Sommerhusudlejning i Tornby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Tornby, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Tornby ligger lige ud til Vesterhavet og Jammerbugtens brede sandstrand med klitter, og i bakkerne bag stranden finder I de dejlige sommerhuse. Tornbys kuperede og smukke natur med skov og plantage gør sommerhusudlejning meget populært her.

 

Gæstevurderinger fra Tornby

 
 

157 gæster har givet Tornby en gennemsnitlig vurdering på 4,52 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jens Lund, Hirtshals besøgte området fra
 
06-11-2020 til 14-11-2020

Mormor´s Sommer café har fantastisk Take away i disse Corona tider.


Kurt, Hjørring besøgte området fra
 
24-10-2020 til 31-10-2020

Dejlige strandture Fiskeauktion og Gårdboes Fiskehandel m/m dejlig moderne pragtfuld sommerhus man går aldrig fejl når det er sol og strand man lejer ved


Betina, Mørke besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Nyd den pragtfulde natur!!!


Flemming, Vallensbæk Strand besøgte området fra
 
01-08-2020 til 15-08-2020

Akvariet i Hirtshals kan anbefales. Hjørring er en god indkøbsby. Lønstrup har mange kunstforretninger, men der var propfyldt med turister.


Kristian, Ulstrup besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Besøgsgården er altid et hit for børnefamilie.


Niels Erik, Beder besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Super ferieområde for hele fam, Fun park er et godt udflugtsmål .


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 18-07-2020

Vi kan på det varmeste anbefale af hente mad på Cafe Møller i Hirtshals. De har de lækreste sunde salater og fantastiske fiskedeller til børnene.


Jens Lund, Hirtshals besøgte området fra
 
09-05-2020 til 16-05-2020

Mormors sommercafé er fantastisk, med kagebord og lækker mad. Ishuset på Tornby Strand med italiensk is er også lækkert.


Mikkel, Horsens besøgte området fra
 
08-04-2020 til 13-04-2020

Tag en tur ud til Hirtshals fyr.


Lotte, Ørbæk besøgte området fra
 
07-09-2019 til 14-09-2019

Masser af natur tæt på - råvildt, harer, fasaner og egern har vi oplevet helt tæt på huset. Cafe Fisk i Tversted er det perfekte sted at handle frisk fisk - om du spiser i restauranten eller take away. Der er flere strik-designere tæt på sommerhuset som er mega inspirerende.


Heidi, Hadsund besøgte området fra
 
20-07-2019 til 10-08-2019

Vi elskede vores tur i Nordsø Oceanariet. Cafe Møller er et godt og relativt billigt spisested med en god udsigt- særligt med børn.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Fantastisk natur lige uden for døren. Gå langs stranden ned til Tornby klitplantage og tilbage igen. Fantastisk natur hvor kun naturen kan høres.


Anni, Galten besøgte området fra
 
29-05-2019 til 02-06-2019

Gå over engen til parkeringspladsen i de yderste klitter mellem sommerhusområdet og Feriecenteret og nyd solnedgangen lidt oppe fra, her er også en trappe ned til stranden. Der er også mulighed for at se og evt. imponeres over de mega store færger der anløber havnen i Hirtshals.


