Sommerhusudlejning i Nørlev - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Nørlev, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Nørlev er et populært ferieområde med dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser bag Vesterhavet. Når I holder ferie i et sommerhus i Nørlev, kan I bade ved den skønne sandstrand med små klitter, være aktive i naturen eller besøge seværdigheder i nærheden af sommerhusområdet.

 

Gæstevurderinger fra Nørlev

 
 

641 gæster har givet Nørlev en gennemsnitlig vurdering på 4,63 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Hanne, Skovlunde besøgte området fra
 
06-10-2018 til 13-10-2018

Har I muligheden er solnedgangen utrolig smuk nede ved vandet.


Bettina, Galten besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

skønt at skjallerup klits feriecenter ligger så dejlig tæt på i forhold mad og legemuligheder


Anette, Svendborg besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi besøgte Fun Park lige i nærheden med fine familieoplevelser: minigolf, tovbane og dyr. - Dejligt besøg med vores lille barnebarn og børn. - Vi kunne li`, at det er naturlige omgivelser til en rimelig pris: 85 kr. pr. prs. Køb gerne fisk i Hirtshals - det er jo et højdepunkt at spise havtaske, lyssej, hummerhaler osv. til kølig rosevin i sommervarmen.


Jørgen, København K besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Køb grønt, kartofler, frugt og æg hos " Den grønne vogn". Gl. Lønstrupvej. Alt kommer af jorden og smager derfor helt fantastisk. Ellers læs Lønstruphæftet med tips og arrangementer. Mvh Jørgen A. W. Holm


Ole, Thisted besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

På Skallerup Seaside Resort (feriecenter - ca 5 minutters kørsel) findes købmand med AlT hvad du skal bruge, samt en masse aktiviteter i badeland, fitnesscenter og legeland - du kan købe dagsbilletter selv om du ikke bor på feriecenteret.


Anette, Langeskov besøgte området fra
 
26-05-2018 til 02-06-2018

Løkken badehotel restaurant . Metropol indkøbscenter i Hjørring.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
17-02-2018 til 24-02-2018

Skallerup Klit Feriecenter og besøgsbondegården ligger i gåafstand fra huset.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Gå en tur ved vandet Kør hen i lønstrup mølle og få kage og kaffe Der er meget man kan her Det kræver noget mere ferie 😃


Merete, Hørsholm besøgte området fra
 
07-10-2017 til 14-10-2017

Ejeren fortalte om 2 ture jeg skulle prøve. Vil bede ejeren lave en skitse over stien nedenfor klitterne og hvor den fører hen. samt en skitse over den tur gennem Hjørring og ud til stranden til et sted der var meget smukt. Det ville være dejligt hvis de lå der til næste år.


Merete, Hørsholm besøgte området fra
 
19-08-2017 til 26-08-2017

Find den rigtige vej til stranden. Gå langs det elektriske kviehegn. Så havner man lige ved en god vej ned på stranden. Man skal ikke vove sig over en klit på hjemvejen og ned i i noget hvor man ikke kan se vejen så havner man i krat og havtorn . Det tog os en dag 2 timer at komme tilbage på rette spor igen. Det vil være en god ide, at vise på husets hjemmeside, billeder af den dejlige strand. og evt. Vejen derned.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Nørlev er et fredeligt, hyggeligt og naturskønt ferieområde i Jammerbugten i Nordjylland. Den storslåede natur, den friske luft, den dejlige sandstrand ved Vesterhavet og de gode sommerhuse gør Nørlev til et attraktivt ferieområde. Smukke klit- og skovområder omkranser Nørlev, som er beliggende ca. 5 km nord for feriebyen Lønstrup. Området er kendt for sine mange kunstnere, som ofte kan besøges i deres værksteder og gallerier. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i nærområdet, og ønsker I et større udvalg, finder I gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Lønstrup. Nørlev er et ideelt ferieområde for de, der ønsker at holde ferie i rolige og dejlige naturomgivelser, men samtidig gerne vil være i nærheden af Nordvestjyllands mange seværdigheder og forlystelser. Vælger I Sommerhusudlejning i Nørlev i Nordjylland som ferieform, kan I nemt finde et privat sommerhus, hvor I må medbringe jeres hund.

