Sommerhusudlejning i Saltum - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Saltum, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det hyggelige ferieområde Saltum byder på en bred sandstrand med høje klitter og dejlige sommerhuse i klitlandskabet bag stranden, heraf mange med en helt ugenert beliggenhed. Når I holder ferie i et sommerhus i Saltum, er I tæt på seværdigheder og aktiviteter for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Saltum

 
 

698 gæster har givet Saltum en gennemsnitlig vurdering på 4,64 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
17-11-2018 til 24-11-2018

Vi så juleudsmykning i parken med sandskulpturer. Meget flot og frokost på Futten i Blokhus.


ulla, Ejby besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

BØRGLUM KLOSTER ER ABSOLUT ET BESØG VÆRD. TORUP STRAND, HVOR KUTTERNE KOMMER IND OG HALES OP PÅ STRANDEN VAR EN GOD OPLEVELSE.


Anette, Smørum besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Nemt at komme til både Blokhus og Løkken - via stranden.


Mikael, Svendborg besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Husk at spise is i Løkken ved Is-kompagniet på torvet


lene, viborg besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Haven i Hune er et besøg værd hvis man har interesse i haver


Annette, Herføgle besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Hele området er bare pragtfuldt 😘


Helle, Holstebro besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Byen Lønstrup nord for Løkken, er et besøg værd, helt specielt sted.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Dejligt nemt til Fårup Sommerland. Ville købe en to-dags billet ved et ophold i området igen.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Hvis I vil møde mange mennesker - så ta til Løkken eller Blokhus. Trafikken er tæt og der er virkelig mange mennesker.


Mona, Frøstrup besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Skulpturparken i Blokhus er bestemt et besøg værd


Henrik, Vrå besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Besøg i feriebyerne Blokhus og Hune kan anbefales, og det samme kan den fine brede børnevenlige sandstrand, samt naturligvis Fårup Sommerland. Ved indkørslen til sommerhuset er der skilt med STI, og den går naturskønt gennem skoven og ned til en stor sø med ænder. Vi nåede også en tur til Aalborg Zoologiske Have, hvor der kun er 40 minutters kørsel til. Indkøb af dagligvarer kan findes i Saltum (MENY), samt i Hune og Blokhus, hvor der er flere forskellige supermarkeder, discountbutikker, shoppingmuligheder og gode restauranter. I bør desuden besøge Mejeributikken hos Ingstrup Mejeri, hvor der har været mejeri i siden 1890, og hvor de har stor erfaring i at lave gode oste, der smager af noget. Mejeributikken har en bred vifte af lækre oste og rigtigt smør, og man kan smage osten inden man køber dem.


Marianne, Odense V besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Stranden. Super badevand.. Anne Just Have. Sti 100 på cykel.


Annette, Næstved besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Tag til Mønsted Kalkmine på vejen op igennem Jylland og kør videre op over Aggersund broen. Stor oplevelse i minen og en smuk køretur.


Helle, Brædstrup besøgte området fra
 
30-06-2018 til 14-07-2018

Gå afstand eller cykelture til både saltum og Blokhus , samt Danmarks bedste strand og en sommer med 25 grade . Vi nød stranden og de dejlig torsdags koncerter i Blokhus.


Helle, Trustrup besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Der er virkelig mange ting at se i det nordjyske og vi kunne sagtens have brugt 14 dage mere. Men én af de ting vi vil fremhæve er Rubjerg Knude Fyr som vi syntes er et besøg værd. Det er Børglum Kloster også. Her valgte vi en rundvisning, så får man rigtig meget historie med og den er utrolig spændende. Vi besøgte også Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Bunkermuseum i Hanstholm, Hanstholm Fyr, Blokhus salt, alt sammen noget vi syntes er et besøg værd. IsCafeen i Blokhus har en super god Iskaffe og er man til fisk, kan vi klart anbefale Blokhus Fiskerestaurent.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
23-06-2018 til 07-07-2018

Da det jo ofte blæser en del ved Vesterhavet, lejede vi elcykler hos Dream Bikes i Hune, og så blev der ellers trådt i pedalerne. 200 km på en uge, hvor du har overskud til at se, dufte og mærke den uovertrufne natur👍👍. Rubjerg Knude var et af målene. Anne Justs Have i Hune SKAL også opleves, hvis man trænger til at blive forkælet med smukke scenerier, ro og en kop kaffe lavet af de sødeste ansatte. Fantastisk smukt atelier midt i haven. Restaurant Futten i Blokhus - lækker mad og meget sød betjening!! Birgit Reenberg


