Sommerhusudlejning i Grønhøj - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Grønhøj, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Grønhøj ligger ved Vesterhavet og byder på en bred sandstrand med høje klitter og masser af dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser. Det rolige og børnevenlige ferieområde er kendt for sommerhusudlejning på grund af de mange velbeliggende sommerhuse, hvoraf flere har med havudsigt.

 

Gæstevurderinger fra Grønhøj

 
 

1488 gæster har givet Grønhøj en gennemsnitlig vurdering på 4,59 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-12-2018 til 29-12-2018

Vi fandt aldrig stien til Grønhøj Strand, og den vil vi anbefale man finder ved ankomst. Der er god Meny i Saltum og en endnu større Super Brugsen i Løkken. Der er mulighed for at se Saltum Kirke, Grønhøj Strand, Løkken, Løkken Strand, Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium, Brønderslev og Hjørring


Ole Ladegaard, Middelfart besøgte området fra
 
22-12-2018 til 29-12-2018

besøg Blokhus til jul


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-12-2018 til 14-12-2018

Hvis man lejer huset i november eller december, er juleshowet i Hune en oplevelse


Torben, Bording besøgte området fra
 
17-10-2018 til 21-10-2018

Besøgte Rubjerg knude fyr - det er en stor natur oplevelse. Fantastisk strand og skøn natur omkring Løkken.


Diana, Hals besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Dejligt område, tæt på strand og en stor legeplads ved feriecenter.


Jørgen, Middelfart besøgte området fra
 
11-08-2018 til 18-08-2018

Kort afstand til Fårup sommerland og til Blokhus, løkken, hune. Meget at se på


Jesper, Assens besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Highway 66 i Blokhus er et besøg værd og saltcenteret i Blokhus hvor man selv kan lave salt efter at være blev vist rundt af de to flinke ejer.


Martin, Tune besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

-Djurs sommerland er køretiden værd, det er virkeligt et super sjovt pænt og rent sommerland. -Pizzaria Sorrovento i Blokhus der ligger på toppen har Danmarks bedste pizza. -Butikken Design i Blokhus har rigtig mange fine ting og priserne er fair. -Løkken strand er rigtig fin og unik, byen er hyggelig. -Børglum kloster er også et besøg værd, især hvis man har børn der har set Ludvig og julemanden


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Vi spiste på Løkken Badehotel en aften. Selvom der var fuldt booket og meget travlt, var servicen helt i top.


niiels, Arden besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Aspect of life,med kvalitet brugskunst og tøj i Ingstrup, hvor kom den fine lille butik lige fra ? Dazzel Me, i Løkken og Fru Munck i Saltum,kjoler til en glad mor. Cykeltur på sti 100 med børnene til minigolfspil på Jambo. Aspargeskartofler på Kettrupvej :)


Lars, Kirke Såby besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Is-kompagniet i Løkken (nylavet, hjemmelavet is - du bliver afhængig). Selvfølgelig stranden: Havet og klitterne.


Palle Laust, Fjerritslev besøgte området fra
 
17-02-2018 til 23-02-2018

Vi spillede lasergame i Løkken Action House og fandt også en lille fin spille- og legehal i gå afstand fra huset i Grønhøj, hvor der er 20-30 maskiner og svømmehal m.v. Vi besøgte Galleri Munken og Rubjerg Knude - et særsyn, hvis man kan lide barsk og omskiftelig natur. Der ligger også et historisk museum ved siden af Rubjerg Knude. Vi spiste en aften på Highway Route 66 i Løkken - 7 minutter fra huset i bil. TIP TOP service og kanon godt og velstegt steak, top betjening. Gratis parkering alle steder.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-02-2018 til 17-02-2018

Kan varmt anbefale en ridetur på stranden med “Løkken Turridning - Palsgaard”. Fantastisk service, søde islandske heste og smuk natur.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-10-2017 til 21-10-2017

