Sommerhusudlejning i Nr. Lyngby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Nr. Lyngby, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det hyggelige sommerhusområde Nr. Lyngby byder på dejlig natur, bred sandstrand og høje, stejle klitter, som blandt andet tiltrækker paraglidere. Nr. Lyngby er et roligt og populært ferieområde - midt mellem badebyerne Løkken og Lønstrup - med sommerhuse for enhver smag, heraf mange med udsigt over Vesterhavet.

 

Gæstevurderinger fra Nr. Lyngby

 
 

294 gæster har givet Nr. Lyngby en gennemsnitlig vurdering på 4,51 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Der ligger et hyggeligt glaspusteri lige over for huset, hvor man kan se glaspusteren arbejde. Ørnereservatet kan også anbefales.


Lenette, Frederiksberg C besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Huset ligger fantastisk godt tæt på Vesterhavet - og så er det dejligt med den lille købmand og pubben lige om hjørnet.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Fårup sommerland mega hyggeligt.. Skal kører efter børne seværdigheder...


Lone, bjerringbro besøgte området fra
 
24-07-2020 til 31-07-2020

Meget smuk natur og perfekt til vandreture, meget dejligt område.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Is-kompagniet i Løkken laver de bedste is i området :)


Lotte Møller, Aarhus C besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Nr. Lyngby er et roligt og smukt område med masser af muligheder for smukke gåture på klint og strand, og kort til de mange spændende oplevelser i området. Besøg fx de mange gallerier i hyggelige Lønstrup (keramikinteresserede bør lægge vejen forbi Galleri Visby), Anne Justs have i Hune eller fantastiske Rugbjerg Knude.


Alice, Kastrup besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Pandekagehuset i Løkken, er vær at prøve. Super god betjening og dejlige pandekager med is og frugt.


Mette, Spjald besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Grunden til at området ikke får så mange stjerner, er fordi vi manglede cykelstier, vi havde mindre børn med og cykler til alle mand men cyklede kun en enkelt gang til Løkken, fordi vi synes det var for risikabelt. Ellers er området skønt og flot. Tænker dog at kommunen godt kunne lave det mere cykelvenligt da vi så mange cykelister. :)


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Huset har en fin beliggenhed og mulighed for dejlige gåture - både mod Løkken og ikke mindst Lønstrup. Vi kan desuden varmt anbefale Cafe Havblik i Lønstrup. Området opvejede med andre ord næsten, at huset var sådan en skuffelse. God ferie til de næste og held og lykke med det.


Gullbrith, Holstebro besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Snyd ikke jer selv for at besøge den skønne by Lønstrup, ny en god kop kaffe i “Kaffebar og Retro butik” ved Nr. Rubjerg.


Joan, Holstebro besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Tá endelig cykler med, der er mange steder man kan køre til bare på cykel.


Michael, Assens besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Restaurant Fishermans Rest. lige ved siden af ferielejlighederne er virkelig hyggelig, og deres mad er frisklavet og velsmagende. Den lille købmand har ligeledes et godt udvalg og noget dejligt morgenbrød


Robin, København Ø besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Pluk selv jordbær på vej mod Hjørring Rubjerg Fyr.


Kim, Brøndby besøgte området fra
 
04-07-2020 til 10-07-2020

Vi har været i Nørre Lyngby i foråret og sommer 2020. Det er en område med en skøn natur som adskiller sig fra resten an landet. Området er særdeles velegnet til vandreture - evt. langs stranden til hhv. Løkken og Lønstrup. Stranden er velegnet til vandreture, da den er relativ flad og har fast underlag. Der er endvidere mulighed for udflugter til mange af Nordjyllands skønne naturområder, der lige er en smule anderledes end det, som man kan se andre steder i landet. Selvom vejret kan være med blæst, så fungerer det godt med en vandretur i netop denne del af landet, da naturen i den grad er formet af vind og vejr.


