Sommerhusudlejning i Tranum - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Tranum, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Tranum er et herligt ferieområde med skøn badestrand, virkelig smuk natur og dejlige sommerhuse for enhver smag. Når I holder ferie i Tranum kan I nyde Vesterhavets strande og skovene bag kysten. Ferieområdet byder desuden på kunst, kunsthåndværk og et meget rigt dyreliv. I Tranum kan I også besøge en herlig skovlegeplads.

 

Gæstevurderinger fra Tranum

 
 

54 gæster har givet Tranum en gennemsnitlig vurdering på 4,39 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Bodil, Rødkærsbro besøgte området fra
 
13-10-2020 til 20-10-2020

Vi var ved Østerild testcenter, det er et besøg værd. Vi besøgte Skulpturparken i Hune. Det var en oplevelse både for børn og voksne.


Svend, Nykøbing Sj besøgte området fra
 
29-08-2020 til 03-09-2020

Der er ikke så langt til Lille Vildmose, hvor der bl.a. er elge og kronvildt. Bunker i Hanstholm er også et besøg værd, ligesom en længere tur til Skagen og Skagens museum m.m.


Carl Christian, Hobro besøgte området fra
 
28-08-2020 til 30-08-2020

Området har rigtig meget at byde på. Først og fremmest den helt fantastiske beliggenhed. Stort set på selve stranden. Ellers er Fosdalen, absolut et besøg værd. Der er heller ikke så langt til flere byer, hvis der skal handles. Tranum, Fjerritslev og Brovst. Lidt længere væk finder i Aabybro, med flere gode spisesteder. Området byder også på en del kunsthåndværkere. Som også er et besøg værd. Slettestrand ligger også i nærheden bl.a. med Han Herred havbåde, hvor man forsøger at holde liv i en håndværksmæssig tradition omkring bygningen af havgående sejlbåde. Der er nok at køre til med masser af oplevelser og skøn natur.


Annette, Kolding besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Vi er generelt begejstrede for området med den fantastiske natur lige uden for døren. En af flere faste traditioner er et besøg hos Ejstrup lys, så vi kan få kalenderlyset med hjem, samt få lavet de særlige oldemor lys.


Vibeke, Frederiksberg besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Vandreruten Tranum Fosdal er meget smuk. En smule anstrengende til tider med mange trapper og bakker, men udsigterne er det hele værd, og man kan gå i et roligt tempo. En vandring gennem Fosdalen kan også anbefales, og særligt vandring foroven af Svinklovene ud til Grønne Strand er en betagende tur i det smukke eftermiddagslys. Parker ved Svinkløv Badehotel og gå turen oven for Svinklovene ud, og retur enten forneden eller langs stranden. Udsigten oven for Svinkløv Badehotel mod Slettestrand er fantastisk smuk. Der er ikke andet end den rene natur. Bulbjerg længere mod vest er også et ualmindeligt smukt område at vandre. På toppen af Bulbjerg er der udsigt til intet andet end natur mod nord i retning af Thorupstrand eller vest i retning af Lildstrand. I det hele taget er Jammerbugt-området ideelt, hvis man elsker natur og vandring, hvor der er fred og ro.


Henrik, Slagelse besøgte området fra
 
03-08-2020 til 10-08-2020

Bunkermuseum Hanstholm. Fosdalen vandretur. Bulbjerg fuglefjeld.


Bente, Vester Skerninge besøgte området fra
 
20-07-2020 til 30-07-2020

Dejligt natur område. Benyt de mange gode og flotte cykelstier der er i område.


