Sommerhusudlejning i Klitmøller - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Klitmøller, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det populære sommerhusområde Klitmøller ligger mellem Vesterhavet og Nationalpark Thy. Klitmøller - også kendt som Cold Hawaii på grund af de gode betingelser for surfing - er et hyggeligt fiskerleje med skønne sommerhuse, et aktivt byliv og en dejlig badestrand. Derfor er sommerhusudlejning meget populært i Klitmøller.

 

Gæstevurderinger fra Klitmøller

 
 

338 gæster har givet Klitmøller en gennemsnitlig vurdering på 4,52 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Knud, Bagenkop besøgte området fra
 
17-11-2018 til 24-11-2018

Museet i Thisted var en meget stor oplevelse. Utrolig spændende udstilling(er). Utroligt kompetent og venligt personale. Virkelig et besøg værd - især hvis man interesserer sig for forfatteren I.P. Jacobsen.


Jesper, Greve besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Thisted museum er super godt - især for voksne og store børn (+10). Redningsstationen i Stenbjerg Landingsplads er meget fint lillebitte museum.


Thomas, Lemvig besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Bare slap af og nyd de stille omgivelser


Marianne, Svendborg besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Ikke så mange dikkedarer; i Klitmøller har man alle muligheder for at få slappet helt af! Vi gik en masse ture i området, i klitterne og på stranden, som er meget forskellig alt afhængig, hvor du går ned. Vi nød især vores tidlig-morgen- og aftenture, og oplevede de smukkeste solop- og -nedgange. Derudover topper Klitmøller på listen over surfområder.


Ole, Brøndby Strand besøgte området fra
 
06-10-2018 til 13-10-2018

I Klitmøller er det nok mest naturen/omegnen, der tæller, da der ikke er de store handlemuligheder, men dog en udmærket Spar. I ugen før efterårsferien var flere forretninger lukket og ligeledes restauranter, som kun havde åbent torsdag-lørdag. Gode cyklemuligheder på afmærkede stier. Bunkermuseet i Hanstholm er interessant, men i byen er der ikke noget at komme efter. Thisted som nærmeste større by er OK. I Nr. Vorupør syntes der at være lidt mere 'liv' med bl.a. en god WestWind-forretning med fritidstøj og en fiskeforretning.


Ole, Skødstrup besøgte området fra
 
06-10-2018 til 13-10-2018

Alt er mere eller mindre lukket i Klitmøller på denne årstid, hvi man da ikke lige er surfer men gå ture i Nystrup Plantage - det er altid et hit for os


Grete, Stege besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Yoga ved havet er den skønneste oplevelse


Peter, Højbjerg besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Verdens bedste legeplads for vandhunde og sportsfreaks af enhver slags! Hvis man ikke har været på surfskole eller været ude i bølgerne i Klitmøller snyder man sig selv for en kæmpe oplevelse.


Janni, Allingåbro besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Den lille by i Thisted


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Nordsø er helt sikkert et hit for hele familien. Børnevenlig sø, med god sandbund, borde bænke sæt, mulighed for at grille og bare nyde naturen og vandet en hel dag. Så pak bilen og madkurven og afsted. Bunkers muset i hansrholm, er også er besøg værd. Det er spændende, man lærer en masse historie, får frisk luft, skøn natur og kan bruge en hel dag på dette.


Jens Peter, Vamdrup besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Kesse Hus og et fint naturområde


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Vesterhavet er fantastisk! Gåture langs stranden kan man ikke få nok af. Skønne, hyggelige cafeér i Klitmøller, panderkagerne i Klitmøller er et must!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Thy is og Kesses pandekager i Klitmøller kan anbefales samt kaffe hos lille hyggeligt sted “Håndpluk”parallelt til Hovedgaden Nr.vorupør gåtur på molen og se på fiskerbåde Bunkers museum i Hanstholm og Hanstholm madbar


Pia, Højbjerg besøgte området fra
 
23-06-2018 til 30-06-2018

Niels og Sannes fiskerestaurant i nabobyen er et besøg værd eftersom Niels Juel restauranten i byen er lukket for sommerhusgæstet.


Katja, København S besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Madbaren i Hanstholm med god mad og udsigt ud over den rå fiskehavn. Men vær obs på åbningstider.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
31-03-2018 til 07-04-2018

Et besøg på Hanstholm Madbar kan bestemt anbefales, men husk at bestille bord.


