Sommerhusudlejning i Skagen, Midtby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skagen, Midtby, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Hold ferie i et sommerhus i Skagens midtby, som byder på en charmerende havn, et aktivt byliv og dejlig badestrand. Skagens mange seværdigheder, den helt specielle stemning og den skønne natur gør sommerhusudlejning meget populært i Skagen, Midtby. 

 

Gæstevurderinger fra Skagen, Midtby

 
 

158 gæster har givet Skagen, Midtby en gennemsnitlig vurdering på 4,70 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jan, Hadsten besøgte området fra
 
11-10-2020 til 18-10-2020

Vi besøgte mange butikker, en fordel, at bageren er tæt på. Pavarotti Pizzaria lavede smagfulde pizzaer, de smagte af Italien. Skagen Smørrebrød er også altid værd at besøge - smørrebrød og mormormad, som kan nydes i hyggelige lokaler eller tages med hjem i lejligheden. Vi glæder os allerede til næste gang.


Marianne, Vig besøgte området fra
 
27-09-2020 til 04-10-2020

Rigtig god hundeskov ved den tilsandede kirke.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
12-09-2020 til 19-09-2020

Blæser det meget fra vest, så vælg stranden på østsiden. Der var overraskende meget forskel selv i en stiv kuling. Vi gik nogle lange og skønne ture i området omkring Den tilsandede kirke.


Gitte Holmen, Sønderborg besøgte området fra
 
27-08-2020 til 31-08-2020

Lej cykler og lad bilen stå.


Linda hjul, Esbjeg besøgte området fra
 
23-08-2020 til 30-08-2020

“Dit smørrebrød i Skagen” er absolut et besøg værd 😀


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Handler altid hos forretningen Piger på toppen. Finder altid en god skjorte og i år også en badedragt. Køber lammecoulotter slagter Munck. Spadserer fra Batterivej ud til Grenen langs Vesterhavet, dejlig tur, men ikke for gangbesværede.


Birgit, Egå besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Skagen fiskerestaurant samt Jacobs restaurant kan varmt anbefales!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Skagen museum er et besøg værd Skagen fiskerestaurant var også godt med lækkert mad


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Husk at gå op i vandtårnet. Fantastisk udsigt - og en af de få meget billige fornøjelser. Det samme gælder Råbjerg Mile (undgå at tage derud i kraftig blæst!). Få en rundvisning på havnen, se fiskeauktionen - spis masser af superfrisk fisk!


Ulrik Steen, Hinnerup besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Ud over de klassiske og helt obligatoriske besøg på kunstmuseet, Anna og Michael Anchers hus, havnen, Vippefyret og Grenen kan vi anbefale fodboldgolf og ridetur på Lamgagergaard.


John, Solrød Strand besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Der er bare så meget man opleve i og rundt om Skagen, så det er svært at vælge, så ny bare tiden og hvis ikke man når det hele, så er der jo en god grund til at besøge Skagen igen.


Hans, Kruså besøgte området fra
 
29-06-2020 til 03-07-2020

Kan varmt anbefale “Skagens smørrebrød” i Gammel Skagen. Super lækkert smørrebrød og god service. Vandtårnet var en god oplevelse. Og selvfølgelig “Grenen”


Vibeke Bang, Nørre Aaby besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Restaurant La Familia var fantastisk.


Esther, Herning besøgte området fra
 
19-06-2020 til 26-06-2020

Af udflugter kan vi kun stærkt anbefale en tur til Gl. Skagen og se solen forsvinde i havet, hvis vejret er til det. Det er lige fascinerende hver gang.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
16-06-2020 til 25-06-2020

Åvangs fiskehus og Skjold Burne’s tapas kan varmt anbefales. 5 stjerner til dem begge


elise, vojens besøgte området fra
 
15-06-2020 til 22-06-2020

vi vil godt anbefale foldens hotel hvor der er god mad til rimelige priser :) både restaurant og cafe. god betjening.


