Sommerhusudlejning i Skagen, Vesterby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skagen, Vesterby, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Hold ferie i sommerhus i Skagens Vesterby, som er et stemningsfuldt ferieområde med sommerhuse, byliv og et imponerende klitområde ned mod Kattegat. Skagen, Vesterby byder på natur, kultur og charme i en skøn forening, og derfor er sommerhusudlejning populært her.  

 

Gæstevurderinger fra Skagen, Vesterby

 
 

71 gæster har givet Skagen, Vesterby en gennemsnitlig vurdering på 4,49 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Gurli, Horsens besøgte området fra
 
02-07-2020 til 09-07-2020

Vi skulle have været til festival som er aflyst. Skagen lavede en mini festival med corona restriktioner som blev så fint overholdt, skønne musikoplevelser på næsten alle spisesteder/værtshuse. Tak for en skøn musikweekend.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
02-07-2020 til 09-07-2020

Der er masser at se på i Skagen, men museer og Grenen er altid et besøg værd


Kathrine, Silkeborg besøgte området fra
 
02-07-2020 til 06-07-2020

Selvfølgelig skal man besøge Anchers hus og Skagen kunstmuseet Skagen Potteri samt butikken med flotte store krukker i baggården ved benedicte Utzon tøjbutik, galleri Skagen


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Besøg Solnedgangspladsen og se solnedgangen og tag flotte billeder🌞...Et besøg i Fun farm i Ålbæk er et besøg værd med børn, store som små.


Kim, Vedbæk besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Tæt på ALLE seværdigheder i Skagen. Tæt på Grenen, Den Tilsandede Kirke og StokMilen. Skøn badestrand ved Klitgården 800m væk. Dejligt væk fra tumult og støj fra byen. Og tæt på fiskerihavn og -restauranterne på samme.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-06-2020 til 27-06-2020

dejlige gåture til den tilsandede kirke. tæt på stranden.


Hanne, Glostrup besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Dejlig mad på Skagens fiskerestaurant og på pakhuset. Rimelige priser. Dejlig tur på Grenen, hvor der var sæler.


Kis, Aabenraa besøgte området fra
 
10-06-2020 til 17-06-2020

Alt var en oplevelse


Søren A, Højbjerg besøgte området fra
 
23-05-2020 til 30-05-2020

God fisk kan anbefales hos Skagen Frisk🐟😊


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-04-2020 til 12-04-2020

Når turen går til den tilsandede kirke, så er der kort gå-tur via byfoged-skoven og så benytte grusstien i forlængelse af "Gammel kirkesti". Snyd ikke jer selv for den skønneste solnedgang med udsigt fra Gl. Skagen!!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-08-2019 til 01-09-2019

Vi var med på byvandringer med en rigtig god guide. Besøg med rundviser på Skagens Museum og Ankers Hus kan kun anbefales.


Jytte Lind, Otterup besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Ørnereservatet er en god oplevelse.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
19-08-2019 til 23-08-2019

Dejlige restauranter i området. Dejlig gågade, skøn natur.


henrik, Mårslet besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

aavang spiserestaurant en overraskelse : GOD og "billig" (nok).


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Søndrestranden er en rigtig god badestrand og der er mange flotte vandreruter. Skagen har en fantastisk stemning, men er bestemt ikke en billig by at holde sommerferie i ( selvom det bestemmer man jo lidt selv 😊😊) De dyreste restauranter behøver ikke at være der hvor man får størst værdi for pengene 😞😞 Skagen kan klart anbefales. Det er en fantastisk ferie 😊😊👍👍


Preben, Kolding besøgte området fra
 
03-06-2019 til 08-06-2019

Havn , Grenen og Nordstrand m.m.