Hans, Holte besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Ta' ud og bade ved solnedgang også selvom det er blæsende!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Tranum lys var et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Besøg Gutterne på kutterne i Thorup Strand og køb lidt lækker fisk med fra røgeriet


Liliane, Vissenbjerg besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Kystvejen til Hune er utrolig smuk og køreturene på betonvejene


Birthe og Steffen, Brørup besøgte området fra
 
25-05-2020 til 29-05-2020

Vi gik Tranum/Fosdalen turen (ca. 12 km.) hvilken var en skøn vandretur. Ligeledes var vi selvfølgelig oppe for at se Fyret på Rubjerg Knude nu efter af det er blevet flyttet. En blæsende, men absolut dejlig tur. En tur ad vandreruten rundt Svinkløv (ny) badehotel, samt efterfølgende kaffe på det fine hotel blev det også til- endnu en skøn tur. Alt i alt anbefalelsesværdigt.


Ebba, Højbjerg besøgte området fra
 
11-08-2019 til 18-08-2019

Fosdalen må gennem gåes. 2; 7 eller 11 km.


dann, Korsør besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Det er mange spændende steder i området der er hver at se


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Fosdalen er et skønt sted. Her kan man lave bål, gå en tur og bare slappe af og hygge sig. Blokhus er altid et besøg værd.


Siff, Vallensbæk strand besøgte området fra
 
09-07-2019 til 14-07-2019

Vi besøgte Hanstholms bunkeranlæg som er en lille time derfra og det gamle røgeri, hvor vi spiste. Det er rigtig godt og super billigt


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
01-07-2019 til 08-07-2019

Kør til Skagen og gå ud til Grenen. Se Råbjerg Mile og Rubjerg Knude Fyr -Det er dejlige oplevelser. Kør hellere til Djurs sommerland end Fårup sommerland - selvom der er lidt længere til Djurs, er det køreturen værd. Bunkermuseet i Hanstholm er bestemt også et besøg værd og snyd ikke Jer selv for fish´n´chips i boden uden for museet.


Maj-Britt, Varde besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

I Tranum er der et fint friluftsbad.


Jeanette, Ans By besøgte området fra
 
12-10-2018 til 14-10-2018

Var en tur i Rune og se sand og træ skulptur det var flot 👍 Og rubjerg knude fyr skal man næsten også se 👍


Flemming, Helsingør besøgte området fra
 
01-09-2018 til 08-09-2018

Et besøg på Skovgårds hotel og restaurant kan varmt anbefales. Stedet laver mormormad med hjælp fra udviklingshæmmede som på den måde er beskæftiget


Kathrin, Bramming besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

God Strande i nærheden. Faarup Sommerland er en besøg værd.


 
youtube
 

Generel

Det smukke område Tranum Strand er beliggende i den sydlige del af Jammerbugten - mellem Rødhus og Slettestrand. Landsbyen Tranum ligger et par km bag kysten, og her kan I købe dagligvarer. 10 km bag kysten byder Brovst på gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Ved Slettestrand, 3 km herfra, trækker kystfiskerne stadig deres både op på stranden hver dag efter brug. Den uspolerede og varierede natur i området har gennem årene tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndværkere. Besøg evt. nogle af deres gallerier, lysestøberier og keramikværksteder. Den friske havluft, havets brusen, hedearealerne og de gode sommerhuse gør Tranum Strand til et attraktivt feriested. Her befinder I jer midt i naturen, men dog stadig tæt på f.eks. byer, golfbaner og seværdigheder for hele familien.

 
Bred sandstrand i Tranum og sommerhuse i klitterne bag stranden Købmandsbutik og spisested ved stranden i Tranum Badegæster i Vesterhavet på Tranum Strand Bunker på stranden i Tranum
 

Strand

Tranum Strand er en dejlig, bred sandstrand med enkelte sten. Stranden, som har Blåt Flag, afskærmes af klitter med marehalm, hvor I uden besvær kan finde en læfyldt gryde. Foruden gode bade- og aktivitetsmuligheder er der også gode betingelser for windsurfing ved Tranum Strand. På den nordlige del af stranden ligger 2 bunkere fra 2. verdenskrig. Stranden er fredelig og behagelig, og de lokale nyder ligeledes at slappe af her. Gå ikke glip af den enestående solnedgang over Vesterhavet. Det er tilladt at køre i bil på stranden.

