Sommerhusudlejning i Gl. Skagen - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Gl. Skagen, Nordvestjylland, Danmark udlejes her!

En ferie i sommerhus i Gl. Skagen er indbegrebet af idyl med Skagenshuse, charme, skøn natur og dejlig badestrand med høje klitter. Gl. Skagen er et meget attraktivt feriested ved Vestehavet med både sommerhuse og ferielejligheder. Her kan I nyde stemningen, omgivelserne og den smukke solnedgang.

 

Gæstevurderinger fra Gl. Skagen

 
 

59 gæster har givet Gl. Skagen en gennemsnitlig vurdering på 4,73 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Tina, Silkeborg besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Vi blev glade for at spise på McKnudsen, virkelig lækker mad til fornuftige priser. Havnens fiskerestauranter og fiskebutikker er et must, ligesom et besøg hos Slagter Munch.


Francois, Herlev besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Der var mange hits den uge... men specielt Råbjergmille, Grenen (bortset fra de fjolser der ikke kan lade sælungerne i fred), Munch slagter, Skagens fiskerestaurant og Fårup sommerland (som nemt slår det sjællandske udbud) kan varmt anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-08-2020 til 19-08-2020

Fint område og ikke mindst minderne om Skagens Malerne. De guidede ture kan varmt anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
08-08-2020 til 15-08-2020

forretningen Skagen med sengetøj og håndklæder, Grenen med Sandormen, hedeområdet syd for parkeringspladsen v. den tilsandede kirke og til Hulsig.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
28-06-2020 til 05-07-2020

Området er bare skønt. Der er strand lige i nærheden. Skagen by 4 km, hvor der er meget hyggeligt. Omgivelser hvor børn kan få brandt noget krudt af😀


Morten, Skibby besøgte området fra
 
27-06-2020 til 06-07-2020

nyd naturen og havnen


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
31-05-2020 til 07-06-2020

Dejlig dansk smørrebrød og mormormad på Dit Smørrebrød Gl. Skagen.


Dorte, Årslev besøgte området fra
 
11-05-2020 til 15-05-2020

Var heldig at se en del sæler på grenen


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
16-04-2020 til 23-04-2020

- Gå en lang tur mod den tilsandede kirke og videre ud til Damstederne/Sandmilen - den skønneste tur gennem skov, klitter og strand. - Se solnedgang fra solnedgangspladsen og spise en Is. - Spis middag på Ruths hotel eller bestil morgenbrød fra deres bager


Lone Mejnert, Dianalund besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Vi spiste på Jacobs og fik en super bøf ! Kan helt klart anbefales


Anette, Christiansfeld besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Musik eftermiddag på bryghuset i Skagen er rigtig hyggeligt


Christel, Odense M besøgte området fra
 
29-06-2019 til 06-07-2019

Hvis man overhovedet har mulighed for det, bør man leje cykler (alternativt have sine egne med), så man kan cykle rundt. Hulsigstien er den dejligste naturoplevelse, og den nye cykelsti lige nord for Skagen centrum er også meget fin. Det dejlige ved Skagen er, at uanset hvor mange mennesker, der er, kan man altid finde et næsten "ubefolket" sted.


Thomas, Holte besøgte området fra
 
04-05-2019 til 18-05-2019

Højen Gran ligger meget tæt på Flagbakken hvor rovfugletrækket kan observeres i maj måned og Gl. Skagen med de fine gule huse med rødt tag og udsøgte spisesteder ligger i gåafstand. Indkøb kan foretages på Doggerbanke i Højen, kan nås på cykel. Hulsig Hede og Skagen Klitplantage ligger umiddelbart syd for Højen Gran med mulighed for en breathtaking cykeltur ned til Hulsig By.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
08-02-2019 til 16-02-2019

Der er en hyggelig biograf inde i Skagen, men bestil billetter i god tid inden ferien, de bliver hurtigt solgt.


Arne Kjeld, Odense S besøgte området fra
 
14-10-2018 til 21-10-2018

gode cafeer i skagen så vi havde en dejlig ferie


Camilla, Sønderborg besøgte området fra
 
27-08-2018 til 31-08-2018

Lej cykler inde i byen og kør ud til ddn tilsandede kirke, videre til Kandestederen og Råbjerg Mile. Smuk tur på en cykelsti hele vejen uden at kunne høre en bil. Dejlig natur oplevelse.