Susanne, Tappernøje besøgte området fra
 
15-05-2019 til 20-05-2019

Der er især to restauranter/cafeer i Hirtshals som varmt kan anbefales, og som begge ligger ved havnen. Den ene er en helt nystartet cafe på havnefronten navn Cafe Møller, Havnegade 7, 9850 Hirtshalsved. Her fik vi fantastisk mad til en rimelig pris og utrolig god service. For 450,- kr. i alt fik vi den ene af os et kæmpestort stjerneskud med to panerede- og en dampet fiskefilet samt rigeligt med rejer og dejlig, hjemmelavet dressing. Den anden fik udbenede, pandestegte kyllingelår med bl.a. en virkelig skøn og cremet flødesauce fyldt med svampe, bacon og krydderurter. Til dessert fik den ene af os en dejlig rabarbertrifli, mens den anden var for mæt til at spise mere. Af drikkevarer fik vi 1 stort glas øl, almindeligt vand samt 2 perfekte cafe latte. Den anden er restaurant Abstrakt, Sydvestkajen 7, 9850 Hirtshals. Den kan bedst beskrives med et kæmpestort WAUW. Vi fik en vidunderlig 3 retters gourmetmenu som kokken bestemte til kr. 325,- ledsaget af en dejlig vinmenu. Inden måltidet fik vi drinks af lige så høj kvalitet som maden, både med og uden alkohol (ofte kan man kun få juice eller sodavand, hvis man ikke drikker alkohol). Services'en var helt i top. Drikkevarer blev præsenteret af en tjener, som virkelig vidste, hvad han talte om, og hver ret blev præsenteret af kokken. Der var heller ingen ventetid, og tjeneren var opmærksomme hele tiden.


Anna, Gedsted besøgte området fra
 
17-04-2019 til 21-04-2019

Vi gik langs stranden hjem fra Fyret i Hirtshals, det var en rigtig dejligt tur. Fikskeresturanten på haven i Hirtshals er også et besøg værd, dog sidder man ude, så vejret skal tillade det.


Jørn, Skals besøgte området fra
 
28-08-2018 til 01-09-2018

Nordsøen Ocenariet er et besøg værd. Vi så også fyret og bunkermuseet.


Karen, København Ø besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Besøg den lille restaurant cullinariet inden den lukker den 15 oktober rigtig god madoplevelse.


Susanne Benneboe, Hvidovre besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Fårup Sommerland, Hirtshals havnerundfart, Jørgens cafe i Skagen bruges meget af lokal befolkningen, det var en lækker middag frisk fisk og wienerschnitzel


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Prøv cafeen Ved Kajen i Hirtshals super mad til en fornuftig pris.


Flemming, Bording besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Hvis man er til cykling er det et rigtigt fint område, der er mange afmærkede ruter i forskellige længder. Strandenden er helt perfekt, ren sand og livredder. Når man er på stranden bør man gå op ved ishuset hvor man møder et skilt med kanonudsigt, der bør man smutte op og nyde udsigten 😊


Søren, Viby besøgte området fra
 
24-05-2018 til 27-05-2018

Vi kan varmt anbefale fiskehandleren Gaardboes nede på havnen. Fantastisk frisk fisk til fine priser.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den enestående natur, den friske havluft og den dejlige sandstrand gør Tornby Strand til et attraktivt ferieområde, hvor I kan finde et dejligt privat sommerhus til jeres ferie i Nordjylland. Sommerhusene i området er omgivet af et enestående, let kuperet hede- og klitlandskab med spredt beplantning, som indbyder til picnic og vandreture. Bag Tornby Strand ligger byen Tornby, hvor I finder de nødvendige dagligvarebutikker. Ønsker I et større udvalg, kan I tage til Hirtshals, som byder på forretninger, spisesteder, en aktiv havn og flere seværdigheder (4 km). Tornby Strand er et ideelt feriested hvis I ønsker at bo ved vandet i fredelige omgivelser, men alligevel tæt aktiviteter, attraktioner og byer. Tag jeres hund med på ferie i et privat sommerhus og nyd en dejlig ferie sammen med den. I Tornby i Nordjylland har vi mange sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe hund.

 
Dejlig badestrand og kuperet klitlandskab i Tornby Bænk med udsigt over den dejlige sandstrand i Tornby Sommerdag med badegæster på Tornby Strand Det smukke, kuperede klitlandskab bag stranden i Tornby
 

Strand

Tornby Strand er en dejlige sandstrand med rent badevand og Blåt Flag. Stranden afskærmes af marehalmsbevoksede klitter, og det er altid muligt at finde læ i klitternes gryder. Stranden er børnevenlig, men huller i sandbunden og strøm kan forekomme. Denne gode og fredelig strand tiltrækker også mange lokale. Går I bare lidt væk fra nedgangen til standen, har I det hele for jer selv. Bilkørsel på stranden er tilladt. Stranden indbyder til vandreture på alle tider af året.

