Sommerhusudlejning i Klitmøller - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Klitmøller, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det populære sommerhusområde Klitmøller ligger mellem Vesterhavet og Nationalpark Thy. Klitmøller - også kendt som Cold Hawaii på grund af de gode betingelser for surfing - er et hyggeligt fiskerleje med skønne sommerhuse, et aktivt byliv og en dejlig badestrand. Derfor er sommerhusudlejning meget populært i Klitmøller.

 

Gæstevurderinger fra Klitmøller

 
 

386 gæster har givet Klitmøller en gennemsnitlig vurdering på 4,54 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Chris, Regstrup besøgte området fra
 
08-04-2019 til 12-04-2019

Mors var en imponerende anderledes natur og miljø


Erik, Malling besøgte området fra
 
09-02-2019 til 16-02-2019

Cafe haw gus som ligger sammen med Annes hus er bestemt et besøg værd. Bunkermuseumet i Hanstholm er også et besøg værd. Naturen taler for sig selv. God ferie


Knud, Bagenkop besøgte området fra
 
17-11-2018 til 24-11-2018

Museet i Thisted var en meget stor oplevelse. Utrolig spændende udstilling(er). Utroligt kompetent og venligt personale. Virkelig et besøg værd - især hvis man interesserer sig for forfatteren I.P. Jacobsen.


Jesper, Greve besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Thisted museum er super godt - især for voksne og store børn (+10). Redningsstationen i Stenbjerg Landingsplads er meget fint lillebitte museum.


Thomas, Lemvig besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Bare slap af og nyd de stille omgivelser


Marianne, Svendborg besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Ikke så mange dikkedarer; i Klitmøller har man alle muligheder for at få slappet helt af! Vi gik en masse ture i området, i klitterne og på stranden, som er meget forskellig alt afhængig, hvor du går ned. Vi nød især vores tidlig-morgen- og aftenture, og oplevede de smukkeste solop- og -nedgange. Derudover topper Klitmøller på listen over surfområder.


Ole, Brøndby Strand besøgte området fra
 
06-10-2018 til 13-10-2018

I Klitmøller er det nok mest naturen/omegnen, der tæller, da der ikke er de store handlemuligheder, men dog en udmærket Spar. I ugen før efterårsferien var flere forretninger lukket og ligeledes restauranter, som kun havde åbent torsdag-lørdag. Gode cyklemuligheder på afmærkede stier. Bunkermuseet i Hanstholm er interessant, men i byen er der ikke noget at komme efter. Thisted som nærmeste større by er OK. I Nr. Vorupør syntes der at være lidt mere 'liv' med bl.a. en god WestWind-forretning med fritidstøj og en fiskeforretning.


Ole, Skødstrup besøgte området fra
 
06-10-2018 til 13-10-2018

Alt er mere eller mindre lukket i Klitmøller på denne årstid, hvi man da ikke lige er surfer men gå ture i Nystrup Plantage - det er altid et hit for os


Grete, Stege besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Yoga ved havet er den skønneste oplevelse


Peter, Højbjerg besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Verdens bedste legeplads for vandhunde og sportsfreaks af enhver slags! Hvis man ikke har været på surfskole eller været ude i bølgerne i Klitmøller snyder man sig selv for en kæmpe oplevelse.


Janni, Allingåbro besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Den lille by i Thisted


Jens Peter, Vamdrup besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Kesse Hus og et fint naturområde


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Nordsø er helt sikkert et hit for hele familien. Børnevenlig sø, med god sandbund, borde bænke sæt, mulighed for at grille og bare nyde naturen og vandet en hel dag. Så pak bilen og madkurven og afsted. Bunkers muset i hansrholm, er også er besøg værd. Det er spændende, man lærer en masse historie, får frisk luft, skøn natur og kan bruge en hel dag på dette.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Vesterhavet er fantastisk! Gåture langs stranden kan man ikke få nok af. Skønne, hyggelige cafeér i Klitmøller, panderkagerne i Klitmøller er et must!


