Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Thorup Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Thorup Strand, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Når I holder ferie i et sommerhus i fiskerlejet Thorup Strand på den nordjyske vestkyst, kan i nyde stranden, de naturskønne omgivelser og aktiviteterne på landingspladsen. Thorup Strand er et af de få steder i Danmark, hvor fiskerne sejler ud fra stranden hver dag. Her finder I sommerhuse for enhver smag.

 

Gæstevurderinger fra Thorup Strand

 
 

149 gæster har givet Thorup Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,54 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-08-2019 17-08-2019

Fantastisk natur i området, med rigt dyreliv. Mange muligheder for at vandre.


Birgit & Karl, Vandel besøgte området fra
 
22-06-2019 29-06-2019

Thorup strand har de bedste fisk butik med mange retter af fisk.


Niels, Haderslev besøgte området fra
 
06-10-2018 13-10-2018

Besøg området og i vil se.


Bjarne, Kokkedal besøgte området fra
 
25-08-2018 01-09-2018

Det er nok ikke nødvendig, men alligevel vil jeg fremhæve Thorup-strand-fiskerends ankomst, efter de har været ude at fiske, de kommer hjem og bliver trukket op af en STOR Buldozer fra ca. Kl. 15 - 18, alt efter vejret og fangstens størrelse. Og bag efter køb Deres produkt i Fiskebutikken, eller smage deres Stjerneskud enten på 1.sal eller på stranden, den er MEGET STOR, så det er en god ide at være sulten, god apatis. Vi så Dem ikke blive trukket ud i vandt, da det sker meget tidligt om morgen/natten, vi hørte at nogen skulle ud ca. Kl.02:30, hvis vejret holdt.


Gitte, Korsør besøgte området fra
 
18-08-2018 25-08-2018

Fjerritslev ligger rimelig tæt på på ca. 10km. med stort supermarked spisesteder osv.


Jenny, Skævinge besøgte området fra
 
28-07-2018 04-08-2018

Kirsten Kjær Museet, Bulbjerg og Klitplantagerne , Bunkermuseum Hanstholm.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 28-07-2018

Gåturen i Fosdalen, Strikkefeen i Klitmøller, fisk fra Thorup strand.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 14-07-2018

Skovlegepladsen var et hit. Fårup sommerland var super. Fisk fra røgeriet og frokost på hotel Klim var lækkert! Dyreparken ved Hjortdal var dejlig. Bulbjerg fantastisk og grønne strand var mere børnevenlig end de mange sted ved torup strand.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-10-2017 23-10-2017

Når man alligevel er ved Thorup strand så besøg Thorupstrand Røgeri!!


 
youtube
 

Generelt om Thorup Strand

Fiskerlejet Thorup Strand er beliggende i den sydlige del af Jammerbugten, hvor i finder sommerhuse i dejlig natur. Her er der ingen fiskerihavn, og derfor trækkes fiskekutterne op på stranden efter dagens fisketur. Således er Thorup Strand Danmarks største kystlandingsplads med lige under 20 kuttere. I kan følge aktiviteterne på stranden og eventuelt købe friskfanget fisk med hjem. I Thorup Strand er der en fiskebutik og røgeri, hvor I kan købe alt fra Vesterhavet. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og i Fjerritslev (12 km) finder I gode indkøbsmuligheder, spisesteder og flere seværdigheder. Thorup Strand er et roligt og hyggeligt feriested for de, der ønsker at holde ferie i afslappende og meget naturskønne omgivelser.

 
Fiskerbåde på stranden i Thorup Strand En af fiskerbådene, som trækkes op med traktor, i Thorup Strand Badestranden i Thorup Strand Redningshuset i Thorup Strand
 

Stranden Ved Thorup Strand

Når I holder ferie i sommerhus, bor I tæt på den dejlige badestrand ved Thorup. Stranden er nordvendt og har groft sand med enkelte sten. Stranden afskærmes af klitter, som er bevokset med marehalm. Thorup Strand indbyder til badning, solbadning og strandaktiviteter. Derudover kan I følge de spændende aktiviteterne, når fiskerbådene kommer i land og evt. købe fisk direkte fra bådene.

