Sommerhusudlejning i Klitmøller - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Klitmøller, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Det populære sommerhusområde Klitmøller ligger mellem Vesterhavet og Nationalpark Thy. Klitmøller - også kendt som Cold Hawaii på grund af de gode betingelser for surfing - er et hyggeligt fiskerleje med skønne sommerhuse, et aktivt byliv og en dejlig badestrand. Derfor er sommerhusudlejning meget populært i Klitmøller.

 

Gæstevurderinger fra Klitmøller

 
 

454 gæster har givet Klitmøller en gennemsnitlig vurdering på 4,60 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Ann, Nordborg besøgte området fra
 
30-10-2020 til 06-11-2020

Dejlig strand og fede vandrestier i nationalparken Thy


Jesper, Aarhus C besøgte området fra
 
30-10-2020 til 01-11-2020

Hanstholm Madbar er et must at besøge - derudover kan Hanstholm Bunkermuseum også anbefales - og så naturligvis naturen :-)


Camilla, Aarhus C besøgte området fra
 
04-09-2020 til 18-09-2020

God idé at downloade app over vandreruter i Thy Nationalpark. Og så havde vi en skøn madoplevelse på Madbaren i Hanstholm. Husk at booke bord.


Bent Bechmann, Skagen besøgte området fra
 
29-08-2020 til 05-09-2020

var i Hanstholm i det Gl Røgeri, til et dejligt stjerneskud,5 stjener til det.


Lisbeth, Aarhus V besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Vi besøgte Vorubør, hvor vi bag madpakkehuset fandt en lille butik, der solgte de bedste fiskefrikadeller vi har smagt. Menuen hed vist nok en surferbolle


Frederik, Kongens Lyngby besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

It's cold hawaii! Go surfing! Also, the beach just 70 m away is awasome.


Preben, Blåvand besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Vi gik en tur i Thisted by en rigtig dejlig oplevelse Med mange gode spise steder En dag var vi i nr vorupør på opdagelse Også en skøn by med flere gode spisesteder Og oplevelser absolut en genbesøg


Carsten Banke, København Ø besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

Spis pandekager hos Kesses i Klitmøller, super søde mennesker og dejlige pandekager.


jan milo, korsør besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Vi havde racercykler med og kørte ad den asfalterede sti til Hanstholm. Ellers anbefales Mtb til ture i Nationalparken. Nr. Vorupør er altid et besøg værd; Masser af mennesker nede omkring molen og spisesteder samt en formidabel fiskeforretning😋 Åbenbaringen var dog et frokost besøg på www.stenbjerg-kro.dk vis a vis Nr. Vorupør; fuldstændig fantastisk autentisk køkken der bruger lokale råvarer herunder baseret på noget af det der gror i Nationalpark Thy😋😋😋😋


Lene Krogh, Greve besøgte området fra
 
01-08-2020 til 08-08-2020

Husk at besøge Madbar og bunkermuseet i Hanstholm.


Dorthe, Hvalsø besøgte området fra
 
25-07-2020 til 01-08-2020

Vi var lidt rundt på tur i området - Hanstholm Bunker museum, Hanstholm fyr gåtur, på stranden hver dag, på tur i Vorupør som har en fantastisk strand.


Karin, Bagsværd besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Brug de lokale tilbud og oplevelser, ingen grund til at køre langt for oplevelser. Surf, Mountain bike, Vandreture i plantager/klitter, Bøgsted Rende. La Garage takeaway kylling, Thy is.


Ulla, Ørbæk besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Husk at prøv de virkelig lækre stjerneskud fra Hanstholm gamle Røgeri. Vi ringede derop og bestilte til afhentning. Så lækkert.


Henrik, Odense N besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi kan varmt anbefale Westwind Surfskole for børn og voksne, var en fed oplevelse for hele familien og ikke sidste gang.


Inge, Store Merløse besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Vi kan anbefale at man kommer tidligt ud af fjererne når man vil se ting, da der er mange mennesker alle vegne. Blandt andet var det spændende at se de mange bunkere fra krigen ved Hanstholm batteri. Der er mange gode vandreruter i området. Sjørring bager er værd at køre efter.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
11-07-2020 til 18-07-2020

Kaffe og frokost hos Haadpluk.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-07-2020 til 17-07-2020

Gode pandekager i Kesses Hus.


Michael, Risskov besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Surf! Spis Kylling fra Le Garage i Klitmøller, burger på Klochs i Nr. Vorupør, og stjerneskud på Det Gamle Røgeri i Hanstholm. Kør MTB på et af de fine spor i nærheden af Klitmøller.


Michael, Skødstrup besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Vi benyttede de 10% tabet på Fårup Sommerland, som vi fik gennem Sol og Strand


Thomas, Espergærde besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Prøv et “Stjerneskud” i Hanstholm. Aldrig set større og smagte virkeligt godt. Udefra ligner stedet “en pølsebod”, men det er virkelig hyggeligt og “autentisk”. Prøv det.


