Sommerhusudlejning i Thorup Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Thorup Strand, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i fiskerlejet Thorup Strand på den nordjyske vestkyst, kan i nyde stranden, de naturskønne omgivelser og aktiviteterne på landingspladsen. Thorup Strand er et af de få steder i Danmark, hvor fiskerne sejler ud fra stranden hver dag. Her finder I sommerhuse for enhver smag.

 

Gæstevurderinger fra Thorup Strand

 
 

80 gæster har givet Thorup Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,43 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Margit, Nykøbing M besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Dejligt område til lange gåture og fiskeforetning, ellers et skønt område.


Allan, Jelling besøgte området fra
 
26-09-2020 til 03-10-2020

Bulbjerg er et must og se


Lis Vissing, Kalundborg besøgte området fra
 
05-09-2020 til 12-09-2020

Thorup Strand: en oplevelse at se fiskebådene komme ind og blive trukket på land.


Poul, Egernsund besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Vi var på en cykeltur gennem skoven til Bulbjerg, på cykelrute 1, på ca. 10 km hver vej, vores 2 børnebørn på henholdsvis 7 og 4 år klarede det med bravour. Vi var også en tur til vindmølle centeret i Østerild, interessant at se de store vindmølle. Så en tur til Hanstholm museum, med de store kanoner fra krigens tid. Ture til Klitmøller og Svinkløv blev det også til.


Nina, Lille Skensved besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Der er et godt spisested som ligger på stranden som hedder fiskerhuset,og så er der det lille røgeriet som har meget at vælge imellem til en god frokost.


Helle, Faaborg besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

I den nærliggende by Fjerritslev, er der gode indkøbsmuligheder, og en hyggelig lille by. Cafe Vores laver lækkert mad. Bulbjerg i nærheden, er bestemt et besøg værd. Svinkløv badehotel ligger også i nærheden. Men der er så meget at se oppe i området. Et dejligt sted. Ikke sidste gang vi tager derop.


Gitte, Odder besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Bulbjerg, nær Lild strand, fantastisk flot, og burde være et “must”. Thorupstrandfiskehus med lækre fiskeretter, mulighed for at spise på 1. sal, men det står ikke tydeligt i forretningen. Men i en folder og på webside. Vindmølle testcenter i Østerild er imponerende !! Besøg i Frøstruplejren og en indbygger fortalte. Hele området er flot og anderledes, når man som os kommer fra østkysten/ Odder.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Vi var i fårup sommerland med børnebørnene. gåture ved stranden


Birgit, Haslev besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Desværre har vi jo Corona-tider, så intet var normalt. Mange ting var lukket. Men en tur til Fjerritslev kan anbefales, ligeså restauranten i Hanstholm, på toppen med udsigt over Hanstholm Havn, oppe ved fyret kan anbefales, skøn frokost med en optursrødspætte.


Niels Kjær, Rødkærsbro besøgte området fra
 
21-06-2020 til 26-06-2020

Fantastisk fisker miljø på stranden, hvor man kan se bådene blive trukket ud og ind fra havet. Prøv fiskehusets lækre fiskemenuer, eller fiskernes eget røgeri i Vester Torup. Gå ikke glip af den storslåede natur ved Bulbjerg.


Flemming, Kastrup besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

At se kystfiskernes både blive trukket på land, var en oplevelse. Stjerneskud på Hanstholm havn var en oplevelse, vi valgte kun det alm. Bunkermuseet i Hanstholm er meget interessant. Vindmølle test centeret i Østerild er også vældig interssant.


Jane, Fredensborg besøgte området fra
 
08-06-2020 til 12-06-2020

Vi var rundt over alt. Har set mega meget, så det er svært at sige hvad man skal se. Thyborøn og Sneglehuset, via Agger tange. Skagen, grenen, Råbjerg Mile, uden turister var fantastisk ;) Rugbjerg Knude fyr, der er blevet flyttet de 75 m. Imponerende at se og tænke på. Palmestranden i Frederikshavn, samt udkigpunktet i Frederikshavn.