Thorup Strands natur

Der er rig mulighed for at komme ud og opleve naturen, når I bor i sommerhus ved Thorup Strand. I er omgivet af Vesterhavet og naturskønne plantager med et rigt dyreliv. Bl.a. bebos plantagerne af kron- og rådyr. 6 km bag kysten ligger Lund Fjord - en del af naturreservatet Vejlerne, og her kan I opleve rørskove, strandenge og et rigt fugleliv. Fuglefjeldet Bulbjerg er en 47 m høj kalkstensklint, som vender ud mod Skagerrak. Klinten er en stor naturattraktion, som rager godt op i det flade kystlandskab. Yderst på klinten findes en bunker fra 2. verdenskrig med en lille udstilling om de tyske anlæg og om stedets natur- og kulturforhold (8 km). Svinkløv Plantage ved Slettestrand indeholder mange gode vandrestier, og muligheden for at møde rådyr på turen også til stede. I plantagen kan I følge en gammel, tysk betonvej, som fører gennem skoven og ud til Sømærket. Her befinder I jer højt over havet og I kan nyde en pragtfuld udsigt over Vesterhavet og området så langt øjet rækker. Slette Å løber lige gennem plantagen (16 km).

Aktiviteter ved Thorup Strand

De naturskønne plantageområder ved Thorup Strand indbyder til vandre- og rideture samt ophold i naturen. Golfspillere kan bl.a. afprøve banerne hos Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev ikke langt fra Thorup Strand, hvor den smukke, let kuperede, 18-hullers bane er naturligt anlagt (12 km). Ved Thorup Strand kenn der kan fiskes direkte fra kysten, i områdets Put & Take fiskeparker samt på havet. Der arrangeres bl.a. havfisketure med kutter til Det Gule Rev, som ligger 2 timers sejlads fra Hanstholm (44 km). Skulle badevejret svigte,når I bor i sommerhus ved Thorup Strand eller har I blot lyst til at forkæle jer selv lidt, kan I besøge Vigsø Badeland med swimmingpool, rutschebane, spa, opvarmet børnebassin, babybassin, sauna, solarium og fitnessrum (38 km).

Seværdigheder ved Thorup Strand

Thorup Strand er et hyggeligt, lille sted at holde ferie i sommerhus, og der er mange lokale seværdigheder i området. Lige bag Thorup Strands klitter kan I besøge Kystudstillingen, som er indrettet i et lille museumshus. I Klim kan I se en af Danmarks to bevarede kalkovne. Klim Kalkovn er en kulturhistorisk seværdighed med en udstilling om arbejdet i kalkbruddet og ovnen (4 km). Ved fuglefjeldet Bulbjerg er der indrettet en lille udstilling i bunkeren på toppen af klinten (8 km). Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dage med 100 år gamle bryggerkedler, gærkar og øltønder. Bryggergården, der nu er indrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehal (12 km). I Fjerritslev kan I desuden besøge Han Herred Naturcenter og lære mere om området natur og dyreliv. Området er generelt rigt på kunsthåndværkere, som har værksteder, gallerier og udstillinger med bl.a. malerier, keramik, stentøj, raku og glaskunst.

Udflugter fra Thorup Strand

Når I holder ferie i sommerhus ved Thorup Strand, har I ikke langt til spændende seværdigheder og attraktioner. Fæstningsanlægget Aggersborg ved Aggersund indeholder spor efter 48 langhuse. Ved ringborgen kan I se en udstilling om borgens opbygning (23 km). Kokkedal Slot ved Brovst er et imponerende trefløjet slot i 2 etager med en meget spændende historie (28 km). Besøg Museumscenter Hanstholm med Museumsbunkeren - Nordeuropas største fæstning med bunker. På museumsområdet kan I også opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv. (44 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken (59 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (75 km).

Find inspiration til aktiviteter og udflugter, når I er på ferie i sommerhus i Danmark.

Få tips til ferien i sommerhus: Læs om forskellige typer sommerhus og tilbud og rabatter.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

20 Sommerhuse i Thorup Strand

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2068

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2054

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2028

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2091

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2060

   950 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2006

   600 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2055

   350 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2045

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2078

   900 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2092

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2036

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2004

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2001

   700 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2086

   800 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2094

   650 m til vandet

   Sovepladser: 14

   Soverum: 7

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2013

   200 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 5

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2025

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Thorup Strand Sommerhus, Thorup Strand

   Reg.nr.: 16-2081

   350 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2