Sommerhusudlejning i Klitmøller - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Klitmøller, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det populære sommerhusområde Klitmøller ligger mellem Vesterhavet og Nationalpark Thy. Klitmøller - også kendt som Cold Hawaii på grund af de gode betingelser for surfing - er et hyggeligt fiskerleje med skønne sommerhuse, et aktivt byliv og en dejlig badestrand. Derfor er sommerhusudlejning meget populært i Klitmøller.

 

Gæstevurderinger fra Klitmøller

 
 

386 gæster har givet Klitmøller en gennemsnitlig vurdering på 4,55 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Line Kjeldal Freksen, Odense NV besøgte området fra
 
24-02-2020 til 29-02-2020

Bunkermuseum i Hanstholm er helt klart et besøg værd. Virkelig flot og spændende museum, hvor det gamle røgeri på havnen efterfølgende er et frokost besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-02-2020 til 22-02-2020

Tjek den nærliggende Nystrup Klitplantage ud. Fantastiske vandreruter.


Ida, København V besøgte området fra
 
25-01-2020 til 01-02-2020

Den lokale spar er ikke billig, men den har alt hvad et par økoglade, ølglade, madører fra Vesterbro havde brug for. Fisk købte vi andre steder...


Lene, Ryomgård besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

Besøg Mad Bar i Hanstholm! Virkelig lækkert og hyggeligt! Men bestil bord i god tid...😉


Lene, Fredericia besøgte området fra
 
14-09-2019 til 21-09-2019

Vi besøgte flere steder i ferien, men vil specielt nævne Hanstholm Bunkermuseum, hvor man kan gå flere spændende ture - samt Bulbjerg klint er et spændende sted at besøge. Desuden er det vældigt fascinerende at se på de mange surfere i Klitmøller.


Steen, Præstø besøgte området fra
 
17-08-2019 til 24-08-2019

En lidt lang tur til Blåvand det nye museum Therpitz.Tag en tur til Bulbjerg og se bunkeranlæget eller Hanstholm.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Tag cyklerne ind i skovene og søerne omkring Vandet Sø og Nors, hvor der virkeligt er smukke vidder og kuperet.


Susanne, Varde besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Er man til gode naturoplevelser kan det anbefales, at tage en tur ud til Bøgested Rende, hvor der er gode udsigts muligheder.


Linda, Aalborg besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Så fantastisk tæt på vandet og samtidig tæt på byen (gåafstand)


Jette, København Ø besøgte området fra
 
29-06-2019 til 13-07-2019

Mad bar i Hanstholm er et must. Cykling i området er herligt, men pas på: cykelkortene svarer ikke altid til virkeligheden.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-06-2019 til 29-06-2019

Vi deltog i en hyggelig Sct hans aften på stranden. Endvidere er nationalparken lige uden for døren og vi deltog i en guidet tur i nationalparken dejlig oplevelse og så cyklede vi på de skønne cykelruter


Ole, Ulstrup besøgte området fra
 
01-06-2019 til 08-06-2019

Vesterhavscafeen i Klitmøller er bestemt et besøg værd. Vi var der tre gange i løbet af ugen. De har et dejligt stort udvalg af retter. Det er flot anrettet, og smager skøøøøøønt.


Chris, Regstrup besøgte området fra
 
08-04-2019 til 12-04-2019

Mors var en imponerende anderledes natur og miljø


Erik, Malling besøgte området fra
 
09-02-2019 til 16-02-2019

Cafe haw gus som ligger sammen med Annes hus er bestemt et besøg værd. Bunkermuseumet i Hanstholm er også et besøg værd. Naturen taler for sig selv. God ferie


Knud, Bagenkop besøgte området fra
 
17-11-2018 til 24-11-2018

Museet i Thisted var en meget stor oplevelse. Utrolig spændende udstilling(er). Utroligt kompetent og venligt personale. Virkelig et besøg værd - især hvis man interesserer sig for forfatteren I.P. Jacobsen.


Marianne, Svendborg besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Ikke så mange dikkedarer; i Klitmøller har man alle muligheder for at få slappet helt af! Vi gik en masse ture i området, i klitterne og på stranden, som er meget forskellig alt afhængig, hvor du går ned. Vi nød især vores tidlig-morgen- og aftenture, og oplevede de smukkeste solop- og -nedgange. Derudover topper Klitmøller på listen over surfområder.


Thomas, Lemvig besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Bare slap af og nyd de stille omgivelser


Jesper, Greve besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Thisted museum er super godt - især for voksne og store børn (+10). Redningsstationen i Stenbjerg Landingsplads er meget fint lillebitte museum.


Ole, Brøndby Strand besøgte området fra
 
06-10-2018 til 13-10-2018

I Klitmøller er det nok mest naturen/omegnen, der tæller, da der ikke er de store handlemuligheder, men dog en udmærket Spar. I ugen før efterårsferien var flere forretninger lukket og ligeledes restauranter, som kun havde åbent torsdag-lørdag. Gode cyklemuligheder på afmærkede stier. Bunkermuseet i Hanstholm er interessant, men i byen er der ikke noget at komme efter. Thisted som nærmeste større by er OK. I Nr. Vorupør syntes der at være lidt mere 'liv' med bl.a. en god WestWind-forretning med fritidstøj og en fiskeforretning.


