Sommerhusudlejning i Løkken - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Løkken, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Løkken er en populær badeby ved Vesterhavet, som byder på skønne badestrande med hvide badehuse, fiskerbåde og bunkere, et aktivt og charmerende aktivt byliv og mange dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser. Løkken er kendt for sommerhusudlejning og byder på aktiviteter og seværdigheder for alle.

 

Gæstevurderinger fra Løkken

 
 

1297 gæster har givet Løkken en gennemsnitlig vurdering på 4,56 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
TOMMY, Hvalsø gæstede området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

på det gamle badehotel, spiste vi hele stegte rødspætter (kan anbefales) Løkken bryghus, prøv deres ølsmagekasse ! Restaurant hovmesteren har gode spareribs ! og prøv også at gå ind hos galleri løkken, der møder i skagenmaleren john kristensen. de billigste fadøl fås hos bluesmoke (en vandpibe bar) den ligger lidt for sig selv på vej ned til stranden.


Lene, Tranbjerg J gæstede området fra
 
17-05-2018 til 25-05-2018

Vi spiste nogle gange i Caféen i Nørregade nogle gange. Denne restaurant kan vi varmt anbefale.


Sol og Strand gæst gæstede området fra
 
26-05-2018 til 02-06-2018

Center for Papirkunst og Haven i Hune i Blokhus er topseværdigheder Herregården Odden med Willumsen-samlingen er en perle. Bjergby-området tæt ved er Vendsyssels smukkeste område - velegnet til en cykeltur. Slæbesteddet + molen v. Løkken samt fiskekøb fra kutter er fint Hjørring: Vendsyssel Kunstmuseum + nærliggende vandkunst af Bjørn Nørgård samt Håndværksmuseet. Hjørring Bjerge nord for byen et særdeles smukt område. Selom der er 80 km. til Livø, er det absolut turen værd!!!!!


Torkild, Varde gæstede området fra
 
19-05-2018 til 26-05-2018

Vi cyklede mange ture området


Iver, Vojens gæstede området fra
 
06-05-2018 til 11-05-2018

Besøg Casa Blanca. Super mad, godt personale og atmosfære. Bare det at ejeren kunne huske var guld værd. Absolut et besøg værd.


Christian, Dragør gæstede området fra
 
10-02-2018 til 17-02-2018

Har man børn med er actionhouse et besøg værd, hvis vejret ikke er alt for godt :-)


Erik Wendel, Roskilde gæstede området fra
 
09-09-2017 til 16-09-2017

Besøg slagter Dyrby - slagtervarer som i "gamle" dage, men i moderne tilberedning.


 
 
 
 

Generel

Feriebyen Løkken byder på dejlige sommerhuse, skønne strande, dejlig natur, kunst, kultur og et livligt restaurationsliv. Løkken i Nordjylland er et populært feriested, særligt til sommerhusudlejning - og det er ikke uden grund! Her findes alt, hvad familien man kan ønske sig af til en ferie i sommerhus ved Vesterhavet og i mange af vores sommerhuse er det tilmed tilladt at medbringe hund. I Løkkens gamle bydel finder I de charmerende, gamle fiskerhuse. Byen har mange gode spisesteder, ofte med udendørs servering og ofte med udsigt enten til det pulserende byliv eller over vandet. Prøv Løkkens specialitet; stegt rødspætte! Der er gode indkøbsmuligheder i byen, da butikkerne holder åbent alle ugens 7 dage året rundt. Byen byder desuden på et museum, et bolchekogeri samt flere gallerier. Løkken har et livligt kulturliv for alle aldre - bl.a. arrangeres der koncerter, kræmmermarked, antikmesse, strandaerobic, sandkonkurrencer samt guidede by- og klitvandringer i sommerperioden.

Mere arrow

 
Sommerdag på Løkken Strand med livreddertårn og de karakteristiske badehuse Sommerstemning i badebyen Løkken Børn i strandkanten på Løkken Strand Bunkere på den nordlige del af Løkken Strand
 

Strand

Løkken byder på en af Nordeuropas bedste badestrande. Den brede, hvide sandstrand i Nordjylland er kendetegnet af de hvide badehuse langs de høje, afskærmende klitter med marehalm på begge sider af nedkørslen til stranden. Stranden er 10 km lang og helt stenfri. Her findes flere bunkere fra 2. verdenskrig, som evt. kan give læ for vinden på en blæsende dag. Biler er tilladt på stranden, men der findes også bilfri strækninger. Vestenvinden sørger for bølgerne på havet er velegnet for både badning og surfing. Om sommeren arrangeres der beachvolley ved vandkanten. På alle årstider indbyder stranden til traveture. Solnedgangen over havet kan beundres fra stranden, klitterne eller molen. På Løkken Strand kan I opleve fiskekutterne blive trukket op på land efter en tur på havet, og evt. købe friskfanget fisk med hjem.

Natur

I Løkken er sommerhusene spredt ud i den vilde Natur, som omkring Løkken varierer fra bred sandstrand, Vesterhavets vindblæste klitlandskaber til frodige enge, klitheder og skovområder bag byen. Lige syd for Løkken, mellem Saltum og Grønhøj, kan I opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i området kan I se ud over hele Jammerbugten. Langs kysten nord for Løkken kan I opleve den høje Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor sandklitten foran fyrtårnet nu overstiger højden af fyrtårnet.

