Sommerhusudlejning i Skagen, Nordby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skagen, Nordby, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus mellem Kattegat og Vesterhavet - tæt på Grenen i Skagen. Det populære ferieområde Skagen, Nordby byder på hyggelige sommerhuse, flotte strande, skøn natur, charmerende Skagenshuse, et aktivt byliv og mange interessante seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Skagen, Nordby

 
 

48 gæster har givet Skagen, Nordby en gennemsnitlig vurdering på 4,33 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sanne, Brønshøj besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Vi var i Kandestederne, kiosken ved nedkørsel til stranden serverer en skøn toast. 5☀️. Slagter Munks skønne mørbradgryde kan anbefales, samt æggekagen hos Saxilds café


Heidi og Poul erik, Hammel besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Skagen bryghus er bestemt et besøg værd - både rundvisning, ølsmagning og frokost.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-08-2020 til 24-08-2020

Vi kan varmt anbefale, at spise på Hyttefadet i Gl. Skagen. Rigtig lækker mad og en meget fin service.


Gitte, Hedensted besøgte området fra
 
16-08-2020 til 23-08-2020

Stranden var super lækker og vores fortrukne spisested var Bodilles kro top betjening og super lækkert mad


Michael, Silkeborg besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Alle de kendte seværdigheder ligger ikke langt fra og du behøver ikke bruge bilen, når først du er kommet til Skagen


Ingelise, Dianalund besøgte området fra
 
13-08-2019 til 20-08-2019

Man skal selvfølgelig ud på grenen og en tur med Sandormen og Råbjerg mile


Lene Rømer, Kastrup besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Vi spiste på restaurant Highway 66 i gågaden , det var super lækkert og til gode priser. Hvis man er til store grillbar oplevelser, så skulle man prøve skaw grillen på havnen, aldrig har vi oplevet så mega store portioner. En regnvejrsdag er det hyggelige bowlingcenter også et besøg værd. Gågaden er fyldt med mange lækre butikker og der er rigtig gode priser. Solnedgang i Gl. Skagen ved solnedgangskiosken, er mit råd, at komme i god tid for at sikre sig en p plads, en meget flot oplevelse, at se solen gå ned der.


marianne lykkegaard, Odense NV besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Det er dejligt at der er cykeludlejn. Mange steder.det kan anbefales at cykle til gammel skagen og se solnedgangen, det kan i det hele taget anbefales at cykle rundt i skagen .Det er muligt at spise sig mæt i fisk på havnenog for enden af gågaden mod havnen står en lille salgsvogn hvor man kan købe friskstegte fiskefrikadeller.


Eva, Engesvang besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Restaurant El Toro og Jakobs café og bar er to steder, man spiser super godt, til rimelig penge


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-01-2018 til 03-03-2018

gode forretninger med rigtig god service


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Skagen, Nordby er bydelen mellem kysterne og har en central beliggenhed i forhold til alle Skagens attraktioner og strande. Bydelen består fortrinsvist af helårshuse og ligger tæt ved de smukke bymiljøer med de karakteristiske Skagen-huse, bylivet i centrum med et utal af forretninger, caféer, restauranter og beværtninger, samt den levende fiskeri- og lystbådehavn med de berømte, røde fiskepakhuse. Nyd en fiskeret fra et af pakhusene eller følg den livlige aktivitet i og på havnen. Oplev Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Gå ikke glip af en tur til det idylliske og hyggelige Gl. Skagen - nyd evt. solnedgangen fra bænken ved stranden. Se hvad der inspirerede de berømte Skagensmalere. Skagen byder på et utal af seværdigheder for hele familien - lige fra kunst- til frilandsmuseer. Skagen er et populært feriemål på alle årstider på grund af de gode badestrande, den enestående natur, de spændende attraktioner, det livlige byliv og den charmerende havn.

 
En sommerdag på Danmarks nordligste punkt Grenen ved Skagen Nordby Sandormen, der kører gæster fra p-pladsen og ud til spidsen af Grenen Dejligt badevand ved Grenen i Skagen Nordby Den nordlige del af Sønderstrand ved Skagen Nordby
 

Strand

Skagen Sønderstrand er en skøn, familievenlig og bynær sandstrand med Vippefyret som et smukt vartegn. Stranden er beliggende lige nord for Skagen Havn og byder på klitter, gryder og Blåt Flag. Det var her Skagensmalerne fandt inspiration til mange af deres berømte malerier. Hvert år til midsommer tændes Skt. Hans bål her på stranden. Lige syd for havnen ligger en af Kattegats børnevenlige sandstrande: Damstederne. Her kan I nyde det lave, rene vand og det blide bølgebrus. Stranden har Blåt Flag og er kendt for sin høje klit "Stokmilen". Højen Strand ved Gl. Skagen er den dejlig strand med groft sand, Blåt Flag, klitter med marehalm, gode bølger og ideelle betingelser for windsurfing og badning. Fra stranden kan I beundre synet af de farvestrålende surfere på havet. Herfra kan I ligeledes nyde det flotte syn af den synkende sol hver aften.