Mette, Hellerup besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Husk at tage en aften på Ruths restaurant - fantastisk mad, spa’en er også i top


Per pelle, Krusaa besøgte området fra
 
05-08-2018 til 12-08-2018

Tag en tur til Kandestederne strand og besøg bagefter restaurant HJORTH. Benyt cykelsti 1 - den er virkelig flot...


Ralph, Silkeborg besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Gode hjemmestegte fiskefrikadeller i Laksehuset med forårsløg i farsen. Jørgens Spisehus har fantastiske stjerneskud med frisk fangede fisk. Gå en tur i naturreservatet skråt over for det Grå Fyr, dejligt naturområde med gode stier og træbroer. God musik på Viseværtshuset. Den nærliggende Meny er et godt supermarked med frisk brød fra Krages Bageri, bredt udvalg af vin, god slagter, fin frugt og grønt afdeling, samt et righoldigt udvalg af varer. Flinkt personale.


Hanne, Værløse besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Skagen og omegn byder bare på så mange muligheder. Gåture ved stranden, til den tilsandede kirke, til Grenen, en tur til Råbjerg Mile skal man også. Hyggelige restauranter og stemning ved havnen, god middag på Hyttefadet, som også sælger Pizza take-away. Gode museer, og aktiviteter fx malerskole for børn. Vi gik fra Gl Skagen langs stranden til Grenen, skøn gåtur på et par timer. Der er pay and play golf 10 km derfra, skøn bane, hvor man sagtens kan tage sine lidt større børn med. Jeg kan blive ved...og det er derfor en uge er ALT for lidt.


Britta, Løgumkloster besøgte området fra
 
30-06-2018 til 07-07-2018

Mange fine seværdigheder. Tag en tur til grenen og kør med sandormen. Og se de 2 have mødes. Tag hen til bunker museum som er rigtig godt og autentisk. Ligger også på grenen. Se den tilsandede kirke. Gå en tur gennem hyggelige skagen by og spis på en af de gode restauranter. Gl. Skagen er bestemt også et besøg værd.


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Gl. Skagen er en charmerende og eksklusiv bydel, lige syd for købstaden Skagen. Området præges af de karakteristiske gule Skagenshuse med røde tegltage og hvide blonder, traditionsrige badehoteller, indbydende caféer og restauranter, som bl.a. serverer friske fiskeretter samt en dejlig strand med klitter og den kendte solnedgangsbænk. Derudover findes der et smykkeværksted og et galleri her. Gl. Skagen er en rolig og naturskøn bydel med sin helt egen charme, der indbyder til hygge, afslapning og fordybelse. I Skagen by kan I nyde stemningen i den levende fiskerihavn og i lystbådehavnen med de berømte røde fiskepakhuse, shoppe i den hyggelige gågade, besøge byens mange seværdigheder og se, hvad der inspirerede de berømte Skagensmalere. Naturen, attraktionerne, bylivet og havnen gør Skagen til et særdeles attraktivt feriemål på alle årstider.

 
De karakteristiske, røde hustage i den charmerende bydel Gammel Skagen Den brede sandstrand med klitter ved Gammel Skagen En af de hyggelige gader i Gammel Skagen Udsigt over Gammel Skagen fra klitterne bag byen
 

Strand

Højen Strand ved Gl. Skagen er den dejlig strand med groft sand, Blåt Flag, klitter med marehalm, gode bølger og ideelle betingelser for windsurfing og badning. Fra stranden kan I beundre synet af de farvestrålende surfere på havet. Herfra kan I ligeledes nyde det flotte syn af den synkende sol hver aften. Ønsker I at bade ved en mere børnevenlig strand, kan I besøge Kattegats rolige sandstrand Damstederne (5 km). Her kan I nyde det lave, rene vand og det blide bølgebrus. Stranden har Blåt Flag og er kendt for sin høje klit char(39)Stokmilenchar(39). Strandene i og omkring Skagen er indbydende på alle tider af året, bl.a. om efteråret, hvor I kan blive blæst godt igennem.

