Sommerhusudlejning i Skagen, Østerby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skagen, Østerby, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Skagen, Østerby er et roligt og meget naturskønt ferieområde mellem Skagens midtby og Grenen. I Skagen, Østerby kan I bade ved den populære Sønderstrand, nyde den unikke natur og besøge de mange seværdigheder. I Skagen, Østerby kan I vælge mellem mange attraktive sommerhuse.

 

Gæstevurderinger fra Skagen, Østerby

 
 

75 gæster har givet Skagen, Østerby en gennemsnitlig vurdering på 4,73 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Heidi, Aalborg besøgte området fra
 
19-12-2020 til 26-12-2020

Gåtur til grenen


Jørgen, Brædstrup besøgte området fra
 
11-10-2020 til 18-10-2020

Skagen sælger jo sig selv. Dejlig by og område for både store og små.


Liliana, Middelfart besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Vi var nogle steder henne men vi har også været i Skagen et par gange men er det første gang man skal der hen anbefaler vi råbjergmile, grenen, museet, den tilsandede kirke. Og så har de en super lækker hjemmelavet varm cacao og lagkage hos brøndums hotel 😋


Christina, Valby besøgte området fra
 
14-09-2020 til 18-09-2020

Middag på Ruths hotel i gammel skagen. Skagen museum som er naboen. Slagter Munch Bryghuset Og selvfølgelig grenen med besøg af sæler. Alle gallerierne. Pølsevognen på torvet. Ishuset Skagen er bare skøn også i september.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
23-08-2020 til 30-08-2020

Butik med køkkengrej har alt mellem himmel og jord, og vi fandt noget vi har søgt i længere tid :-)


Hanne, Ishøj besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Dejlige gåture langs stranden til Grenen mv


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Vi havde cykler med og var på flere fine ture ad cykelruter blandt andet til Grenen og tværsover til Naturcentret. En anden dejlig tur er den til Hulsig og på vejen kan man besøge den tilsandede kirke og sandmilen samt Naturhistorisk museum. Restaurant " Blink" ved det grå fyr er meget dejlig- men lidt dyr.Åben til oktober. I den tidligere ravbutik på Sct Laurentiivej er nu en pop- up butik " Manipura Living" som er et besøg værd. Mange lækre varer og super betjening.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Skagen er dig altid et besøg værd. God betjening de steder vi har besøgt og hvor vi har handlet og spise.


Hanne, Virum besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Deres meget at se, men prøv at tag en tur på heden . Gå ind ved Radar stationen og oplev en fantastisk natur og et rigt dyreliv, ikke mindst ved Jennes sø😊 Vi så f.eks 3 hugorme, små frøer, guldsmede mm,☀️☀️ Vi var også en tur på Dinos minigolf, der ligger Gamle landevej 34 .Fin minigolf bane med 9 eller 18 huller. Det var en god og sjov oplevelse.🦖🦖


Jytte, Hadsund besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Vi holdt lidt "lav profil" i år på grund af Corona-krisen. Vi var for 5. år i træk i sommerhus i Skagen, så vi har set mange seværdigheder. I år blev det kun til en tur til Grenen, som altid er en unik oplevelse.


Birger, Aalestrup besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Vi har besøgt Skagen igennem 15 år, og holder meget af Aavangs Fisk, som vi besøger hver dag.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Det er en god ide at have cykler med eller leje cykler. Området er dejligt at cykle i og bl.a. turen til den tilsandede kirke er smuk.


Gorm, Kolding besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Havnen og fiskerestauranterne skal i helt sikkert besøge. Hvis i er til golf, så prøv Hvide klit, skøn golfbane i ‘skoven’ 🏌️‍♀️


dan, roskilde besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Det lille spise sted Blink ved det grå fyr er rigtig godt og pris fornuftig.


Birte, Aalborg besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Tæt på huset, tæt på vandtårnet, ligger iscafeen. Et dejligt sted med en charmerende lille gårdhave. Kan bl.a anbefale citronmarengsen, smager dejlig!! Flot udsigt oppefra Vandtårnet udover hele Skagen. Kan også se havet. Skagen museum altid et besøg værd. God udstilling om Anna Ancher. Smukt blomstrende museumshave. Skagens egnsmuseum er spændende og der er rigtig meget at se. Grenen er også altid et besøg værd. I år fik vi en sidegevinst, da der lå to sæler derude på strandbredden og solede sig. Så søde!


