Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Skallerup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skallerup, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Skallerup er et perfekt feriested for den aktive familie. Når I holder ferie i et sommerhus i Skallerup ved den nordjyske vestkyst er I omgivet af Vesterhavets brede badestrand, smuk og uspoleret natur samt aktiviteter og seværdigheder for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Skallerup

 
 

170 gæster har givet Skallerup en gennemsnitlig vurdering på 4,58 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Leon, Maribo besøgte området fra
 
03-08-2019 10-08-2019

Restaurant Daddy’s i Lynstrup. Super god


Claus, RANDERS NØ besøgte området fra
 
27-07-2019 03-08-2019

Skallerup feriecenter resort er helt sikkert et besøg værd Man kan spille mimigolf, bowle, ta i swimmingpool og meget mere. Her or også mulighed for at handle, til ok priser, i SPAR. Møllehusets cafe er et besøg værd til kaffe eller brunch - husk at book dag. Møllen kan også besøges på bestemte dage. Lønstrup by er fyldt med tøjbutikker, keramik og glaspusterrier - her er også mange dejlige spisesteder til fornuftige priser. Rubjerg Knude Fyr SKAL man besøge!! - Udsigten derfra er uovertruffen og gør den lange gåtur dertil, det hele værd.


Christian, Randers NØ besøgte området fra
 
15-06-2019 22-06-2019

Vi var i løkken lønstrup hirtshals Og hjørring og handlede ind I feriecentret


John Kvist, Randers NV besøgte området fra
 
16-04-2019 23-04-2019

Husk at besøge den dejlige by Hjørring og gerne en tur i Metropolen


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 21-07-2018

Tag til Lønstrup der ligger ret tæt på huset. Meget hyggelig by og der er gode restauranter og om dagen er der flere kunsthåndværkere i byen der har åbent, Skagen er ca. 1 times kørsel fra huset er også rigtig hyggeligt. Spis på Skagens havn - super hyggeligt. Løkken er meget turistet og speciel hyggelig.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Det brusende hav, den brede sandstrand, den friske havluft og de store fredede områder med det særprægede landskab gør Skallerup til et særdeles attraktivt ferieområde. Lej et privat sommerhus i Skallerup i Nordjylland og nyd et dejligt ferieparadis. Foruden naturen byder området også på et stort antal aktivitetsmuligheder for alle i familien. Området ligeledes kendt for sine mange kunstnere, som ofte kan besøges i deres værksteder og gallerier. I kort afstand fra det rekreative ferieområde finder I mange af Nordvestjyllands feriebyer, handelsbyer, forlystelser og seværdigheder. Der er mulighed for at spise og købe ind i området, og ønsker I et større udvalg, kan I evt. besøge det nærliggende, idylliske fiskerleje Lønstrup - en stemningsfuld ferieby med gallerier, butikker, spisesteder osv. (5 km). Sommerhusudlejning i Skallerup giver jer mulighed for at medbringe jeres hund på ferien, da vi har sommerhuse her, hvor det er tilladt at medbringe hund.

 
Sommerhuse i klitlandskabet bag stranden i Skallerup Den dejlige badestrand i Skallerup Ridetur på islænderheste på stranden i Skallerup Skallerups sommerhuse ligger i klitlandskabet, lige bag stranden
 

Strand

Den dejlige, brede sandstrand ved Skallerup Klit har Blåt Flag og indbyder til badning, solbadning, vandreture samt diverse strand- og vandsportsaktiviteter. Den dejlige, rolige badestrand med lægivende klitter er også populær blandt de lokale. Udenfor sommerperioden er stranden velegnet til vandreture. Efter stormvejr er det indimellem muligt at finde rav på stranden. Solnedgangen over Vesterhavet er en oplevelse, I ikke bør gå glip af.

Natur

Tag på dejlige ture i naturen, når I holder ferie i et privat sommerhus i Skallerup i Nordjylland. Havet og vinden har skabt de imponerende indlandsklitter bag Skallerup, og dette sjældne, bevaringsværdige landskab er nu fredet. Der er offentlig adgang til området - dog må I kun færdes på afmærkede stier. Landskabet bag Skallerup er derudover karakteriseret af let kuperede hedelandskaber med lyng og hybenbuske, skov og landbrugsjord.

Aktivitet

Landskabet er som skabt til vandre- og rideture. Bl.a. findes der flere afmærkede vandrestier i Skallerup Indlandsklitter. Der er mulighed for at leje rideheste i området. Hos Skallerup Seaside Resort kan hele familien boltre sig i det herlige vandland og de voksne kan slappe af i wellnessafdelingen Romulus (1 km). På jeres ferie i sommerhus i Skallerup kan I tage på dejlige fisketure. I kan fiske fra kysten, i baglandets åer eller i en af områdets Put & Take fiskesøer. Der er flere golfbaner til rådighed i Nordvestjylland, og den nærmeste er Vennebjerg Golfklub mellem Hjørring og Lønstrup - Nordjyllands største Pay & Play bane med 12 huller (5 km).

Attraktion

Tag børnene med til Dyregården. Her kan I opleve gårdens dyr på nært hold, hjælpe med at fodre dem, prøve en ridetur og lege på legepladsen. Dyregården har også et ridecenter med islandske heste, og uanset niveau kan I tage med på ridetur og opleve naturen og stranden fra hesteryg (1 km). Oplev den charmerende ferieby Lønstrup med små gader, butikker, caféer, isboder og spisesteder. Lønstrup er kendt for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glaspustere, og I kan besøge dem i deres værksteder. I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene op på stranden hver dag efter brug (5 km). Fra den smukt restaurerede Vennebjerg Mølle kan I nyde den storslåede udsigt over Rubjerg Knude, Lønstrup og Vesterhavet (5 km). Ved Nr. Rubjerg kan I opleve Rubjerg Knude og Rubjerg Knude Fyr - et delvist tilsandet fyr fra år 1900 (11 km). Besøg den hyggelige købstad Hjørring med gågade, specialbutikker, museer, en herregård og flere middelalderbygninger (13 km).

Udflugt

I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (16 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (22 km). Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180'erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (20 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (32 km). I Tuen ved Tversted kan I besøge et spændende ørnereservat, komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften (40 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

18 Sommerhuse i Skallerup

Søg sommerhus