Natur

Den fredede Tranum Klitplantage er et naturskønt, uspoleret og kuperet skovområde med klithede, vandrestier og et rigt dyreliv. Den omgivende natur er ligeledes enestående og varierende, da den veksler mellem frodige marker, høje klinter, klitlandskaber, hede og det alsidige Vesterhav, der skifter karakter efter vejret. Fosdalen og Langdalen er to store, kuperede og meget naturskønne dale med vandløb i bunden samt en enestående flora og fauna. Dalene munder ud i landets største indlandsskrænt Lien, som er 66 m høj (4 km). Svinkløv Plantage indeholder mange gode vandrestier, og muligheden for at møde rådyr på turen også til stede. I plantagen kan I følge en gammel, tysk betonvej, som fører gennem skoven og ud til ''Sømærket''. Her befinder I jer højt over havet og I kan nyde en pragtfuld udsigt over Vesterhavet og området så langt øjet rækker. Slette Å løber lige gennem plantagen (7 km).

Aktivitet

Der er gode muligheder for at vandre langs havet eller i baglandets klit- og hedelandskaber. Stranden indbyder til badning, solbadning samt strand- og vansportsaktiviteter. Havets vinde skaber bl.a. gode betingelserne for windsurfing her. I landsbyen Tranum kan børnene benytte en dejlig naturlegeplads. Golfspillere kan bl.a. afprøve banerne hos Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev, hvor den 18-hullers bane er naturligt anlagt (14 km) eller Blokhus Klit Golfklub med både en 18-hullers og en 9-hullers bane (17 km). Lystfiskere kan fiske direkte fra kysten eller afprøve en af områdets Put & Take fiskeparker, bl.a. Gøttrup Fiskepark og Blokhus Fiskepark (begge 19 km). Hvis badevejret svigter, kan I besøge det subtropiske Øland Badeland. Her findes aktiviteter for hele familien, som f.eks. vandrutschebane, spa, børnebassin, sauna og solarier (19 km).

Attraktion

Dette området er rigt på kunsthåndværkere, og i deres værksteder og gallerier udstilles bl.a. keramik, stentøj, malerier, raku og glaskunst. Besøg evt. Tranum Lys og Glas (5 km), Ejstrup Lys, hvor I indimellem kan dyppe jeres egne lys i sommerperioden (5 km), samt Rakugalleriet i Telling, hvor lertøjet glaseres og brændes efter gammel japansks skik (8 km). Det karakteristiske og flot restaurerede Svinkløv Badehotel er meget naturskønt beliggende på Svinkløv Strand (6 km). Kokkedal Slot ved Brovst er et imponerende trefløjet slot i 2 etager med en meget spændende historie (10 km). Harmonikamuseet ved Brovst rummer ca. 1000 forskellige, stadig fungerende harmonikaer, som er op til 150 år gamle (13 km).

Udflugt

Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dage med 100 år gamle bryggerkedler, gærkar og øltønder. Bryggergården, der nu er indrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehal (14 km). I Fjerritslev kan I desuden besøge Han Herred Naturcenter og lære mere om området natur og dyreliv. Den hyggelige og populære ferieby Blokhus byder på butikker, restauranter, beværtninger, iskiosker, bowlingcenter, underholdning og atmosfære (20 km). Fæstningsanlægget Aggersborg ved Aggersund indeholder spor efter 48 langhuse. Ved ringborgen kan I se en udstilling om borgens opbygning (20 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (42 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Tranum

Søg sommerhus
 
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3424,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2886,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1859,-
    
  •  

   Tranum Ferielejlighed i ferieby, Tranum

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1562,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   3750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2768,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   3000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3065,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2635,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   3800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5656,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2320,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   5000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2582,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2250,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2782,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   4000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2414,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Tranum Sommerhus, Tranum

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   6000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4319,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   3500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2296,-
    
  •  

   Tranum Sommerhus, Tranum

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   4400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2253,-
    
  •  

   Tranum Ferielejlighed i ferieby, Tranum

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 2   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1540,-