Sommerhusudlejning i Grønhøj - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Grønhøj, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

Grønhøj ligger ved Vesterhavet og byder på en bred sandstrand med høje klitter og masser af dejlige sommerhuse i naturskønne omgivelser. Det rolige og børnevenlige ferieområde er kendt for sommerhusudlejning på grund af de mange velbeliggende sommerhuse, hvoraf flere har med havudsigt.

 

Gæstevurderinger fra Grønhøj

 
 

626 gæster har givet Grønhøj en gennemsnitlig vurdering på 4,63 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Hans Jørgen, Arden besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

benyt områdets mange tilbud både på land og by. Brug naturen flittig herunder gåture på stranden


Marie, Vejle Øst besøgte området fra
 
12-10-2019 til 19-10-2019

Tæt på mange dejlige oplevelser. Vandretur Tranum-Fosdalen kan anbefales.


Palle, Allerød besøgte området fra
 
21-09-2019 til 28-09-2019

Nordsø akvariet i Hirtshals er imponerende. Vi besøgte fyrtårnet der skal flyttes - spændende projekt.


Kirsten, højslev besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Tag til Blokhus og spis på Nordstjernen, rigtig lækker mad og fin betjening. Skal der fisk på menuen så er der Klausen Fisk i Hune.


Elena, Odense S besøgte området fra
 
03-08-2019 til 17-08-2019

Fiskeresaturant i Blokhus, RufbjergKnude Fyr i Lønstrup og Papirmuseet i Hune anbefales.


Grethe, Aalborg besøgte området fra
 
03-08-2019 til 10-08-2019

Slagter Dyrby i Løkken kan varmt anbefales.


Sanne, Horsens besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Spiste på Restaurant Søborg i Løkken og det var super lækkert. Dejlig gågade med masse af butikker. Stranden i Grønhøj er bare mega dejlig... Og skønt område at gå tur i.


Begitta, Løsning besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Lokal koncert i Blokhus. Virkelig godt


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Løkken tæt på - hyggelig by. Gode muligheder for dagligvarer indkøb der. Blokhus besøgte vi både i bil via kørsel på stranden og på mtb. Faste koncerter der om torsdagen - vi oplevede Tørfisk - super underholdende og gratis. Husk at købe støttemærker så er der også koncerter næste år Skagen besøgte vi i uge 28 hyggeligt og masser af plads der (mtb rundt i byen kan anbefales) Uge 29 kan ikke anbefales. Skagen skal åbenbart besøges af alt for mennesker lige den uge....


Kirsten Sonne Ernen, Viborg besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Fårup sommerland spændende for børn og voksne. Badestrand super og flotte solnedgange på stranden. Indkøbsmuligheder fine. Rubjerg knude meget interessant - før fyret flyttes!


Martin, Tune besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Der er så hyggeligt i Løkken og ved Løkken strand. Vi var ved grønhøj strand og så solnedgangen, man kan køre ned på stranden i bil. Det er så fint. Pandekagehuset er et besøg værd, så lækkert. Is kompagniet må man ikke snyde sig selv for, tror ikke der findes bedre og større is. Så har vi sidste år besøgt Børglum kloster. Har man set Ludvig og julemanden, skal man helt sikkert besøge stedet. Skal i bestille pizza til at tage med hjem kan vi klart anbefale Palme pizza. Og til sidst, Blokhus er også en hyggelig by med en rigtig god og hyggelig italiensk restaurant der hedder Sottovento, ligger på toppen af byen, husk at bestille bord.


Elisabeth Nørgaard, Rask Mølle besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Man kan gå langs stranden til Løkken og ellers er der en sti, hvis man går forbi landals område og bliver på vejen i stedet for at dreje til højre. Vi gik også til Ingstrup, som også er en bogby. Et dejligt område med plads til gode gåture. - Vi havde barnevogn og klapvogn med.


mona, Odense N besøgte området fra
 
25-05-2019 til 01-06-2019

Var på besøg ved galleri Visby, som var en flot oplevelse. At handle ved Ingstrup hører også til vores ferieting.