God belligehed ift ture til Hjørring, Løkken, Hirtshals eller Skagen


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Grønhøj er et roligt og børnevenligt sommerhusområde med en dejlig strand. Grønhøj er beliggende mellem feriebyerne Blokhus og Løkken. Her er afslapning og hygge i naturskønne omgivelser i højsædet. Den gode strand og det afvekslende bagland med klitplantager, moser, enge og skove gør området til et særdeles attraktivt ferieområde for sommerhusudlejning. Tag endelig jeres hund med på ferien, da vi har mange sommerhuse her, hvor det er tilladt at medbringe hund. Der findes en købmand i området, men ellers kan indkøb foretages i de større feriebyer, som f.eks. Løkken og Blokhus. Her er I blot en kort køretur væk fra feriebyer, golfbaner, fiskeparker, aktivitetscentre, forlystelsesparker og seværdigheder for hele familien. Et sommerhus i Grønhøj i Nordjylland giver mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter.

Mere arrow

 
Sandstrand, Vesterhav og sommerhuse i klitterne ved Grønhøj Grønhøjs brede sandstrand mod nord Sommerhuse i klitterne ved Grønhøj Strand Stranden syd for Grønhøj fra klitterne
 

Strand

Grønhøj strand hører til blandt de bedste i Danmark. Den fine, brede sandstrand ligger lige foran et bælte af høje, imponerende klitter med marehalm og læfyldte gryder. Stranden har Blåt Flag og det er tilladt at køre i bil på stranden. Gå ikke glip af den enestående solnedgang over Vesterhavet fra stranden, klitterne eller måske fra jeres eget sommerhus. Stranden virker tiltrækkende på alle årstider, og indbyder til gåture i al slags vejr.

Natur

Grønhøj i Nordjylland er omgivet af grønne, naturskønne og kuperede landskaber med klithede, fredede arealer, marker og skov. Så der er masser af dejlig natur at nyde, når I lejer et sommerhus her. I det fredede naturområde Lille Norge mellem Grønhøj og Saltum kan I opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i området kan I se ud over hele Jammerbugten. De smukke skov- og naturarealer, som går helt ned til Vesterhavet, indbyder til cykel- og vandreture.

Aktivitet

Et sommerhus i Grønhøj giver mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter. Den brede sandstrand er ideel for badning, solbadning og windsurfing. Derudover kan I paraglide fra de høje skrænter ved stranden nær Grønhøj. Det er muligt at leje rideheste i området og tage på ridetur i klitterne og på stranden. Action House i Løkken byder bl.a. på bowling, lasergame, paintball, gokart, spillehal, boldrum, elbiler, net-café, restaurant og diskotek (10 km). Skulle vejret svigte, kan I benytte jer af det subtropiske badeland i Blokhus, hvor I bl.a. finder en 40 m lang vandrutschebane, børnepool, boblebad, sauna og wellness-center (16 km). Området er rigt på golfbaner, og I kan bl.a. spille på Løkken Golfklubs 18-hullers bane mellem marker og plantager (10 km) eller på den 18-hullers, naturskønt beliggende bane hos Blokhus Klit Golf Center (17 km). Lystfiskere finder ligeledes gode muligheder her, da det er muligt at fiske direkte fra kysten samt i områdets Put & Take fiskeparker,

Attraktion

Tæt på jeres sommerhus finder I forlystelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark. Her kan I prøve mere end 50 spændende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane, Falken. Når entreen er betalt, kan I prøve det hele i Fårup Sommerland (8 km). Besøg den hyggelige turist- og badeby Løkken (10 km). Her finder I et bolchekogeri, et utal af butikker, spisesteder og beværtninger, fiskekuttere på stranden og underholdning om sommeren. Haven i Hune er en 6500 m2 stor smuk, farverig og inspirerende have med bl.a. plantesalg, salg af malerier o.lign. samt en café (15 km). Bag Løkken kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180''erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (16 km).

Udflugt

Et sandflugtsmuseum er etableret i nærheden af Rubjerg Knude Fyr fra 1900, og fra fyret, som vil sande til i løbet af få år, er der flot udsigt over hav og landskab (19 km). Besøg det idylliske og stemningsfulde fiskerleje Lønstrup, som bl.a. er kendt for sine mange gallerier og kunsthåndværkere (24 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (40 km). I Hirtshals kan I bl.a. også besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

177 Sommerhuse i Grønhøj

Søg sommerhus