Sommerhusudlejning i Hirtshals - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Hirtshals, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Lej et sommerhus i Hirtshals, som byder på lange strande med bunkere og høje klitter, et aktivt byliv og dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser. Når I holder ferie i Hirtshals kan i nyde Vesterhavet, byens hvide fyrtårn, en stor fiskerihavn og interessante seværdigheder som fx Nordsøakvariet og Bunkermuseet.

 

Gæstevurderinger fra Hirtshals

 
 

5 gæster har givet Hirtshals en gennemsnitlig vurdering på 4,80 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Else, Allerød besøgte området fra
 
17-07-2020 til 24-07-2020

Restaurant Abstrakt -ved havnen-kan anbefales.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den hyggelige fiskeri- og handelsby Hirtshals er omgivet af brusende Vesterhav og naturskønne klitlandskaber. Byen indeholder en stor, stemningsfuld fiskerihavn, en gågade med et aktivt handelsliv, flere restauranter og caféer, interessante museer og gallerier samt et karakteristisk fyrtårn. De dejlige badestrande, den smukke natur, de mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder gør Hirtshals til et ideelt feriemål for hele familien.

 
Den hyggelige havn med fiskekuttere og sejlbåde i Hirtshals Det hvide fyrtårn i Hirtshals Udsigt over Vesterhavet fra klitterne ved Hirtshals Den stemningsfulde havn i Hirtshals
 

Strand

Her kan I vælge mellem flere typer strande. Hirtshals byder bl.a. på den børnevenlige og bilfrie strand 'Husmoderstranden' samt flere, bredere sandstrande mod syd og nordøst, hvor I bilkørsel er tilladt. Strandene har Blåt Flag og er alle afskærmet af marehalmsbevoksede klitter. Her kan I bade, solbade, vandre, dyrke strand- og vandsportsaktiviteter samt beundre den smukke solnedgang.

Natur

Hirtshals er omgivet er hav, klitlandskaber, hede samt skov- og naturområder med søer og vandløb. Omkring søerne og vandløbene finder I et rigt dyre- og planteliv. Folkeparken er et hyggeligt, lille skovområde med stier, en sø med ænder, borde, bænke og legeplads. Skoven 'Lilleheden Klitplantage' ligger i den østlige udkant af Hirtshals, og her kan I opleve et varieret fugleliv. Landskabet byder desuden på duftende nåletræer, bøgetræer, frugtbuske, svampe, bakker, marker og Kjul Å, hvis vand tidligere var kendt for at have en helende virkning. I Uggerby Plantage løber Uggerby Å gennem det smukke landskab, og kan beundres fra både vej, cykelsti og vandresti.

Aktivitet

I Hirtshals Bowling Center kan I bowle, spille airhockey, billard osv. Der er gode vandre-, ride- og cykelruter i og omkring byen. I kan bl.a. leje rideheste og følge ruten gennem klitplantagerne ned til stranden. Det er muligt at fiske fra molen i Hirtshals, fra de omkringliggende strande, i Uggerby Å samt i områdets Put & Take fiskeparker. Ønsker I at fiske på havet, kan I sejle med kutter ud fra Hirtshals Havn til forskellige vrag eller rev, f.eks. Det Gule Rev. Hirtshals Golfklub, som er beliggende i Kjul, byder på en 18-hullers, let kuperede golfbane samt en 9-hullers Pay & Play bane (5 km). I kan leje kanoer og sejle på den kønne Uggerby Å, ca. 11 km fra Hirtshals.

Attraktion

Området omkring Hirtshals er rigt på kunsthåndværkere, og I kan blandt andet besøge billedhuggere, malere, glaspustere, ravslibere og pottemagere i deres værksteder og atelier. På Nordsøen Oceanarium kan I opleve et kæmpestort akvarie med fisk og havdyr fra Nordsøen, se sæler i Sælariet, se udstillinger og prøve sjove aktiviteter. I Hirtshals kan I også opleve udgravede bunkere, kanonstillinger og udstillinger om 2. verdenskrig på Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri. De 144 trin i Hirtshals Fyr fører jer op i 35 meters højde og giver jer en storslået udsigt over havet, kysten og landskabet. Fun Park Hirtshals er et stort besøgslandbrug med et utal af dyr og fugle samt aktiviteter for børn i alle aldre. Her kan I blandt andet kæle for dyrene, lege på legepladsen, tage på togtur i det store hjortehegn, spille minigolf og bage snobrød i indianerlejren (2 km).

Udflugt

Den rustikke herregård Odden i Mygdal fra 1400-tallet er beliggende i smukke omgivelser og indeholder historisk interiør (16 km). I Ørnereservatet i Bindslev kan I se, når falkonererne demonstrerer de smukke rovfugles evner fra jorden og på hesteryg (22 km). Den charmerende kystby Lønstrup byder på et utal af gallerier og kunsthåndværkere, en hyggelig stemning og en dejlig strand med fiskerbåde (25 km). Råbjerg Mile ved Kandestederne (41 km) er en af Europas største vandreklitter. Vandreklitten er omkring 40 m høj og flytter sig lidt mod nordøst hvert år. Fra milens højeste punkt kan I se helt til Skagens Gren. En hyggelig og actionfyldt dag for hele familien får I i forlystelsesparken Fårup Sommerland. Her finder I sjove forlystelser for alle i familien i skønne, grønne omgivelser (44 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Hirtshals

Søg sommerhus
 
  •  

   Hirtshals Sommerhus, Hirtshals

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   852 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3564,-
    
  •  

   Hirtshals Sommerhus, Hirtshals

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   900 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5571,-