Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Vorupør - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vorupør, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Fiskerlejet og ferieområdet Vorupør ligger mellem Vesterhavet og Nationalpark Thy. Vorupør byder på et charmerende byliv, et havbad, en skøn strand og masser af dejlige sommerhuse for enhver smag. Den enestående natur og de mange aktivitetsmuligheder gør sommerhusudlejning meget populært i Vorupør.

 

Gæstevurderinger fra Vorupør

 
 

295 gæster har givet Vorupør en gennemsnitlig vurdering på 4,48 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jørgen, Rødovre besøgte området fra
 
10-08-2019 17-08-2019

Gyrup Gård til Whiskysmagning. Her købte vi Galloway entrecotes bøffer med hjem og tilberedte dem som foreskrevet. Helt vildt godt kød - bedre bøfkød findes ikke. Gå en dejlig tur på stranden, ud på molen. Nyd synet af det smukke vesterhav. Indtag en fiskedelle fra den lokale fiskebutik med en kølig øl - UHM..... WestWind er et super sted, hvis der skal indkøbes tøj/sko.


Søren, Kokkedal besøgte området fra
 
27-07-2019 03-08-2019

Den lokale nu nedlagte kirkegård. Lodbjerg fyr. Thisted med cafeer, butikker og hyggelige huse. Nykøbing Mors. Fur. Lang køretur men enestående


Anna Birgith, Agerskov besøgte området fra
 
27-07-2019 03-08-2019

Lodbjerg fyr og Hanstholm bunkerne er fine udflugtsmål.


Dorte, Randers sø besøgte området fra
 
27-07-2019 03-08-2019

Tag til Hanstholm på det gamle røgeri og få stjerneskud. Og hvis det regner, gå i garnbutikken”stangmasken” og køb lækkert garn. Og slagterens færdigretter er helt i top og til rimelige priser. Ellers bare nyd den skønne natur. ❤️


Sanne, Haslev besøgte området fra
 
13-07-2019 20-07-2019

Thisted by er et besøg værd om mandagen da de har torvedag - skøn hyggelig by med mange lækre forretninger. Derudover er Vorupør rigtig dejligt også om aftenen ved stranden og molen - der er dejlig stemning selvom der er mange turister.


Pia, Herning besøgte området fra
 
04-05-2019 11-05-2019

Prøv den helt lille fiskerøgeri. De laver nogle fantastisk fiskefrikadeller.


Karin, Ribe besøgte området fra
 
13-10-2018 20-10-2018

Vesterhavs Cafeen er et besøg værd , sød personale , maden er også ok. Nisse butikken i Vorupør er også et besøg værd . Til den lette frokost kan anbefales pandekagehuset . Selvfølgelig også fiskebutikken med deres kæmpe udvalg af fisk og skaldyr..


Jacob, Virum besøgte området fra
 
13-10-2018 20-10-2018

Cold Hawaii surf er skønt. Hanstholm Madbar og det gamle røgeri i Hanstholm er ALTID et besøg værd. Thy ismejeri er godkendt og genbekræftet flere gange af ungerne, ligeledes skønt at kunne købe en god kop kaffe. Gode shoppemuligheder for at købe “lokale” surf tøjkollektioner.


Hanne, Allerød besøgte området fra
 
25-08-2018 01-09-2018

Nationalpark med unik natur. Stenbjerg Kro. Hanstholm Madbar.


Helge, Kalundborg besøgte området fra
 
28-07-2018 04-08-2018

Tag en køretur ned over Thyholm til Oddesund. Skøn natur. Tag desuden en langsom tur, nordøst for Thisted over Hov og dæmningerne ved Hovsør til Feggesund færgen. Her møder man indbegrebet af den danske natur med vand, skønne udsigter. Ren healing.


Sonny Pedersen, Aabenraa besøgte området fra
 
28-07-2018 04-08-2018

Vildt dejligt at tage i "Den Gamle Butik" og kigge på nisser og andet hyggeligt. Ellers bare nyd stranden og miljøet, det er dejlig afslappende.


Ditte, København Ø besøgte området fra
 
21-07-2018 04-08-2018

Bunkermuseet i Hanstholm


Morten, Smørum besøgte området fra
 
21-07-2018 28-07-2018

Tag cykler med og kær f.eks. Klitmøller. Prøv Thy isen ved stranden. Ok Singletrack til Mountainbike i plantagen.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-06-2018 07-07-2018

Naturen og bunkermuseum i Hanstholm. Det gamle røgeri i Hanstholm og deres monster portioner Overdrevet stort stjerneskud🦈🍱😋😎🤘👏👏 Vigsø Strand og flere Bunker 🤘😎👏


Kirsten, Assens besøgte området fra
 
30-06-2018 07-07-2018

Flot strand område og gode is huse


dan, Thisted besøgte området fra
 
10-02-2018 17-02-2018

Verdens bedste burgere på klochs spisested som ligger 50m derfra. Og frisk fisk fra fiskehandleren som ligger 100m derfra.