Hanne, Tinglev besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Hvis man har store børn/teenagere med kan surfing i Løkken klart anbefales. En lidt længere tur er Skagen et hit, specielt Escape room Skagen. En god oplevelse for både store børn som voksne


Klaus Møller, Hjørring besøgte området fra
 
04-07-2020 til 10-07-2020

Dejlig stand få minnutter fra Naturen rundt omkring er dejlig Nemt til løkken og lønstrup


Poul Erik, Kværndrup besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Restaurant Hovmesteren i Løkken kan varmt anbefales,god mad og venlig betjening


Holger, Ullerslev besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Sjovt at tænke sig, foran græsplænen ud mod havet, har der ligget en kirke og resterne af kirkegården ligger der endnu. Gå ind på Google og søg på historien om Nr.Lyngby kirke og Mårup kirke, som begge er væk. Besøg også området hvor Mårup kirke har ligget. Interessante oplysninger. Bliver blæsten for meget, kør syd for Løkken, der er den dejlige Nybæk Plantage med afmærkede stier.


thomas, Børkop besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Besøgte Family Fun Park 2 km, nok mest egnet til 2-5 år, da det en meget simpelt


Per, Vejle besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Mange fine byer tæt på løkken,Blokhus, Hjørring, Lønstrup, Hirtshals også Skagen inden for rimelig afstand,dejligt med en gåtur til vandet hver dag 5 min


Lis, Roskilde besøgte området fra
 
30-05-2020 til 06-06-2020

Besøg Grenen hvor er der er store chance for at se sæler læs: 7 sæler. Råbjerg mile er fantastisk i godt vejr ☀️ Den tilsandede kirke ikke den store oplevelse medmindre familien har lejet cykler og kan opleve området på en anden måde. Skagen by et absolut must hvor havne miljøet er helt unikt.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Hold ferie i rolige omgivelser i et dejligt sommerhus midt i den storslåede natur ved Vesterhavet. Nr. Lyngby er en lille, fredelig by, som ligger i et rolig og naturskønt område - lige mellem de 2 feriebyer Løkken og Lønstrup. Karakteristisk for byen er de høje skrænter ned mod havet, der er mellem 30 og 40 m høje. Hvert år forsvinder 3-4 m af skrænterne i havet, og gennem tiderne er flere sommerhuse faldet i havet. Efterhånden som skrænten svinder, kommer bunkere fra 2. verdenskrig til syne. På grund af disse høje skrænter er Nr. Lyngby et yndet feriemål for paraglidere. Dette område har det hele: det barske Vesterhav, blid natur samt fred og ro, men samtidig ligger større feriebyer og seværdigheder for hele familien lige i nærheden. Sommerhusudlejning i Nr. Lyngby i Nordjylland giver mulighed for mange spændende oplevelser og i mange af vores sommerhuse er det tilladt at medbringe hund.

 
Sommerhuse på toppen af skrænten ved Nr. Lyngby Paraglider over stranden og klinten i Nr. Lyngby Adgang til stranden via en trappe i Nr. Lyngby Den brede sandstrand neden for de stejle skrænter i Nr. Lyngby
 

Strand

Den dejlige Vesterhavsstrand i Nr. Lyngby i Nordjylland er omgivet af klinter og stejle klitter. Den 9 km lange strand er en fin sandstrand med Blåt Flag. Her kan I bade, solbade, vandre samt dyrke strand- og vandsportsaktiviteter. Bilkørsel er tilladt på hele stranden. I kan beundre solnedgangen over havet fra stranden, klitterne eller molen.

Natur

De høje skrænter ved kysten i Nr. Lyngby er et enestående syn, og bunkerne fra 2. verdenskrig, som bliver mere og mere synlige i skrænten, bidrager til at gøre synet helt specielt. Området omkring Nr. Lyngby er meget naturskønt og består af klitter, skov, hedeområder, marker og enge. Hele vejen langs kysten mod nord kan I opleve sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor den imponerende sandklit foran fyrtårnet nu overstiger højden af fyrtårnet. Der er desuden gode muligheder for at se rovfugle her.

