Sommerhusudlejning i Løkken - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Løkken, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Løkken er en populær badeby ved Vesterhavet, som byder på skønne badestrande med hvide badehuse, fiskerbåde og bunkere, et aktivt og charmerende byliv og mange dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser. Løkken er kendt for sommerhusudlejning og byder på aktiviteter og seværdigheder for alle.

 

Gæstevurderinger fra Løkken

 
 

789 gæster har givet Løkken en gennemsnitlig vurdering på 4,63 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Marianne, Vemmelev besøgte området fra
 
02-11-2020 til 06-11-2020

Boligen ligger tæt på Brugsen hvor der er en udemærket bagerafdeling, hvorfra vi forsynede os med godt morgenbrød. Iøvrigt en stor brugs med mange forskellige varer


Mette, Hjørring besøgte området fra
 
16-10-2020 til 18-10-2020

Kan varmt anbefale at spise på HAVS...vi bestilte deres 3 retters menu...super lækkert. Brunch på Cafe Frandsen. Skønt gå tur langs stranden fra Løkken til Nr. Lyngby og tilbage igen gennem klitterne. Køre eller cykle til hyggelige Lønstrup.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-10-2020 til 18-10-2020

Skallerup ridecenter og besøgsgård er et besøg værd, hvis man har børn med eller hvis man selv vil ud at ride en tur på islændere.


Linda, Horsens besøgte området fra
 
14-10-2020 til 18-10-2020

Masser af steder til oplevelser Gå til campingpladsen lige før Løkken by. 3 km og så gå gennem campingpladsen ned til stranden og den vej retur...skønt.


Ronni, Skørping besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Gode surfmuligheder, shopping, natur lige ved døren. Dejlig stemning på strand og i byen.


Knud Erik, Lystrup besøgte området fra
 
10-09-2020 til 17-09-2020

gode lokale spisesteder tag en tur til Hirtshals der er hirtshals fiskehus et besøg værd


Susanne, Rødovre besøgte området fra
 
29-08-2020 til 05-09-2020

Tag en morgengåtur til stranden og oplev havet sandet og ferieboligens perfekte beliggenhed i Nordjylland


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-08-2020 til 26-08-2020

Restaurant Havs har rigtig god mad.


Erik Wendel, Roskilde besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Besøg gerne restaurant Søborg og Cafe Frandsen.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Vi var på stranden i Løkken, og i Thorup så kutter blive trukket op på land. Her kan købes friske fisk. Vi besøgte Skagen og var på Grenen hvor der lå 12 sæler. Vi var på rundvisning på testcenter Østerild og i Bunkersmuseum i Hanstholm og meget andet. Området er fyldt med tilbud for enhver.


Mogens, Snekkersten besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Råbjerg Mile,Rubjerg Knude og Skagen, herunder Gl. Skagen, er et absolut must.


Finn, Kolding besøgte området fra
 
15-08-2020 til 23-08-2020

Gode cykelstier i området, så man ikke behøver at cykle på hovedvejen, gode makerede cykelruter rundt på de mindre veje. Besøg gerne Restaurant Hovmesteren, hyggelig atmosfære, dejlig rolig sted. Maden er fin tilberedt.


Bo, Holstebro besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Tag cyklen med og lad bilen stå. Cykl en tur ned til stranden og køb en rødspætte af de fiskere som lige er kommet i land (ca kl. 11.00). Prøv at spise en pizza på restaurant Lido (gl. Løkken sparekasse).


Jette, Slagelse besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Løkken bryghus er et hyggeligt sted med god øl, fremfor at sidde på de store steder på gågaden. Børglum kloster var overraskende på den gode måde.


Hanne, Frederiksberg besøgte området fra
 
08-08-2020 til 14-08-2020

Nabo er en restaurant som har take away på hverdagsmad til rimelig pris


Maja, Bagsværd besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Badehotellet servere et rigtig godt stjerneskud og der er gode is hos Freddis og iskompaniet


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Man spiser særdeles godt på Løkken badehotel


Emma, Slagelse besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Kan anbefale tur til Rubjerg Knude fyr, Råbjerg Mile og Skagen med Grenen, alle skønne steder at tilbringe nogle timer.


Finn, Kongens Lyngby besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Restauranten på Løkken Badehotel kan klart anbefales, hvorimod restaurant Søborg ikke er helt i top.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Besøg Restaurant Havs i Løkken og keramikcafe Møllehuset uden for Lønstrup. Husk bordbestilling begge steder.


Lotte, Vamdrup besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Huset Havs er god for en lækker uhøjtidelig madoplevelse. Børglum kloster er en spændende historisk oplevelse.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Feriebyen Løkken byder på dejlige sommerhuse, skønne strande, dejlig natur, kunst, kultur og et livligt restaurationsliv. Løkken i Nordjylland er et populært feriested, særligt til sommerhusudlejning - og det er ikke uden grund! Her findes alt, hvad familien man kan ønske sig af til en ferie i sommerhus ved Vesterhavet og i mange af vores sommerhuse er det tilmed tilladt at medbringe hund. I Løkkens gamle bydel finder I de charmerende, gamle fiskerhuse. Byen har mange gode spisesteder, ofte med udendørs servering og ofte med udsigt enten til det pulserende byliv eller over vandet. Prøv Løkkens specialitet; stegt rødspætte! Der er gode indkøbsmuligheder i byen, da butikkerne holder åbent alle ugens 7 dage året rundt. Byen byder desuden på et museum, et bolchekogeri samt flere gallerier. Løkken har et livligt kulturliv for alle aldre - bl.a. arrangeres der koncerter, kræmmermarked, antikmesse, strandaerobic, sandkonkurrencer samt guidede by- og klitvandringer i sommerperioden.