Natur

Gl. Skagen er omgivet af en enestående og storslået natur. Landskabet er præget af vidtstrakte og uspolerede hedearealer med skov og klitter samt de 2 have - det milde Kattegat og det barske Vesterhav. Kattegat og Vesterhavet mødes ved Grenen, som er Danmarks nordligste punkt. Et imponerende syn på alle årstider! Skagen Odde et populært udflugtsmål for fugleentusiaster på grund af fugletrækket. Skagen Klitplantage har med sin beliggenhed mellem to have et smukt og varierede terræn. Her kan I bl.a. opleve den store vandreklit Sandmilen. Råbjerg Mile er en af Europas største vandreklitter. Vandreklitten er ca. 40 m høj, bevæger sig op til 15 m mod nordøst hvert år og danner en mini-ørken på ca. 1 km2 sydvest for Skagen. Sandflugten ved klitten har efterladt Råbjerg Stenene - en stenslette, som er opstået fordi kun det fine sand fra Råbjerg Mile flyttes, og de større sten bliver liggende. Fra klittens højeste punkt kan I se helt til Skagens Gren (16 km).

Aktivitet

Strandene i og omkring Skagen indbyder til badning, solbadning, vandreture samt strand- og vandsportsaktiviteter. I kan også vandre, ride eller cykle i de naturskønne hede- og klitplantager. Skagen byder desuden på bowlingbaner, svømmehal og minigolfbane. Lystfiskere kan kaste snøren ud fra kysten, fra molen i Skagens Havn eller fra en båd. I kan også tage på havfisketur med kutter fra havnen. Søer og vandløb inde i landet byder ligeledes på gode fiskemuligheder. Golfspillere kan afprøve den naturskønne bane hos Hvide Klit Golfklub i Bunken, som bl.a. byder på en 18-hullers bane samt en Par 3 bane med 6 huller (17 km). Hvert år i juli arrangeres der visefestival i Skagen, og i den weekend, hvor festivalen løber af staben, festes der overalt i byen.

Udflugt

Skagen Fyr/Det Grå Fyr på Fyrvej er med sine 48 m Danmarks højeste fyrtårn. Efter at have besteget 210 trin på vindeltrappen kan I nyde en smuk udsigt over Skagen og området (7 km). Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med legeland. Kom tæt på gårdens dyr, bl.a. grise, køer, får, kænguruer, emuer, ponyer, hængebugsvin, kaniner, geder, marsvin, påfugle og lamaer, eller benyt de sjove månebiler, gyngerne og hoppepuden (18 km). Besøg Ørnereservatet i Tuen ved Tversted. I sommersæsonen er det muligt at komme helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og se dem blive fodret i luften. Oplev bl.a. vandrefalk, jagtfalk, duehøg, kongeørn og havørn (26 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen, og nogle kan I endda røre ved (47 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Gl. Skagen

Søg sommerhus
 
  •  

   Gl. Skagen Sommerhus, Gl. Skagen

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 10   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7329,-
    
  •  

   Gl. Skagen Sommerhus, Gl. Skagen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4170,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Gl. Skagen Sommerhus, Gl. Skagen

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 7
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 25418,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Gl. Skagen Sommerhus i by, Gl. Skagen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   75 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 13433,-
    
  •  

   Gl. Skagen Sommerhus i by, Gl. Skagen

    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7745,-
    
  •  

   Gl. Skagen Sommerhus, Gl. Skagen

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   300 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4751,-
    
  •  

   Gl. Skagen Sommerhus, Gl. Skagen

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 7   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   25 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 7527,-
    
  •  

   Gl. Skagen Ferielejlighed, Gl. Skagen

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4543,-
    
  •  

   Gl. Skagen Sommerhus i by, Gl. Skagen

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 6693,-
    
  •  

   Gl. Skagen Sommerhus i by, Gl. Skagen

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 13732,-
    
  •  

   Gl. Skagen Sommerhus i by, Gl. Skagen

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4709,-
    
  •  

   Gl. Skagen Sommerhus i by, Gl. Skagen

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3741,-
    
  •  

   Gl. Skagen Ferielejlighed i by, Gl. Skagen

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4629,-
    
  •  

   Gl. Skagen Sommerhus i by, Gl. Skagen

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5106,-
    
  •  

   Gl. Skagen Ferielejlighed i by, Gl. Skagen

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3326,-
    
  •  

   Gl. Skagen Ferielejlighed i by, Gl. Skagen

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 3   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2419,-
    
  •  

   Gl. Skagen Ferielejlighed i by, Gl. Skagen

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3016,-