Natur

Lige bag de høje klitter er landskabet præget af kuperede natur-/klitområder med lyng, hybenbuske og lidt skov. Der er udsigt til Tornby Klitplantage herfra. Tornby Klitplantage er en højt beliggende vestkystplantage, der rummer et rigt dyreliv samt en særpræget og frodig planteverden med bl.a. vilde roser samt et utal af svampe og bær. Tornby Bjerg ligger 88 m over havets overflade i et naturskønt område. På den ene side kan I se Hjørring og til den anden side ligger Hirtshals og Vesterhavet. Skoven ''Lilleheden Klitplantage'' ligger tæt ved Hirtshals, og her kan I opleve et varieret fugleliv. Landskabet byder desuden på duftende nåletræer, bøgetræer, frugtbuske, svampe, bakker, marker og Kjul Å, hvis vand tidligere var kendt for at have en helende virkning.

Aktivitet

Stranden og Tornby Klitplantage indbyder året rundt til vandreture langs de afmærkede stier. Vinden skaber gode betingelser for windsurfing her, så prøv kræfter med windsurfing på jeres ferie i sommerhus. Vælger I sommerhusudlejning i Tornby Strand til jeres ferie, kan I få gode fiskeoplevelser. Der er gode fiskemuligheder i området, bl.a. direkte fra kysten, i de nærliggende fiskeparker, i Hirtshals Havn og ved fyret i Hirtshals. Ønsker I at fiske på havet, kan I sejle med en kutter ud fra Hirtshals Havn til forskellige vrag eller rev, f.eks. Det Gule Rev. Hirtshals Golfklub ved Kjul byder på en 18-hullers, let kuperede golfbane samt en 9-hullers Pay & Play bane, som kan benyttes af alle (10 km). I Hirtshals Bowling Center kan I bowle, spille airhockey, billard osv. (4 km). Fun-Park i Hirtshals er et stort naturområde med aktiviteter for børn, bl.a. indianerlejr, hoppepuder, øksekast osv., samt flere forskellige dyrearter, som I kan klappe og kæle for.

Attraktion

Tornby Gl. Skole er i dag indrettet som pottemageri, og her kan I opleve brugskeramik og kunst, lavet af blåt ler fra Tornby Bjerg. Handelsbyen Hirtshals byder på en stor havn, gode indkøbsmuligheder, spisesteder og seværdigheder, som f.eks. Nordsømuseet, som er berømt for Europas største saltvandsakvarium Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved. Besøg f.eks. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig. 144 trin fører jer op i Hirtshals Fyr og fra en høje på 35 m kan I nyde den storslåede udsigt over havet, kysten og landet (4 km).

Udflugt

Besøg det idylliske og stemningsfulde fiskerleje Lønstrup, som bl.a. er kendt for sine mange gallerier og kunsthåndværkere (21 km). I Tuen ved Tversted kan I besøge et spændende ørnereservat, komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften (26 km). Rubjerg Knude er en 90 m høj bakkeø, som menes skabt af indlandsisen under den sidste istid. Rubjerg Knude Fyr er et delvist tilsandet fyr, opført i år 1900 og taget ud af drift i 1968 pga. sandflugt. Der er en storslået udsigt over hav og land herfra (26 km). I forlystelsesparken Fårup kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele (41 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Tornby

Søg sommerhus
 
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3450,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   990 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2170,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3439,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   950 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3821,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3143,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3185,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4542,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   975 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2867,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4414,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3096,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2830,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4561,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Tornby Sommerhus, Tornby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 16   •   Soverum: 7
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6831,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3190,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5433,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3509,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3727,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5266,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   260 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6006,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5935,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 3   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3626,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3036,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 3   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4729,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4709,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3988,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2686,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2923,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3565,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2568,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   650 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3197,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4000,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3113,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2823,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 4   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3219,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2870,-
    
  •  

   Tornby Sommerhus, Tornby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2954,-