Pia og Niels, Vordingborg besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Fiskerne på Torup strand kan bedst opleves mellem 13 og 16.


Kirsten, Løsning besøgte området fra
 
04-06-2020 til 07-06-2020

Røgeriet i Vester Thorup og fiskerestauranten på stranden kan varmt anbefales. Og endelig bare at nyde strandkanten.


Susanne, Vejle besøgte området fra
 
16-05-2020 til 23-05-2020

Ta en tur til Bulbjerg og til Svinklovene, en flot naturoplevelse.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-08-2019 til 17-08-2019

Fantastisk natur i området, med rigt dyreliv. Mange muligheder for at vandre.


Birgit & Karl, Vandel besøgte området fra
 
22-06-2019 til 29-06-2019

Thorup strand har de bedste fisk butik med mange retter af fisk.


Niels, Haderslev besøgte området fra
 
06-10-2018 til 13-10-2018

Besøg området og i vil se.


Bjarne, Kokkedal besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Det er nok ikke nødvendig, men alligevel vil jeg fremhæve Thorup-strand-fiskerends ankomst, efter de har været ude at fiske, de kommer hjem og bliver trukket op af en STOR Buldozer fra ca. Kl. 15 - 18, alt efter vejret og fangstens størrelse. Og bag efter køb Deres produkt i Fiskebutikken, eller smage deres Stjerneskud enten på 1.sal eller på stranden, den er MEGET STOR, så det er en god ide at være sulten, god apatis. Vi så Dem ikke blive trukket ud i vandt, da det sker meget tidligt om morgen/natten, vi hørte at nogen skulle ud ca. Kl.02:30, hvis vejret holdt.


Gitte, Korsør besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Fjerritslev ligger rimelig tæt på på ca. 10km. med stort supermarked spisesteder osv.


Jenny, Frederikssund besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Kirsten Kjær Museet, Bulbjerg og Klitplantagerne , Bunkermuseum Hanstholm.


 
youtube
 

Generelt om Thorup Strand

Fiskerlejet Thorup Strand er beliggende i den sydlige del af Jammerbugten, hvor i finder sommerhuse i dejlig natur. Her er der ingen fiskerihavn, og derfor trækkes fiskekutterne op på stranden efter dagens fisketur. Således er Thorup Strand Danmarks største kystlandingsplads med lige under 20 kuttere. I kan følge aktiviteterne på stranden og eventuelt købe friskfanget fisk med hjem. I Thorup Strand er der en fiskebutik og røgeri, hvor I kan købe alt fra Vesterhavet. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og i Fjerritslev (12 km) finder I gode indkøbsmuligheder, spisesteder og flere seværdigheder. Thorup Strand er et roligt og hyggeligt feriested for de, der ønsker at holde ferie i afslappende og meget naturskønne omgivelser.

 
Fiskerbåde på stranden i Thorup Strand En af fiskerbådene, som trækkes op med traktor, i Thorup Strand Badestranden i Thorup Strand Redningshuset i Thorup Strand
 

Stranden Ved Thorup Strand

Når I holder ferie i sommerhus, bor I tæt på den dejlige badestrand ved Thorup. Stranden er nordvendt og har groft sand med enkelte sten. Stranden afskærmes af klitter, som er bevokset med marehalm. Thorup Strand indbyder til badning, solbadning og strandaktiviteter. Derudover kan I følge de spændende aktiviteterne, når fiskerbådene kommer i land og evt. købe fisk direkte fra bådene.

