Sommerhusudlejning i Løkken - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Løkken, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Løkken er en populær badeby ved Vesterhavet, som byder på skønne badestrande med hvide badehuse, fiskerbåde og bunkere, et aktivt og charmerende byliv og mange dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser. Løkken er kendt for sommerhusudlejning og byder på aktiviteter og seværdigheder for alle.

 

Gæstevurderinger fra Løkken

 
 

624 gæster har givet Løkken en gennemsnitlig vurdering på 4,70 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Erik, Horsens besøgte området fra
 
09-05-2020 til 16-05-2020

Vi boede i huset under Corona nedlukning, så vi nød naturen i rig mål.


Annette, Gadbjerg besøgte området fra
 
07-05-2020 til 10-05-2020

Rubjerg Knude og Fyr, Løkken strand og Saltum by.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-04-2020 til 02-05-2020

Man kan gå ind til byen langs stranden


Ruben Due, Odense NV besøgte området fra
 
19-02-2020 til 26-02-2020

Vi gik ture til stranden, til Løkken by, og vi kørte rundt til både Hirtshals, Lønstrup, Saltum og Bulbjerg. Nu var det jo temmeligt blæsende og vådt, da vi var der, men med god påklædning er det i sig selv også en god oplevelse. Fantastiske dagligvarebutikker i Løkken og selvfølgelig både turistbutikker og kultursteder/gallerier - tag også en tur ind i Løkken Bryghus! Værtinden er fantastisk og sælger dig hjertens gerne af deres øl!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-02-2020 til 17-02-2020

Lønstrup og udflugt til Rubjerg Fyr kan anbefales.


Birthe, Viborg besøgte området fra
 
21-12-2019 til 28-12-2019

Vi var i Blokhus og besøgte Skulpturparken, der havde en Magisk Lysverden.. Ja, det var helt fantastisk flot, der var hængt forskellige ting i træerne, tunnelen var blevet til Kyssetunnelen med masser af lys, der kunne skifte farve, og når der kom julemusik ud af højttaleren, så var der lysshow på/i tunnelen og andre ting i parken. Virkelig et besøg værd.


Peder, Brenderup Fyn besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

Vi havde mulighed for at følge optakten til flytning af Rubjerg Knude Fyrtårn, et meget spændende projekt. Vi var heldige med vejret mens vi var der. Et sted som vi gerne besøger igen efter flytning af tårnet.


Mie, Højslev besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

Løkken bryghus er et besøg værd.


Ole, Tørring besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Skulpturparken i Blokhus og Børglum Kloster er virkelig et besøg værd. Slagteren i Løkken har et rigtig godt og stort udvalg, og er også et besøg værd.


Lis, Vamdrup besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Spadsereture langs havet. Frokost på Casa Blanca. I Super Brugsen kan man få næsten alt.


Helle, Løsning besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

de to have i skagen er et fantastisk sted og spise


Maja Errebo, Nykøbing F besøgte området fra
 
10-08-2019 til 17-08-2019

Løkken Badehotel Rigtig skøn mad.


Søren, KØBENHAVN S besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Børglum kloster er virkelig et besøg værd. Fårup sommerland er et kæmpe hit når man har børn med.


Vibeke, Jyllinge besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Der var gode restauranter i byen - dog noget dyrt.


Henrik, Vanløse besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Rubjerg Knude, Family Fun Park ved Nørre Lyngby og heldagstur til Skagen var nogle af de ture, som vi tog undervejs. Især Rubjerg Knude ligger jo med en spektakulær udsigt til barsk og flot natur, ligesom sandet altid lokker børn til at tumle op og ned ad bakkerne.


Kjeld, Gråsten besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Stranden, byvandring, Blokhus, Vingård i Brønderslev.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Kør en tur til Lønstrup, Resterne af Mårup kirke og ikke mindst Rubjerg Fyr. En tur på stranden ved Nr. Lyngby er også et besøg værd. Børglum Kloster er absolut et besøg værd. I Løkken er en tur på molen en skøn oplevelsen måske at købe fisk på vej op i byen igen i auktionshuset. God og billig mad på Hovmesteren.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Vi var ude og Ride på islandske heste ved ridecenteret Skallerup.


Martin, Odense NV besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Et besøg vær er Børlum kloster og rudbjerg knude fyr.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-06-2019 til 29-06-2019

Gør brug af alle de små stande, man møder på sin tur rundt i Nordjylland, som står ud til vejen, der sælger hjemmedyrkede /-lavede produkter. Alt vi har købt, har været af fremragende kvalitet og virkeligt lækkert. Skt. Hans på Løkken strand var desuden en rigtigt hyggelig begivenhed med kæmpe bål og masser af musik og glade mennesker.


Jessie, Svebølle besøgte området fra
 
10-06-2019 til 14-06-2019

Highway 66 - super gode bøffer også de billige :o)


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Feriebyen Løkken byder på dejlige sommerhuse, skønne strande, dejlig natur, kunst, kultur og et livligt restaurationsliv. Løkken i Nordjylland er et populært feriested, særligt til sommerhusudlejning - og det er ikke uden grund! Her findes alt, hvad familien man kan ønske sig af til en ferie i sommerhus ved Vesterhavet og i mange af vores sommerhuse er det tilmed tilladt at medbringe hund. I Løkkens gamle bydel finder I de charmerende, gamle fiskerhuse. Byen har mange gode spisesteder, ofte med udendørs servering og ofte med udsigt enten til det pulserende byliv eller over vandet. Prøv Løkkens specialitet; stegt rødspætte! Der er gode indkøbsmuligheder i byen, da butikkerne holder åbent alle ugens 7 dage året rundt. Byen byder desuden på et museum, et bolchekogeri samt flere gallerier. Løkken har et livligt kulturliv for alle aldre - bl.a. arrangeres der koncerter, kræmmermarked, antikmesse, strandaerobic, sandkonkurrencer samt guidede by- og klitvandringer i sommerperioden.

