Sommerhusudlejning i Løkken - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Løkken, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Løkken er en populær badeby ved Vesterhavet, som byder på skønne badestrande med hvide badehuse, fiskerbåde og bunkere, et aktivt og charmerende byliv og mange dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser. Løkken er kendt for sommerhusudlejning og byder på aktiviteter og seværdigheder for alle.

 

Gæstevurderinger fra Løkken

 
 

1561 gæster har givet Løkken en gennemsnitlig vurdering på 4,60 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Kirsten Fabricius, Lystrup besøgte området fra
 
30-08-2018 til 02-09-2018

Stranden er dejlig. Solnedgang og sandstrand. Løkken er hyggelig ikke det store. Gode spisesteder.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-08-2018 til 05-09-2018

Bunkermusset i Hanstholm, Rubjerg knude


Henrik og Susanne, Vedbæk besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Der er ingen tvivl om, at alle de butikker der er en del af *Smag på Løkken', er kvalitet og god oplevelse. Der går man aldrig fejl! Vi er vilde med Slagter Dyrby, der bare har alt - og alt er lækkert! North Shore Surf cafeen nede ved stranden er sjov og hyggelig - men det nye sted (hvor Baadsmand lå ) 'Havs' er alletiders! Det fanger essensen af 'Det ny Løkken', atmosfæren er i top, ligeså mad og betjening. Vi kan ikke få armene ned! Det bliver det nye 'sted' i Løkken. Potentialet er der! Der er masser af gode butikker i Løkken - ingen grund til at tage andre steder hen - og betjeningen er i top. Der er altid gode tilbud. Vi har dog en tradition: vi laver altid en afstikker til hyggelige Lønstrup. Man passerer/besøger Rubjerg Knude, men inden da stikker vi altid snuden ind hos knudedrejeren (som hedder Knud .-)). Han er fuld af farverige, sjove historier og butikker rummer så mange smukke skåle, fade og andet, drejet i træ. Book bord - frokost eller middag ( i rigtig god tid!!) på Villa Vest. Dette er et must! Huset ligger helt ud til vandet - havudsigt hvor du end sidder. Indretning, betjening er sublim - maden er ypperlig!!!! Husk også at besøge glaspusteriet midt i byen. Her finder man de smukkeste souvenirs - og agter man at vende tilbage til området flere år i træk ( og hvem gør ikke det?!) kan man begynde at samle på de (dyre) smukke, farvede vandglas, vinglas eller små snapseglas....... Husk iøvrigt at tjekke hvad Galleri Munken har af arrangementer. Det ligger lige syd for Løkken, og er en gammel gård med kombineret vinudsalg, maleriudstillinger og mad og musik. Det er et virkelig hyggeligt sted - og vi har mange gode minder derfra! En skønsom blanding af Anne Linnet, Stig Rossen og diverse salsa, jazz og you name it bands. God fornøjelse! Hov! Børglum Kloster er altid et besøg værd!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Vi besøgte, og spiste på det nye "Huset Havs" (Tidligere "Peter bådsmand") Det var en rigtig god oplevelse. God mad og et friskt ungt og kompetent personale. Et gennemført koncept!


Heike, Odense N besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Dejlig by og område.


Tanja, Kolding besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Reastaurant Asia i Brønderslev er billig og god. Asiatisk frokostbuffet -også sushi- til 79 kr pr. Person. Skott i Brønderslev har et virkeligt godt udsalg.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Skønt område, fantastisk hav og strand. Løkken er en hyggelig By. Lønstrup og Blokhus er også et besøg værd.


Gitte, Vejle besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Prøv Løkken Badehotel:) Lækkert mad til fornuftige priser..


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Vi besøgte Blokhus skulpturpark. Den var et besøg værd.


Torben, Viborg besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Et besøg på brasiliansk restaurant i Blokhus var en succes.


Conni, Aars besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Når Løkken by og strand er oplevet - er Lønstrup den hyggeligste lille by med åbne værksteder at tage til (glaspusteri, gallerier, keramik mv), og med lækker børnevenlig strand. Lidt svært at finde parkeringsplads, men det var muligt ved kirken... Lækre restauranter og cafeer. Vi tager helt sikkert til Lønstrup næste gang vi skal nordpå 😊 Skagen går man aldrig fejl af 😀.


Anja, Thyholm besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Family Farm Fun Park kan anbefales til børnefamilier.


Hanne, København Ø besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi gik ture langs havet og var i bølgerne hver dag. Der blev også drukket lidt kaffe og spist lækre pandekager på restaurant Søborg i Løkken.