Flemming, Vallensbæk Strand besøgte området fra
 
09-09-2017 23-09-2017

Læs brugsanvisningen til TV-et før du brokker dig! Det virker! Slagteren har et meget stort udvalg, også af tyske specialiteter. Fiskehuset har også rigtig mange lækre sager. Køb en sandwich der! Sparkøbmanden er 30 km tættere på en den store flotte Lidl i Thisted. Venlig betjening og pænt udvalg. Helt OK. Klochs Restaurant havde lukket først på ugen og åbnede først eftermiddag på visse dage på grund af, at det er sent på året. Ellers var maden rigtig lækker.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Vorupør i Nordjylland er et gammelt fiskerleje med en hyggelig og livlig atmosfære, omgivet af smuk og uspoleret natur. I den populære ferieby Vorupør i Thy trækker fiskerne stadig deres både og kuttere op på landingspladsen på stranden hver dag efter brug - en meget gammel tradition, som er bevaret. Fra den 350 m lange læmole, ved siden af det nye havbad, har I mulighed for at opleve aktiviteterne på tæt hold. Der er ofte mulighed for at købe friske fisk og skaldyr direkte fra bådene på strand. Byen byder på mange gode butikker med bl.a. tøj, kunsthåndværk, rav, stearinlys og keramik. Derudover finder I flere gode spisesteder samt interessante seværdigheder i byen - bl.a. et akvarium og et museum. Vorupør er omgivet af strand og store, fredede klit- og hedearealer. Her kan I holde ferie i sommerhus i charmerende og meget naturskønne omgivelser, få fornyet energi, hygge med familien, dyrke friluftsaktiviteter i frisk og ren havluft samt besøge områdets spændende attraktioner.

 
Den lange badestrand med høje klitter og dejlige badevand ved Vorupør Fiskerbåde på stranden ved Vorupør Badegæster i havbadet – lige ved siden af molen i Vorupør Museer og butikker i Vorupør på vejen, der fører ned til stranden
 

Strand

Stranden ved Vorupør er en dejlig badestrand med Blåt Flag. Stranden, som fortrinsvist består af groft sand, er ca. 100 m bred og 4 km lang. Vandet er næsten altid klart og der er sandbund. Stranden er afskærmet af høje, marehalmsbeklædte klitter, hvor I kan finde ro, læ og skygge. Den hyggelige strand benyttes også af de lokale fiskere, som trækker deres både op her efter brug. Stranden indbyder til badning, solbadning og strandaktiviteter, og vinden sørger for, at der ligeledes er gode betingelser for windsurfere. I forbindelse med den lange læmole finder I Vorupørs havbad, som åbnede i sommeren 2014. Havbadet giver jer mulighed for at bade i Vesterhavet uden bølger og understrømme. I kan også sejle i havkajak her eller gå langs promenaden. Gå ikke glip af solnedgangen over Vesterhavet fra stranden eller molen - et enestående syn.

Natur

Vorupør er omgivet af det blå Vesterhav med de karakteristiske klitter samt store arealer med fredet klithede, bakker og lyng, som strækker sig hele vejen langs Thys vestkyst. I disse plantager kan I vandre, ride, søge efter svampe eller være heldig at opleve rådyr, kronvildt og ræve. De store statsskove i baglandet bag Vorupør udgør landets største sammenhængende skovarealer. Her finder I søer, vandløb, blide bøgeskove og forblæste fyrretræer. Landskabet er meget afvekslende og naturen er både uspoleret og storslået. Sommerhusudlejning i Vorupør i Nordjylland er mange steder med mulighed for at medbringe hund. Landsdelen er tyndt befolket og således vil I erfare, at der er megen plads i naturen. Dejligt, når I på jeres ferie i sommerhus, vil opleve naturen på egen hånd.

Aktivitet

Den dejlige strand indbyder til såvel badning, afslapning og gåture som windsurfing og kystfiskeri. I kan fiske fra stranden og den lange mole eller i en af baglandets Put & Take fiskeparker. Ønsker I at komme på havfiskeri, kan I tage med en fiskekutter ud til f.eks. Det Gule Rev direkte fra landingspladsen i Vorupør. I har mulighed for at leje rideheste i området og ride på stranden eller i den skønne natur bag kysten. Der er tennisbaner til rådighed i Vorupør, så tag et spil tennis, når I holder ferie i sommerhus. Golfspillere kan benytte et hyggeligt golfanlæg i Nystrup Plantage ved Vang (12 km), eller en af Danmarks mest udfordrende baner hos Nordvestjysk Golfklub i Thisted (22 km).

Attraktion

I Nordsøakvariet i Vorupør kan I opleve fisk og havdyr, som er fanget af de lokale fiskerne. Vorupør Museum er indrettet i det gamle bådeværft, der har bygget skibe til kystens fiskere. Museet illustrerer den historiske baggrund for Vorupør og kystbefolkningens specielle levevis. Stenbjergs tidligere redningshus er i dag indrettet med et lille museum, der fortæller om stationens historie og funktion. I et af fiskerhusene kan I se lille udstilling om fiskerlejets historie (5 km). ''Svankjær lille Savværk'' viser en udstilling af danske papirklip, som dog er udskåret i træ. Se resultaterne af et tidskrævende og præcist udført stykke arbejde og køb evt. et eksemplar med hjem (13 km).

Udflugt

Thisted byder på butikker, restauranter, gallerier, keramikerværksteder, Thisted Kirke, Thisted Bryghus og Thisted Museum, som er indrettet i en gammel villa. Her vises bl.a. en mindestue for forfatteren J. P. Jacobsen samt udstillinger om Thys bondekultur og Thisteds historie (22 km). Besøg evt. Museumscenter Hanstholm med Museumsbunkeren - Nordeuropas største fæstning med bunker. På museumsområdet kan I også opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv. (25 km). Kystcentret i Thyborøn er et spændende oplevelses- og formidlingscenter for hele familien. Lær mere om kysten, som omgiver Danmark. I JyllandsAkvariet i Thyborøn kan I holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet og stryge en fladfisk over ryggen - en spændende og anderledes oplevelse for både voksne og børn (36 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (41 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

38 Sommerhuse i Vorupør

Søg sommerhus