fra Vrensted
 

Strand

Grønhøj Strand og Løkken Strand ligger kun 7 kilometer fra Vrensted. De fine, brede sandstrande ligger foran et bælte af høje klitter med marehalm. Løkken Strand er kendetegnet af de hyggelige, hvide badehuset langs klitterne. Her findes også flere bunkere fra 2. verdenskrig, som kan give læ for vinden på en blæsende dag. Sandstranden og det brusende Vesterhav indbyder til badning, gåture samt diverse andre strand- og vandsportsaktiviteter. Vestenvinden giver blandt andet gode betingelser for surfere. Strandene i området har Blåt Flag. Den enestående solnedgang over Vesterhavet kan I nyde fra stranden eller klitterne.

Natur

Vrensted er omgivet af marker og grønne områder. Naturen mellem Vesterhavet og Vrensted varierer mellem klitlandskaber, frodige enge og skovområder. Thise Bakker er et kuperet og meget naturskønt område med et netværk af stier, der leder jer rundt i området. Fra bakkerne er der udsigt over både Store Vildmose og Vesterhavet (5 km). Ved Lønstrup stiger den 90 m høje sandklit Rubjerg Knude direkte op af havet og fremstår som et ørkenagtigt landskab. Sandklitten foran Rubjerg Knude Fyr overstiger nu højden af fyrtårnet (17 km).

Aktivitet

De grønne omgivelser indbyder til vandre- og cykelture i området omkring Vrensted. I Action House i Løkken kan I fornøje jer med bowling, lasergame, paintball, go-karts, spillehal, boldrum, elbiler, internetcafé, restaurant og diskotek (7 km). Langs Vesterhavets strande kan I bade, solbade, spille bold og vandre. Året rundet kan lystfiskere fiske fra molen i Løkken, fra stranden i den nærliggende Nr. Lyngby og i området Put & Take fiskeparker. Golfbanerne i Løkken (7 km), Brønderslev (15 km), Blokhus (19 km) og Hjørring (23 km) byder på udfordringer for såvel begyndere som øvede. I kan paraglide og drageflyve fra Nr. Lyngbys 15 km lange klint, som i højde varierer fra 30 til 100 m (10 km).

Attraktion

Besøg glasgalleriet ’Den Blå Elefant’ i Vrensted og se den spændende glaskunst. I kan også selv prøve at lave glaskunst her. Lidt nord for Vrensted kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, skiftende udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (6 km). I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (6 km). I den charmerende badeby Løkken finder I gamle fiskerhuse, museer, gallerier, kunsthåndværkere, bolchekogeri, lysstøberi, spisesteder, værtshuse og butikker. På Løkken Strand kan I opleve fiskekutterne blive trukket op på land efter en tur på havet, og købe friskfanget fisk med hjem herfra.

Udflugt

En dagstur til Fårup Sommerland er oplagt, når I holder ferie i sommerhus i Vrendsted. Her kan hele familien boltre sig i de mange sjove og actionfyldte forlystelser og det store vandland (12 km). Ved Nr. Rubjerg kan I opleve de høje sandklitter ved Rubjerg Knude samt det delvist tilsandede Rubjerg Knude Fyr fra 1900 (13 km). Hedeland i Brønderslev er Nordeuropas største rododendronpark med tusindvis af buske, fordelt på mere end 125 arter, og i sommerperioden kan I opleve en enestående blomsterpragt her (15 km). I Hune kan I besøge Haven i Hune, en stor, smuk og farverig oase, Center for Papirkunst samt Skulpturpark Blokhus (18 km). Besøg det idylliske fiskerleje Lønstrup - en stemningsfuld kystby med smukke huse, hyggelige gader, gallerier, butikker og spisesteder (18 km). I Hirtshals kan I opleve de store akvarier med fisk og havdyr i Nordsøen Oceanariet (35 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Vrensted

Søg sommerhus
 
  •  

   Vrensted Sommerhus, Vrensted

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   17000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3080,-
    
  •  

   Vrensted Sommerhus i by, Vrensted

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   5300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2320,-