Sommerhusudlejning i Tversted - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Tversted, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Tversted er en populær feriedestination ved Vesterhavet i Nordjylland. Tversted byder på bred sandstrand, skønne sommerhuse i klitterne, et charmerende byliv og smuk natur. Ferieområdets mange seværdigheder og aktivitetsmuligheder gør Tversted attraktivt for sommerhusudlejning.

 

Gæstevurderinger fra Tversted

 
 

46 gæster har givet Tversted en gennemsnitlig vurdering på 4,59 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Pia, Horsens besøgte området fra
 
25-09-2020 til 27-09-2020

Vi var i Skagen ..


Pia, Lille Skensved besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Skagen ... Hirtshals ... lønstrup .. Rubjerg fyr ... Råbjerg mile ... Ørnereservatet i Tversted . Tversted strand og søer . Fine spisesteder i Tversted 😉 Helt klart et område der er værd at komme tilbage til ❤️


Majbritt Meng, Fredericia besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Fiskebutikken i Tversted skal besøges. Der er så meget frisk fisk. Restaurant De 2 Stuer er virkelig en kolonarisk oplevelse og et fantastisk personale.


Tommas, Greve besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Normanns i Hirtshals er en lækker restaurant, og Jacobs i Skagen på gågaden har det mest fantastiske personale. Botanisk have og udsigtsposten i Frederikshavn samt gågaden er virkelig hyggelige. Det bør man have på sin liste.


Peter, Jelling besøgte området fra
 
17-07-2020 til 31-07-2020

Tversted søerne er altid er besøg værd.


Susan, Varde besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Fik en godoplevelse ved Den blå is-hus ved stranden, da de reklameret med glutenfri vaffel til is. Mamma's pizza i gågade i Skagen reklamer med glutenfri pizza og andet godt mad. Besøgten det pargange på en uge.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Tversted plantage er bestemt et par gåture værd. Det blå ishus, gode is, godt udvalg, rimelige priser. Fårupsommerland, en skam i ikke har rabat til det.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Råbjer Mile tidligt på formiddagen kan anbefales


Lars, Lynge besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Den største attraktion er Vesterhavet. Men også Skagens Museum, Grenen, Slagter Munch i Skagen, Råbjerg Mile, klitplantagerne kan anbefales meget. Stedet er fantastisk at besøge året rundt.


Lene, Faxe besøgte området fra
 
26-05-2018 til 09-06-2018

en fantastisk fiskerestaurant i Hirtshal, en tur til Læsø


Niels, Brande besøgte området fra
 
11-02-2018 til 18-02-2018

Der er jo km vis af strande men ellers er Skagen og dens spændende butikker et besøg værd


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den lille, charmerende by ved Vesterhavet med kun ca. 500 faste indbyggere har bevaret sit oprindelige landsbymiljø og er et skønt sted til en ferie i et privat sommerhus. Tversted byder på ægte landsbystemning, kilometerlange hvide sandstrande, en klitplantage med søer og en mølle, kunsthåndværkere, interessante seværdigheder samt butikker og spisesteder. På grund af beliggenheden ved havet er der altid friske fiskeretter på restauranternes menukort. Tversted er desuden kendt for sine store, meget velsmagende isvafler. I kan møde områdets mange kunstnerne og kunsthåndværkerne i deres gallerier, værksteder og museer. Med sommerhusudlejning i Tversted som ferieform kan I holde ferie i hyggelige omgivelser med frisk luft, ren natur, skov og dejlig badestrand, og samtidig være tæt på større byer og turistattraktioner for hele familien. I Tversted kan I finde et privat sommerhus, hvor det er tilladt at medbringe jeres hund.

