Sommerhusudlejning i Skallerup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skallerup, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Skallerup er et perfekt feriested for den aktive familie. Når I holder ferie i et sommerhus i Skallerup ved den nordjyske vestkyst er I omgivet af Vesterhavets brede badestrand, smuk og uspoleret natur samt aktiviteter og seværdigheder for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Skallerup

 
 

45 gæster har givet Skallerup en gennemsnitlig vurdering på 4,67 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Susanne, Kolding besøgte området fra
 
21-10-2020 til 25-10-2020

Besøg i Romulus Wellnes og Spa Cafe Slugten i Lønstrup Tur til Skagen ud på Grenen


Jan, Glostrup besøgte området fra
 
05-09-2020 til 19-09-2020

Restaurant Abstrakt i Hirtshals er virkelig god


Michael, Roskilde besøgte området fra
 
08-08-2020 til 22-08-2020

Der ligger et SPAR supermarked ca. 800 m fra huset. Cafe Karlsson i Lønstrup og Aalbæk gl. kro i Ålbæk er to gode spisesteder, hvor det ikke er super dyrt og man får normal portioner. Der er flere steder i nærheden af Lønstrup by, hvor man kan købe friske grønsager, marmelader og honning m.m fra landbrug. En idé er at opleve en fiskeauktion på Hirtshals Fiskeauktion i Hirtshals.


Henning, Vojens besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Vi var på besøg på vingård. Det er Vestenvin, som ligger på Vennebjergvej. Turens oplevelse


Hanne, København S besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Dejlig gåtur til stranden da vi fandt stien.


Birgitte Rydal, Gadstrup besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

keramikcafè Møllehuset er absolut et besøg værd.


Vibeke, Frederiksberg besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Spar supermarked i feriecentret har alt og er også rimelige med deres priser. En gåtur langs stranden til Lønstrup By er en meget smuk tur. Og Lønstrup er bestemt et besøg værd. Man bør også besøge Råbjerg mile og Skagen samt Grenen. Her kan man opleve sæler meget tæt på land.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-05-2020 til 23-05-2020

Skøn gåtur til Lønnerup og en smut i ishuset...


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-04-2020 til 11-04-2020

Lønstrup er en hyggelig by og så er en tur til Rubjerg Knude Fyr også et besøg værd. Tag ned til Skallerup Klit og se solnedgangen over havet.


Egon, Aars besøgte området fra
 
02-11-2019 til 09-11-2019

Vi var på vandreture og bilture, og en eftermiddag en tur i romulus med gus sauna. Rigtig hyggelig uge


Leon, Maribo besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Restaurant Daddy’s i Lynstrup. Super god


Claus, RANDERS NØ besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Skallerup feriecenter resort er helt sikkert et besøg værd Man kan spille mimigolf, bowle, ta i swimmingpool og meget mere. Her or også mulighed for at handle, til ok priser, i SPAR. Møllehusets cafe er et besøg værd til kaffe eller brunch - husk at book dag. Møllen kan også besøges på bestemte dage. Lønstrup by er fyldt med tøjbutikker, keramik og glaspusterrier - her er også mange dejlige spisesteder til fornuftige priser. Rubjerg Knude Fyr SKAL man besøge!! - Udsigten derfra er uovertruffen og gør den lange gåtur dertil, det hele værd.