Thorup Strands natur

Der er rig mulighed for at komme ud og opleve naturen, når I bor i sommerhus ved Thorup Strand. I er omgivet af Vesterhavet og naturskønne plantager med et rigt dyreliv. Bl.a. bebos plantagerne af kron- og rådyr. 6 km bag kysten ligger Lund Fjord - en del af naturreservatet Vejlerne, og her kan I opleve rørskove, strandenge og et rigt fugleliv. Fuglefjeldet Bulbjerg er en 47 m høj kalkstensklint, som vender ud mod Skagerrak. Klinten er en stor naturattraktion, som rager godt op i det flade kystlandskab. Yderst på klinten findes en bunker fra 2. verdenskrig med en lille udstilling om de tyske anlæg og om stedets natur- og kulturforhold (8 km). Svinkløv Plantage ved Slettestrand indeholder mange gode vandrestier, og muligheden for at møde rådyr på turen også til stede. I plantagen kan I følge en gammel, tysk betonvej, som fører gennem skoven og ud til Sømærket. Her befinder I jer højt over havet og I kan nyde en pragtfuld udsigt over Vesterhavet og området så langt øjet rækker. Slette Å løber lige gennem plantagen (16 km).

Aktiviteter ved Thorup Strand

De naturskønne plantageområder ved Thorup Strand indbyder til vandre- og rideture samt ophold i naturen. Golfspillere kan bl.a. afprøve banerne hos Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev ikke langt fra Thorup Strand, hvor den smukke, let kuperede, 18-hullers bane er naturligt anlagt (12 km). Ved Thorup Strand kenn der kan fiskes direkte fra kysten, i områdets Put & Take fiskeparker samt på havet. Der arrangeres bl.a. havfisketure med kutter til Det Gule Rev, som ligger 2 timers sejlads fra Hanstholm (44 km). Skulle badevejret svigte,når I bor i sommerhus ved Thorup Strand eller har I blot lyst til at forkæle jer selv lidt, kan I besøge Vigsø Badeland med swimmingpool, rutschebane, spa, opvarmet børnebassin, babybassin, sauna, solarium og fitnessrum (38 km).

Seværdigheder ved Thorup Strand

Thorup Strand er et hyggeligt, lille sted at holde ferie i sommerhus, og der er mange lokale seværdigheder i området. Lige bag Thorup Strands klitter kan I besøge Kystudstillingen, som er indrettet i et lille museumshus. I Klim kan I se en af Danmarks to bevarede kalkovne. Klim Kalkovn er en kulturhistorisk seværdighed med en udstilling om arbejdet i kalkbruddet og ovnen (4 km). Ved fuglefjeldet Bulbjerg er der indrettet en lille udstilling i bunkeren på toppen af klinten (8 km). Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dage med 100 år gamle bryggerkedler, gærkar og øltønder. Bryggergården, der nu er indrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehal (12 km). I Fjerritslev kan I desuden besøge Han Herred Naturcenter og lære mere om området natur og dyreliv. Området er generelt rigt på kunsthåndværkere, som har værksteder, gallerier og udstillinger med bl.a. malerier, keramik, stentøj, raku og glaskunst.

Udflugter fra Thorup Strand

Når I holder ferie i sommerhus ved Thorup Strand, har I ikke langt til spændende seværdigheder og attraktioner. Fæstningsanlægget Aggersborg ved Aggersund indeholder spor efter 48 langhuse. Ved ringborgen kan I se en udstilling om borgens opbygning (23 km). Kokkedal Slot ved Brovst er et imponerende trefløjet slot i 2 etager med en meget spændende historie (28 km). Besøg Museumscenter Hanstholm med Museumsbunkeren - Nordeuropas største fæstning med bunker. På museumsområdet kan I også opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv. (44 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken (59 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (75 km).

Find inspiration til aktiviteter og udflugter, når I er på ferie i sommerhus i Danmark.

Få tips til ferien i sommerhus: Læs om forskellige typer sommerhus og tilbud og rabatter.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Thorup Strand

Søg sommerhus
 
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2649,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3766,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4133,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3167,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2847,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2264,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2549,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4066,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2644,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   950 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2610,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5056,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2299,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

    

   Sovepladser: 14   •   Soverum: 7
   Husdyr tilladt: 2   •   650 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7869,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2437,-
    
  •  

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2109,-