 
Sommerdag på Løkken Strand med livreddertårn og de karakteristiske badehuse Sommerstemning i badebyen Løkken Børn i strandkanten på Løkken Strand Bunkere på den nordlige del af Løkken Strand
 

Strand

Løkken byder på en af Nordeuropas bedste badestrande. Den brede, hvide sandstrand i Nordjylland er kendetegnet af de hvide badehuse langs de høje, afskærmende klitter med marehalm på begge sider af nedkørslen til stranden. Stranden er 10 km lang og helt stenfri. Her findes flere bunkere fra 2. verdenskrig, som evt. kan give læ for vinden på en blæsende dag. Biler er tilladt på stranden, men der findes også bilfri strækninger. Vestenvinden sørger for bølgerne på havet er velegnet for både badning og surfing. Om sommeren arrangeres der beachvolley ved vandkanten. På alle årstider indbyder stranden til traveture. Solnedgangen over havet kan beundres fra stranden, klitterne eller molen. På Løkken Strand kan I opleve fiskekutterne blive trukket op på land efter en tur på havet, og evt. købe friskfanget fisk med hjem.

Natur

I Løkken er sommerhusene spredt ud i den vilde Natur, som omkring Løkken varierer fra bred sandstrand, Vesterhavets vindblæste klitlandskaber til frodige enge, klitheder og skovområder bag byen. Lige syd for Løkken, mellem Saltum og Grønhøj, kan I opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i området kan I se ud over hele Jammerbugten. Langs kysten nord for Løkken kan I opleve den høje Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor sandklitten foran fyrtårnet nu overstiger højden af fyrtårnet.

Aktivitet

Når man bor i sommerhus i Løkken byder byen på et væld af aktivitetsmuligheder. Her finder I en indbydende strand, en golfbane, Put & Take fiskeparker, tennisbaner, et bowlingcenter og en gokart-bane. Året rundet kan lystfiskere fiske fra molen i Løkken eller fra stranden i den nærliggende Nr. Lyngby. Fra et af vore sommerhuse i Løkken kan i vandre, cykle eller ride i de naturskønne omgivelser. Rideheste kan lejes i området. Golfspillere kan besøge Løkken Golfklub, som byder på en flot, 18-hullers bane samt en 9-hullers Pay & Play bane, der er åben året rundt. Action House i Løkken byder på bowlingbaner, lasergame, paintball, go-karts, spillehal, boldrum, elbiler, internetcafé, restaurant og diskotek. I kommer ikke til at kede jer hvis i lejer sommerhus i Løkken. I Løkken kan prøve paragliding og drageflyvning fra Nr. Lyngbys 15 km lange klint, som i højde varierer fra 30 til 100 m. Aktivitetscentret Action House tilbyder sjove og nervepirrende aktiviteter året rundt.

Attraktion

Løkken i Nordjylland er hjemsted for mange kunstnere, og bor I i sommerhus i Løkken, kan i besøge flere gallerier og kunstbutikker i byen og området. Oplev evt. også det arbejdende bolchekogeri eller lysstøberi midt i byen. Kystfiskerimuseet i Løkken udstiller en kystbåd, en fiskerbåd samt grej og billeder og en udstilling om redningsvæsnet. Et sommerhus i Løkken er også et godt udgangspunkt for udflugter, og i Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (5 km). Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (8 km). Et sandflugtsmuseum er etableret i nærheden af Rubjerg Knude Fyr fra 1900, og fra fyret, som vil sande til i løbet af få år, er der flot udsigt over hav og landskab (11 km).

Udflugt

Om I er en familie med børn eller par som bor i sommerhus byder området omkring Løkken på noget for en enhver. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (13 km). Haven i Hune er en 6500 m2 stor smuk, farverig og inspirerende have med bl.a. plantesalg, salg af malerier o.lign. samt en café (20 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (32 km). I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Løkken

Søg sommerhus
 
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2349,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4695,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5046,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4568,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3326,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4407,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4134,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2995,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   25 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5740,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2580,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2542,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2714,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3004,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2392,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4832,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3503,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2926,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3416,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7144,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3057,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3099,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3384,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5053,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8106,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2997,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2355,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2511,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3162,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3180,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2623,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3355,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2018,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2880,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus i by, Løkken

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2750,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   750 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2894,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4367,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3102,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3393,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7193,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2741,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3360,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   25 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4606,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2538,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5349,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   30 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3574,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   14 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2723,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3707,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2559,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5081,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5106,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1766,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3809,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3928,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2436,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2677,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2994,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2820,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3282,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4761,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3341,-
    
  •  

   Løkken Ferielejlighed i feriecenter, Løkken

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2083,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3557,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   375 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5743,-
    
  •  

   Løkken Sommerhus, Løkken

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   325 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2743,-