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Thy is og Kesses pandekager i Klitmøller kan anbefales samt kaffe hos lille hyggeligt sted “Håndpluk”parallelt til Hovedgaden Nr.vorupør gåtur på molen og se på fiskerbåde Bunkers museum i Hanstholm og Hanstholm madbar


Pia, Højbjerg besøgte området fra
 
23-06-2018 til 30-06-2018

Niels og Sannes fiskerestaurant i nabobyen er et besøg værd eftersom Niels Juel restauranten i byen er lukket for sommerhusgæstet.


Katja, København S besøgte området fra
 
02-06-2018 til 09-06-2018

Madbaren i Hanstholm med god mad og udsigt ud over den rå fiskehavn. Men vær obs på åbningstider.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
31-03-2018 til 07-04-2018

Et besøg på Hanstholm Madbar kan bestemt anbefales, men husk at bestille bord.


Hanne, Køge besøgte området fra
 
03-03-2018 til 10-03-2018

Stranden fra Hanstholm ud mod Vigsø byder på en smuk tur for ravsamlere. Tved plantage er i svampesæssonen et fantastisk sted at samle kantareller, og Det lille røgeri på Hanstholm Havn byder hver dag på frisk fisk og deres fiskefrikadeller kan i høj grad anbefales 😊


Lars, Hornsyld besøgte området fra
 
10-02-2018 til 17-02-2018

Hanstholm og Thorup Strand er bestemt et besøg værd, såfremt man er tilhænger af den barske natur fra Vesterhavet - og man får indblik i den gamle fiskerikultur hvis man besøger Thorup Strand og de gamle kuttere.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Der sælges brænde mange steder i nærområdet, ca. 25 kr. for en pose.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Klitmøller er windsurfernes paradis og et eftertragtet sommerhusområde, hvor I helt sikkert kan finde et dejligt sommerhus. Klitmøller er et hyggeligt, lille fiskeleje, beliggende i en bugt og omgivet af smuk natur med klitplantager og reservater. I Klitmøller sejler de små, farverige fiskerbåde stadig ud fra de gamle landingspladser på stranden hver dag. Det er ofte muligt at købe de friskfangede fisk på stranden. Fiskerkutterne holder til i den stemningsfyldte havn. Der er indkøbsmuligheder og spisesteder i Klitmøller - bl.a. Klitmøller Kro fra slutningen af 1700-tallet, og i byerne Hanstholm (12 km) og Thisted (15 km) finder I et større udvalg. Denne feriedestination er kendt af windsurfere over hele Europa, og tiltrækker foruden surfere naturelskere, lystfiskere og andre, som foretrækker en rolig og hyggelig ferie i et sommerhus i naturskønne omgivelser. I mange af vores sommerhuse er det tilladt at medbringe hund.

 
Surfere på stranden i Klitmøller Fiskerhuse ved stranden i Klitmøller Surftræning på stranden i Klitmøller Aktivitet ved stranden i Klitmøller
 

Strand

Den dejlige, hvide sandstrand ved Klitmøller er ca. 50 m bred og adskillige kilometer lang. Bag stranden rejser de høje, hvide klitter sig. I klitternes gryder kan I finde ro, læ og eller skygge på en solrig dag. Vandet er klart og der er sandbund. Der bliver dog hurtigt dybt, og bølger og stærk strøm kan forekomme. Klitmøller Strand er et ideelt sted for en dukkert, solbadning samt windsurfing. Bilkørsel er ikke tilladt på stranden. Der er gode muligheder for at finde rav på stranden efter en storm.

Natur

Naturen i og omkring Klitmøller er usædvanlig smuk og afvekslende. Her kan I bl.a. opleve dejlig strand, smuk klitplantage og et reservat. Dejlige steder at gå tur, når I lejer et sommerhus i Klitmøller i Nordjylland. Hansted-Reservatet er Danmarks største vildtreservat på næsten 4000 ha, og reservatet strækker sig hele vejen fra Klitmøller til Hanstholm. Området består af klit- og hedearealer med søer og et rigt dyreliv. På grund af rugetiden må reservatet ikke besøges i forsommeren. Nystrup Klitplantage nær Klitmøller indeholder hulveje, gravhøje, smuk skov og flere vandreruter. De nærliggende Vandet Sø og Nors Sø er blandt de reneste søer i landet, og det er muligt både at bade og fiske i søerne. Sommerhusudlejning i Klitmøller i Nordjylland er lig med en dejlig ferie i smukke naturomgivelser.