Lis, Odense NØ besøgte området fra
 
02-06-2020 til 11-06-2020

Det var dejlig butikker fine spiser steder. Mange ting at se.


Poul Lund, Aarhus C besøgte området fra
 
20-05-2020 til 23-05-2020

Husk endelig Solnedgangspladsen.


Kirsten, Middelfart besøgte området fra
 
09-04-2020 til 13-04-2020

Da vi har corona er det begrænset - vi cyklede rundt Men butikken intermezzo kan anbefales. Ellers var alt perfekt


Karsten, HORSENS besøgte området fra
 
21-07-2019 til 28-07-2019

Besøg det gamle vandtårn som ligger under 100 meter fra boligen, her er der en fantastisk udsigt over hele Skagen by m.m.


solveig, Jelling besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Vi spiste på Greens cafe, Skagens Fiskerestaurant og Skagen Bryghus. Alle havde cykler med. Vi cyklede rundt i området.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Skagen, Midtby er koncentreret omkring havnen og gågaden. Alt er inden for rækkevidde og samtidig ligger den dejlige Skagen Sønderstrand i kort gåafstand fra midtbyen. Her finder I smukke bymiljøer med idylliske, gule Skagenshuse med røde tegltage og hvide blonder, og det charmerende kvarter byder ligeledes på havnemiljø, butikker, caféer, restauranter, iskiosker og beværtninger. Nyd stemningen i den levende fiskerihavn og i lystbådehavnen med de berømte, røde fiskepakhuse. Her serveres fisk i alle afskygninger, som kan nydes imens I betragter den livlige aktivitet i og på havnen. Skagen byder på et utal af seværdigheder for hele familien - lige fra bamsemuseer til naturcentre - samt flere spændende spisesteder, der har specialiseret sig i udsøgte fiskeretter. Skagen er et populært feriemål på alle årstider på grund af strandene, naturen, attraktionerne, bylivet og havnen.

 
Den populære Sønderstrand ved Skagen Midtby med Vippefyret bag klitterne De røde pakhuse på havnen i Skagen Midtby, hvor I kan nyde fisk i alle afskygninger En typisk gade i Skagen Midtby med smukke, gule Skagenshuse Livreddertårn på den brede sandstrand, Sønderstrand, ved Skagen Midtby
 

Strand

Skagen Sønderstrand er beliggende lige nord for havnen. Stranden er en skøn, familievenlig og bynær sandstrand med Vippefyret som et smukt vartegn. Her finder I klitter, gryder og Blåt Flag. Det var her Skagensmalerne fandt inspiration til mange af deres berømte malerier. Hvert år til midsommer tændes Skt. Hans bål her på stranden. Lige syd for havnen finder I Damstederne, en af Kattegats børnevenlige sandstrande. Her kan I nyde det lave, rene vand og det blide bølgebrus. Stranden har Blåt Flag og er kendt for sin høje klit char(39)Stokmilenchar(39). Alle strande i området indbyder til badning, solbadning, vandreture samt strand- og vandsportsaktiviteter.

Natur

Skagen er omgivet af en enestående og storslået natur. Landskabet er præget af vidtstrakte og uspolerede hedearealer med skov og klitter samt det milde Kattegat og det barske Vesterhav. Kattegat og Vesterhavet mødes ved Grenen, som er Danmarks nordligste punkt. Et imponerende syn på alle årstider! Skagen Odde er et populært udflugtsmål for fugleentusiaster på grund af fugletrækket. Skagen Klitplantage har med sin beliggenhed mellem to have et smukt og varierede terræn. Her kan I bl.a. opleve den store vandreklit Sandmilen. Råbjerg Mile er en af Europas største vandreklitter. Vandreklitten er ca. 40 m høj, bevæger sig op til 15 m mod nordøst hvert år og danner en mini-ørken på ca. 1 km2 sydvest for Skagen. Sandflugten ved klitten har efterladt Råbjerg Stenene - en stenslette, som er opstået fordi kun det fine sand fra Råbjerg Mile flyttes, og de større sten bliver liggende. Fra klittens højeste punkt kan I se helt til Skagens Gren (16 km).

