Sommerhusudlejning i Vorupør - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vorupør, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Fiskerlejet og ferieområdet Vorupør ligger mellem Vesterhavet og Nationalpark Thy. Vorupør byder på et charmerende byliv, et havbad, en skøn strand og masser af dejlige sommerhuse for enhver smag. Den enestående natur og de mange aktivitetsmuligheder gør sommerhusudlejning meget populært i Vorupør.

 

Gæstevurderinger fra Vorupør

 
 

108 gæster har givet Vorupør en gennemsnitlig vurdering på 4,58 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Kirsten Annette, Vejle besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Dejlig naturgrund. Dejligt område at gå lange ture i. Hyggelig café og boutique på Havstokken 8, som hedder "Boutique Melange". Lille genbrugsbutik over for slagteren/bageren. Vidunderlige ture i det geografiske område, fx. Stenbjerg, Hanstholm og spise på Hanstholm Madbar, besøge fyrtårnet, Thisted, Mors, Agger, besøge Lodbjerg Fyr og det skønne naturområde dér.


Lisa, Tølløse besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Naturen er uovertruffen. Vi var heldige at finde et pænt stort stykke rav og fik lavet en dejlig kompot af de selvplukkede havtorn. Lokalmuseet er godt med et arrangeret personale og dejlig beskæftigelse til børn og god information til voksne. meget at anbefale. Akvariet skal besøges især hvis man her børn. Klochs Spisested (Amerikansk restaurant) er hyggelig.


Betty, Skødstrup besøgte området fra
 
29-08-2020 til 05-09-2020

Kaffe hos cafe Melange i Vorupør er en god oplevelse. Cykeltur på Hvidbjerg sti, fra Stenbjerg til Hvidbjerg plantage en dejlig naturoplevelse


Birgit, bjerringbro besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Den lokale købmand MENY kan varmt anbefales hvis man har lyst til take away. Deres stjerneskud og smørrebrød fåes ikke bedre.


Mads, Haderslev besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Vi kan anbefale bunkermuseet i Hanstholm, en tur til det meget lækre Sydthy Svømmebad i Hurup og gåture i klitterne og på stranden. Vi spiste godt på Hanstholm Madbar (bestil bord), VØ Pizza og Klochs Spisested. Meny i Vorupør er velassorteret.


Maria, Brønderslev besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Fantastiske fiskeforretninger nede i byen 👍


christina, Ebeltoft besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Lodbjerg Fyr er bestemt et besøg værd!


Ulla Seye, Lystrup besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Vi holdt mest af naturen deroppe, men kørte ture til Klitmøller, Hanstholm med bunkermuseet, Lodbjerg Fyr, Vestervig kirke, Mors og rundt til de små byer. Man kan også køre til Agger og tage færgen til Thyborøn og tilbage over THYHOLM. Der er smukt mange steder. Gå også ture i de tilvoksede klitter hvor der er stier.


Tanja, Hobro besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Hanstholm madbar Vorupør pizza lavet lækre vegetarpizza Havnen i vorupør er dejlig


Søren, Fredericia besøgte området fra
 
18-04-2020 til 25-04-2020

Besøg Stenbjerg Landingsplads, Tvorup plantage og meget mere. Fantastisk natur. Prøv app'en Nationalpark Thy, evt. View Ranger, til at finde stierne med. Brug evt. et kvarter på kirkegården ved Kapelvej.


Jesper, Holmegaard besøgte området fra
 
05-04-2020 til 12-04-2020

Thy og Mors er bare et fantastisk natur område.


Jørgen, Rødovre besøgte området fra
 
10-08-2019 til 17-08-2019

Gyrup Gård til Whiskysmagning. Her købte vi Galloway entrecotes bøffer med hjem og tilberedte dem som foreskrevet. Helt vildt godt kød - bedre bøfkød findes ikke. Gå en dejlig tur på stranden, ud på molen. Nyd synet af det smukke vesterhav. Indtag en fiskedelle fra den lokale fiskebutik med en kølig øl - UHM..... WestWind er et super sted, hvis der skal indkøbes tøj/sko.


