Pris garanti Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Løkken - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Løkken, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Løkken er en populær badeby ved Vesterhavet, som byder på skønne badestrande med hvide badehuse, fiskerbåde og bunkere, et aktivt og charmerende byliv og mange dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser. Løkken er kendt for sommerhusudlejning og byder på aktiviteter og seværdigheder for alle.

 

Gæstevurderinger fra Løkken

 
 

1658 gæster har givet Løkken en gennemsnitlig vurdering på 4,62 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Jessie, Svebølle besøgte området fra
 
10-06-2019 til 14-06-2019

Highway 66 - super gode bøffer også de billige :o)


Ole bay, Hillerød besøgte området fra
 
08-06-2019 til 15-06-2019

Stranden ligger 8 min fra huset, hvor man kan gå lige ind til Lykken en rigtig hyggelig by. Skøn natur og mange muligheder for lange ture


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
08-06-2019 til 15-06-2019

Vi gik ned på stranden og ind til byen, det er en skøn tur


winnie, Hobro besøgte området fra
 
16-05-2019 til 26-05-2019

Bag huset er der sti til stranden.


Flemming, Rudkøbing besøgte området fra
 
27-04-2019 til 04-05-2019

Besøg Den Lille Ravbutik i byen, kæmpe udvalg til priser hvor alle kan deltage. Aflæg også Skulpturcentret i Hune et besøg. Husk endelig fotoapparat!


Jesper, Holmegaard besøgte området fra
 
13-04-2019 til 20-04-2019

Nordjylland er bare dejlig. I nær området var vi særlig begejstret for at køre på stranden mellem Løkken og Blokhus, Rubjerg mile, bolcheriet i Løkken og Hirtshals fyr.


Jesper, Albertslund besøgte området fra
 
13-04-2019 til 20-04-2019

Løkken er bare dejlig.


Niels, Ebeltoft besøgte området fra
 
09-02-2019 til 16-02-2019

Fantastisk område


Kirsten Fabricius, Lystrup besøgte området fra
 
30-08-2018 til 02-09-2018

Stranden er dejlig. Solnedgang og sandstrand. Løkken er hyggelig ikke det store. Gode spisesteder.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-08-2018 til 05-09-2018

Bunkermusset i Hanstholm, Rubjerg knude


Henrik og Susanne, Vedbæk besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Der er ingen tvivl om, at alle de butikker der er en del af *Smag på Løkken', er kvalitet og god oplevelse. Der går man aldrig fejl! Vi er vilde med Slagter Dyrby, der bare har alt - og alt er lækkert! North Shore Surf cafeen nede ved stranden er sjov og hyggelig - men det nye sted (hvor Baadsmand lå ) 'Havs' er alletiders! Det fanger essensen af 'Det ny Løkken', atmosfæren er i top, ligeså mad og betjening. Vi kan ikke få armene ned! Det bliver det nye 'sted' i Løkken. Potentialet er der! Der er masser af gode butikker i Løkken - ingen grund til at tage andre steder hen - og betjeningen er i top. Der er altid gode tilbud. Vi har dog en tradition: vi laver altid en afstikker til hyggelige Lønstrup. Man passerer/besøger Rubjerg Knude, men inden da stikker vi altid snuden ind hos knudedrejeren (som hedder Knud .-)). Han er fuld af farverige, sjove historier og butikker rummer så mange smukke skåle, fade og andet, drejet i træ. Book bord - frokost eller middag ( i rigtig god tid!!) på Villa Vest. Dette er et must! Huset ligger helt ud til vandet - havudsigt hvor du end sidder. Indretning, betjening er sublim - maden er ypperlig!!!! Husk også at besøge glaspusteriet midt i byen. Her finder man de smukkeste souvenirs - og agter man at vende tilbage til området flere år i træk ( og hvem gør ikke det?!) kan man begynde at samle på de (dyre) smukke, farvede vandglas, vinglas eller små snapseglas....... Husk iøvrigt at tjekke hvad Galleri Munken har af arrangementer. Det ligger lige syd for Løkken, og er en gammel gård med kombineret vinudsalg, maleriudstillinger og mad og musik. Det er et virkelig hyggeligt sted - og vi har mange gode minder derfra! En skønsom blanding af Anne Linnet, Stig Rossen og diverse salsa, jazz og you name it bands. God fornøjelse! Hov! Børglum Kloster er altid et besøg værd!


