Sommerhusudlejning i Nørlev - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Nørlev, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Nørlev er et populært ferieområde med dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser bag Vesterhavet. Når I holder ferie i et sommerhus i Nørlev, kan I bade ved den skønne sandstrand med små klitter, være aktive i naturen eller besøge seværdigheder i nærheden af sommerhusområdet.

 

Gæstevurderinger fra Nørlev

 
 

255 gæster har givet Nørlev en gennemsnitlig vurdering på 4,60 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Christina, Nykøbing M besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Besøg Rubjerg Knude Fyr


Søren, Virum besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Vi besøgte nogle dejlige restauranter i området; Glashuset og Villa Vest i Lønstrup. Bryghuset Vendia i Hjørring. Ryåis i Lønstrup er også et besøg værd. Gårdbutikker med både kød og grøntsager. Et kursus i Stand Up Paddling, i Løkken kan også anbefales.


John Hagbarth, Kolding besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Huset er beliggende i en natur der er helt unik.


Ove, Nordborg besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Vi så mange fine bunkers, Hirtshals fyr, og Rubjerg fyr. Strandene er skønne både i sol og regn. Gode handels og indkøbs muligheder i Hjørring.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Kan anbefale at besøge Skallerup Klit Feriecenter. Samt at bestille mad i Take Away / Deli.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Restaurant Glashuset i Lønstrup er bestemt et besøg værd.


Rasmus, Billund besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Et overraskende fint lille madsted var Mormors Køkken på vejen ned til Tornby Strand få kilometer nordpå.


Britta, Kerteminde besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Især vores besøg på Løkken Vejkro vil jeg anbefale. Særdeles lækker mad og udsøgt betjening.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Dyregården. Ridning. Cafe Karlsons i Lønstrup - tapastallerken (fisk)


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
12-07-2020 til 19-07-2020

Brunch på Keramikcafen Møllehuset kan varmt anbefales. Husk at bestille bord i god tid. Ridning på islænderheste ved Saga heste eller Skallerupklit ridecenter på Nørlev strand er fantastisk og ligger meget tæt på sommerhuset.


Lisbeth, Haderslev besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Rubjerg knude er virkelig et besøg værd og det samme er Lønstrup. En tur til Hirtshals og Oceanariet kan også anbefales.


Jette, Aalborg SØ besøgte området fra
 
04-07-2020 til 18-07-2020

Lønstrup er en rigtig dejlig lille ferieby med mange gallerier og glaskunst samt fine tøjbutikker (dog mest til kvinder) Spar i Lønstrup er også en veludstyret butik. I Hjørring kan man købe alt i de sædvanlige store supermarkedet og i Tornby er der en fin brugs. Tornby Strand er også rigtig hyggelig og med en super strand. Er man frisk kan man gå langs stranden til Lønstrup på godt 1 1/2 time og til Tornby på knap 2 timer. Rubjerg Knude Fyr er også altid et besøg værd.


Bettina Westh, Aarhus C besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Glashuset i Lønstrup er helt klart et besøg værd og selve Lønstrup by er meget hyggelig. Ligeledes kan vi anbefale surfer området i Løkken. Havde også en hyggelig oplevelse ved pluk selv jordbær.


Kåre, Rødovre besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Fishermans House i Åbyen ved Hirtshals er en oplevelse, kulinarisk og på det personlige plan.


Birte, Randers NØ besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Hvis du er interesseret i eksklusive tekstiler, så besø endelig Hørgården i Lønstrup. Det er en stor oplevelse.


Karen, Hillerød besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Lønstrup er skøn 😊 lange ture på stranden 😊


Rita Fuglsang, Hørsholm besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

En vidunderlig restaurant Villa Vest i Lønstrup er et besøg værd


Lisbeth, Regstrup besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Skallerup klit og alle deres faciliteter er virkelig gode at have i baghånden til småbørnsfamilien!


Helle, Langå besøgte området fra
 
29-05-2020 til 01-06-2020

Gå en tur langs stranden til Lønstrup , det er så dejligt. Lønstrup by er meget hyggelig og der er rig mulighed for at gå på cafe eller købe skønne kunst værker med hjem.


Lone, Nørre Snede besøgte området fra
 
19-05-2020 til 23-05-2020

Besøg endelig Rugbjergknude fyr, det er helt særligt.


Eva, Fredericia besøgte området fra
 
08-02-2020 til 15-02-2020

Mårup "kirke" et besøg vær. Lønstrup har mange spændende butikker. Glaspusteri, keramik værksted, smykkeværksteder, galleri. Spisestedet Slugten et besøg vær. Nr.Lyngby. Se hvor havet spiser sig ind på klitterne. Lyngby Mølle at fint spisested og der er hygge i weekenden. Løkken også et besøg vær. Området hvor huset ligger, indbyder til længe dejlige gå turen. Der er et rigt dyreliv. Så mange rådyr på mine gå ture. En enkel ræv, samt harer blev også set.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Nørlev er et fredeligt, hyggeligt og naturskønt ferieområde i Jammerbugten i Nordjylland. Den storslåede natur, den friske luft, den dejlige sandstrand ved Vesterhavet og de gode sommerhuse gør Nørlev til et attraktivt ferieområde. Smukke klit- og skovområder omkranser Nørlev, som er beliggende ca. 5 km nord for feriebyen Lønstrup. Området er kendt for sine mange kunstnere, som ofte kan besøges i deres værksteder og gallerier. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i nærområdet, og ønsker I et større udvalg, finder I gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Lønstrup. Nørlev er et ideelt ferieområde for de, der ønsker at holde ferie i rolige og dejlige naturomgivelser, men samtidig gerne vil være i nærheden af Nordvestjyllands mange seværdigheder og forlystelser. Vælger I Sommerhusudlejning i Nørlev i Nordjylland som ferieform, kan I nemt finde et privat sommerhus, hvor I må medbringe jeres hund.

