Sommerhusudlejning i Rødhus - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Rødhus, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Rødhus er et naturskønt og rekreativt område med vidtstrakte klit- og hedearealer.

 

Gæstevurderinger fra Rødhus

 
 

178 gæster har givet Rødhus en gennemsnitlig vurdering på 4,37 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Slagteren i Kaas kan anbefales til takeaway mad.


 
youtube
 

Generel

Rødhus er et naturskønt og rekreativt område med vidtstrakte klit- og hedearealer i Nordjylland. I et storslået, fredet klitlandskab, direkte ud mod Vesterhavet, ligger det attraktive ferieområde Rødhus. Den tidligere landsby blev lagt øde af sandflugten, men er genopstået som et skønt naturområde med fritidshuse og enkelte gårde. Sommerhusene i området er bygget således, at de falder naturligt ind i landskabet. Grundene er store, og mellem husene findes store hedestrækninger med den oprindelige afvekslende vegetation. Her kan I holde en dejlig uforstyrret ferie i et privat sommerhus. Området er ideelt for naturelskere, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser ved strand og smuk natur, men samtidig gerne vil være tæt på de mange aktiviteter, seværdigheder og forlystelser, som Nordvestjylland byder på. I har mulighed for at leje et privat sommerhus i Rødhus i Nordjylland, hvor I kan medbringe jeres hund.

Mere arrow

 
Den brede sandstrand med høje klitter i Rødhus Sommerdag på stranden i Rødhus Badegæster på stranden og i vandet ved Rødhus Strand Sommerhuse i det grønne og kuperede landskab bag stranden i Rødhus
 

Strand

Sommerhusudlejning i Rødhus giver jer mulighed for at nyde en skøn strand. Rødhus Strand er en dejlig, bred sandstrand med Blåt Flag. Stranden er afskærmet af klitter med marehalm. Det er tilladt at køre i bil på stranden. På grund af vinden og bølgerne er der gode muligheder for windsurfing ved Rødhus. Den flotte solnedgang over Vesterhavet kan opleves fra stranden eller klitterne. På alle årstider virker stranden tiltrækkende og indbyder til gåture i al slags vejr.

Natur

Området er præget af storslåede, kuperede klit-/hedelandskaber med spredt fyrreskov. I Rødhus Klitplantage kan I følge en afmærket sti gennem det smukke, fredfyldte landskab. Tæt ved Rødhus ligger det tidligere moseområde, der i dag er kendt som Sandmosen. Her kan I opleve et fugleliv og i højsæsonen kan I se, hvordan der stadig graves tørv i Sandmosen.

Aktivitet

Den 5,5 km lange afmærkede vandrerute ''Sporet'' starter ved Rødhus Klit. På ruten gennem Rødhus Klitplantage får I et godt indtryk af det naturskønne område. Stranden ved Rødhus er velegnet for aktiviteter som badning, solbadning, surfing og vandreture. Der kan lejes rideheste flere steder i området. Ønsker I at forkæle jer selv, kan I besøge Rødhus Klit Feriecenters dejlige vandland med boblebad, vandrutschebane, tropiske planter samt et wellness center, som byder på vitaliserende behandlinger. Der findes flere golfbaner i området, og I kan bl.a. afprøve den naturskønne bane hos Blokhus Klit Golf Center (6 km). Der kan fiskes direkte fra Jammerbugtens kyst samt i områdets Put & Take fiskeparker.

Attraktion

Den charmerende Rødhus Kirke kaldes ''kirken ved verdens ende'', og er den mindste i kommunen. Kirken er speciel, idet den kun oplyses ved hjælp af levende lys. Galleri Rødhusgården udstiller og sælger glaskunst, keramik, malerier, skulpturer og smykker af høj kvalitet. Haven i Hune er en 6500 m2 stor smuk, farverig og inspirerende have med bl.a. plantesalg, salg af malerier o.lign. samt en café (8 km). Hos Blokhus Lys i Hune kan I støbe jeres egne stearinlys i hyggelige omgivelser. Den hyggelige og populære ferieby Blokhus byder på butikker, restauranter, beværtninger, iskiosker, bowlingcenter, underholdning og atmosfære (9 km).

Udflugt

På jeres ferie i sommerhus i Rødhus i Nordjylland kan I tage på spændende udflugter. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (23 km). Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dage med 100 år gamle bryggerkedler, gærkar og øltønder. Bryggergården, der nu er indrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehal (25 km). Aalborg er Nordjyllands ''''hovedstad'''' og her finder I flere interessante museer, kulturelle og sjove seværdigheder, gågader, den charmerende gamle bymidte og forlystelsesgaden Jomfru Ane Gade (36 km). Aalborg Zoologiske Have er en dejlig, børnevenlig og grøn have i flotte omgivelser, hvor I kommer tæt på 800 spændende og truede dyr fra hele verden.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

48 Sommerhuse i Rødhus

Søg sommerhus