Najannguaq, Karup J besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Pandekage huset, deres mad og drikke er godt. Route 66, american diner's mad er godt. Bolcheriet har gode bolcher. Kræmmermarked i byen, hver torsdag Lækker strand


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Stranden i Løkken er perfekt


Carina, Tranbjerg j besøgte området fra
 
14-06-2018 til 17-06-2018

Vi kan 100% anbefale restaurant Highway66.


TOMMY, Hvalsø besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

på det gamle badehotel, spiste vi hele stegte rødspætter (kan anbefales) Løkken bryghus, prøv deres ølsmagekasse ! Restaurant hovmesteren har gode spareribs ! og prøv også at gå ind hos galleri løkken, der møder i skagenmaleren john kristensen. de billigste fadøl fås hos bluesmoke (en vandpibe bar) den ligger lidt for sig selv på vej ned til stranden.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
26-05-2018 til 02-06-2018

Center for Papirkunst og Haven i Hune i Blokhus er topseværdigheder Herregården Odden med Willumsen-samlingen er en perle. Bjergby-området tæt ved er Vendsyssels smukkeste område - velegnet til en cykeltur. Slæbesteddet + molen v. Løkken samt fiskekøb fra kutter er fint Hjørring: Vendsyssel Kunstmuseum + nærliggende vandkunst af Bjørn Nørgård samt Håndværksmuseet. Hjørring Bjerge nord for byen et særdeles smukt område. Selom der er 80 km. til Livø, er det absolut turen værd!!!!!


Torkild, Varde besøgte området fra
 
19-05-2018 til 26-05-2018

Vi cyklede mange ture området


Lene, Tranbjerg J besøgte området fra
 
17-05-2018 til 25-05-2018

Vi spiste nogle gange i Caféen i Nørregade nogle gange. Denne restaurant kan vi varmt anbefale.


Iver, Vojens besøgte området fra
 
06-05-2018 til 11-05-2018

Besøg Casa Blanca. Super mad, godt personale og atmosfære. Bare det at ejeren kunne huske var guld værd. Absolut et besøg værd.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Feriebyen Løkken byder på dejlige sommerhuse, skønne strande, dejlig natur, kunst, kultur og et livligt restaurationsliv. Løkken i Nordjylland er et populært feriested, særligt til sommerhusudlejning - og det er ikke uden grund! Her findes alt, hvad familien man kan ønske sig af til en ferie i sommerhus ved Vesterhavet og i mange af vores sommerhuse er det tilmed tilladt at medbringe hund. I Løkkens gamle bydel finder I de charmerende, gamle fiskerhuse. Byen har mange gode spisesteder, ofte med udendørs servering og ofte med udsigt enten til det pulserende byliv eller over vandet. Prøv Løkkens specialitet; stegt rødspætte! Der er gode indkøbsmuligheder i byen, da butikkerne holder åbent alle ugens 7 dage året rundt. Byen byder desuden på et museum, et bolchekogeri samt flere gallerier. Løkken har et livligt kulturliv for alle aldre - bl.a. arrangeres der koncerter, kræmmermarked, antikmesse, strandaerobic, sandkonkurrencer samt guidede by- og klitvandringer i sommerperioden.

 
Sommerdag på Løkken Strand med livreddertårn og de karakteristiske badehuse Sommerstemning i badebyen Løkken Børn i strandkanten på Løkken Strand Bunkere på den nordlige del af Løkken Strand
 

Strand

Løkken byder på en af Nordeuropas bedste badestrande. Den brede, hvide sandstrand i Nordjylland er kendetegnet af de hvide badehuse langs de høje, afskærmende klitter med marehalm på begge sider af nedkørslen til stranden. Stranden er 10 km lang og helt stenfri. Her findes flere bunkere fra 2. verdenskrig, som evt. kan give læ for vinden på en blæsende dag. Biler er tilladt på stranden, men der findes også bilfri strækninger. Vestenvinden sørger for bølgerne på havet er velegnet for både badning og surfing. Om sommeren arrangeres der beachvolley ved vandkanten. På alle årstider indbyder stranden til traveture. Solnedgangen over havet kan beundres fra stranden, klitterne eller molen. På Løkken Strand kan I opleve fiskekutterne blive trukket op på land efter en tur på havet, og evt. købe friskfanget fisk med hjem.

Natur

I Løkken er sommerhusene spredt ud i den vilde Natur, som omkring Løkken varierer fra bred sandstrand, Vesterhavets vindblæste klitlandskaber til frodige enge, klitheder og skovområder bag byen. Lige syd for Løkken, mellem Saltum og Grønhøj, kan I opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i området kan I se ud over hele Jammerbugten. Langs kysten nord for Løkken kan I opleve den høje Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor sandklitten foran fyrtårnet nu overstiger højden af fyrtårnet.