 
Sommerdag på Løkken Strand med livreddertårn og de karakteristiske badehuse Sommerstemning i badebyen Løkken Børn i strandkanten på Løkken Strand Bunkere på den nordlige del af Løkken Strand
 

Strand

Løkken byder på en af Nordeuropas bedste badestrande. Den brede, hvide sandstrand i Nordjylland er kendetegnet af de hvide badehuse langs de høje, afskærmende klitter med marehalm på begge sider af nedkørslen til stranden. Stranden er 10 km lang og helt stenfri. Her findes flere bunkere fra 2. verdenskrig, som evt. kan give læ for vinden på en blæsende dag. Biler er tilladt på stranden, men der findes også bilfri strækninger. Vestenvinden sørger for bølgerne på havet er velegnet for både badning og surfing. Om sommeren arrangeres der beachvolley ved vandkanten. På alle årstider indbyder stranden til traveture. Solnedgangen over havet kan beundres fra stranden, klitterne eller molen. På Løkken Strand kan I opleve fiskekutterne blive trukket op på land efter en tur på havet, og evt. købe friskfanget fisk med hjem.

Natur

I Løkken er sommerhusene spredt ud i den vilde Natur, som omkring Løkken varierer fra bred sandstrand, Vesterhavets vindblæste klitlandskaber til frodige enge, klitheder og skovområder bag byen. Lige syd for Løkken, mellem Saltum og Grønhøj, kan I opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i området kan I se ud over hele Jammerbugten. Langs kysten nord for Løkken kan I opleve den høje Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor sandklitten foran fyrtårnet nu overstiger højden af fyrtårnet.

Aktivitet

Når man bor i sommerhus i Løkken byder byen på et væld af aktivitetsmuligheder. Her finder I en indbydende strand, en golfbane, Put & Take fiskeparker, tennisbaner, et bowlingcenter og en gokart-bane. Året rundet kan lystfiskere fiske fra molen i Løkken eller fra stranden i den nærliggende Nr. Lyngby. Fra et af vore sommerhuse i Løkken kan i vandre, cykle eller ride i de naturskønne omgivelser. Rideheste kan lejes i området. Golfspillere kan besøge Løkken Golfklub, som byder på en flot, 18-hullers bane samt en 9-hullers Pay & Play bane, der er åben året rundt. Action House i Løkken byder på bowlingbaner, lasergame, paintball, go-karts, spillehal, boldrum, elbiler, internetcafé, restaurant og diskotek. I kommer ikke til at kede jer hvis i lejer sommerhus i Løkken. I Løkken kan prøve paragliding og drageflyvning fra Nr. Lyngbys 15 km lange klint, som i højde varierer fra 30 til 100 m. Aktivitetscentret Action House tilbyder sjove og nervepirrende aktiviteter året rundt.

Attraktion

Løkken i Nordjylland er hjemsted for mange kunstnere, og bor I i sommerhus i Løkken, kan i besøge flere gallerier og kunstbutikker i byen og området. Oplev evt. også det arbejdende bolchekogeri eller lysstøberi midt i byen. Kystfiskerimuseet i Løkken udstiller en kystbåd, en fiskerbåd samt grej og billeder og en udstilling om redningsvæsnet. Et sommerhus i Løkken er også et godt udgangspunkt for udflugter, og i Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (5 km). Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (8 km). Et sandflugtsmuseum er etableret i nærheden af Rubjerg Knude Fyr fra 1900, og fra fyret, som vil sande til i løbet af få år, er der flot udsigt over hav og landskab (11 km).

Udflugt

Om I er en familie med børn eller par som bor i sommerhus byder området omkring Løkken på noget for en enhver. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (13 km). Haven i Hune er en 6500 m2 stor smuk, farverig og inspirerende have med bl.a. plantesalg, salg af malerier o.lign. samt en café (20 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (32 km). I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

210 Sommerhuse i Løkken

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4179

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4205

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4182

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4477

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4335

   250 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4455

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4401

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4184

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4443

   350 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4022

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2497,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4274

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4198

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4245

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3591,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4197

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2195,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4377

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4476

   10 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2211,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4452

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4164

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4483

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4475

   350 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4169

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4130

   400 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4444

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4191

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4375

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4447

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2651,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4412

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4242

   100 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4392

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4457

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3384,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4272

   200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4380,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4354

   25 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4209

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4957,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4431

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2393,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4180

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4240

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4361

   125 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4478,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4320

   700 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4490

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4449

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Ferielejlighed, Løkken

   Reg.nr.: 11-4409

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4391

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1777,-

    

   Løkken Ferielejlighed i feriecenter, Løkken

   Reg.nr.: 11-4254

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4453

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4365

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4410

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3414,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4432

   500 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4188

   75 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4167

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4404

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4411

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4469

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4326

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5766,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4400

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4097

   300 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4181

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4158

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4161

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2920,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4436

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2315,-

    

   Løkken Ferielejlighed i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4311

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2769,-

    

   Løkken Ferielejlighed i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4224

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3152,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4213

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3506,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4124

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4438

   100 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4294

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1850,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4196

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?