Sommerhusudlejning i Slettestrand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Slettestrand, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Slettestrand ligger i et skønt klitlandskab med skov, lige bag Vesterhavet og de høje klitter. Når I holder ferie i et sommerhus i Slettestrand, er I omgivet af unik natur, som indbyder til at gå, cykle og ride i de smukke omgivelser. På stranden kan I se fiskerbådene på landingspladsen.

 

Gæstevurderinger fra Slettestrand

 
 

44 gæster har givet Slettestrand en gennemsnitlig vurdering på 4,64 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Mette, Roskilde besøgte området fra
 
15-08-2020 til 29-08-2020

Kan anbefale gåture i Svinkløv klitplantage, overraskende smuk og spændende med fabelagtige udsigter. Tag den lille sti til venstre for Slette å vej og følg hærvejen til Svinkløv badehotel og gå af stranden retur til Slettestrand. Fosdalen, Langedal og Lien er også skønne ture, hvis man er til naturoplevelser. Aktivitetsbanen ved Slettestrand er et hit hos “kravlelystne” børn. I Tranum er der en lille bod (tæt ved Brugsen) med frosne fisk fra Thorup strand, lækker, lækker fisk. Thorup strand røgeri (Ejes af nogle fra “gutterne på kutterne”) er helt klart et besøg værd, lækker fisk i mange fsk afskygninger


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

i blokhus ligger der en supergod isbutik (vaffelbageriet)


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Et godt spisested var KunstCafeen i Blokhus, store og fine portioner vellykket mad og god betjening


Rene, Klarup besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Vandreture i Fosdalen er en helt speciel oplevelse. Svinkløv badehotel er meget tæt på. Området er perfekt til gåture og byder på meget smuk natur. I nogenlunde køreafstand er Vejlerne, som også byder på unik natur og fugleliv Hjortdal Dyrefarm er altid et besøg værd.


Eva, Vedbæk besøgte området fra
 
08-02-2020 til 15-02-2020

Kan anbefales at leje mtb cykler i feriecentret og udforske de mange mtb ruter i området ex Svinkløv og Kollerup.


Vibeke, Frederiksberg besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Det anbefales at cykle ud til Svinklovene og gå tur på hjertestien og se solnedgang om aftenen. Der er mange muligheder for vandreture på Lien, i Fosdal, Langdal og Hjortdal.


vivi alrø, Varde besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Vi var til korsang ved havet 👏 Vi var til yoga på stranden 👏 Vi var til ringridning 👏


Dorthe, Bredsten besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Generelt er alle de folk vi har mødt, uroligt flinke, hjælpsomme og snaksaglige! Vi var på mtb kursus på Feriecenter Slettestrand, som var en god oplevelse. Fårup sommerland er sjovt for alle, og bunker musset i Hanstholm var spændende!


Kim, Malling besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Svinkløv er must see and visit. Ellers nyd skoven, havet og mountainbanen. Så har man sådan set ikke brug for mere - det skulle da lige være en stor is fra det nærliggende ishus.


Gitte, Odense SV besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Kan anbefale at spise på FUTTEN i Blokhus og dejlig is og betjening på Cafe kulør på Slettestrand


Hanne, Nørager besøgte området fra
 
16-02-2019 til 23-02-2019

Man skal se strandene, fosdalen. Ud og køre på MTB i de fine spor. Bulbjerg ligger lidt væk men noget man skal se. Meget storslået natur. Fjerritslev har mange lækre madbutikker og en slagter man kan spise sin frokost . Meget lækkert og gode priser.


Sabrina, Kongens Lyngby besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Fosdalen har en vandre rute som er fantastisk smuk, samt en naturlegeplads som er er besøg værd hvis man har børn med. Hvis man vil køre vil er klitmøller et kapitel for sig selv og helt klart et besøg værd. Det samme er bunker museumet ved Hanstholm, ret så interessant.


Conni, Jyllinge besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Mountainbike sporet er virkeligt godt og man kan leje cykler ved Feriecenter Slettestrand hvis man ikke selv har en med.


Eva, V. Skerninge besøgte området fra
 
05-05-2018 til 12-05-2018

Fosdalen. Svineklovene. Hjortdal kirke. Han Herred Havbåde


 
youtube
 

Generel

Slettestrand er et rekreativt område i Nordjylland med noget af den smukkeste og mest varierende natur, som Danmark har at byde på. Ved den dejlige badestrand findes en nedlagt redningsstation og tæt derved trækker kystfiskerne stadig deres både op på stranden hver dag efter brug. I byen finder I en købmand og flere spisesteder. 10 km bag kysten byder Fjerritslev på gode indkøbsmuligheder, spisesteder og seværdigheder. Den betagende natur har tiltrukket mange kunsthåndværkere, som i dag har bopæl samt værksted eller galleri i området. For naturelskere vil Slettestrand i Nordjylland være det helt ideelle rejsemål til en ferie i et privat sommerhus. Her finder I dejlig badestrand samt rolige og naturskønne omgivelser lige uden for døren, og en kort køretur bringer jer til områdets feriebyer, handelsbyer, golfbaner, fiskesøer, attraktioner og forlystelser. I Slettestrand kan I finde et sommerhus, hvor I må medbringe jeres hund.