Ole Ladegaard, Middelfart besøgte området fra
 
22-12-2018 til 29-12-2018

besøg Blokhus til jul


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-12-2018 til 29-12-2018

Vi fandt aldrig stien til Grønhøj Strand, og den vil vi anbefale man finder ved ankomst. Der er god Meny i Saltum og en endnu større Super Brugsen i Løkken. Der er mulighed for at se Saltum Kirke, Grønhøj Strand, Løkken, Løkken Strand, Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium, Brønderslev og Hjørring


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-12-2018 til 14-12-2018

Hvis man lejer huset i november eller december, er juleshowet i Hune en oplevelse


Torben, Bording besøgte området fra
 
17-10-2018 til 21-10-2018

Besøgte Rubjerg knude fyr - det er en stor natur oplevelse. Fantastisk strand og skøn natur omkring Løkken.


Diana, Hals besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Dejligt område, tæt på strand og en stor legeplads ved feriecenter.


Jørgen, Middelfart besøgte området fra
 
11-08-2018 til 18-08-2018

Kort afstand til Fårup sommerland og til Blokhus, løkken, hune. Meget at se på


Jesper, Assens besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Highway 66 i Blokhus er et besøg værd og saltcenteret i Blokhus hvor man selv kan lave salt efter at være blev vist rundt af de to flinke ejer.


Martin, Tune besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

-Djurs sommerland er køretiden værd, det er virkeligt et super sjovt pænt og rent sommerland. -Pizzaria Sorrovento i Blokhus der ligger på toppen har Danmarks bedste pizza. -Butikken Design i Blokhus har rigtig mange fine ting og priserne er fair. -Løkken strand er rigtig fin og unik, byen er hyggelig. -Børglum kloster er også et besøg værd, især hvis man har børn der har set Ludvig og julemanden


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Grønhøj er et roligt og børnevenligt sommerhusområde med en dejlig strand. Grønhøj er beliggende mellem feriebyerne Blokhus og Løkken. Her er afslapning og hygge i naturskønne omgivelser i højsædet. Den gode strand og det afvekslende bagland med klitplantager, moser, enge og skove gør området til et særdeles attraktivt ferieområde for sommerhusudlejning. Tag endelig jeres hund med på ferien, da vi har mange sommerhuse her, hvor det er tilladt at medbringe hund. Der findes en købmand i området, men ellers kan indkøb foretages i de større feriebyer, som f.eks. Løkken og Blokhus. Her er I blot en kort køretur væk fra feriebyer, golfbaner, fiskeparker, aktivitetscentre, forlystelsesparker og seværdigheder for hele familien. Et sommerhus i Grønhøj i Nordjylland giver mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter.

 
Sandstrand, Vesterhav og sommerhuse i klitterne ved Grønhøj Grønhøjs brede sandstrand mod nord Sommerhuse i klitterne ved Grønhøj Strand Stranden syd for Grønhøj fra klitterne
 

Strand

Grønhøj strand hører til blandt de bedste i Danmark. Den fine, brede sandstrand ligger lige foran et bælte af høje, imponerende klitter med marehalm og læfyldte gryder. Stranden har Blåt Flag og det er tilladt at køre i bil på stranden. Gå ikke glip af den enestående solnedgang over Vesterhavet fra stranden, klitterne eller måske fra jeres eget sommerhus. Stranden virker tiltrækkende på alle årstider, og indbyder til gåture i al slags vejr.

Natur

Grønhøj i Nordjylland er omgivet af grønne, naturskønne og kuperede landskaber med klithede, fredede arealer, marker og skov. Så der er masser af dejlig natur at nyde, når I lejer et sommerhus her. I det fredede naturområde Lille Norge mellem Grønhøj og Saltum kan I opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj i området kan I se ud over hele Jammerbugten. De smukke skov- og naturarealer, som går helt ned til Vesterhavet, indbyder til cykel- og vandreture.