Birte, Bjæverskov besøgte området fra
 
27-06-2020 til 11-07-2020

Restaurant Havgus er maden til 5 stjerner. Pandekagehuset er helt i top. N, vorupøre er der en børnevenlig strand, og der bliver serveret skønne friske fisk. Blokhus er en god ferieby med masser af forretninger.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Klitmøller er windsurfernes paradis og et eftertragtet sommerhusområde, hvor I helt sikkert kan finde et dejligt sommerhus. Klitmøller er et hyggeligt, lille fiskeleje, beliggende i en bugt og omgivet af smuk natur med klitplantager og reservater. I Klitmøller sejler de små, farverige fiskerbåde stadig ud fra de gamle landingspladser på stranden hver dag. Det er ofte muligt at købe de friskfangede fisk på stranden. Fiskerkutterne holder til i den stemningsfyldte havn. Der er indkøbsmuligheder og spisesteder i Klitmøller - bl.a. Klitmøller Kro fra slutningen af 1700-tallet, og i byerne Hanstholm (12 km) og Thisted (15 km) finder I et større udvalg. Denne feriedestination er kendt af windsurfere over hele Europa, og tiltrækker foruden surfere naturelskere, lystfiskere og andre, som foretrækker en rolig og hyggelig ferie i et sommerhus i naturskønne omgivelser. I mange af vores sommerhuse er det tilladt at medbringe hund.

 
Surfere på stranden i Klitmøller Fiskerhuse ved stranden i Klitmøller Surftræning på stranden i Klitmøller Aktivitet ved stranden i Klitmøller
 

Strand

Den dejlige, hvide sandstrand ved Klitmøller er ca. 50 m bred og adskillige kilometer lang. Bag stranden rejser de høje, hvide klitter sig. I klitternes gryder kan I finde ro, læ og eller skygge på en solrig dag. Vandet er klart og der er sandbund. Der bliver dog hurtigt dybt, og bølger og stærk strøm kan forekomme. Klitmøller Strand er et ideelt sted for en dukkert, solbadning samt windsurfing. Bilkørsel er ikke tilladt på stranden. Der er gode muligheder for at finde rav på stranden efter en storm.

Natur

Naturen i og omkring Klitmøller er usædvanlig smuk og afvekslende. Her kan I bl.a. opleve dejlig strand, smuk klitplantage og et reservat. Dejlige steder at gå tur, når I lejer et sommerhus i Klitmøller i Nordjylland. Hansted-Reservatet er Danmarks største vildtreservat på næsten 4000 ha, og reservatet strækker sig hele vejen fra Klitmøller til Hanstholm. Området består af klit- og hedearealer med søer og et rigt dyreliv. På grund af rugetiden må reservatet ikke besøges i forsommeren. Nystrup Klitplantage nær Klitmøller indeholder hulveje, gravhøje, smuk skov og flere vandreruter. De nærliggende Vandet Sø og Nors Sø er blandt de reneste søer i landet, og det er muligt både at bade og fiske i søerne. Sommerhusudlejning i Klitmøller i Nordjylland er lig med en dejlig ferie i smukke naturomgivelser.

Aktivitet

De meget naturskønne omgivelser indbyder til vandre-, cykel- og rideture i terrænet. På stranden kan I bade, solbade og dyrke diverse strandaktiviteter. Har I lyst til at prøve at windsurfe, kan I benytte jer af de gode vind- og strømforhold, som har gjort Klitmøller til et internationalt kendt windsurfer-område. Lystfiskere har gode muligheder for fangst her, da der kan fiskes direkte fra stranden, i søerne Nors Sø og Vandet Sø samt i områdets fiskeparker. Der er tennisbaner til rådighed i Klitmøller. Golfspillere kan benytte et hyggeligt golfanlæg i Nystrup Plantage (4 km), eller en af Danmarks mest udfordrende baner hos Nordvestjysk Golfklub i Thisted (16 km).

Attraktion

Der findes en del gravhøje fra bronzealderen i området, og disse kan især opleves i Nystrup Klitplantage og Vandet Plantage. Besøg evt. Museumscenter Hanstholm med Musumsbunkeren - Nordeuropas største fæstning med bunker. På museumsområdet kan I også opleve udstillinger, kanoner, uniformer, våben osv. (12 km). I Nordsøakvariet i Vorupør kan I opleve fisk og havdyr, som er fanget af de lokale fiskere (13 km). Vorupør Museum er indrettet i det gamle bådeværft, der har bygget skibe til kystens fiskere. Museet illustrerer den historiske baggrund for Vorupør og kystbefolkningens specielle levevis.

Udflugt

Bulbjerg er en 47 m høj kalkklint, som er beboet af havfuglen rylen, og herfra er der en enestående udsigt over hele Jammerbugten. Der er indrettet en lille udstilling i bunkeren på toppen af klinten, som er Danmarks eneste fuglefjeld (47 km). Kystcentret i Thyborøn er et spændende oplevelses- og formidlingscenter for hele familien. Lær mere om de 7000 km af kyst, som omgiver Danmark. I JyllandsAkvariet i Thyborøn kan I holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet og stryge en fladfisk over ryggen - en spændende og anderledes oplevelse for både voksne og børn (48 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (50 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort (88 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Klitmøller

Søg sommerhus
 
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3021,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4210,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2687,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2572,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2841,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4901,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3403,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2468,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6279,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   10 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3301,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2558,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2083,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3733,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2551,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2458,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4466,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4761,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3040,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2639,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3338,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2678,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2279,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2859,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3863,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   650 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3069,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3177,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7193,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1894,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   127 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4059,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2998,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2222,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   125 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5331,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2496,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2710,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2700,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3442,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3697,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3097,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3797,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3628,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6847,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 2   •   225 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2884,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 1987,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   9 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3175,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2528,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2572,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4851,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3364,-
    
  •  

   Klitmøller Sommerhus, Klitmøller

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   350 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3179,-