Mere arrow

 
Sommerhuse i de grønne omgivelser bag de høje klitter ved Nørlev Strand Sommerdag på stranden i Nørlev Sommerhuse i klitlandskabet bag den brede sandstrand i Nørlev Nogle af de mange velbeliggende sommerhuse i klitlandskabet bag Nørlev Strand
 

Strand

Når I lejer et privat sommerhus i Nørlev, kan I nyde en dejlig strand. Den brede sandstrand ved Nørlev er meget populær og velbesøgt om sommeren. Stranden er afskærmet af klitter med marehalm, og har fået tildelt det Blå Flag. Det er tilladt at køre i bil på stranden. Stranden indbyder til badning, vandreture samt strand- og vandsportsaktiviteter. Også udenfor sommerperioden er stranden velegnet til vandreture. Efter stormvejr er det indimellem muligt at finde rav på stranden. Solnedgangen over Vesterhavet er en oplevelse, I ikke bør gå glip af på jeres ferie i sommerhus.

Natur

Bag Nørlevs dejlige strand med høje klitter er naturen præget af indlandsklitter, let kuperede hedelandskaber med lyng og hybenbuske, skov og landbrugsjord. Havet og vinden har skabt indlandsklitterne bag Nørlev og Skallerup, og dette sjældne, bevaringsværdige landskab er nu fredet. Der er offentlig adgang til området - dog må I kun færdes på afmærkede stier (2 km).

Aktivitet

Nørlevs dejlige natur med skov og strand er velegnet til vandre-, cykel- og rideture. Rideheste kan lejes i området. Fra Nørlev Strand kan I evt. følge en smuk cykelrute, der fører gennem Skallerup, Harrerenden, Lønstrup og til området omkring Rubjerg Knude. Hos Skallerup Seaside Resort kan hele familien boltre sig i det herlige vandland og de voksne kan slappe af i wellnessafdelingen Romulus (2 km). Lystfiskere kan prøve lykken fra kysten eller i en af områdets Put & Take fiskesøer. Golfspillere kan afprøve flere naturskønne og udfordrende baner i området. Den nærmeste er Vennebjerg Golfklub mellem Hjørring og Lønstrup - Nordjyllands største Pay & Play bane med 12 huller (8 km).

Attraktion

Tag børnene med til Dyregården. Her kan I opleve gårdens dyr på nært hold, hjælpe med at fodre dem, prøve en ridetur og lege på legepladsen. Dyregården har også et ridecenter med islandske heste, og uanset niveau kan I tage med på ridetur og opleve naturen og stranden fra hesteryg (1 km). Oplev den charmerende ferieby Lønstrup med små gader, butikker, caféer, isboder og spisesteder. Lønstrup er kendt for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glaspustere, og I kan se dem arbejde i deres værksteder. I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene op på stranden hver dag efter brug (8 km). Fra den smukt restaurerede Vennebjerg Mølle kan I nyde den storslåede udsigt over Rubjerg Knude, Lønstrup og Vesterhavet (8 km). Besøg den hyggelige by Hjørring med gågade, specialbutikker, museer, en herregård og middelalderbygninger (12 km). Ved Nr. Rubjerg kan I opleve Rubjerg Knude og Rubjerg Knude Fyr - et delvist tilsandet fyr, som blev opført i år 1900 (13 km).

Udflugt

I Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (20 km). Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (20 km). I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (35 km). I Tuen ved Tversted kan I besøge et spændende ørnereservat, komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften (38 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

72 Sommerhuse i Nørlev

Søg sommerhus
  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8204

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   450 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8176

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8137

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8156

   Sovepladser: 12

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8113

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8180

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   175 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8120

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8203

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8144

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8076

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8167

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8188

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8130

   Sovepladser: 9

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8171

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   85 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8078

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8198

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   450 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8040

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   450 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8025

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8202

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   350 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8172

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   250 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8181

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   225 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8134

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8122

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8210

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8177

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

   Inklusiv slutrengøring

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8187

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   85 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8184

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8186

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8161

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8112

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8114

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8169

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8199

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8117

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8123

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8105

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8154

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8174

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   100 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8142

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8102

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8192

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8148

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8038

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8064

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8145

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8183

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8157

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8108

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8165

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   350 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8208

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8089

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 3

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8129

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8136

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8205

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8147

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8044

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   700 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8179

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8002

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8209

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   250 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8164

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   200 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8207

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8008

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   800 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8197

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   75 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8036

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   300 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8211

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8151

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   20 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8191

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   500 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8096

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   300 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8200

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   50 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8158

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   600 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8159

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   800 m til vandet

  • Nørlev  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-8182

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   600 m til vandet