Dorte, Randers sø besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Tag til Hanstholm på det gamle røgeri og få stjerneskud. Og hvis det regner, gå i garnbutikken”stangmasken” og køb lækkert garn. Og slagterens færdigretter er helt i top og til rimelige priser. Ellers bare nyd den skønne natur. ❤️


Anna Birgith, Agerskov besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Lodbjerg fyr og Hanstholm bunkerne er fine udflugtsmål.


Søren, Kokkedal besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Den lokale nu nedlagte kirkegård. Lodbjerg fyr. Thisted med cafeer, butikker og hyggelige huse. Nykøbing Mors. Fur. Lang køretur men enestående


Sanne, Haslev besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Thisted by er et besøg værd om mandagen da de har torvedag - skøn hyggelig by med mange lækre forretninger. Derudover er Vorupør rigtig dejligt også om aftenen ved stranden og molen - der er dejlig stemning selvom der er mange turister.


Pia, Herning besøgte området fra
 
04-05-2019 til 11-05-2019

Prøv den helt lille fiskerøgeri. De laver nogle fantastisk fiskefrikadeller.


Karin, Ribe besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Vesterhavs Cafeen er et besøg værd , sød personale , maden er også ok. Nisse butikken i Vorupør er også et besøg værd . Til den lette frokost kan anbefales pandekagehuset . Selvfølgelig også fiskebutikken med deres kæmpe udvalg af fisk og skaldyr..


Jacob, Virum besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Cold Hawaii surf er skønt. Hanstholm Madbar og det gamle røgeri i Hanstholm er ALTID et besøg værd. Thy ismejeri er godkendt og genbekræftet flere gange af ungerne, ligeledes skønt at kunne købe en god kop kaffe. Gode shoppemuligheder for at købe “lokale” surf tøjkollektioner.


Hanne, Allerød besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Nationalpark med unik natur. Stenbjerg Kro. Hanstholm Madbar.


Helge, Kalundborg besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Tag en køretur ned over Thyholm til Oddesund. Skøn natur. Tag desuden en langsom tur, nordøst for Thisted over Hov og dæmningerne ved Hovsør til Feggesund færgen. Her møder man indbegrebet af den danske natur med vand, skønne udsigter. Ren healing.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Vorupør i Nordjylland er et gammelt fiskerleje med en hyggelig og livlig atmosfære, omgivet af smuk og uspoleret natur. I den populære ferieby Vorupør i Thy trækker fiskerne stadig deres både og kuttere op på landingspladsen på stranden hver dag efter brug - en meget gammel tradition, som er bevaret. Fra den 350 m lange læmole, ved siden af det nye havbad, har I mulighed for at opleve aktiviteterne på tæt hold. Der er ofte mulighed for at købe friske fisk og skaldyr direkte fra bådene på strand. Byen byder på mange gode butikker med bl.a. tøj, kunsthåndværk, rav, stearinlys og keramik. Derudover finder I flere gode spisesteder samt interessante seværdigheder i byen - bl.a. et akvarium og et museum. Vorupør er omgivet af strand og store, fredede klit- og hedearealer. Her kan I holde ferie i sommerhus i charmerende og meget naturskønne omgivelser, få fornyet energi, hygge med familien, dyrke friluftsaktiviteter i frisk og ren havluft samt besøge områdets spændende attraktioner.

 
Den lange badestrand med høje klitter og dejlige badevand ved Vorupør Fiskerbåde på stranden ved Vorupør Badegæster i havbadet – lige ved siden af molen i Vorupør Museer og butikker i Vorupør på vejen, der fører ned til stranden
 

Strand

Stranden ved Vorupør er en dejlig badestrand med Blåt Flag. Stranden, som fortrinsvist består af groft sand, er ca. 100 m bred og 4 km lang. Vandet er næsten altid klart og der er sandbund. Stranden er afskærmet af høje, marehalmsbeklædte klitter, hvor I kan finde ro, læ og skygge. Den hyggelige strand benyttes også af de lokale fiskere, som trækker deres både op her efter brug. Stranden indbyder til badning, solbadning og strandaktiviteter, og vinden sørger for, at der ligeledes er gode betingelser for windsurfere. I forbindelse med den lange læmole finder I Vorupørs havbad, som åbnede i sommeren 2014. Havbadet giver jer mulighed for at bade i Vesterhavet uden bølger og understrømme. I kan også sejle i havkajak her eller gå langs promenaden. Gå ikke glip af solnedgangen over Vesterhavet fra stranden eller molen - et enestående syn.