 
Fiskerbåde på stranden i Slettestrand Krabbeskulpturen, vartegnet i Slettestrand, foran fiskerbådene på stranden Badegæster i bølgerne på stranden i Slettestrand Lyngklædte klitlandskaber bag kysten i ferieområdet Slettestrand
 

Strand

Vælger I sommerhusudlejning i Slettestrand kan I nyde en dejlig, bred sandstrand med enkelte sten og Blåt Flag. Stranden afskærmes af lave klitter og er bilfri. Den vidtstrakte Vesterhavsstrand indbyder til alle former for strand- og vandsportsaktiviteter. Bl.a. er der rigtig gode muligheder for at surfe her. Denne strand er ligeledes velbesøgt af de lokale.

Natur

Naturen omkring Slettestrand er præget af kontraster. Her finder I dejlig sandstrand med klitter, kuperet skovterræn, hedelandskaber, enge og frodig landbrugsjord. Her vægtes den fred og ro, der findes i baglandets natur i meget høj grad. Naturen danner de bedste rammer for rekreative udfoldelser og naturoplevelser. Svinkløv Plantage ved Slettestrand indeholder mange gode vandrestier, og muligheden for at møde rådyr på turen også til stede. I plantagen kan I følge en gammel, tysk betonvej, som fører gennem skoven og ud til ''Sømærket''. Her befinder I jer højt over havet og I kan nyde en pragtfuld udsigt over Vesterhavet og området så langt øjet rækker. Slette Å løber lige gennem plantagen. Fosdalen er en stor, kuperet og meget naturskøn dal med et vandløb i bunden, og dalen munder ud i landets største indlandsskrænt Lien. Skrænten er 66 m høj og fører fra Tranum til Grønne Strand (5 km).

Aktivitet

Den smukke natur indbyder til vandreture. De gode, afmærkede vandrestier i området mellem Slettestrand, Svinkløv og Grønne Strand sørger for, at I bliver ledt rundt i de mest naturskønne områder. I området omkring Slettestrand kan I benytte en 22 km lang og meget naturskøn mountainbikerute, som ligger i noget af Danmarks bedste mtb-terræn. Windsurfere finder gode betingelser her på grund af vinden. Det er muligt at fiske fra direkte stranden eller i en af områdets Put & Take fiskesøer, bl.a. den nærliggende og meget naturskønne Gøttrup Fiskepark. I kan også tage med på en havfisketur med kutter fra Hanstholm (57 km). Golfspillere kan bl.a. afprøve banerne hos Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev, hvor den 18-hullers bane er naturligt anlagt (10 km) eller Blokhus Klit Golfklub med både en 18-hullers og en 9-hullers bane (23 km).

Attraktion

Dette området er rigt på kunsthåndværkere, og i deres værksteder og gallerier udstilles bl.a. keramik, stentøj, malerier, raku og glaskunst. Det karakteristiske og flot restaurerede Svinkløv Badehotel er meget naturskønt beliggende på Svinkløv Strand (2 km). Grønne Strand har Danmarks eneste bevarede vindmølle, som er dækket med lyng på alle sider (7 km). Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dage med 100 år gamle bryggerkedler, gærkar og øltønder. Bryggergården, der nu er indrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehal (10 km). I Fjerritslev kan I desuden besøge Han Herred Naturcenter og lære mere om området natur og dyreliv.

Udflugt

Fæstningsanlægget Aggersborg ved Aggersund indeholder spor efter 48 langhuse. Ved ringborgen kan I se en udstilling om borgens opbygning (20 km). Kokkedal Slot ved Brovst er et imponerende trefløjet slot i 2 etager med en meget spændende historie (21 km). Den hyggelige og populære ferieby Blokhus byder på butikker, restauranter, beværtninger, iskiosker, bowlingcenter, underholdning og atmosfære (26 km). Den 47 m høje kalkklint ved Bulbjerg er beboet af havfugle, og fra klinten kan I opleve en enestående udsigt over hele Jammerbugten. Der er indrettet en lille udstilling i bunkeren på toppen af klinten, som er Danmarks eneste fuglefjeld (29 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (46 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Slettestrand

Søg sommerhus