 
Sommerhuse i de grønne omgivelser bag de høje klitter ved Nørlev Strand Sommerdag på stranden i Nørlev Sommerhuse i klitlandskabet bag den brede sandstrand i Nørlev Nogle af de mange velbeliggende sommerhuse i klitlandskabet bag Nørlev Strand
 

Strand

Når I lejer et privat sommerhus i Nørlev, kan I nyde en dejlig strand. Den brede sandstrand ved Nørlev er meget populær og velbesøgt om sommeren. Stranden er afskærmet af klitter med marehalm, og har fået tildelt det Blå Flag. Det er tilladt at køre i bil på stranden. Stranden indbyder til badning, vandreture samt strand- og vandsportsaktiviteter. Også udenfor sommerperioden er stranden velegnet til vandreture. Efter stormvejr er det indimellem muligt at finde rav på stranden. Solnedgangen over Vesterhavet er en oplevelse, I ikke bør gå glip af på jeres ferie i sommerhus.

Natur

Bag Nørlevs dejlige strand med høje klitter er naturen præget af indlandsklitter, let kuperede hedelandskaber med lyng og hybenbuske, skov og landbrugsjord. Havet og vinden har skabt indlandsklitterne bag Nørlev og Skallerup, og dette sjældne, bevaringsværdige landskab er nu fredet. Der er offentlig adgang til området - dog må I kun færdes på afmærkede stier (2 km).

Aktivitet

Nørlevs dejlige natur med skov og strand er velegnet til vandre-, cykel- og rideture. Rideheste kan lejes i området. Fra Nørlev Strand kan I evt. følge en smuk cykelrute, der fører gennem Skallerup, Harrerenden, Lønstrup og til området omkring Rubjerg Knude. Hos Skallerup Seaside Resort kan hele familien boltre sig i det herlige vandland og de voksne kan slappe af i wellnessafdelingen Romulus (2 km). Lystfiskere kan prøve lykken fra kysten eller i en af områdets Put & Take fiskesøer. Golfspillere kan afprøve flere naturskønne og udfordrende baner i området. Den nærmeste er Vennebjerg Golfklub mellem Hjørring og Lønstrup - Nordjyllands største Pay & Play bane med 12 huller (8 km).

Attraktion

Tag børnene med til Dyregården. Her kan I opleve gårdens dyr på nært hold, hjælpe med at fodre dem, prøve en ridetur og lege på legepladsen. Dyregården har også et ridecenter med islandske heste, og uanset niveau kan I tage med på ridetur og opleve naturen og stranden fra hesteryg (1 km). Oplev den charmerende ferieby Lønstrup med små gader, butikker, caféer, isboder og spisesteder. Lønstrup er kendt for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glaspustere, og I kan se dem arbejde i deres værksteder. I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene op på stranden hver dag efter brug (8 km). Fra den smukt restaurerede Vennebjerg Mølle kan I nyde den storslåede udsigt over Rubjerg Knude, Lønstrup og Vesterhavet (8 km). Besøg den hyggelige by Hjørring med gågade, specialbutikker, museer, en herregård og middelalderbygninger (12 km). Ved Nr. Rubjerg kan I opleve Rubjerg Knude og Rubjerg Knude Fyr - et delvist tilsandet fyr, som blev opført i år 1900 (13 km).

Udflugt

Tæt ved jeres sommerhus i Nørlev kan I besøge Family Farm Fun Park i Vittrup, klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, sejle på vandcykler og holde picnic i de naturskønne omgivelser (20 km). I kan også tage til Hirtshals og opleve Nordsøen Oceanarium med Europas største saltvandsakvarium. Her kan I se fisk, blandt andet klumpfisk, og havdyr fra Nordsøen og se, når sælerne bliver fodret (20 km). Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri er Danmarks eneste udgravede, tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig. Her kan I se udstillinger og kanonstillinger blandt meget andet. Forlystelsesparken Fårup Sommerland byder på mere end 60 sjove og actionfyldte forlystelser, et stort vandland og mange grønne områder (35 km). På Ørnereservatet ved Bindslev kan I opleve, når ørnene bliver trænet af falkonererne og fodret i luften (38 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Nørlev

Søg sommerhus
 
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4685,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   15 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4717,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3694,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4532,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4386,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1899,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3192,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5606,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2500,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 9   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3020,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   85 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2054,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5785,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3229,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2421,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5000,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4004,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3371,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3902,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3571,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4025,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 14   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 2   •   730 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5763,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5493,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3723,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2423,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3596,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4983,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   85 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3781,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4050,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3109,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3453,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2751,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3504,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8329,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5239,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2118,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   175 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3524,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4888,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2635,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3257,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4917,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3111,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2963,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5180,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3209,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4014,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3545,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7868,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3351,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3613,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4324,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2440,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2662,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2310,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3684,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3263,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2370,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   225 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2571,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   140 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2863,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2844,-
    
  •  

   Nørlev Sommerhus, Nørlev

    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3596,-