Sommerhusudlejning i Skagen, Midtby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skagen, Midtby, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus i Skagens midtby, som byder på en charmerende havn, et aktivt byliv og dejlig badestrand. Skagens mange seværdigheder, den helt specielle stemning og den skønne natur gør sommerhusudlejning meget populært i Skagen, Midtby. 

 

Gæstevurderinger fra Skagen, Midtby

 
 

290 gæster har givet Skagen, Midtby en gennemsnitlig vurdering på 4,60 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Kim, Kolding besøgte området fra
 
15-10-2018 til 22-10-2018

Udenfor sæson er der mange butikker der har gode tilbud. Der er gode restauranter: Kokkenes, Skagen Fiskerestaurant og Skagen bryghus. Der er mange dejlige strande omkring Skagen og blæser det på den ene side, kan man som regel finde den anden side vindstille.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
12-10-2018 til 20-10-2018

Der ligger en cykeludlejning 100 meter fra huset på Skagavej, dejligt bekvemt. På en halv time gik vi til Det Grå Fyr. Fint sted, hvor man nemt bliver klogere på fuglelivet og ikke mindst den skønne udsigt over hele området fra toppen. Besøg for alt i verden cafeen! Alt er hjemmelavet og man bliver godt mæt. Deres kager er suveræne, men store og man får også en lækker småkage med til sin kaffe/te. Vi trillede derfra! Skagen Museum laver malerskole for 7-14 årige børn i efterårsferien, måske også om sommeren? Vores børn prøvede det for tredje gang, og det kan varmt anbefales. Billedet bliver smukt indrammet og man får klogere og pavestolte børn med hjem. Tjek museets hjemmeside, der er forskellige emner hver dag.


Trine, Børkop besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Super afstand til alt i Skagen. Anchers hus. Skagens museum. Dracmanns hus. Havnen. Brøndumshotel. Vandtårnet. Vippefyret Alt inden for gå afstand


Anne Grethe, Fredericia besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Skagen Bryghus er et besøg værd. Her kan man nyde en god øl og dejlig mad.


Conny, Bredsten besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

lej cykler og kom let rundt til det hele, Bryghuset, Pakhuset mm. er et besøg værd


Poul, Kastrup besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Vi tog daglig den 5 minutters tur i bil til Skagen Sønderstrand og tog en morgen dukkert inden morgenmaden. Meget forfriskende i den varme sommermorgen. Vi var selvfølgelig på Grenen, hvor vi tog turen til fods til spidsen. Altid en betagende oplevelse. Vi var en tur i Råbjerg Mile og besteg bakken ved den til til sansede kirke, hvor der er en fantastisk udsigt over Skagen. Og så rundede vi Skagen museum og lod os betage af de fantastiske malerier.


Gert, Tjele besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Hyggelige restauranter mange steder


Carsten, Esbjerg Ø besøgte området fra
 
09-06-2018 til 16-06-2018

Skagen Museum må man ikke gå glip af super oplevelse og ellers bare hygge sig skagen er et dejligt sted at holde ferie vi har været der mange gange efterhånden


Lykke, Nykøbing F. besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Besøg Skagen fiskeauktionen, det er en oplevelse.


Mogens, Brøndby Strand besøgte området fra
 
19-08-2017 til 26-08-2017

Nyd en frokost, f.eks. Æggekage med en Skagenøl og en hjemmelavet Snaps på Hjorts Badehotel i Kandestederne - når I alligevel skal en tur på på Råbjerg Mile.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Skagen, Midtby er koncentreret omkring havnen og gågaden. Alt er inden for rækkevidde og samtidig ligger den dejlige Skagen Sønderstrand i kort gåafstand fra midtbyen. Her finder I smukke bymiljøer med idylliske, gule Skagenshuse med røde tegltage og hvide blonder, og det charmerende kvarter byder ligeledes på havnemiljø, butikker, caféer, restauranter, iskiosker og beværtninger. Nyd stemningen i den levende fiskerihavn og i lystbådehavnen med de berømte, røde fiskepakhuse. Her serveres fisk i alle afskygninger, som kan nydes imens I betragter den livlige aktivitet i og på havnen. Skagen byder på et utal af seværdigheder for hele familien - lige fra bamsemuseer til naturcentre - samt flere spændende spisesteder, der har specialiseret sig i udsøgte fiskeretter. Skagen er et populært feriemål på alle årstider på grund af strandene, naturen, attraktionerne, bylivet og havnen.

Mere arrow

 
Den populære Sønderstrand ved Skagen Midtby med Vippefyret bag klitterne De røde pakhuse på havnen i Skagen Midtby, hvor I kan nyde fisk i alle afskygninger En typisk gade i Skagen Midtby med smukke, gule Skagenshuse Livreddertårn på den brede sandstrand, Sønderstrand, ved Skagen Midtby
 

Strand

Skagen Sønderstrand er beliggende lige nord for havnen. Stranden er en skøn, familievenlig og bynær sandstrand med Vippefyret som et smukt vartegn. Her finder I klitter, gryder og Blåt Flag. Det var her Skagensmalerne fandt inspiration til mange af deres berømte malerier. Hvert år til midsommer tændes Skt. Hans bål her på stranden. Lige syd for havnen finder I Damstederne, en af Kattegats børnevenlige sandstrande. Her kan I nyde det lave, rene vand og det blide bølgebrus. Stranden har Blåt Flag og er kendt for sin høje klit char(39)Stokmilenchar(39). Alle strande i området indbyder til badning, solbadning, vandreture samt strand- og vandsportsaktiviteter.