Aktivitet

Har I et dykkercertifikat, kan I tage med Skagens sportsdykkerklub Skawdyk på dykkertur. Tag på sejltur fra havnen til Grenen i den hurtige powerboat Vandormen og oplev Danmarks nordligste punkt fra søsiden. Skagen Kultur og Fritidscenter indeholder bl.a. et svømmebassin med vandrutschebane. Besøg Skagen Bryghus på Kirkevej og deltag evt. i en rundvisning, hvor I kan lære mere om ølproduktion på et mikrobryggeri (under 1 km). Hvert år i juli arrangeres der visefestival i Skagen, og i den weekend, hvor festivalen løber af staben, festes der overalt i byen. Lystfiskere kan fiske fra kysten, fra molen i havnen eller fra en båd. I kan ligeledes tage på havfisketur med kutter fra havnen. Fra Langagergaard ved Kandestederne arrangeres der daglige rideture på islandske heste i plantagen og på stranden (17 km). Golfspillere kan afprøve den naturskønne bane hos Hvide Klit Golfklub i Bunken ved Ålbæk, som bl.a. byder på en 18-hullers bane og en Par 3 bane med 6 huller (19 km).

Attraktioner

Se Danmarks første vippefyr ved Sønderstrand. Her finder I også Det hvide Fyr, hvor der arrangeres skiftende kunstudstillinger. I Michael og Anna Ancher hus på Markvej kan I opleve, hvordan de 2 skagensmalere levede og arbejdede (1 km). På Skagens Museum udstilles malerier, som er skabt af Skagens Guldaldermalere (1 km). I Villa Pax finder I Drachmanns Hus, og her kan I lære mere om kunstnerens og forfatterens liv (1 km). Skagen by og egnsmuseum er et frilandsmuseum med bygninger fra Skagens historie samt udstillinger om fiskeri og søfart (1 km). Skagen Odde Naturcenter er et spændende naturcenter, som beskæftiger sig med temaet naturfænomener (2 km). Grenen Kunstmuseum byder på permanente udstillinger med bl.a. kunstværker af nutidige skagensmalere samt en skulptursamling (3 km). Skagen byder desuden på museer med temaer som naturhistorie, rav og bamser samt et glasblæseri og lysstøberi.

Udflugt

Den Tilsandede Kirke, hvis tårn rager op over sandet, er beliggende i et naturskønt plantageområde. Den enorme sandflugt i området er skyld i, at kirken blev begravet (5 km). Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebugsvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller benyt de sjove månebiler, gyngerne og hoppepuden (21 km). Besøg Ørnereservatet i Tuen ved Tversted. I sommersæsonen er det muligt at komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Oplev bl.a. vandrefalk, jagtfalk, duehøg, kongeørn og havørn (29 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Skagen, Midtby

Søg sommerhus
 
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus, Skagen, Midtby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6967,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8464,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4075,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5141,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5499,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4593,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6399,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7027,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6254,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5558,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 9004,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus, Skagen, Midtby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5349,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Skagen, Midtby Sommerhus, Skagen, Midtby

    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 10643,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 18373,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5430,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5223,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2920,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Skagen, Midtby Sommerhus, Skagen, Midtby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 11555,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   425 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4047,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6932,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3873,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4322,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5870,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4518,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4945,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5010,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4880,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 11566,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6254,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6366,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4083,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4880,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7306,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 2   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4185,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4460,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4702,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 3   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2753,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Sommerhus i by, Skagen, Midtby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3226,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 2   •   Soverum: 0
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5021,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 3   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3622,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3075,-
    
  •  

   Skagen, Midtby Ferielejlighed i by, Skagen, Midtby

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 2   •   Soverum: 0
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5021,-