Gitte, Vejle besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Prøv Løkken Badehotel:) Lækkert mad til fornuftige priser..


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Skønt område, fantastisk hav og strand. Løkken er en hyggelig By. Lønstrup og Blokhus er også et besøg værd.


Heike, Odense N besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Dejlig by og område.


Tanja, Kolding besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Reastaurant Asia i Brønderslev er billig og god. Asiatisk frokostbuffet -også sushi- til 79 kr pr. Person. Skott i Brønderslev har et virkeligt godt udsalg.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Vi besøgte, og spiste på det nye "Huset Havs" (Tidligere "Peter bådsmand") Det var en rigtig god oplevelse. God mad og et friskt ungt og kompetent personale. Et gennemført koncept!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Vi besøgte Blokhus skulpturpark. Den var et besøg værd.


Hanne, København Ø besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi gik ture langs havet og var i bølgerne hver dag. Der blev også drukket lidt kaffe og spist lækre pandekager på restaurant Søborg i Løkken.


Najannguaq, Karup J besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Pandekage huset, deres mad og drikke er godt. Route 66, american diner's mad er godt. Bolcheriet har gode bolcher. Kræmmermarked i byen, hver torsdag Lækker strand


Anja, Thyholm besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Family Farm Fun Park kan anbefales til børnefamilier.


Conni, Aars besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Når Løkken by og strand er oplevet - er Lønstrup den hyggeligste lille by med åbne værksteder at tage til (glaspusteri, gallerier, keramik mv), og med lækker børnevenlig strand. Lidt svært at finde parkeringsplads, men det var muligt ved kirken... Lækre restauranter og cafeer. Vi tager helt sikkert til Lønstrup næste gang vi skal nordpå 😊 Skagen går man aldrig fejl af 😀.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Feriebyen Løkken byder på dejlige sommerhuse, skønne strande, dejlig natur, kunst, kultur og et livligt restaurationsliv. Løkken i Nordjylland er et populært feriested, særligt til sommerhusudlejning - og det er ikke uden grund! Her findes alt, hvad familien man kan ønske sig af til en ferie i sommerhus ved Vesterhavet og i mange af vores sommerhuse er det tilmed tilladt at medbringe hund. I Løkkens gamle bydel finder I de charmerende, gamle fiskerhuse. Byen har mange gode spisesteder, ofte med udendørs servering og ofte med udsigt enten til det pulserende byliv eller over vandet. Prøv Løkkens specialitet; stegt rødspætte! Der er gode indkøbsmuligheder i byen, da butikkerne holder åbent alle ugens 7 dage året rundt. Byen byder desuden på et museum, et bolchekogeri samt flere gallerier. Løkken har et livligt kulturliv for alle aldre - bl.a. arrangeres der koncerter, kræmmermarked, antikmesse, strandaerobic, sandkonkurrencer samt guidede by- og klitvandringer i sommerperioden.

 
Sommerdag på Løkken Strand med livreddertårn og de karakteristiske badehuse Sommerstemning i badebyen Løkken Børn i strandkanten på Løkken Strand Bunkere på den nordlige del af Løkken Strand
 

Strand

Løkken byder på en af Nordeuropas bedste badestrande. Den brede, hvide sandstrand i Nordjylland er kendetegnet af de hvide badehuse langs de høje, afskærmende klitter med marehalm på begge sider af nedkørslen til stranden. Stranden er 10 km lang og helt stenfri. Her findes flere bunkere fra 2. verdenskrig, som evt. kan give læ for vinden på en blæsende dag. Biler er tilladt på stranden, men der findes også bilfri strækninger. Vestenvinden sørger for bølgerne på havet er velegnet for både badning og surfing. Om sommeren arrangeres der beachvolley ved vandkanten. På alle årstider indbyder stranden til traveture. Solnedgangen over havet kan beundres fra stranden, klitterne eller molen. På Løkken Strand kan I opleve fiskekutterne blive trukket op på land efter en tur på havet, og evt. købe friskfanget fisk med hjem.