Aktivitet

Nr. Lyngby kendt for sine 30-40 m høje klinter, hvilket giver ideelle muligheder for paragliding og drageflyvning. Vesterhavet neden for klinterne er særdeles velegnet for badning, surfing og andre vandsportsaktiviteter. Så med et sommerhus i Nr. Lyngby er der mulighed for mange aktiviteter i vandet. Det naturskønne område indbyder til vandre- eller rideture i terrænet eller på stranden. Rideheste udlejes i området. Der er flere golfbaner i nærheden af Nr. Lyngby. Den nærmest ligger i Løkken, hvor I finder en flot, 18-hullers bane samt en 9-hullers Pay & Play bane, der er åben året rundt. Lystfiskere kan kaste snøre i Vesterhavet samt i områdets Put & Take fiskesøer. Action House i Løkken byder på bowlingbaner, lasergame, paintball, gokarts, spillehal, boldrum, elbiler, internetcafé, restaurant og diskotek.

Attraktion

Besøg Family Farm Fun Park i Vittrup, når I holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngby. Her kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (4 km). Få kilometer fra Nr. Lyngby kan I opleve Rubjerg Knude - en 90 m høj bakkeø, der menes skabt af indlandsisen under den sidste istid, samt Rubjerg Knude Fyr - et delvist tilsandet fyr, som blev opført i år 1900 og taget ud af drift i 1968 pga. sandflugt. Nyd den storslåede udsigt over hav og land herfra (6 km). Et sandflugtsmuseum er etableret i nærheden af Rubjerg Knude Fyr. Besøg feriebyen Løkken med gallerier, kunstbutikker, arbejdende bolchekogeri og lysstøberi, gamle, charmerende fiskerhuse, et utal af butikker, caféer og restauranter samt et livligt natteliv (7 km). Bag kysten kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (8 km).

Udflugt

Besøg den hyggelige handelsby Hjørring, som indeholder gågade med gode butikker, interessante museer, en herregård og flere middelalderbygninger (18 km). Når I holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngby, er det oplagt at tage en dagsudflugt til Fårup Sommerland, som byder på forlystelser for enhver smag i grønne omgivelser. Tag toget rundt i sommerlandet, bad i vandlandet, prøv de vilde rutchebaner eller slap af i en båd på en sø. Her finder I aktiviteter for hele familien (19 km). Oplev klumpfisk og andre fisk og havdyr fra Nordsøen i de store akvarier hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Her finder I også et Sælarium, udstillinger og legepladser (30 km). Hos Ørnereservatet i Bindslev kan I opleve smukke ørne på nært hold og se, når falkonererne demonstrerer ørnenes færdigheder i luften (51 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Nr. Lyngby

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3144

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3121

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3196

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3182

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3180

   320 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3140

   500 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-2060

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-2067

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2272,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3113

   100 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3152

   350 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3199

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3076

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3175

   650 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1939,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3192

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3084

   800 m til vandet

   Sovepladser: 12

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2405,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3128

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3172

   950 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3165

   750 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3200

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3068

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3362,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3193

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Ferielejlighed i feriecenter, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3018

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-2082

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2542,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3088

   125 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3150

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2220,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-2017

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-2009

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3206,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3057

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2333,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3181

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3191

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3204

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3071

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-2053

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Ferielejlighed i feriecenter, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3034

   150 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Ferielejlighed i feriecenter, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3042

   150 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3096

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2009,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3101

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3051,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3136

   15 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus i by, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3100

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2018,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3090

   450 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3085

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2030,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3143

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4052,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3116

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3125

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3060

   400 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3072

   340 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-2059

   350 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3061

   150 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3082

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3120

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2707,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3177

   75 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Ferielejlighed i feriecenter, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3019

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3608,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3105

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-2071

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Landsted, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3086

   400 m til vandet

   Sovepladser: 12

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3162

   450 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3161

   330 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3141

   550 m til vandet

   Sovepladser: 18

   Soverum: 6

    

   Eksklusiv

   ?
    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-2037

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3099

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2803,-

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3184

   200 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Nr. Lyngby Sommerhus, Nr. Lyngby

   Reg.nr.: 11-3109

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?