Hanne, Køge besøgte området fra
 
03-03-2018 til 10-03-2018

Stranden fra Hanstholm ud mod Vigsø byder på en smuk tur for ravsamlere. Tved plantage er i svampesæssonen et fantastisk sted at samle kantareller, og Det lille røgeri på Hanstholm Havn byder hver dag på frisk fisk og deres fiskefrikadeller kan i høj grad anbefales 😊


Lars, Hornsyld besøgte området fra
 
10-02-2018 til 17-02-2018

Hanstholm og Thorup Strand er bestemt et besøg værd, såfremt man er tilhænger af den barske natur fra Vesterhavet - og man får indblik i den gamle fiskerikultur hvis man besøger Thorup Strand og de gamle kuttere.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Der sælges brænde mange steder i nærområdet, ca. 25 kr. for en pose.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Klitmøller er windsurfernes paradis og et eftertragtet sommerhusområde, hvor I helt sikkert kan finde et dejligt sommerhus. Klitmøller er et hyggeligt, lille fiskeleje, beliggende i en bugt og omgivet af smuk natur med klitplantager og reservater. I Klitmøller sejler de små, farverige fiskerbåde stadig ud fra de gamle landingspladser på stranden hver dag. Det er ofte muligt at købe de friskfangede fisk på stranden. Fiskerkutterne holder til i den stemningsfyldte havn. Der er indkøbsmuligheder og spisesteder i Klitmøller - bl.a. Klitmøller Kro fra slutningen af 1700-tallet, og i byerne Hanstholm (12 km) og Thisted (15 km) finder I et større udvalg. Denne feriedestination er kendt af windsurfere over hele Europa, og tiltrækker foruden surfere naturelskere, lystfiskere og andre, som foretrækker en rolig og hyggelig ferie i et sommerhus i naturskønne omgivelser. I mange af vores sommerhuse er det tilladt at medbringe hund.

Mere arrow

 
Surfere på stranden i Klitmøller Fiskerhuse ved stranden i Klitmøller Surftræning på stranden i Klitmøller Aktivitet ved stranden i Klitmøller
 

Strand

Den dejlige, hvide sandstrand ved Klitmøller er ca. 50 m bred og adskillige kilometer lang. Bag stranden rejser de høje, hvide klitter sig. I klitternes gryder kan I finde ro, læ og eller skygge på en solrig dag. Vandet er klart og der er sandbund. Der bliver dog hurtigt dybt, og bølger og stærk strøm kan forekomme. Klitmøller Strand er et ideelt sted for en dukkert, solbadning samt windsurfing. Bilkørsel er ikke tilladt på stranden. Der er gode muligheder for at finde rav på stranden efter en storm.

Natur

Naturen i og omkring Klitmøller er usædvanlig smuk og afvekslende. Her kan I bl.a. opleve dejlig strand, smuk klitplantage og et reservat. Dejlige steder at gå tur, når I lejer et sommerhus i Klitmøller i Nordjylland. Hansted-Reservatet er Danmarks største vildtreservat på næsten 4000 ha, og reservatet strækker sig hele vejen fra Klitmøller til Hanstholm. Området består af klit- og hedearealer med søer og et rigt dyreliv. På grund af rugetiden må reservatet ikke besøges i forsommeren. Nystrup Klitplantage nær Klitmøller indeholder hulveje, gravhøje, smuk skov og flere vandreruter. De nærliggende Vandet Sø og Nors Sø er blandt de reneste søer i landet, og det er muligt både at bade og fiske i søerne. Sommerhusudlejning i Klitmøller i Nordjylland er lig med en dejlig ferie i smukke naturomgivelser.

Aktivitet

De meget naturskønne omgivelser indbyder til vandre-, cykel- og rideture i terrænet. På stranden kan I bade, solbade og dyrke diverse strandaktiviteter. Har I lyst til at prøve at windsurfe, kan I benytte jer af de gode vind- og strømforhold, som har gjort Klitmøller til et internationalt kendt windsurfer-område. Lystfiskere har gode muligheder for fangst her, da der kan fiskes direkte fra stranden, i søerne Nors Sø og Vandet Sø samt i områdets fiskeparker. Der er tennisbaner til rådighed i Klitmøller. Golfspillere kan benytte et hyggeligt golfanlæg i Nystrup Plantage (4 km), eller en af Danmarks mest udfordrende baner hos Nordvestjysk Golfklub i Thisted (16 km).

Attraktion

Der findes en del gravhøje fra bronzealderen i området, og disse kan især opleves i Nystrup Klitplantage og Vandet Plantage. Besøg evt. Museumscenter Hanstholm med Musumsbunkeren - Nordeuropas største fæstning med bunker. På museumsområdet kan I også opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv. (12 km). I Nordsøakvariet i Vorupør kan I opleve fisk og havdyr, som er fanget af de lokale fiskere (13 km). Vorupør Museum er indrettet i det gamle bådeværft, der har bygget skibe til kystens fiskere. Museet illustrerer den historiske baggrund for Vorupør og kystbefolkningens specielle levevis.

Udflugt

Bulbjerg er en 47 m høj kalkklint, som er beboet af havfuglen rylen, og herfra er der en enestående udsigt over hele Jammerbugten. Der er indrettet en lille udstilling i bunkeren på toppen af klinten, som er Danmarks eneste fuglefjeld (47 km). Kystcentret i Thyborøn er et spændende oplevelses- og formidlingscenter for hele familien. Lær mere om de 7000 km af kyst, som omgiver Danmark. I JyllandsAkvariet i Thyborøn kan I holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet og stryge en fladfisk over ryggen - en spændende og anderledes oplevelse for både voksne og børn (48 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (50 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort (88 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

132 Sommerhuse i Klitmøller

Søg sommerhus