Anita, Valby besøgte området fra
 
29-05-2019 til 02-06-2019

Middag på Brøndum og alle museumerne


Niels Henrik, Glostrup besøgte området fra
 
11-05-2019 til 18-05-2019

Det er en god ide at leje eller medbringe nogen cykler til at komme rundt i byen, ud på havnen og hente frokost hos Slagter Munch. En cykeltur til Kandestederne og Raabjerg Mile med frokost på Hjorts Hotel i Kandestederne kan også anbefales, hvis man har mod på det. Det er ca. 38 km frem og tilbage af gode cykelstier gennem landskabet. Husk at checke at Hjorts Hotel har åbent til frokost.


Jann, Jægerspris besøgte området fra
 
27-08-2018 til 31-08-2018

Der er kort over Skagen og ny bog med beskrivelser af alle seværdigheder!!!


Anette, Thisted besøgte området fra
 
23-06-2018 til 30-06-2018

Både Krøyers Hus og Drachmanns Hus ligger kun få minutters gang fra huset og er bestemt et besøg værd. I sommermånederne er der rundvisning i Krøyers Hus (onsdage kl. 16-17 / pris 50 kr.), som ellers normalt er lukket for publikum - biletter kan købes hos Skagen Turist. Der er også en rundvisning i selve Vesterby (fredage kl. 10-12 / pris 100 kr.), som også kan anbefales - også her købes biletterne hos Skagen Turist. Klitgården (Kongevillaen) ligger også i gå-afstand fra huset syd for havnen og er et meget smukt bygningsværk.


Annette, Varde besøgte området fra
 
09-06-2018 til 16-06-2018

En cykeltur til Grenen, den tilsandede kirke og Gl. Skagen kan anbefales.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Skagen, Vesterby er bydelen ved den sydlige del af havneområdet. Herfra er der kort gåafstand til den charmerende havn, det livlige centrum, Skagen Plantage og Damstederne Strand. I Vesterby kan I nyde det stemningsfulde bymiljø og de traditionelle Skagenshus med røde tegltage og hvide blonder, og tæt herved finder I butikker, caféer, iskiosker, beværtninger og restauranter, hvor der bl.a. serveres velsmagende fiskeretter. Skagen Klitplantage grænser helt op til bydelen, og i kanten af plantagen ligger den bemærkelsesværdige, tidligere kongelig sommerresidens Klitgården. Den smukke bygning er opført i traditionel Skagensstil og fungerer i dag som tilholdssted for kunstnere og forskere. Året rundt er Skagen et attraktivt feriemål på grund af sine strande, naturen, attraktionerne, bylivet og havnemiljøet.

 
Strand og sti langs havet i Skagen Vesterby Fra de høje klitter ved Damstæderne i den sydlige del af Skagen Vesterby Stranden i den sydlige del af Skagen Vesterby Redningshus ved Skagens By og Egnsmuseum i Skagen Vesterby
 

Strand

Damstederne Strand ved Vesterby er en dejlig, børnevenlig Kattegatsstrand. Den brede sandstrand med lavt, rent vand og blidt bølgebrus indbyder til badning, solbadning og diverse strandaktiviteter. Stranden har Blåt Flag og er kendt for sin høje klit char(39)Stokmilenchar(39). Der er udsigt til Den Tilsandede Kirke fra denne strand. 3 km mod nord ligger Skagen Sønderstrand. Denne sandstrand er ligeledes skøn, familievenlig og bynær, og har desuden det karakteristiske Vippefyr som et smukt vartegn. Her finder I klitter, gryder og Blåt Flag. Det var her Skagensmalerne fandt inspiration til mange af deres berømte malerier. Hvert år til midsommer tændes Skt. Hans bål her på stranden.

Natur

Skagen Klitplantage grænser op til Skagen, Vesterby og har med sin beliggenhed mellem Kattegat og Vesterhavet et smukt og varieret terræn. Her kan I bl.a. opleve skovområder med fyrretræer, den store vandreklit Sandmilen, udkigspunkter, et rigt fugleliv samt Den Tilsandede Kirke. Det milde Kattegat og det mere livlige Vesterhav mødes ved Grenen, som er Danmarks nordligste punkt. Et imponerende syn på alle årstider! Fugletrækket lokker mange fugleentusiaster til Skagen Odde. En af Europas største vandreklitter, Råbjerg Mile, er ca. 40 m høj, bevæger sig op til 15 m mod nordøst hvert år og danner en mini-ørken på ca. 1 km2 sydvest for Skagen. Sandflugten ved klitten har efterladt Råbjerg Stenene - en stenslette, som er opstået fordi kun det fine sand fra Råbjerg Mile flyttes, og de større sten bliver liggende. Fra klittens højeste punkt kan I se helt til Skagens Gren (16 km).