Natur

Vorupør er omgivet af det blå Vesterhav med de karakteristiske klitter samt store arealer med fredet klithede, bakker og lyng, som strækker sig hele vejen langs Thys vestkyst. I disse plantager kan I vandre, ride, søge efter svampe eller være heldig at opleve rådyr, kronvildt og ræve. De store statsskove i baglandet bag Vorupør udgør landets største sammenhængende skovarealer. Her finder I søer, vandløb, blide bøgeskove og forblæste fyrretræer. Landskabet er meget afvekslende og naturen er både uspoleret og storslået. Sommerhusudlejning i Vorupør i Nordjylland er mange steder med mulighed for at medbringe hund. Landsdelen er tyndt befolket og således vil I erfare, at der er megen plads i naturen. Dejligt, når I på jeres ferie i sommerhus, vil opleve naturen på egen hånd.

Aktivitet

Den dejlige strand indbyder til såvel badning, afslapning og gåture som windsurfing og kystfiskeri. I kan fiske fra stranden og den lange mole eller i en af baglandets Put & Take fiskeparker. Ønsker I at komme på havfiskeri, kan I tage med en fiskekutter ud til f.eks. Det Gule Rev direkte fra landingspladsen i Vorupør. I har mulighed for at leje rideheste i området og ride på stranden eller i den skønne natur bag kysten. Der er tennisbaner til rådighed i Vorupør, så tag et spil tennis, når I holder ferie i sommerhus. Golfspillere kan benytte et hyggeligt golfanlæg i Nystrup Plantage ved Vang (12 km), eller en af Danmarks mest udfordrende baner hos Nordvestjysk Golfklub i Thisted (22 km).

Attraktion

I Nordsøakvariet i Vorupør kan I opleve fisk og havdyr, som er fanget af de lokale fiskerne. Vorupør Museum er indrettet i det gamle bådeværft, der har bygget skibe til kystens fiskere. Museet illustrerer den historiske baggrund for Vorupør og kystbefolkningens specielle levevis. Stenbjergs tidligere redningshus er i dag indrettet med et lille museum, der fortæller om stationens historie og funktion. I et af fiskerhusene kan I se lille udstilling om fiskerlejets historie (5 km). ''Svankjær lille Savværk'' viser en udstilling af danske papirklip, som dog er udskåret i træ. Se resultaterne af et tidskrævende og præcist udført stykke arbejde og køb evt. et eksemplar med hjem (13 km).

Udflugt

Thisted byder på butikker, restauranter, gallerier, keramikerværksteder, Thisted Kirke, Thisted Bryghus og Thisted Museum, som er indrettet i en gammel villa. Her vises bl.a. en mindestue for forfatteren J. P. Jacobsen samt udstillinger om Thys bondekultur og Thisteds historie (22 km). Besøg evt. Museumscenter Hanstholm med Museumsbunkeren - Nordeuropas største fæstning med bunker. På museumsområdet kan I også opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv. (25 km). Kystcentret i Thyborøn er et spændende oplevelses- og formidlingscenter for hele familien. Lær mere om kysten, som omgiver Danmark. I JyllandsAkvariet i Thyborøn kan I holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet og stryge en fladfisk over ryggen - en spændende og anderledes oplevelse for både voksne og børn (36 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (41 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Vorupør

Søg sommerhus
 
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6394,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4123,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2556,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2704,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3112,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2401,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4723,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2464,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2363,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2440,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2445,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2721,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2957,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4527,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2117,-
    
  •  

   Vorupør Landsted, Vorupør

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 14   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 2   •   8000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3552,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   1300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7064,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2098,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2168,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2680,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2169,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus i by, Vorupør

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6906,-
    
  •  

   Vorupør Sommerhus, Vorupør

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 3   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1713,-