Ole, Skødstrup besøgte området fra
 
06-10-2018 til 13-10-2018

Alt er mere eller mindre lukket i Klitmøller på denne årstid, hvi man da ikke lige er surfer men gå ture i Nystrup Plantage - det er altid et hit for os


Grete, Stege besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Yoga ved havet er den skønneste oplevelse


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Klitmøller er windsurfernes paradis og et eftertragtet sommerhusområde, hvor I helt sikkert kan finde et dejligt sommerhus. Klitmøller er et hyggeligt, lille fiskeleje, beliggende i en bugt og omgivet af smuk natur med klitplantager og reservater. I Klitmøller sejler de små, farverige fiskerbåde stadig ud fra de gamle landingspladser på stranden hver dag. Det er ofte muligt at købe de friskfangede fisk på stranden. Fiskerkutterne holder til i den stemningsfyldte havn. Der er indkøbsmuligheder og spisesteder i Klitmøller - bl.a. Klitmøller Kro fra slutningen af 1700-tallet, og i byerne Hanstholm (12 km) og Thisted (15 km) finder I et større udvalg. Denne feriedestination er kendt af windsurfere over hele Europa, og tiltrækker foruden surfere naturelskere, lystfiskere og andre, som foretrækker en rolig og hyggelig ferie i et sommerhus i naturskønne omgivelser. I mange af vores sommerhuse er det tilladt at medbringe hund.

 
Surfere på stranden i Klitmøller Fiskerhuse ved stranden i Klitmøller Surftræning på stranden i Klitmøller Aktivitet ved stranden i Klitmøller
 

Strand

Den dejlige, hvide sandstrand ved Klitmøller er ca. 50 m bred og adskillige kilometer lang. Bag stranden rejser de høje, hvide klitter sig. I klitternes gryder kan I finde ro, læ og eller skygge på en solrig dag. Vandet er klart og der er sandbund. Der bliver dog hurtigt dybt, og bølger og stærk strøm kan forekomme. Klitmøller Strand er et ideelt sted for en dukkert, solbadning samt windsurfing. Bilkørsel er ikke tilladt på stranden. Der er gode muligheder for at finde rav på stranden efter en storm.

Natur

Naturen i og omkring Klitmøller er usædvanlig smuk og afvekslende. Her kan I bl.a. opleve dejlig strand, smuk klitplantage og et reservat. Dejlige steder at gå tur, når I lejer et sommerhus i Klitmøller i Nordjylland. Hansted-Reservatet er Danmarks største vildtreservat på næsten 4000 ha, og reservatet strækker sig hele vejen fra Klitmøller til Hanstholm. Området består af klit- og hedearealer med søer og et rigt dyreliv. På grund af rugetiden må reservatet ikke besøges i forsommeren. Nystrup Klitplantage nær Klitmøller indeholder hulveje, gravhøje, smuk skov og flere vandreruter. De nærliggende Vandet Sø og Nors Sø er blandt de reneste søer i landet, og det er muligt både at bade og fiske i søerne. Sommerhusudlejning i Klitmøller i Nordjylland er lig med en dejlig ferie i smukke naturomgivelser.

Aktivitet

De meget naturskønne omgivelser indbyder til vandre-, cykel- og rideture i terrænet. På stranden kan I bade, solbade og dyrke diverse strandaktiviteter. Har I lyst til at prøve at windsurfe, kan I benytte jer af de gode vind- og strømforhold, som har gjort Klitmøller til et internationalt kendt windsurfer-område. Lystfiskere har gode muligheder for fangst her, da der kan fiskes direkte fra stranden, i søerne Nors Sø og Vandet Sø samt i områdets fiskeparker. Der er tennisbaner til rådighed i Klitmøller. Golfspillere kan benytte et hyggeligt golfanlæg i Nystrup Plantage (4 km), eller en af Danmarks mest udfordrende baner hos Nordvestjysk Golfklub i Thisted (16 km).

Attraktion

Der findes en del gravhøje fra bronzealderen i området, og disse kan især opleves i Nystrup Klitplantage og Vandet Plantage. Besøg evt. Museumscenter Hanstholm med Musumsbunkeren - Nordeuropas største fæstning med bunker. På museumsområdet kan I også opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv. (12 km). I Nordsøakvariet i Vorupør kan I opleve fisk og havdyr, som er fanget af de lokale fiskere (13 km). Vorupør Museum er indrettet i det gamle bådeværft, der har bygget skibe til kystens fiskere. Museet illustrerer den historiske baggrund for Vorupør og kystbefolkningens specielle levevis.

Udflugt

Bulbjerg er en 47 m høj kalkklint, som er beboet af havfuglen rylen, og herfra er der en enestående udsigt over hele Jammerbugten. Der er indrettet en lille udstilling i bunkeren på toppen af klinten, som er Danmarks eneste fuglefjeld (47 km). Kystcentret i Thyborøn er et spændende oplevelses- og formidlingscenter for hele familien. Lær mere om de 7000 km af kyst, som omgiver Danmark. I JyllandsAkvariet i Thyborøn kan I holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet og stryge en fladfisk over ryggen - en spændende og anderledes oplevelse for både voksne og børn (48 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (50 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort (88 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

130 Sommerhuse i Klitmøller

Søg sommerhus