Christian, Randers NØ besøgte området fra
 
15-06-2019 til 22-06-2019

Vi var i løkken lønstrup hirtshals Og hjørring og handlede ind I feriecentret


John, Randers NV besøgte området fra
 
16-04-2019 til 23-04-2019

Husk at besøge den dejlige by Hjørring og gerne en tur i Metropolen


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Tag til Lønstrup der ligger ret tæt på huset. Meget hyggelig by og der er gode restauranter og om dagen er der flere kunsthåndværkere i byen der har åbent, Skagen er ca. 1 times kørsel fra huset er også rigtig hyggeligt. Spis på Skagens havn - super hyggeligt. Løkken er meget turistet og speciel hyggelig.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Det brusende hav, den brede sandstrand, den friske havluft og de store fredede områder med det særprægede landskab gør Skallerup til et særdeles attraktivt ferieområde. Lej et privat sommerhus i Skallerup i Nordjylland og nyd et dejligt ferieparadis. Foruden naturen byder området også på et stort antal aktivitetsmuligheder for alle i familien. Området ligeledes kendt for sine mange kunstnere, som ofte kan besøges i deres værksteder og gallerier. I kort afstand fra det rekreative ferieområde finder I mange af Nordvestjyllands feriebyer, handelsbyer, forlystelser og seværdigheder. Der er mulighed for at spise og købe ind i området, og ønsker I et større udvalg, kan I evt. besøge det nærliggende, idylliske fiskerleje Lønstrup - en stemningsfuld ferieby med gallerier, butikker, spisesteder osv. (5 km). Sommerhusudlejning i Skallerup giver jer mulighed for at medbringe jeres hund på ferien, da vi har sommerhuse her, hvor det er tilladt at medbringe hund.

 
Sommerhuse i klitlandskabet bag stranden i Skallerup Den dejlige badestrand i Skallerup Ridetur på islænderheste på stranden i Skallerup Skallerups sommerhuse ligger i klitlandskabet, lige bag stranden
 

Strand

Den dejlige, brede sandstrand ved Skallerup Klit har Blåt Flag og indbyder til badning, solbadning, vandreture samt diverse strand- og vandsportsaktiviteter. Den dejlige, rolige badestrand med lægivende klitter er også populær blandt de lokale. Udenfor sommerperioden er stranden velegnet til vandreture. Efter stormvejr er det indimellem muligt at finde rav på stranden. Solnedgangen over Vesterhavet er en oplevelse, I ikke bør gå glip af.

Natur

Tag på dejlige ture i naturen, når I holder ferie i et privat sommerhus i Skallerup i Nordjylland. Havet og vinden har skabt de imponerende indlandsklitter bag Skallerup, og dette sjældne, bevaringsværdige landskab er nu fredet. Der er offentlig adgang til området - dog må I kun færdes på afmærkede stier. Landskabet bag Skallerup er derudover karakteriseret af let kuperede hedelandskaber med lyng og hybenbuske, skov og landbrugsjord.

Aktivitet

Landskabet er som skabt til vandre- og rideture. Bl.a. findes der flere afmærkede vandrestier i Skallerup Indlandsklitter. Der er mulighed for at leje rideheste i området. Hos Skallerup Seaside Resort kan hele familien boltre sig i det herlige vandland og de voksne kan slappe af i wellnessafdelingen Romulus (1 km). På jeres ferie i sommerhus i Skallerup kan I tage på dejlige fisketure. I kan fiske fra kysten, i baglandets åer eller i en af områdets Put & Take fiskesøer. Der er flere golfbaner til rådighed i Nordvestjylland, og den nærmeste er Vennebjerg Golfklub mellem Hjørring og Lønstrup - Nordjyllands største Pay & Play bane med 12 huller (5 km).

Attraktion

Tag børnene med til Dyregården. Her kan I opleve gårdens dyr på nært hold, hjælpe med at fodre dem, prøve en ridetur og lege på legepladsen. Dyregården har også et ridecenter med islandske heste, og uanset niveau kan I tage med på ridetur og opleve naturen og stranden fra hesteryg (1 km). Oplev den charmerende ferieby Lønstrup med små gader, butikker, caféer, isboder og spisesteder. Lønstrup er kendt for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glaspustere, og I kan besøge dem i deres værksteder. I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene op på stranden hver dag efter brug (5 km). Fra den smukt restaurerede Vennebjerg Mølle kan I nyde den storslåede udsigt over Rubjerg Knude, Lønstrup og Vesterhavet (5 km). Ved Nr. Rubjerg kan I opleve Rubjerg Knude og Rubjerg Knude Fyr - et delvist tilsandet fyr fra år 1900 (11 km). Besøg den hyggelige købstad Hjørring med gågade, specialbutikker, museer, en herregård og flere middelalderbygninger (13 km).

Udflugt

I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (16 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (22 km). Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180'erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (20 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (32 km). I Tuen ved Tversted kan I besøge et spændende ørnereservat, komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften (40 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skallerup

Søg sommerhus
 
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3323,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2679,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3024,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4125,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   950 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3750,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2222,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   20 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6400,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6720,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3545,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2288,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   950 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3750,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3938,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3506,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3330,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2449,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2731,-
    
  •  

   Skallerup Sommerhus, Skallerup

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2674,-