Vibeke, Brabrand besøgte området fra
 
30-05-2020 til 20-06-2020

Her er storslået natur. Historisk område med flere museer. Restauranter i alle prisklasser.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
30-05-2020 til 01-06-2020

Vi nød det hele, men god tid i slentre tempo vil jeg anbefale.


Birgit, Nørresundby besøgte området fra
 
07-05-2020 til 16-05-2020

Fandt dejlig hundeskov i den sydlige del af byen ved Krøyers hus. Lægger fiskeforretning Aavang på havnen er et besøg værd.


Mona, Vejle besøgte området fra
 
12-09-2019 til 15-09-2019

Vi fik en god frokost på Bamsemuseets café - de laver noget fantastisk smørrebrød - og så er der hyggeligt og en god atmosfære. Besøg også Skagen Bryghus - der er god musik fredag og lørdag - og så spiser man godt på bryghuset.


Knud-Erik, Hornslet besøgte området fra
 
25-08-2019 til 01-09-2019

Linje 74 har en dejlig gårdhave, god stemning, venlige og billige øl Viserers huset er altid et godt sted at komme Bodille serverer dejlig mad i store portioner


ulrik, svendborg besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

På vej mod Skagen spidsen ved det grå fyr, tag stien tv på cykel eller gå/løb, en meget flot tur og godt mærket.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Det gamle kunstnerkvarter nord for havnen fremstår med samme charme og atmosfære som i 1800-tallet med de smalle gader, de karakteristiske Skagenshuse og vippefyret ved stranden. Kunstnerne blev inspireret af lyset og motiverne ved Skagen Sønderstrand, som ligger lige ud for den historiske og hyggelige bydel. Østerby har en central beliggenhed med gåafstand til badestrand, bycentrum, fiskeri- og lystbådehavn samt spændende seværdigheder. I centrum af Skagen kan I nyde havnemiljøet ved de berømte, røde fiskepakhuse, handle i gågadens mange, interessante butikker eller lade jer opvarte i byens caféer, fiskerestauranter, beværtninger osv. Under 3 km herfra mødes Kattegat og Skagerrak på Grenen. Skagen er et attraktivt og populært feriemål for hele familien - på alle årstider. Dette skyldes ikke mindst de skønne strande, den betagende natur, de spændende attraktioner, det hyggelige byliv og det livlige havnemiljø.

 
Bunkere på den nordlige del af Sønderstrand ved Skagen Østerby Vippefyret bag Sønderstrand i Skagen Østerby Stranden ved Skagen fyr i Østerby Udsigt over Skagens røde tage fra Vippefyret i Østerby
 

Strand

Skagen Sønderstrand ved Østerby er en indbydende og familievenlig sandstrand med sandbund, små bølger og rent vand. Vippefyret står på klitten Fyrbakken som et smukt vartegn for standen, som byder på klitter, gryder og Blåt Flag. Det var her de berømte Skagensmalere fandt inspiration til mange af deres berømte strandmalerier. Hvert år til midsommer tændes Skt. Hans bål her på stranden.

Natur

Skagerrak og Kattegat støder sammen ved Grenen på den yderste spids af Jylland. Mødet mellem de to have et imponerende syn på alle årstider! Ved Grenen kan fugleentusiaster også besøge Skagen Odde og nyde synet af fugletrækket. Umiddelbart syd for Skagen kan I opleve Skagen Klitplantage, som er præget af en smuk og varieret natur. Her kan I bl.a. opleve skovområder med fyrretræer, den store vandreklit Sandmilen, udkigspunkter, et rigt fugleliv samt Den Tilsandede Kirke. En af Europas største vandreklitter, Råbjerg Mile, er ca. 40 m høj, bevæger sig op til 15 m mod nordøst hvert år og danner en mini-ørken på ca. 1 km2 sydvest for Skagen. Sandflugten ved klitten har efterladt Råbjerg Stenene - en stenslette, som er opstået fordi kun det fine sand fra Råbjerg Mile flyttes, og de større sten bliver liggende. Fra klittens højeste punkt kan I se helt til Skagens Gren (16 km).

