Sommerhusudlejning i Kandestederne - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Kandestederne, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Kandestederne er et naturskønt ferieområde ved Vesterhavet i toppen af Danmark.

 

Gæstevurderinger fra Kandestederne

 
 

21 gæster har givet Kandestederne en gennemsnitlig vurdering på 4,57 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Mogens, Gislinge besøgte området fra
 
10-09-2017 til 17-09-2017

Tag en tur op på grenen, der er mulighed for at se sæler


 
youtube
 

Generel

Sommerhusområdet Kandestederne ligger mellem Gl. Skagen og Bunken på vestsiden af Skagen Odde. Området byder på fantastisk natur med høje klitter, Europas største ørken og en dejlig badestrand. Området er et gammelt fisker- og bondesamfund, der har udviklet sig til et charmerende ferieområde med en hyggelig og rolig stemning. Her befinder I jer i fredelige omgivelser, lidt væk fra den mere livlige Skagen, hvor I kan handle, spise på café og restaurant samt besøge attraktioner.

Mere arrow

 
Bunkere på den brede sandstrand ved Kandestederne De store sandklitter i Råbjerg Mile bag kysten ved Kandestederne Kuperet klitområde og gammel vindmølle ved Kandestederne Sandbadestrand med bunkere ved Kandestederne
 

Strand

Ved Kandestederne kan I benytte en bred sandstrand med høje klitter, hvorfra I har en fantastisk udsigt over havet og det baglandet med klitter. Det er tilladt at køre i bil på stranden, og her er der masser af plads til at bade, lege og slappe af. Gå ikke glip af den smukke solnedgang over havet her.

Natur

Ferieområdet ligger i et uspoleret klitområde, lige op ad Danmarks største vandreklit. Den imponerende Råbjerg Mile dækker et areal på omkring 2 kvadratkilometer og er på sit højeste sted 35 meter høj. Sandmilen flytter sig hvert år flere meter mod nordøst på grund af sandflugten. På den anden side af Skagen Odde ligger den smukke Bunken Klitplantage, hvor I kan vandre i klithede og plantage med gran- og fyrretræer.

Aktivitet

Det skønne naturområde indbyder til vandreture i klitter og plantager, ved Råbjerg Mile og ved stranden. Har I cykler med, byder områder også på gode cykelstier hele vejen op til Skagen. I kan også prøve kræfter med den 15 km lange MTB-rute i Skagen Klitplantage. Lige syd for Bunken Klitplantage ligger den udfordrende, 18-hullers golfbane Hvide Klit. Her kan I også benytte en øvebunker og en par-3-bane med 6 huller. Der er også gode muligheder for ride i Kandestederne. Fra den lokale Langagergaard kan I tage med på en ridetur med turguide på islandske heste i plantagerne eller på stranden.

Attraktion

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit og har gennem tiden dannet en miniørken bag kysten. Vandreklitten er ca. 35 meter høj og fra toppen kan I nyde en enestående udsigt over havet og området. Besøg Farm Fun ved Ålbæk - en familievenlig dyrepark med legepladser og sjove legeredskaber, som hoppepuder, labyrint, svævebane og meget mere. Her kan I komme tæt på farmens dyr, klappe og kæle for dem og ride på ponyer blandt meget andet (12 km). Den Tilsandede Kirke, Sct. Laurentii Kirke, ligger i plantagen, syd for Skagen. De mange år med sandflugt i området har forårsaget, at I i dag kun kan se kirkens tårn rage op over sandet (14 km). I Skagen kan I opleve smukke bymiljøer med de idylliske gule Skagenshuse og nyde stemningen i lystbådehavnen med de berømte, røde pakhuse. Skagen byder på en gågade med mange specialbutikker, hyggelige værtshuse og spisesteder samt flere gallerier og museer. Gå heller ikke glip af en tur til det idylliske og mondæne Gl. Skagen, 15 km mod nord.

Udflugt

I Ørnereservatet i Tuen kan I opleve nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Se fx når vandrefalken, jagtfalken, duehøgen, kongeørnen og havørnen demonstrerer deres færdigheder (19 km). I Nordsømuseet i Hirtshals kan I opleve det store saltvandsakvarium Oceanariet med mange forskellige fiskearter fra Nordsøen. I kan fx se store klumpfisk og små hajer her. Nogle fisk og havdyr kan I også røre ved (41 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, deriblandt Danmarks største vandland, Orkanen - Nordeuropas eneste rutsjebane, der også kører under vandet, Lynet - en af Danmarks vildeste rutsjebaner, og Falken - en kæmpestor trærutsjebane. Fårup Sommerland er blevet kåret som Nordens bedste sommerland i 2012 og 2013 (85 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

2 Sommerhuse i Kandestederne

Søg sommerhus
  • Kandestederne  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-1408

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   1600 m til vandet

  • Kandestederne  Vis på kort

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 10-1409

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Ja

   600 m til vandet