Aktivitet

Et sommerhus i Grønhøj giver mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter. Den brede sandstrand er ideel for badning, solbadning og windsurfing. Derudover kan I paraglide fra de høje skrænter ved stranden nær Grønhøj. Det er muligt at leje rideheste i området og tage på ridetur i klitterne og på stranden. Action House i Løkken byder bl.a. på bowling, lasergame, paintball, gokart, spillehal, boldrum, elbiler, net-café, restaurant og diskotek (10 km). Skulle vejret svigte, kan I benytte jer af det subtropiske badeland i Blokhus, hvor I bl.a. finder en 40 m lang vandrutschebane, børnepool, boblebad, sauna og wellness-center (16 km). Området er rigt på golfbaner, og I kan bl.a. spille på Løkken Golfklubs 18-hullers bane mellem marker og plantager (10 km) eller på den 18-hullers, naturskønt beliggende bane hos Blokhus Klit Golf Center (17 km). Lystfiskere finder ligeledes gode muligheder her, da det er muligt at fiske direkte fra kysten samt i områdets Put & Take fiskeparker,

Attraktion

Når I holder ferie i sommerhus i Grønhøj, er det oplagt at tage på dagstur til forlystelsesparken Fårup Sommerland, som ligger 8 km fra Grønhøj. Her kan I prøve et utal af vilde, sjove og helt rolige forlystelser for store og små, boltre jer i det store vandland og hygge jer i de grønne omgivelser. Besøg den hyggelige badeby Løkken (10 km), som byder på et bolcheri, butikker, spisesteder og fiskekuttere på stranden. Løkken er også kendt for sine hvide badehuse, som står på stranden om sommeren. Nyd stemningen i Haven i Hune, som er en stor, farverig og inspirerende have. Gå en tur i de smukke omgivelser og besøg evt. caféen. I Hune kan I også støbe jeres egne lys i Lysstøberiet og opleve helt unik papirkunst på Center for Papirkunst (15 km). Bag Løkken ligger det velbevarede Børglum Kloster, et tidligere munkekloster, der i dag fungerer som museum. En stor park omgiver det smukke, gamle kloster og klosterkirken (16 km).

Udflugt

Oplev den enestående udsigt over Vesterhavet og landskabet fra Rubjerg Knude Fyr. Fyret ligger alleryderst på de høje skrænter, som fører ned til havet (19 km). Tæt ved fyret ligger den hyggelige kystby Lønstrup. Her kan I handle, spise, besøge de mange gallerier, som byen er meget kendt for, og nyde stemningen blandt de smukke, gamle huse (24 km). På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan I se udstillinger og opleve Nordsøens fisk og havdyr. I kan blandt andet se den usædvanlige klumpfisk her. Børnene kan lege, både indendørs og udendørs, og I kan se, når sælerne bliver fodret i Sælariet (40 km). I Hirtshals kan I også besøge Hirtshals Fyr og Bunkermuseet med mere end 50 udgravede bunkere samt kanon- og maskingeværstillinger. Se en udstilling om, hvordan de tyske soldater levede i bunkerne under 2. verdenskrig.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

182 Sommerhuse i Grønhøj

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0008

   100 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0228

   300 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0086

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0158

   175 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2504,-

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0397

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0379

   500 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-2044

   500 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0183

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0427

   375 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0252

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0152

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0381

   1300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0364

   980 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0182

   700 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0334

   400 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0383

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0295

   350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-2069

   250 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0440

   350 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0316

   450 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0251

   600 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0358

   995 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0293

   550 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0359

   1100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0405

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0225

   975 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0385

   550 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2622,-

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0320

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0317

   400 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0245

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0337

   900 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0284

   600 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0062

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0402

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0419

   1300 m til vandet

   Sovepladser: 12

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 4346,-

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0321

   600 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0324

   1350 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0205

   700 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0436

   1500 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0442

   480 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3476,-

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0335

   1550 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0303

   650 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0181

   140 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus i ferieby, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0441

   900 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0046

   450 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0102

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-2062

   350 m til vandet

   Sovepladser: 7

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0227

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0390

   150 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0332

   275 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0160

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-2038

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Eksklusiv

   ?
  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0374

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0103

   100 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0246

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Grønhøj Sommerhus, Grønhøj

   Reg.nr.: 12-0118

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?