Natur

Den særegne og storslåede natur, der omgiver Skagen, er karakteriseret af uspolerede hedearealer med skov og klitter samt det blide Kattegat og det mere livlige Vesterhav. De to have mødes ved Grenen, som er Danmarks nordligste punkt og et imponerende syn på alle årstider! Skagen Odde er et meget velbesøgt udflugtsmål for fugleentusiaster på grund af fugletrækket. Skagen Klitplantage har et smukt og varierede terræn. Her kan I bl.a. opleve den store vandreklit Sandmilen. Råbjerg Mile er en af Europas største vandreklitter. Vandreklitten er ca. 40 m høj, bevæger sig op til 15 m mod nordøst hvert år og danner en mini-ørken på ca. 1 km2 sydvest for Skagen. Fra klittens højeste punkt kan I se helt til Skagens Gren (16 km).

Aktivitet

Skagens strande indbyder til badning, solbadning, vandreture samt strand- og vandsportsaktiviteter. I kan vandre, ride eller cykle langs stierne i de naturskønne hede- og klitplantager. Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra molen i havnen eller fra en båd. I kan ligeledes tage på havfisketur med kutter fra havnen. Tag på sejltur fra havnen til Grenen i den hurtige powerboat Vandormen og oplev Danmarks nordligste punkt fra søsiden. Skagen Kultur og Fritidscenter indeholder bl.a. et svømmebassin med vandrutschebane. Besøg Skagen Bryghus på Kirkevej og deltag evt. i en rundvisning, hvor I kan lære mere om ølproduktion på et mikrobryggeri. Fra Langagergaard ved Kandestederne arrangeres der daglige rideture på islandske heste i plantagen og på stranden (17 km). Golfspillere kan afprøve den naturskønne bane hos Hvide Klit Golfklub i Bunken ved Ålbæk, som bl.a. byder på en 18-hullers bane og en Par 3 bane med 6 huller (19 km).

Attraktion

Skagen Bamsemuseum på Oddevej udstiller bamser i alle størrelser og aldre - ofte med en historisk baggrund. På Skagens museum på Brøndumsvej udstilles malerier, som er udført at Skagens char(39)Guldaldermalerechar(39). I Michael og Anna Anchers hus på Markvej kan I opleve, hvordan de 2 skagensmalere levede og arbejdede. Skagen by og egnsmuseum på P.K. Nielsensvej er et frilandsmuseum med bygninger fra Skagens historie samt udstillinger om fiskeri og søfart. Grenen Kunstmuseum på Fyrvej byder på permanente udstillinger med bl.a. kunstværker af nutidige Skagensmaler samt en skulptursamling. Skagen Odde Naturcenter på Batterivej behandler temaet naturfænomener, og her kan I opleve interaktive udstillinger med naturens elementer; vind, vand, lys og sand. Skagen byder desuden på et glaspusteri og et lysstøberi.

Udflugt

Den Tilsandede Kirke, hvis tårn rager op over sandet, er beliggende i et naturskønt plantageområde. Den enorme sandflugt i området er skyld i, at kirken blev begravet (5 km). Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebugsvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller benyt de sjove månebiler, gyngerne og hoppepuden (21 km). Ved Ålbæk kan I ligeledes besøge museet Simons Raalling. Museet er indrettet i et hus fra 1780, som fremtræder ligesom dengang, det var nyt. Se den spændende samling af redskaber, legetøj og redningsudstyr. Besøg Ørnereservatet i Tuen ved Tversted. I sommersæsonen er det muligt at komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Oplev bl.a. vandrefalk, jagtfalk, duehøg, kongeørn og havørn (29 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skagen, Nordby

Søg sommerhus
 
  •  

   Skagen, Nordby Sommerhus, Skagen, Nordby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5828,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Sommerhus, Skagen, Nordby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4462,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Ferielejlighed i by, Skagen, Nordby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4504,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Ferielejlighed i by, Skagen, Nordby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3798,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Sommerhus i by, Skagen, Nordby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   950 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8170,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Sommerhus, Skagen, Nordby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2284,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Sommerhus i by, Skagen, Nordby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   850 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2349,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Sommerhus i by, Skagen, Nordby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6043,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Sommerhus i by, Skagen, Nordby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3096,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Ferielejlighed i by, Skagen, Nordby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4233,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Sommerhus i by, Skagen, Nordby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5087,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Sommerhus i by, Skagen, Nordby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4222,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Sommerhus i by, Skagen, Nordby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: no   •   850 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4897,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Ferielejlighed i by, Skagen, Nordby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1952,-
    
  •  

   Skagen, Nordby Ferielejlighed i by, Skagen, Nordby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3468,-