Sommerhusudlejning i Skiveren - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skiveren, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Skiveren er et fredeligt, naturskønt og storslået ferieområde i Tannis Bugt.

 

Gæstevurderinger fra Skiveren

 
 

12 gæster har givet Skiveren en gennemsnitlig vurdering på 4,67 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Martine, Hvalsø besøgte området fra
 
06-09-2020 til 13-09-2020

Dorthe Hansens Keramikcafe ligger 10 minutter fra Skiveren. Her kan man få Vendsyssels bedste kaffe og kage og underskøn keramik. Helt sikkert et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
05-07-2020 til 12-07-2020

Tversted Plantagen. Ørnereservatets opvisning er fint, hvis man ikke har set det før.


lisbeth, Taastrup besøgte området fra
 
28-06-2020 til 05-07-2020

Ture i nær området er besøg hver , gode gåture i skov og strand. Skagen er et must med museer, spise restauranter, og se og opleve Skagen by,og gå ikke glip af Grenen.


Mie, Søborg besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Besøg grenen, i Skagen.


Peter Skovgård, Skanderborg besøgte området fra
 
09-05-2020 til 16-05-2020

Inden for gå afstand til de skønne Tversted søer


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Skiveren er beliggende i et skønt, fredet naturområde, direkte ved Vesterhavet og de høje klitter i Tannis Bugt, som strækker sig hele vejen fra Hirtshals til Skagen. Her er der fred, ro, dejlig badestrand og naturskønne omgivelser lige uden for døren, og i umiddelbar nærhed er der aktivitetsmuligheder, handelsbyer, feriebyer, seværdigheder og forlystelser til rådighed. Lige nord for Skiveren ligger vandreklitterne Sandmilen og Råbjerg Mile, og ca. 30 km mod nord ligger Skagen med sin helt unikke atmosfære.

 
Den brede sandstrand med de høje, grønne klitter i Skiveren ved Skagen Sommerhuse i det kuperede klitlandskab bag stranden i Skiveren Sommerdag med badegæster på stranden i Skiveren Den brede sandstrand ved Skiveren nær Skagen
 

Strand

Den fine, brede sandstrand med de høje, marehalmsbeklædte klitter har Blåt Flag og indbyder til badning, solbadning, lange traveture samt diverse strand- og vandsportsmuligheder. Bilkørsel er tilladt på stranden. På grund af vindene egner stranden sig særdeles godt til surfing og funboardsejlads, og der afvikles ofte char(39)Wave Performance Surf Cupchar(39)-konkurrencer på stedet. Gå ikke glip af den helt utroligt smukke solnedgang over Vesterhavet.

Natur

Det fredede naturområde, der omgiver Skiveren er på en gang både lidt barsk og meget imponerende. Lige bag stranden med de høje klitter ligger de græsklædte og delvist træbevoksede havklitter, som langsomt går over i et meget naturskønt område med skov og lyngklædte hedearealer. Råbjerg Mile ved Kandestederne (21 km) er en af Europas største vandreklitter. Vandreklitten er ca. 40 m høj, bevæger sig op til 15 m mod nordøst hvert år og danner en mini-ørken på ca. 1 km2. Sandflugten ved klitten har efterladt Råbjerg Stenene - en stenslette, som er opstået fordi kun det fine sand fra Råbjerg Mile flyttes, og de større sten bliver liggende. Fra klittens højeste punkt kan I se helt til Skagens Gren.

Aktivitet

Windsurfere har gode betingelser for at udfolde sig ved Skiveren Strand. Andre kan nyde synet af de farvestrålende sejl på det bølgende hav. Fra Skiveren kan I følge en vandre-/cykelsti, som fører ind i den smukke Tversted Plantage, forbi Tversted Søerne og til Tversted by. Hvide Klit Golfklub nær Bunken byder på en smukt beliggende, 18-hullers golfbane samt en Par 3 Pay & Play bane, som kan benyttes af alle (14 km). Der er gode fiskemuligheder langs kysten samt i baglandets åer. I har også mulighed for at tage på havfiskeri med kutter fra Hirtshals (25 km).

Attraktion

Området omkring Skiveren er beboet af mange kunsthåndværkere, og I kan besøge deres gallerier og værksteder, hvor der skabes glaskunst, keramik, malerier, smykker osv. I Tuen ved Tversted kan I besøge Ørnereservatet. I sommersæsonen er det muligt at komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Oplev bl.a. vandrefalk, jagtfalk, duehøg, kongeørn og havørn (5 km). Den hyggelige by Tversted byder bl.a. på ægte landsbystemning, gamle, idylliske huse og vindmøllen Stokmøllen. Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebugsvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller benyt de sjove månebiler, gyngerne og hoppepuden (13 km).

Udflugt

Den Tilsandede Kirke, hvis tårn rager op over sandet, er beliggende i et naturskønt plantageområde. Den enorme sandflugt i området er skyld i, at kirken blev begravet (25 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (26 km). I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig. Besøg evt. Skagen med de karakteristiske Skagenshuse, Grenen, den charmerende havn, de interessante seværdigheder samt de mange butikker og spisesteder (31 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (70 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skiveren

Søg sommerhus
 
  •  

   Skiveren Sommerhus, Skiveren

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2663,-
    
  •  

   Skiveren Sommerhus, Skiveren

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2704,-