 
Livreddertårn og badegæster på den brede sandstrand i Tversted Det berømte blå Ishus ved stranden i Tversted Udsigt over Tversteds strand og klitter fra bakken bag stranden Badegæster i Vesterhavets bølger på stranden i Tversted
 

Strand

Stranden i Tversted i Nordjylland er en kilometerlang, bred og hvid sandstrand med Blåt Flag. Stranden er afskærmet af høje klitter med marehalm og er meget børnevenlig, da vandet kun langsomt bliver dybt. Vinden og bølgerne skaber de helt rigtige betingelser for windsurfere. Nyd den enestående solnedgang fra stranden ved Tversted på jeres ferie i sommerhus. Stranden er en oplevelse på alle årstider. Om sommeren indbyder den til at bade, solbade, lege, spille bold og dyrke vandsportsaktiviteter. Hele året rundt er stranden velegnet til en travetur. Her kan I blive blæst igennem med herlig, frisk havluft. Medbring evt. kikkerten og følg den livlige skibstrafik gennem Skagerrak.

Natur

Tversted Klitplantage, som er beliggende lige bag den dejlige sandstrand, er præget af et rigt plante- og fugleliv. Plantagen er et frodigt skovområde med bl.a. Tversted Søerne, afmærkede vandrestier og to udsigtstårne. Derudover er stokmøllen Østerklit beliggende midt i plantagen. Møllen er bevaret intakt og er landets eneste stokmølle, som stadig kan ses i funktion. Den naturskønne Uggerby Plantage er beliggende mellem Tversted og Kjul. Uggerby Å løber igennem det smukke landskab, som kan beundres fra både vej, cykelsti og vandresti. Ved Uggerby Å ligger en af Nordeuropas smukkeste og bedste fisketrapper, opført af kampesten.

Aktivitet

Området er velegnet for aktiviteter som at vandre, cykle, ride, bade, surfe, sejle i kano, fiske og spille golf. I kan fiske direkte fra kysten, i baglandets søer og vandløb - bl.a. Tversted Å og Uggerby Å, i områdets Put & Take fiskeparker samt på havet. Ønsker I at fiske på havet, kan I sejle med kutter ud fra Hirtshals Havn til forskellige vrag eller rev, fx. Det Gule Rev. Kanoer kan lejes i området, og den kønne Uggerby Å er velegnet for kanosejlads. Ligeledes kan rideheste lejes i Tversted. Hirtshals Golfklub er beliggende i Kjul, og her kan I afprøve en 18-hullers, let kuperet golfbane samt en 9-hullers Pay & Play bane (11 km). I Hirtshals Bowling Center kan I bowle, spille airhockey, billard osv. Fun-Park i Hirtshals er et stort naturområde med aktiviteter for børn, bl.a. indianerlejr, hoppepuder, øksekast osv., samt flere forskellige dyrearter, som I kan klappe og kæle for.

Attraktion

Området er rigt på kunstnere og kunsthåndværkere, og I kan se dem arbejde i deres værksteder og studios. Besøg bl.a. papirmagerier, lysstøberier, keramiker- og smykkeværksteder samt glas- og kunstgallerier, som alle er beliggende i Tversted. Et besøg i Ørnereservatet ved Tuen hører med til en ferie i Tversted-området. Oplev de stolte rovfugles fantastiske flyvekunst, kom helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften (7 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved. I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig (15 km).

Udflugt

Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebugsvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller benyt de sjove månebiler, gyngerne og hoppepuden (17 km). Råbjerg Mile ved Kandestederne (25 km) er en af Europas største vandreklitter. Den 40 meter høje vandreklit fremstår som en mini-ørken. Fra klittens højeste punkt kan I se helt til Skagens Gren. Besøg Skagen med de karakteristiske Skagenshuse, Grenen, den charmerende havn, de interessante seværdigheder samt de mange butikker og spisesteder (35 km). Forlystelsesparken Fårup Sommerland byder på mere end 60 vilde, sjove og hyggelige forlystelser for hele familien samt et stort vandland (60 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Tversted

Søg sommerhus
 
  •  

   Tversted Sommerhus, Tversted

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   950 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3546,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus, Tversted

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   950 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3546,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus, Tversted

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3172,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus i by, Tversted

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3443,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus, Tversted

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2829,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus, Tversted

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   660 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4353,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus, Tversted

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2752,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus, Tversted

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   1050 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2874,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus i by, Tversted

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3443,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus, Tversted

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2217,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus i by, Tversted

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3778,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus, Tversted

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2689,-
    
  •  

   Tversted Sommerhus i by, Tversted

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   1700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2667,-