Aktivitet

Sønderstrand indbyder til badning, solbadning, vandreture samt strand- og vandsportsaktiviteter. I kan vandre, cykle og ride i de naturskønne klitplantager eller benytte svømmehal, bowlingbane eller minigolfbane i Skagen by. Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra molen i havnen eller fra en båd. I kan ligeledes tage på havfisketur med kutter fra havnen. Har I et dykkercertifikat, kan I tage med Skagens sportsdykkerklub Skawdyk på dykkertur. Tag på sejltur fra havnen til Grenen i den hurtige powerboat Vandormen og oplev Danmarks nordligste punkt fra søsiden. Besøg Skagen Bryghus på Kirkevej og deltag evt. i en rundvisning, hvor I kan lære mere om ølproduktion på et mikrobryggeri. Golfspillere kan afprøve den naturskønne bane hos Hvide Klit Golfklub i Bunken ved Ålbæk, som bl.a. byder på en 18-hullers bane og en Par 3 bane med 6 huller (19 km). Hvert år i juli arrangeres der visefestival i Skagen, og i den weekend, hvor festivalen finder sted, festes der overalt i byen.

Attraktion

En rekonstruktion af Danmarks første vippefyr med jernkurv til stenkul kan opleves på Sønderstrand i Østerby. Her finder I også Det hvide Fyr, hvor der arrangeres skiftende kunstudstillinger. Grenen Kunstmuseum på Fyrvej byder på permanente udstillinger med bl.a. kunstværker af nutidige Skagensmaler samt en skulptursamling. Skagen Odde Naturcenter på Batterivej er et spændende naturcenter, som behandler temaet naturfænomener. Oplev de interaktive udstillinger med vind, vand, lys og sand. Skagen by og egnsmuseum på P.K. Nielsensvej er et frilandsmuseum med bygninger fra Skagens historie samt udstillinger om fiskeri og søfart. På Skagens museum på Brøndumsvej udstilles malerier, som er udført at Skagens char(39)Guldaldermalerechar(39). I Michael og Anna Anchers hus på Markvej kan I opleve, hvordan de 2 skagensmalere levede og arbejdede. I char(39)Villa Paxchar(39) på Hans Baghs Vej finder I Drachmanns Hus, og her kan I lære mere om kunstnerens og forfatterens liv.

Udflugt

Den Tilsandede Kirke, hvis tårn rager op over sandet, er beliggende i et naturskønt plantageområde. Den enorme sandflugt i området er skyld i, at kirken blev begravet (5 km). Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebugsvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller benyt de sjove månebiler, gyngerne og hoppepuden (21 km). Besøg Ørnereservatet i Tuen ved Tversted. I sommersæsonen er det muligt at komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Oplev bl.a. vandrefalk, jagtfalk, duehøg, kongeørn og havørn (29km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skagen, Østerby

Søg sommerhus
 
  •  

   Skagen, Østerby Sommerhus i by, Skagen, Østerby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5298,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Sommerhus i by, Skagen, Østerby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7284,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Sommerhus i by, Skagen, Østerby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4416,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Sommerhus i by, Skagen, Østerby

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8445,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Skagen, Østerby Sommerhus i by, Skagen, Østerby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6238,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Ferielejlighed i by, Skagen, Østerby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 12135,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Sommerhus i by, Skagen, Østerby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5883,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Skagen, Østerby Ferielejlighed i by, Skagen, Østerby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4606,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Sommerhus i by, Skagen, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4974,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Sommerhus i by, Skagen, Østerby

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5291,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Sommerhus i by, Skagen, Østerby

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4462,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Ferielejlighed i by, Skagen, Østerby

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4516,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Ferielejlighed i by, Skagen, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5319,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Sommerhus, Skagen, Østerby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3566,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Sommerhus i by, Skagen, Østerby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4263,-
    
  •  

   Skagen, Østerby Ferielejlighed i by, Skagen, Østerby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4574,-