Aktivitet

Når man bor i sommerhus i Løkken byder byen på et væld af aktivitetsmuligheder. Her finder I en indbydende strand, en golfbane, Put & Take fiskeparker, tennisbaner, et bowlingcenter og en gokart-bane. Året rundet kan lystfiskere fiske fra molen i Løkken eller fra stranden i den nærliggende Nr. Lyngby. Fra et af vore sommerhuse i Løkken kan i vandre, cykle eller ride i de naturskønne omgivelser. Rideheste kan lejes i området. Golfspillere kan besøge Løkken Golfklub, som byder på en flot, 18-hullers bane samt en 9-hullers Pay & Play bane, der er åben året rundt. Action House i Løkken byder på bowlingbaner, lasergame, paintball, go-karts, spillehal, boldrum, elbiler, internetcafé, restaurant og diskotek. I kommer ikke til at kede jer hvis i lejer sommerhus i Løkken. I Løkken kan prøve paragliding og drageflyvning fra Nr. Lyngbys 15 km lange klint, som i højde varierer fra 30 til 100 m. Aktivitetscentret Action House tilbyder sjove og nervepirrende aktiviteter året rundt.

Attraktion

Løkken i Nordjylland er hjemsted for mange kunstnere, og bor I i sommerhus i Løkken, kan i besøge flere gallerier og kunstbutikker i byen og området. Oplev evt. også det arbejdende bolchekogeri eller lysstøberi midt i byen. Kystfiskerimuseet i Løkken udstiller en kystbåd, en fiskerbåd samt grej og billeder og en udstilling om redningsvæsnet. Et sommerhus i Løkken er også et godt udgangspunkt for udflugter, og i Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (5 km). Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (8 km). Et sandflugtsmuseum er etableret i nærheden af Rubjerg Knude Fyr fra 1900, og fra fyret, som vil sande til i løbet af få år, er der flot udsigt over hav og landskab (11 km).

Udflugt

Om I er en familie med børn eller par som bor i sommerhus byder området omkring Løkken på noget for en enhver. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (13 km). Haven i Hune er en 6500 m2 stor smuk, farverig og inspirerende have med bl.a. plantesalg, salg af malerier o.lign. samt en café (20 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (32 km). I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

216 Sommerhuse i Løkken

Søg sommerhus
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3126,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4449

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2948,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4209

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3458,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4184

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3157,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4410

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3093,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4245

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4281,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4161

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4820,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4240

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5494,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4210

   375 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4538,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4166

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2116,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4206

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5317,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4195

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3320,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4235

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5627,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4318

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2281,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4334

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2364,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4375

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2543,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4305

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2314,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4339

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2263,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4234

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2653,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4398

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2937,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4422

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4346,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4386

   550 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2533,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4457

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2159,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4365

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4318,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4354

   25 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4578,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4110

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2868,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4205

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4089,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4179

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3790,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4167

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2360,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4180

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2200,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4465

   300 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2408,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4332

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3197,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4097

   300 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3597,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4181

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2242,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4274

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4260,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4319

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3318,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4373

   300 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4287,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4158

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2776,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4335

   250 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3066,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4404

   100 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2241,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4190

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3596,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4415

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3818,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4182

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3750,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4326

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3867,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4444

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2777,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4382

   250 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2953,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4468

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3457,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4369

   275 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4334,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4436

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3457,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4124

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2977,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4401

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3143,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4447

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5504,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4109

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2416,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4198

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2786,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4281

   450 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2559,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4196

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5453,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4223

   25 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1602,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4469

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3149,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4351

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2074,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4348

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2056,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4377

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4355,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4417

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2564,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4311

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3119,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4317

   75 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3848,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4242

   100 m til vandet

   Sovepladser: 3

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3108,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4213

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2291,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4438

   100 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3406,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4292

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2181,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4452

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5515,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4380

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3208,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4316

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2344,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4461

   500 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2560,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4397

   75 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4417,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4164

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2292,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4322

   325 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3270,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4366

   475 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2846,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4163

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4295,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4197

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1753,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4254

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2674,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4370

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2964,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4439

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2455,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4429

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4746,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4130

   400 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2845,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-3502

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3475,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4199

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2836,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4374

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3151,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4165

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2875,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4356

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2877,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4169

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2617,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4448

   500 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2129,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4466

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2581,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4295

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 8544,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4191

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2988,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4208

   350 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2527,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4424

   700 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3335,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4264

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Eksklusiv

   ?
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2959,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4428

   600 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3167,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4154

   750 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4414,-

    

   Løkken 

   Reg.nr.: 11-4320

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?