Sommerhusudlejning i Lild Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lild Strand, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Lild Strand er omgivet af helt unik natur, som I kan nyde, når I holder ferie i et sommerhus her. Vesterhavets sandstrand indbyder til badning og gåture, og på stranden kan I også se, når fiskerbådene bliver trukket op på land. På grund af den uspolerede natur er sommerhusudlejning populært i Lild Strand.

 

Gæstevurderinger fra Lild Strand

 
 

84 gæster har givet Lild Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,31 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Birger Guldhammer, Kbh. S. besøgte området fra
 
05-09-2020 til 12-09-2020

En tur til Thorup Strand er et must med frisk fisk og pomfritter fra fiskebutikken.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Roen i området er fantastisk


Bo, Ringsted besøgte området fra
 
14-08-2020 til 21-08-2020

Vi besøgte Hanstholm naturreservat.Bunker museet i Hanstholm. Det var stort og interessant .Vi besøgte Fuglefjel ved Bulbjerg .Vi var i Vejlerne hvor der er et stort og varieret antal fugle.Vi så bla.a. hvide silkehejrer og svaner med unger. Vigsø strand ca 15 km væk hvor der ligger en masse bunkere er en dejlig sandstrand. Hedelandskabet er helt specielt for os der ikke bor i et område med den slags natur.


Annemarie, Middelfart besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Fjerritslev Kro god mad og muslinge suppe.


Channie, Hårlev besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Der er så mange stier med kan kan cykle og gå i. Så det er bestemt at anbefale at man tager sine cykler med. ca 60 km derfra ligge Fårup sommerland, hvor vi tog hen, den eneste dag vi havde solskin. Skønt sted for børn og voksne


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Bulbjerg Klint kan anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Klart et besøg værd er Hawboernes hus der har udstilling, og salg, fra forskellige kunsthåndværkere. Ligeledes skal I besøge det lille ishus/udstilling og salg, også fra forskellige kunsthåndværkere, nede ved stranden, på Strandvejen. Det lille ishus er bestemt et besøg værd, flere gange. Begge steder ligger i Lildstrand. Bemærk dog at der ikke er åbent hele sommeren. Giv røgeriet et besøg, eller flere. Usædvanlig lækkert. Ligesom du får en god snak med ejeren, hvis du kan forstå hans nordjyske ;) ligger også i Lildstrand, ikke langt fra sommerhuset. Gå ned og nyd Vesterhavet, saml sten, find rav og hulsten, nyd stilheden. Bulbjerg og Thorup strand bør I også besøge. Alt for mange turister, efter vores smag, i Løkken, Hanstholm, Lønstrup, Klitmøller osv. Tag en tur til Thisted, dejlig handelsby. 8-9 km til indkøb, så husk at handle inden I kommer hjem. Dejligt stille og roligt sted, hvis du ikke er til en masse turister og larm, klart et besøg værd.


Bjarne, Slagelse besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Gåtur langs stranden til Bulbjerg, mad fra røgeriet og torsdag aften med musik i "Tex´ Galleri" kan anbefales.


Elisabeth, Ballerup besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Lild Strands røgeri har friske og veltillavede fiskeretter og god service. Bulbjerg og Thorup Strand er begge et besøg værd.


Helle, Bredsten besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Testcenter for vindmøller er et besøg værd samt Klitmøller og bunkermusseet


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-07-2020 til 10-07-2020

Lildstrand Røger på Rørslettevej er et godt sted at handle fisk og rejer, men man kan også sidde udenfor og spise. Ejeren og hans kone er hyggelige at snakke med.


Mette, Hørning besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Vi besøgte Bunkermuseet i Hanstholm. Shopping i Thisted. Fiskekuttere på Thorup Strand. En tur med Feggesund Færgen og kigge efter sæler. Fik en is i Fjerritslev. Samlede sten på Lild Strand.


Ruth, Kibæk besøgte området fra
 
13-06-2020 til 20-06-2020

Se ovenstående.


Rune, Borup besøgte området fra
 
28-03-2020 til 04-04-2020

Sol og Strand har forsøgt at servicere os, så godt de kunne, men burde slet ikke udleje sommerhuse, der i udgangspunktet ikke er egnede til formålet.


ingelise, Pandrup besøgte området fra
 
13-09-2019 til 16-09-2019

Kan anbefale en tur til Klitmølle, og Nørre Vorupør. Nørre Vorupør spiste vi frokost på Vesterhav´s cafeen som kan meget varmt anbefaledes. Dagli´Brugsen i Frøstrup kan anbefaledes, ligger tæt på sommerhuset ca.10-15 min kørsel.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

Bulbjerg var en flot oplevelse og klitengene på begge sider af "byen". Mange gode stier, perfekt til os med hund.


Kirsten, Fårup besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Bulbjerg,Hanstholm havn og fyr.Thorup strand og Slette strand et besøg vær.Det nye Svinkløv badehotel et flot syn.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Besøg endelig Bulbjerg - det er et fantastisk og unikt naturområde her i DK.


Jan og Gitte, Næstved besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Cykelture er en fantastisk mulighed på afmærkede ruter både mod Hanstholm og mod Bulbjerg.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Bunkermuseet i Hanstholm er bestemt et besøg værd. Der er smukt i Nationalpark Thy og i "Vejlerne", der ligger tæt på sommerhuset. Besøg Bulbjerg Strand.