Aktivitet

De meget naturskønne omgivelser indbyder til vandre-, cykel- og rideture i terrænet. På stranden kan I bade, solbade og dyrke diverse strandaktiviteter. Har I lyst til at prøve at windsurfe, kan I benytte jer af de gode vind- og strømforhold, som har gjort Klitmøller til et internationalt kendt windsurfer-område. Lystfiskere har gode muligheder for fangst her, da der kan fiskes direkte fra stranden, i søerne Nors Sø og Vandet Sø samt i områdets fiskeparker. Der er tennisbaner til rådighed i Klitmøller. Golfspillere kan benytte et hyggeligt golfanlæg i Nystrup Plantage (4 km), eller en af Danmarks mest udfordrende baner hos Nordvestjysk Golfklub i Thisted (16 km).

Attraktion

Der findes en del gravhøje fra bronzealderen i området, og disse kan især opleves i Nystrup Klitplantage og Vandet Plantage. Besøg evt. Museumscenter Hanstholm med Musumsbunkeren - Nordeuropas største fæstning med bunker. På museumsområdet kan I også opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv. (12 km). I Nordsøakvariet i Vorupør kan I opleve fisk og havdyr, som er fanget af de lokale fiskere (13 km). Vorupør Museum er indrettet i det gamle bådeværft, der har bygget skibe til kystens fiskere. Museet illustrerer den historiske baggrund for Vorupør og kystbefolkningens specielle levevis.

Udflugt

Bulbjerg er en 47 m høj kalkklint, som er beboet af havfuglen rylen, og herfra er der en enestående udsigt over hele Jammerbugten. Der er indrettet en lille udstilling i bunkeren på toppen af klinten, som er Danmarks eneste fuglefjeld (47 km). Kystcentret i Thyborøn er et spændende oplevelses- og formidlingscenter for hele familien. Lær mere om de 7000 km af kyst, som omgiver Danmark. I JyllandsAkvariet i Thyborøn kan I holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet og stryge en fladfisk over ryggen - en spændende og anderledes oplevelse for både voksne og børn (48 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (50 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort (88 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

129 Sommerhuse i Klitmøller

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 6240,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1212

   125 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2780,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1176

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2574,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1155

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2878,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1110

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2802,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1170

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3331,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1172

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3774,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1194

   30 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2052,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1189

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2903,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1180

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3810,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1179

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5676,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1196

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2977,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1138

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3508,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1146

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2273,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1069

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3495,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1054

   600 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2344,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1154

   75 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1519,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1090

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2326,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1056

   1200 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3747,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1192

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2464,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1204

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2424,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1118

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3641,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1058

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2830,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1201

   600 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2477,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1044

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1869,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1147

   700 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2462,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1119

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2272,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1087

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2131,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1205

   1400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3054,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1070

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3621,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1128

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 7743,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1142

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3544,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1114

   900 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2834,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1020

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2802,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1085

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 7104,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1200

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 6240,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1211

   550 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2344,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1043

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3205,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1187

   800 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1648,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1165

   800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3795,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1181

   127 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3423,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1063

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2537,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1102

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3205,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1157

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 6514,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1086

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4532,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1106

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2462,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1107

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2602,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1055

   225 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3054,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1068

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2297,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1029

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1971,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1184

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1960,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1186

   700 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2650,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1123

   200 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3715,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1206

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2500,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1171

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3710,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1125

   350 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2024,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1188

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3378,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1195

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2055,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1136

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3066,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1143

   75 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2641,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1096

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4303,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1053

   600 m til vandet

   Sovepladser: 12

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2855,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1065

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2777,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1209

   350 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2675,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1164

   7000 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 7

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 5950,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1148

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2424,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1126

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2537,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1152

   450 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2691,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1144

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2434,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1104

   250 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3255,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1129

   900 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2232,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1112

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3027,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1084

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2777,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1140

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2933,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1074

   800 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2596,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1066

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4658,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1145

   150 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 1916,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1062

   950 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3652,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1220

   75 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2725,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1167

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2842,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1120

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2600,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1191

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2613,-

    

   Klitmøller 

   Reg.nr.: 17-1073

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?