Aktivitet

Når man bor i sommerhus i Løkken byder byen på et væld af aktivitetsmuligheder. Her finder I en indbydende strand, en golfbane, Put & Take fiskeparker, tennisbaner, et bowlingcenter og en gokart-bane. Året rundet kan lystfiskere fiske fra molen i Løkken eller fra stranden i den nærliggende Nr. Lyngby. Fra et af vore sommerhuse i Løkken kan i vandre, cykle eller ride i de naturskønne omgivelser. Rideheste kan lejes i området. Golfspillere kan besøge Løkken Golfklub, som byder på en flot, 18-hullers bane samt en 9-hullers Pay & Play bane, der er åben året rundt. Action House i Løkken byder på bowlingbaner, lasergame, paintball, go-karts, spillehal, boldrum, elbiler, internetcafé, restaurant og diskotek. I kommer ikke til at kede jer hvis i lejer sommerhus i Løkken. I Løkken kan prøve paragliding og drageflyvning fra Nr. Lyngbys 15 km lange klint, som i højde varierer fra 30 til 100 m. Aktivitetscentret Action House tilbyder sjove og nervepirrende aktiviteter året rundt.

Attraktion

Løkken i Nordjylland er hjemsted for mange kunstnere, og bor I i sommerhus i Løkken, kan i besøge flere gallerier og kunstbutikker i byen og området. Oplev evt. også det arbejdende bolchekogeri eller lysstøberi midt i byen. Kystfiskerimuseet i Løkken udstiller en kystbåd, en fiskerbåd samt grej og billeder og en udstilling om redningsvæsnet. Et sommerhus i Løkken er også et godt udgangspunkt for udflugter, og i Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (5 km). Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (8 km). Et sandflugtsmuseum er etableret i nærheden af Rubjerg Knude Fyr fra 1900, og fra fyret, som vil sande til i løbet af få år, er der flot udsigt over hav og landskab (11 km).

Udflugt

Om I er en familie med børn eller par som bor i sommerhus byder området omkring Løkken på noget for en enhver. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (13 km). Haven i Hune er en 6500 m2 stor smuk, farverig og inspirerende have med bl.a. plantesalg, salg af malerier o.lign. samt en café (20 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (32 km). I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

230 Sommerhuse i Løkken

Søg sommerhus
  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4354

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   25 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4277

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4415

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3562

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4161

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3631

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4182

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3630

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4326

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3724

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4441

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   10 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 5577

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4223

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   25 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 5412

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4240

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4785

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4317

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   75 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3090

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4377

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2145

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4164

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3954

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4370

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   350 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2649

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4405

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2432

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4286

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   250 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3671

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4320

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3088

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4461

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2751

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4429

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2432

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4160

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   200 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 8410

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4305

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2520

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4386

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   550 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4305

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4455

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4179

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4198

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2567

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4449

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3097

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4426

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   700 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2931

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4205

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2721

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4365

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   75 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2335

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4398

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2629

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4022

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 12109

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4438

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2270

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4380

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4707

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4184

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   500 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3426

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4197

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   400 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3453

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4254

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 1737

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4167

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   50 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3754

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4439

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   200 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2936

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4188

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   75 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 7085

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4406

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   200 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3256

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4180

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2338

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4203

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2281

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4235

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   250 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3289

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4335

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   250 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2750

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4181

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3573

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4158

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4246

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4274

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2440

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4319

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3408

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4190

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2221

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4245

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   250 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3064

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4436

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   50 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4293

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4176

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 1678

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4183

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   75 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 5733

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4391

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2494

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4324

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   50 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2796

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4213

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   150 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3670

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4224

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2938

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4369

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   275 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3147

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4242

   Sovepladser: 3

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3812

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4419

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2208

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4124

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   150 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3425

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4179

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   500 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 5052

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4322

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   325 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2271

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4196

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2897

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4453

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2251

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4109

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3138

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4431

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 5192

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4097

   Sovepladser: 9

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3340

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4281

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   450 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2760

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4348

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   150 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2164

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4166

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   200 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4495

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4169

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   200 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2850

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4271

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3436

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4367

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   700 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3618

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4239

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 1991

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4279

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2409

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4309

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2129

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4267

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   550 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 1875

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4316

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3178

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4366

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   475 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3239

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4210

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   375 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 5452

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4195

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   400 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4273

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4217

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   75 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 1753

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4379

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4116

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4206

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   350 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2097

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4404

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   100 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3723

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4374

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2810

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4351

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   200 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3120

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-3502

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   500 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2819

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4318

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   500 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 6014

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4444

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   300 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4735

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4165

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   400 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3122

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4209

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   50 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2921

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4295

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1000 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2557

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4154

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   750 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3137

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4129

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   750 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 4327

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4275

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   550 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2188

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4208

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   350 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2732

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    
   Eksklusiv
   ?
    
    

   Reg.nr.: 11-4264

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   600 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 3304

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4402

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   75 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2536

   Flere detaljer

  • Løkken

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 11-4283

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Ja

   450 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 2753

   <