Bjarne, Slagelse besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Husk at besøge Cafe Tex om torsdagen, hvor der er musik. Fiskeudsalget, Bunkermuseet i Hanstholm og en tur langs stranden til Bulbjerg kan også anbefales


 
youtube
 

Generel

Lild Strand ligger ud til Jammerbugten, mellem Hanstholm og Fjerritslev, og få km fra fuglefjeldet Bulbjerg. Lild Strand er et af de få steder på kysten, hvor der stadig drives erhvervsfiskeri med kuttere og småbåde direkte fra stranden. Indimellem er det muligt at købe friskfanget fisk på stranden når bådene trækkes op på land efter en tur på havet. De gamle pakhuse ved vandet bruges i dag til beboelse og kirke. Der er gjort meget ud af at placere sommerhusene hensigtsmæssigt i området, således at de passer godt ind i området, som er præget af naturskønne, fredede hede- og klitarealer. Lild Strand er en ideel feriedestination for de, der søger ro, hygge, dejlig og uspoleret natur, god strand, et rigt fugle- og dyreliv samt frisk luft. I Lild Strand finder I et indbydende røgeri med lækre specialiteter. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og i Fjerritslev (22 km) og Hanstholm (37 km) finder I et stor udvalg af butikker samt flere spisesteder.

 
Sandstrand med bunker, klitter og sommerhuse med havudsigt Den brede sandstrand ved Lild Strand Smuk klithede med lyng bag kysten ved Lild Strand Rest af bunker i vandkanten ved Lild Strand
 

Strand

Stranden ved Lild er omkring 50 meter bred og 30 km lang, og afskærmet af en klitrække. Stranden er en sandstrand med enkelte sten, og badevandet er klart og lavt i kanten. Dog bliver der hurtigt dybt og strømmen kan til tider være stærk. Ved Lild Strand kan I bade, solbade, spille bold, surfe, fiske eller følge aktiviteterne når fiskerbådene kommer i land. Lige nord for Lild Strand ligger 2 bunkers, som I kan klatre på.

Natur

Lild Strand er omgivet af et stort, åbent og fredet landskab med klitter, hede, skov og søer. Lild Klitplantage strækker sig langs kysten bag klitterne og er præget af lyng, hedemose, enge, nåletræer, løvtræer, små søer med rørskov og idylliske vandrestier. Vejlerne, Nordeuropas største fuglereservat, ligger ligeledes bag Lild Strand, og her kan I fra de mange udsigtstårne følge fuglelivet. Bulbjerg er Danmarks eneste fuglefjeld, og havfuglen riden yngler på klintens stejle sider. Fra klinten kan I nyde den storslåede udsigt over havet og området (6 km).

Aktivitet

Lystfiskere kan fiske direkte fra kysten eller i en af områdets Put & Take fiskeparker. Derudover er det muligt at tage på havfiskeri med fiskekutter til Det Gule Rev, som ligger 2 timers sejlads fra Hanstholm. Lild Klitplantage indeholder ikke mindre end 7 afmærkede vandreruter i den varierede natur. Det er også tilladt at cykle på grusvejene overalt i plantagen. Ønsker I at spille golf, kan I afprøve banerne hos Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev, hvor den 18-hullers bane er naturligt anlagt (22 km), eller Nordvestjysk Golfklub ved Klitmøller, som byder på en af landets mest udfordrende og smukkest beliggende baner (47 km). Skulle vejret svigte, kan I besøge Vigsø Tropisk Badeland med swimmingpool, rutschebane, spa, opvarmet børnebassin, sauna, solarium og fitnessrum (31 km).

Attraktion

Kirken ved Lild Strand har til huse i en tidligere en redningsstation fra 1886, som blev ombygget til kirke i 1950. Bulbjerg er en 47 m høje kalkstensklint, som vender ud mod Skagerrak. Klinten er en stor naturattraktion, som rager godt op i det flade kystlandskab. Her yngler rylen - Danmarks eneste havfugl. Yderst på klinten findes en bunker fra 2. verdenskrig med en lille udstilling om de tyske anlæg og om stedets natur- og kulturforhold (6 km). Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dage med 100 år gamle bryggerkedler, gærkar og øltønder. Bryggergården, der nu er indrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehal (22 km). I Fjerritslev kan I desuden besøge Han Herred Naturcenter og lære mere om området natur og dyreliv.

Udflugt

Fæstningsanlægget Aggersborg ved Aggersund indeholder spor efter 48 langhuse. Ved ringborgen kan I se en udstilling om borgens opbygning (34 km). Besøg Museumscenter Hanstholm med Musumsbunkeren - Nordeuropas største fæstning med bunker. På museumsområdet kan I også opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv. (37 km). I Nordsøakvariet i Vorupør kan I opleve fisk og havdyr, som er fanget af fiskerne i Vorupør (54 km). Vorupør Museum er indrettet i det gamle bådeværft, der har bygget skibe til kystens fiskere, og viser den historiske baggrund for Vorupør og kystbefolkningens specielle levevis. I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken (65 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (66 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Lild Strand

Søg sommerhus
 
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3297,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2436,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   3000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4118,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2302,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 2   •   25 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2373,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3874,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3569,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   2700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4335,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 14367,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5647,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2652,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4485,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2144,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4166,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 6
   Husdyr tilladt: 1   •   5000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4766,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   2500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2888,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3437,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus på landet, Lild Strand

    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 5
   Husdyr tilladt: 2   •   8000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3755,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   3000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1874,-
    
  •  

   Lild Strand Sommerhus, Lild Strand

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   3500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2098,-