Natur

I Løkken er sommerhusene spredt ud i den vilde Natur, som omkring Løkken varierer fra bred sandstrand, Vesterhavets vindblæste klitlandskaber til frodige enge, klitheder og skovområder bag byen. Lige syd for Løkken, mellem Saltum og Grønhøj, kan I opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i området kan I se ud over hele Jammerbugten. Langs kysten nord for Løkken kan I opleve den høje Lønstrup Klint samt sandflugtens påvirkning af landskabet, bl.a. ved Rubjerg Knude, hvor sandklitten foran fyrtårnet nu overstiger højden af fyrtårnet.

Aktivitet

Når man bor i sommerhus i Løkken byder byen på et væld af aktivitetsmuligheder. Her finder I en indbydende strand, en golfbane, Put & Take fiskeparker, tennisbaner, et bowlingcenter og en gokart-bane. Året rundet kan lystfiskere fiske fra molen i Løkken eller fra stranden i den nærliggende Nr. Lyngby. Fra et af vore sommerhuse i Løkken kan i vandre, cykle eller ride i de naturskønne omgivelser. Rideheste kan lejes i området. Golfspillere kan besøge Løkken Golfklub, som byder på en flot, 18-hullers bane samt en 9-hullers Pay & Play bane, der er åben året rundt. Action House i Løkken byder på bowlingbaner, lasergame, paintball, go-karts, spillehal, boldrum, elbiler, internetcafé, restaurant og diskotek. I kommer ikke til at kede jer hvis i lejer sommerhus i Løkken. I Løkken kan prøve paragliding og drageflyvning fra Nr. Lyngbys 15 km lange klint, som i højde varierer fra 30 til 100 m. Aktivitetscentret Action House tilbyder sjove og nervepirrende aktiviteter året rundt.

Attraktion

Løkken i Nordjylland er hjemsted for mange kunstnere, og bor I i sommerhus i Løkken, kan i besøge flere gallerier og kunstbutikker i byen og området. Oplev evt. også det arbejdende bolchekogeri eller lysstøberi midt i byen. Kystfiskerimuseet i Løkken udstiller en kystbåd, en fiskerbåd samt grej og billeder og en udstilling om redningsvæsnet. Et sommerhus i Løkken er også et godt udgangspunkt for udflugter, og i Family Farm Fun Park i Vittrup kan I klappe og fodre de tamme husdyr, ride på ponyer, køre på legetraktor, afprøve vandcykler på en stor sø og holde picnic i de naturskønne omgivelser (5 km). Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (8 km). Et sandflugtsmuseum er etableret i nærheden af Rubjerg Knude Fyr fra 1900, og fra fyret, som vil sande til i løbet af få år, er der flot udsigt over hav og landskab (11 km).

Udflugt

Om I er en familie med børn eller par som bor i sommerhus byder området omkring Løkken på noget for en enhver. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (13 km). Haven i Hune er en 6500 m2 stor smuk, farverig og inspirerende have med bl.a. plantesalg, salg af malerier o.lign. samt en café (20 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (32 km). I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

221 Sommerhuse i Løkken

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4365

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4179

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2360,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4180

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4167

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4415

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4444

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4181

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4097

   300 m til vandet

   Sovepladser: 9

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4182

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4326

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4161

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3457,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4124

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4461

   500 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4198

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3149,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4351

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4316

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4164

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4197

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2116,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4206

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4169

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4477

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4191

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4264

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Eksklusiv

   ?
  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4334

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4414,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4320

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4422

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4447

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4234

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2408,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4313

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4398

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4305

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4468

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4155

   750 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4475

   350 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4173

   650 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2653,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4291

   650 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Ferielejlighed i feriecenter, Løkken

   Reg.nr.: 11-4143

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4390

   450 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4201

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2948,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4209

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4110

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4456

   150 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4437

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4318,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4354

   25 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4449

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4361

   125 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4188

   75 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4184

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3292,-

    

   Løkken Ferielejlighed i feriecenter, Løkken

   Reg.nr.: 11-4254

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4410

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4203

   400 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4205

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3499,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4382

   250 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4335

   250 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4245

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2463,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4274

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4404

   100 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4319

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5133,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4400

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5983,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4190

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4158

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2209,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4212

   100 m til vandet

   Sovepladser: 3

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4401

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2260,-

    

   Løkken Ferielejlighed i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4218

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2742,-

    

   Løkken Ferielejlighed i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4224

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4455

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Løkken Sommerhus i by, Løkken

   Reg.nr.: 11-4369

   275 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4334,-

    

   Løkken Sommerhus, Løkken

   Reg.nr.: 11-4436

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2468,-