Anja, Haderslev besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Gåtur ved Lille Norge, Rubjerg Knude og Tranum Klitplantage kan varmt anbefales!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
23-09-2017 til 30-09-2017

Ørnereservatet i Bindslev er et besøg værd


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Saltum Strand er et attraktivt ferieområde ved den dejlige Vesterhavsstrand og her kan I helt sikkert finde et dejligt sommerhus. Saltum Strand er et dejligt og hyggeligt skov-/plantageområde i Jammerbugten. Området er meget populært, bl.a. på grund af naturen, den enestående sandstrand, de gode sommerhuse og den idelle beliggenhed i forhold til feriebyer, forlystelser, fiskeparker og golfbaner. Det rolige og meget familievenlige område byder desuden på et utal af aktivitetsmuligheder for hele familien. Saltum i Nordjylland er et dejligt sted til sommerhusudlejning og her finder I nemt et sommerhus, hvor I må medbringe jeres hund. I Saltum by, som ligger et par km bag kysten, finder I butikker og et par spisesteder.

Mere arrow

 
Sommerhuse i klitterne bag den brede sandstrand i Rødhus En sommerdag på den brede sandstrand med klitter i Saltum Sommerhuse i grønne omgivelser bag de høje klitter i Saltum Familie nyder udsigten fra et sommerhus bag stranden i Saltum
 

Strand

Saltum Strand er en bred og dejlig sandstrand, som ligger i forlængelse af stranden i Blokhus. Den rene og børnevenlige strand har Blåt Flag. Her kan I bade, solbade, vandre, windsurfe, spille beachvolley, bygge sandslotte osv. Mod øst afgrænses stranden af de høje klitter med marehalm. Her er det altid muligt at finde en læfyldt ''gryde''. Det er tilladt at køre i bil på stranden.

Natur

Bag klitterne er området præget af store, kuperede plantageområder med klitter, skov og naturstier. Landskabet i Saltum er fredeligt, meget naturskønt og rekreativt – perfekt til en afslappende ferie i sommerhus. Mellem Saltum og Grønhøj ligger reservatet Lille Norge. De smukke, fredede skov- og naturarealer går helt ned til Vesterhavet og indbyder til vandreture. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i Lille Norge kan I nyde udsigten over hele Jammerbugten.

Aktivitet

I plantageområdet bag strandens klitter findes flere markerede stisystemer, som er velegnede til vandre- og rideture, når I er på ferie i sommerhus i Saltum i Nordjylland. Der er mulighed for at leje rideheste i området. Der findes flere golfbaner i området. I kan bl.a. spille på den 18-hullers, naturskønt beliggende bane hos Blokhus Klit Golf Center (10 km) eller på Løkken Golfklubs 18-hullers bane mellem marker og plantager (17 km). Lystfiskere finder ligeledes gode muligheder her, da det er muligt at fiske direkte fra kysten samt i områdets Put & Take fiskeparker, bl.a. Saltum Fiskepark, Blokhus Fiskepark og Løkken Fiskepark. I Blokhus kan I benytte jer af et subtropisk badeland, hvor I bl.a. finder en 40 m lang vandrutschebane, børnepool, boblebad, sauna og wellness-center (5 km via stranden). Action House i Løkken byder bl.a. på bowling, lasergame, paintball, gokart, spillehal, boldrum, elbiler, internet-café, restaurant og diskotek (16 km).

Attraktion

Galleri Saltum i Saltum by er indrettet i et tidligere mejeri og udstiller bl.a. skulpturer, malerier og krukker. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (2 km). Haven i Hune er en 6500 m2 stor smuk, farverig og inspirerende have med bl.a. plantesalg, salg af malerier o.lign. samt en café (13 km). Den hyggelige og populære ferieby Blokhus byder på butikker, restauranter, beværtninger, iskiosker, bowlingcenter, underholdning og atmosfære (14 km). I badebyen Løkken finder I et bolchekogeri, et utal af butikker, spisesteder og beværtninger, fiskekuttere på stranden og underholdning om sommeren (16 km).

Udflugt

Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (22 km). Oplev Rubjerg Knude - en 90 m høj bakkeø, der menes skabt af indlandsisen under den sidste istid, samt Rubjerg Knude Fyr - et delvist tilsandet fyr, som blev opført i år 1900 og taget ud af drift i 1968 pga. sandflugt. Nyd den storslåede udsigt over hav og land herfra (25 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (46 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

85 Sommerhuse i Saltum

Søg sommerhus