Aktivitet

De naturskønne hede- og klitområder, der omgiver Skagen, Vesterby, indbyder til vandre-, ride og cykelture. Skagen Kultur og Fritidscenter indeholder bl.a. et svømmebassin med vandrutschebane. Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra molen i havnen eller fra en båd. I kan ligeledes tage på havfisketur med kutter fra havnen. Har I et dykkercertifikat, kan I tage med Skagens sportsdykkerklub Skawdyk på dykkertur. Tag på sejltur fra havnen til Grenen i den hurtige powerboat Vandormen og oplev Danmarks nordligste punkt fra søsiden. Hvert år i juli arrangeres der visefestival i Skagen, og i den weekend, hvor festivalen løber af staben, festes der overalt i byen. Fra Langagergaard ved Kandestederne arrangeres der daglige rideture på islandske heste i plantagen og på stranden (16 km). Golfspillere kan afprøve den naturskønne bane hos Hvide Klit Golfklub i Bunken ved Ålbæk, som bl.a. byder på en 18-hullers bane og en Par 3 bane med 6 huller (19 km).

Attraktion

Besøg Skagen Bryghus på Kirkevej og deltag evt. i en rundvisning, hvor I kan lære mere om ølproduktion på et mikrobryggeri. I Michael og Anna Anchers hus på Markvej kan I opleve, hvordan de 2 skagensmalere levede og arbejdede. På Skagens museum på Brøndumsvej udstilles malerier, som er udført at Skagens char(39)Guldaldermalerechar(39). I char(39)Villa Paxchar(39) på Hans Baghs Vej finder I Drachmanns Hus, og her kan I lære mere om kunstnerens og forfatterens liv. Skagen by og egnsmuseum på P.K. Nielsensvej er et frilandsmuseum med bygninger fra Skagens historie samt udstillinger om fiskeri og søfart. Skagen Bamsemuseum på Oddevej udstiller bamser i alle størrelser og aldre - ofte med en historisk baggrund. Se Danmarks første vippefyr ved Sønderstrand. Her finder I også Det hvide Fyr, hvor der arrangeres skiftende kunstudstillinger (3 km). Skagen Odde Naturcenter på Batterivej er et spændende naturcenter, som behandler temaet naturfænomener (4 km).

Udflugt

Den Tilsandede Kirke, hvis tårn rager op over sandet, er beliggende i den naturskønne Skagen Klitplantage, som grænser op til Vesterby. Den enorme sandflugt i området er skyld i, at kirken blev begravet (3 km). Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebugsvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller benyt de sjove månebiler, gyngerne og hoppepuden (20 km). Besøg Ørnereservatet i Tuen ved Tversted. I sommersæsonen er det muligt at komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Oplev bl.a. vandrefalk, jagtfalk, duehøg, kongeørn og havørn (28 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (49 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skagen, Vesterby

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0669

   300 m til vandet

   Sovepladser: 11

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0602

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0678

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4025,-

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0622

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0683

   50 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0661

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0682

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0672

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0670

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0679

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4025,-

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0623

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0680

   500 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0660

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0671

   600 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0322

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0674

   800 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0650

   800 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0689

   400 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0691

   800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3609,-

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0603

   50 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0657

   800 m til vandet

   Sovepladser: 12

   Soverum: 6

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Sommerhus i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0693

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0688

   400 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0663

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0684

   400 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0686

   400 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0685

   400 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0690

   400 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0687

   400 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2852,-

    

   Skagen, Vesterby Ferielejlighed i by, Skagen, Vesterby

   Reg.nr.: 10-0608

   700 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 0