Sommerhusudlejning i Nr. Lyngby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Nr. Lyngby, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det hyggelige sommerhusområde Nr. Lyngby byder på dejlig natur, bred sandstrand og høje, stejle klitter, som blandt andet tiltrækker paraglidere. Nr. Lyngby er et roligt og populært ferieområde - midt mellem badebyerne Løkken og Lønstrup - med sommerhuse for enhver smag, heraf mange med udsigt over Vesterhavet.

 

Gæstevurderinger fra Nr. Lyngby

 
 

1036 gæster har givet Nr. Lyngby en gennemsnitlig vurdering på 4,51 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Bolcheriet er et besøg værd


Niels Skjød, Struer besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Fårup sommerland er for alle aldre , kan anbefales.


Jens Ejner, Viborg besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Et besøg på Børglum kloster er alle pengene værd.


Anni og John, Rødovre besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Vi besøgte Blokhus sandskulpturer og sansehaver det er et dejligt sted både for store og små .


Tina, Roslev besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Funcenter Hjørring er et fantastisk legeland for familier med mindre børn. Dejligt og billigt sted. God og veltillavet mad som endda er til en rimelig pris.


Dorthe, Aalborg besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Ved stranden ligger Fishermans Rest - en pub der bl.a. serverer en rigtig god fish n chips. Bestemt et besøg værd


Lone, Roslev besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Sand skulpturer i Hune er altid et besøg værd


Jonas, Smørum besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Rugbjerg Knude Fyr er et 'must'


Inger, Brovst besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Et godt område at holde ferie i, man kan være privat i og ved huset og møde mennesker lige udenfor. Natur med vandrmuligheser lige udenfor døren Strand og solnedgang indenfor kort gåafstand og butikker både i Løkken og Lønstrup.


Larisa Valerko, Bjerringbro besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Der ligger FamilyFan Farm blot i 2 km afstand - en god afveksling til familie med børn. Shopping tur i Hjørring kan anbefales - en hyggelig by med en masse gratis parkeringpladser. 1-timers kørsel til Skagen. Fårup Sommerland lige om hjørnet...


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Vi spiste dejlige madpandekager på Pandekagehuset i Løkken og senere på ugen måtte vi forbi igen til dessertpandekager.Mmmm. Bolcheriet blev også besøgt et par gange i løbet af ugen. En gåtur på stranden ved sommerhuset var også en oplevelse, på trods af lidt regn. Klinten er imponerende og det er de bunkere, der er halvt styrtet ned også og så havde pigerne sjov af det ler, der kommer fra klinten. Skulpturparken i Hune var efter vores mening en lidt dyr fornøjelse. Vi havde håbet på flere sandskulpturer.


Ida, Støvring besøgte området fra
 
26-08-2017 til 02-09-2017

Lønstrup er en dejlig by med mange kunstværksteder. Det er dyrt og dejligt,


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Hold ferie i rolige omgivelser i et dejligt sommerhus midt i den storslåede natur ved Vesterhavet. Nr. Lyngby er en lille, fredelig by, som ligger i et rolig og naturskønt område - lige mellem de 2 feriebyer Løkken og Lønstrup. Karakteristisk for byen er de høje skrænter ned mod havet, der er mellem 30 og 40 m høje. Hvert år forsvinder 3-4 m af skrænterne i havet, og gennem tiderne er flere sommerhuse faldet i havet. Efterhånden som skrænten svinder, kommer bunkere fra 2. verdenskrig til syne. På grund af disse høje skrænter er Nr. Lyngby et yndet feriemål for paraglidere. Dette område har det hele: det barske Vesterhav, blid natur samt fred og ro, men samtidig ligger større feriebyer og seværdigheder for hele familien lige i nærheden. Sommerhusudlejning i Nr. Lyngby i Nordjylland giver mulighed for mange spændende oplevelser og i mange af vores sommerhuse er det tilladt at medbringe hund.

Mere arrow

 
Sommerhuse på toppen af skrænten ved Nr. Lyngby Paraglider over stranden og klinten i Nr. Lyngby Adgang til stranden via en trappe i Nr. Lyngby Den brede sandstrand neden for de stejle skrænter i Nr. Lyngby
 

Strand

Den dejlige Vesterhavsstrand i Nr. Lyngby i Nordjylland er omgivet af klinter og stejle klitter. Den 9 km lange strand er en fin sandstrand med Blåt Flag. Her kan I bade, solbade, vandre samt dyrke strand- og vandsportsaktiviteter. Bilkørsel er tilladt på hele stranden. I kan beundre solnedgangen over havet fra stranden, klitterne eller molen.

Natur

De høje skrænter ved kysten i Nr. Lyngby er et enestående syn, og bunkerne fra 2. verdenskrig, som bliver mere og mere synlige i skrænten, bidrager til at gøre synet helt specielt. Området omkring Nr. Lyngby er meget naturskønt og består af klitter, skov, hedeområder, marker og enge. Hele vejen langs kysten mod nord kan I opleve sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor den imponerende sandklit foran fyrtårnet nu overstiger højden af fyrtårnet. Der er desuden gode muligheder for at se rovfugle her.

Aktivitet

Nr. Lyngby kendt for sine 30-40 m høje klinter, hvilket giver ideelle muligheder for paragliding og drageflyvning. Vesterhavet neden for klinterne er særdeles velegnet for badning, surfing og andre vandsportsaktiviteter. Så med et sommerhus i Nr. Lyngby er der mulighed for mange aktiviteter i vandet. Det naturskønne område indbyder til vandre- eller rideture i terrænet eller på stranden. Rideheste udlejes i området. Der er flere golfbaner i nærheden af Nr. Lyngby. Den nærmest ligger i Løkken, hvor I finder en flot, 18-hullers bane samt en 9-hullers Pay & Play bane, der er åben året rundt. Lystfiskere kan kaste snøre i Vesterhavet samt i områdets Put & Take fiskesøer. Action House i Løkken byder på bowlingbaner, lasergame, paintball, gokarts, spillehal, boldrum, elbiler, internetcafé, restaurant og diskotek.

Attraktion

Besøg Family Farm Fun Park i Vittrup, når I holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngby. Her kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (4 km). Få kilometer fra Nr. Lyngby kan I opleve Rubjerg Knude - en 90 m høj bakkeø, der menes skabt af indlandsisen under den sidste istid, samt Rubjerg Knude Fyr - et delvist tilsandet fyr, som blev opført i år 1900 og taget ud af drift i 1968 pga. sandflugt. Nyd den storslåede udsigt over hav og land herfra (6 km). Et sandflugtsmuseum er etableret i nærheden af Rubjerg Knude Fyr. Besøg feriebyen Løkken med gallerier, kunstbutikker, arbejdende bolchekogeri og lysstøberi, gamle, charmerende fiskerhuse, et utal af butikker, caféer og restauranter samt et livligt natteliv (7 km). Bag kysten kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (8 km).

Udflugt

Besøg den charmerende by Hjørring, som bl.a. byder på gågade med specialbutikker, interessante museer, en herregård og flere middelalderbygninger (18 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (19 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (30 km). I Tuen ved Tversted kan I besøge et spændende ørnereservat, komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften (51 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

132 Sommerhuse i Nr. Lyngby

Søg sommerhus