Sommerhusudlejning i Kærgården, Vestervig - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Kærgården, Vestervig, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Kærgården, Vestervig er et roligt ferieområde ved Krik Vig i Nissum Bredning. Sommerhusene i Kærgåden, Vestervig er højt beliggende bag strandens stejle skrænter. Når I holder ferie i Kærgården, Vestervig kan I bade og benytte fællesfaciliteter som minigolfbane, boldbane og legeplads mellem sommerhusene. Kærgården, Vestervig tæt ved Agger og Vesterhavet.

 

Gæstevurderinger fra Kærgården, Vestervig

 
 

39 gæster har givet Kærgården, Vestervig en gennemsnitlig vurdering på 4,23 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Ellen, Frederikssund besøgte området fra
 
03-10-2020 til 10-10-2020

Vi kan anbefale Agger badehotel til at spise rigtigt godt.Indkøbsmuligheder det er i Vestervig en købmand ellers er der Hurup med flere forretninger.En god oplevelse i alt


Caroline, Randers besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Vi var på stranden I Nørre Vorupør, rigtig lækker og børnevenlig, det er også lidt butikker og et ishus. Hvis man er til lidt “storby” shopping så kan Holstebro anbefales.


Kate, Aalborg SV besøgte området fra
 
16-05-2020 til 23-05-2020

Vi var der under covid 19 og kunne desværre ikke besøge Lodberg fyr


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
05-04-2020 til 12-04-2020

Smukt område. Tag ud på Agger tange, unik natur der


Jette Vibeke, Fredericia besøgte området fra
 
25-05-2019 til 01-06-2019

Besøg Vorupør. Dejligt mad og gode is. Der kan købes friske fisk direkte fra fiskerbådene når de kommer ind.


Maja Noes, Struer besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Gå en tur på stranden og se solnedgangen! Det er vildt smukt. Der er en lidt mere tilgængelig sti, hvis man går til højre på det store græsareal. Den der ligger først for, er en smule farlig at komme ned af. Der er også et bord, hvor man kan sidde og nyde sin frokost.


 

Generel

Kærgården ligger ved Vestervig og Krik Vig i Nissum Bredning ved den milde Limfjord. Herfra er der kun få km til Vesterhavet og byen Agger. Byen Vestervig ligger lige bag sommerhusområdet Kærgården, og her finder I butikker, et par spisesteder, flere gamle, smukke bygninger, bl.a. Skandinaviens største landsbykirke, samt en klosterpark, som er velegnet til picnic. Ved Kærgården er der store vidder og lange udsigter. Her findes badestrand, store søer og laguner med et enestående fugleliv samt gamle fiskermiljøer. Området omkring Kærgården og Vestervig er præget af store, gamle studegårde. Dette område er et ideelt feriemål for bl.a. lystfiskere, naturelskeren og fugleentusiaster. De nærmeste større byer er Hurup (11 km) og Thisted (36 km).

 
Udsigt fra sommerhusområdet i Kærgården, Vestervig Sandstranden ved sommerhusene i Kærgården, Vestervig Sommerhusene i Kærgården, Vestervig med havet i baggrunden Skulptur og tinghus i byen Vestervig, tæt ved sommerhusområdet
 

Strand

Det er muligt at bade i fjorden ved Krik Vig, hvor der findes badebro. 8 km fra Kærgården ligger Vesterhavet og Agger Strand. Her kan I bade i Vesterhavets blå bølger. Den børnevenlige strand har Blåt Flag, er ca. 100 meter bred og består af sand og sten. Vandet er klart, og der er sandbund med sten. Høfderne på stedet sørger for læ når I bader og leger i vandet.

Natur

Naturen, som omgiver Kærgården og Vestervig, er præget af granplantager, enge, marker med afgrøder og græssende dyr samt fjord og søer. Et par km mod nord ligger den 750 ha store ferskvandssø Flade Sø. Lodbjerg Klitplantage er et 1.050 ha stort område med skov, søer samt hede- og klitarealer. Der findes 5 forskellige afmærkede vandreruter i det naturskønne område (9 km). Oplev den naturskønne, fredede og fuglerige Agger Tange. De lavvandede områder, de store lagunesøer og vaderne på tangens østside giver gode yngle- og fødesøgningsmuligheder for mange vandfugle. Tangen er desuden en vigtig rasteplads for mange fuglearter på forårs- og efterårstræk. Agger Tange er ganske enkelt et paradis for naturelskere (10 km). I farvandet mellem Agger Tange og Thyborøn kan I opleve en sælkoloni. Rønhede Plantage ved Bedsted indeholder foruden skov også vandreruter, bålpladser og små søer (10 km).

Aktivitet

I kan bade og solbade langs Krik Vigs kyst. Det smukke hede- og klitlandskab, som omgiver Kærgården og Vestervig, indbyder til vandre- og cykelture langs de mange afmærkede ruter. Lystfiskere kan smide snøren ud i fjorden, i Vesterhavet, i områdets åer og naturlige søer, bl.a. ferskvandssøerne Flade Sø og Ørum Sø, samt i Put & Take fiskeparkerne. Har I lyst til at spille golf, kan I afprøve flere naturskønne baner i området, og de nærmeste finder I hos Nordvestjysk Golfklub ved Thisted (36 km) og Lemvig Golfklub (39 km). På Agger Tange kan fugleentusiaster observere fuglenes adfærd i det fredede reservat.

Attraktion

Vestervig Kirke er et vigtigt monument i Thys historie, og den imponerende landsbykirke indeholder bl.a. et af landets fineste orgler. Ved byens gamle apotek kan I se en apotekerhave med krydder- og lægeurter. 'Klostermøllen' mellem Vestervig og Krik er en smukt restaureret, hollandsk mølle, der vidner om fortidens udnyttelse af vindens kræfter (2 km). Ved møllen kan I også besøge en lille udstilling 'Æ Beeshus', der bl.a. belyser områdets tidligere studehandel. Studegården Bubbel er en af de mest interessante og velbevarede studegårde i området. I Agger kan I se en udstillinger om kystsikringens historie samt skiftende kunstudstillinger i 'De sorte huse'. I det næsten 200 år gamle fiskerhus i Agger kan I opleve hvordan en fiskerfamilie levede i gamle dage (8 km). Limfjordscentret i Doverodde er en 150 år gammel, meget velbevaret købmandsgård. Her får I et autentisk indtryk af købmandsgårdens rolle i gamle dage. På 2. sal i bygningen er der skiftende udstillinger (14 km).

Udflugt

Kystcentret i Thyborøn er et spændende oplevelses- og formidlingscenter for hele familien. Lær mere om de 7000 km af kyst, som omgiver Danmark. I JyllandsAkvariet i Thyborøn kan I holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet og stryge en fladfisk over ryggen - en spændende og anderledes oplevelse for både voksne og børn (17 km). Kom tæt på havet og dets fascinerende beboere. Nordsø Akvariet i Vorupør udstiller bl.a. fisk og havdyr, der er fanget af de lokale fiskerne (24 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med farverige blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. smukke tropefugle samt pirat-, lege- og vandland med diverse aktiviteter (41 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort (62 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Kærgården, Vestervig

Søg sommerhus