Natur

Skagen er omgivet af en enestående og storslået natur. Landskabet er præget af vidtstrakte og uspolerede hedearealer med skov og klitter samt det milde Kattegat og det barske Vesterhav. Kattegat og Vesterhavet mødes ved Grenen, som er Danmarks nordligste punkt. Et imponerende syn på alle årstider! Skagen Odde er et populært udflugtsmål for fugleentusiaster på grund af fugletrækket. Skagen Klitplantage har med sin beliggenhed mellem to have et smukt og varierede terræn. Her kan I bl.a. opleve den store vandreklit Sandmilen. Råbjerg Mile er en af Europas største vandreklitter. Vandreklitten er ca. 40 m høj, bevæger sig op til 15 m mod nordøst hvert år og danner en mini-ørken på ca. 1 km2 sydvest for Skagen. Sandflugten ved klitten har efterladt Råbjerg Stenene - en stenslette, som er opstået fordi kun det fine sand fra Råbjerg Mile flyttes, og de større sten bliver liggende. Fra klittens højeste punkt kan I se helt til Skagens Gren (16 km).

Aktivitet

Har I et dykkercertifikat, kan I tage med Skagens sportsdykkerklub Skawdyk på dykkertur. Tag på sejltur fra havnen til Grenen i den hurtige powerboat Vandormen og oplev Danmarks nordligste punkt fra søsiden. Skagen Kultur og Fritidscenter indeholder bl.a. et svømmebassin med vandrutschebane. Besøg Skagen Bryghus på Kirkevej og deltag evt. i en rundvisning, hvor I kan lære mere om ølproduktion på et mikrobryggeri (under 1 km). Hvert år i juli arrangeres der visefestival i Skagen, og i den weekend, hvor festivalen løber af staben, festes der overalt i byen. Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra molen i havnen eller fra en båd. I kan ligeledes tage på havfisketur med kutter fra havnen. Fra Langagergaard ved Kandestederne arrangeres der daglige rideture på islandske heste i plantagen og på stranden (17 km). Golfspillere kan afprøve den naturskønne bane hos Hvide Klit Golfklub i Bunken ved Ålbæk, som bl.a. byder på en 18-hullers bane og en Par 3 bane med 6 huller (19 km).

Attraktioner

Se Danmarks første vippefyr ved Sønderstrand. Her finder I også Det hvide Fyr, hvor der arrangeres skiftende kunstudstillinger. I Michael og Anna Ancher hus på Markvej kan I opleve, hvordan de 2 skagensmalere levede og arbejdede (1 km). På Skagens Museum udstilles malerier, som er skabt af Skagens Guldaldermalere (1 km). I Villa Pax finder I Drachmanns Hus, og her kan I lære mere om kunstnerens og forfatterens liv (1 km). Skagen by og egnsmuseum er et frilandsmuseum med bygninger fra Skagens historie samt udstillinger om fiskeri og søfart (1 km). Skagen Odde Naturcenter er et spændende naturcenter, som beskæftiger sig med temaet naturfænomener (2 km). Grenen Kunstmuseum byder på permanente udstillinger med bl.a. kunstværker af nutidige skagensmalere samt en skulptursamling (3 km). Skagen byder desuden på museer med temaer som naturhistorie, rav og bamser samt et glasblæseri og lysstøberi.

Udflugt

Den Tilsandede Kirke, hvis tårn rager op over sandet, er beliggende i et naturskønt plantageområde. Den enorme sandflugt i området er skyld i, at kirken blev begravet (5 km). Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebugsvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller benyt de sjove månebiler, gyngerne og hoppepuden (21 km). Besøg Ørnereservatet i Tuen ved Tversted. I sommersæsonen er det muligt at komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Oplev bl.a. vandrefalk, jagtfalk, duehøg, kongeørn og havørn (29 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

37 Sommerhuse i Skagen, Midtby

Søg sommerhus
  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0282

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0316

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0307

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0308

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0087

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0304

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   450 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0217

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0250

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1100 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0813

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1100 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0200

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0315

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   900 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0201

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0251

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   425 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0252

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0295

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0229

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0247

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0290

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   1100 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0827

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   950 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0305

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0253

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   950 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0850

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0228

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0848

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   900 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0244

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0227

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0306

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0303

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0225

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   500 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0249

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0293

   Sovepladser: 2

   Soverum: 0

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   700 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0289

   Sovepladser: 2

   Soverum: 0

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0309

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0318

   Sovepladser: 3

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0296

   Sovepladser: 3

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0248

   Sovepladser: 3

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Skagen, Midtby  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-0288

   Sovepladser: 2

   Soverum: 0

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   800 m til vandet